2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Geçecek inşallah hepsi ben kızımı 38+4 doğum yaptım perinatolog takip etmesine rağmen kalpteki delik doğumdan sonra fark edildi benim de sezaryendi dediğin gibi acımı unuttum çocuk kucağımda hastane hastane gezdik annelik böyle işte bizim ki bir yaşa yakın kapandı ama hala yılda bir kontrole gidiyoruz inşallah en kısa zamanda toparlayacaklar
kardelen384 maalesef sezaryen böyle birşey işte bazıları çok rahat atlatıyor ama bende rahat bir yanını göremedim imkanı olan şartları uygun olan herkes normal doğum için son ana kadar beklesin derim inşallah sütün de en kısa zamanda gelir mümkün olduğunca dinlenmeye çalış hamilelik süreci de sizi çok yordu

Canım sen neredesin hangi devlet hastanesini düşünüyorsun. Bana gebelik okulunda aklında bikac hastane olsun denildi de o yüzden merak ettim. Birde anlattıkların etkiledi acikcasi

Canim sagol insallah hersey yolunda gider :) Dun regl agrisi gibi agri oldu bir yarim saat filan. Ama sanci mi sanci nasil birsey nereden hissetmem lazim hic bilmiyorum.

Gogus ile gobek arasi 5 parmak demissin otururken mi ayakta mi olcmeliyim onu?

Simdi kontrolden geldim 34+6 haftadayiz ve 2940 gr olmus minik kusum. Minik kus diye sevilecek kiloyu coktan asmis. Bu seker beni mahvetti bu cocuk kac kilo dogacak ya
Canım iki hafta önde sanırım değil mi. Haftada kaç gr alıyor diye hesapla. Herhalde 3700 4000 arası doğar çok değil ki normal bence. Mormal doğum için korkma büyük bebek kendini daha iyi iter. Şekerden değil yani ben de hiç şeker olmadı kızım dq öyleydi

Bnm bildiğim kadarıyla ilk doğumlarda bebek kanala girmiş olsada bi kaç hafta durabiliyor . İkinci üçüncü de kısa sürede oluyor . Ben salı gittiğimde kabalda mı diye sordum doktorum hayır dedi
Birkac hafta sonra dogum olabilir mi demek simdi bu?

Canim sagol insallah hersey yolunda gider :) Dun regl agrisi gibi agri oldu bir yarim saat filan. Ama sanci mi sanci nasil birsey nereden hissetmem lazim hic bilmiyorum.

Gogus ile gobek arasi 5 parmak demissin otururken mi ayakta mi olcmeliyim onu?
Ne güzel canım maşallah ilk doğumdu değil mi. Kanala girebilmesi çok güzel sağlıkla kucağına al inşallah

kardelen384 canım üzülme en yakın zamanda kucağına atıcaksın inşallah.

Süt icin maya falan demiştim hatırlarsanız mayayı yiyemezsen.mayali poğaça falan ye

Yeni bir formül daha buldum instagramda paylaşayım hem mayadan daha lezzetli duruyor.
3 tane ramazan hurması etli olursa daha iyi
3 tane gün kuruşu kayısı siyah olan kayisilardan
1 çay bardağı yarısı kuru üzüm
1 çay kaşığı ucu tarcin
1 litre suda güzelce pişirin sonra mikserde çekip güzelce için denilmiş.
Hepside faydalı yiyecekler dene bir istersen kardelen.

Kesinlikle, işini iyi yapan güvenilir bir yardımcı bulmak zor bu zamanda, bulmuşken kaçırmak da istemiyoruz, eşim çocuğum biraz ikinci planda kalıyor o günlerde İlk hamileliğimde çağırmadım özellikle lohusayken temizlik konusunda çok sıkıntı çektim, bu sefer en azından rahat etmek istiyorum.

Mayanin sute cok iyi geldigini ben de duymustum. Hatta kucuk bir parca hap gibi alip icmek lazimmis sut zor geliyorsa. Onun disinda boza falan da cok etkiliymis.

Ne güzel canım maşallah ilk doğumdu değil mi. Kanala girebilmesi çok güzel sağlıkla kucağına al inşallah
Sagol canim ilk dogum ama daha 2400 kilosu ya insallah alir doguma kadar. Bir 10 gun filan gelmez dedi doktor insallah o arada kilosu toparlar. Insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza. :)

Ben de medipole mega gidiyorum canım. Nagihan hanıma, çok memnunum doğumu da orda yapmayı düşünüyorum ama tabi tecrübem yok ilk olduğu için

Ben de medipole mega gidiyorum canım. Nagihan hanıma, çok memnunum doğumu da orda yapmayı düşünüyorum ama tabi tecrübem yok ilk olduğu için
Günlerimiz de yakınmış benimki de 25 mayıs görünüyor ama doktor 10 mayıstan sonra heran olabilir dedi. Belki orda tanışırız doğumlarımız aynı anda olursa :) Odaları falan gördünüz mü nasıl acaba? Normal mi olacak bu arada nasıl düşünüyorsunuz, ben ilkini ilgi hastanesinde yapmıştım güngörende oturuyorduk şimdi uzak kaldığı için burayı denemek istedim. Belki başka anneler de vardır Medipole giden.

Merhaba kizlar, bugun ilk defa bebeklerimin ayaklarina dokundum. Kucucuk ellerinde bir sürü boru serumla besleniyorlar. Agizlarinda olan oksijen hortumu artik burunlarinda. Aglarken sesleri bile cikmiyor. Sütüm de gelmedi.
Bebeklerini gule gule büyüt Allah analı babalı büyütsün bugünlerde geçecek opüyorum bebekleri ve seni

Çok para harcayamam ben de canm.. Eşim al, onu da iyisinden al, aman al,.. Falan die bezmiş bir kabullenmeyle al diyor ne hediyelik eşya almak istersen ama yok ya uygunca halletmeye çalışıcam.
Tabi canim bu hazirliklarla bitmiyorki.bende fazla acilmak istemiyorum kendime gore cunku daha bebek gelince basliycak asil masraflar.hediye vs esim ustelemese onuda yapmamda adam anlamiyor.benim onceligim iyi bir cocuk doktoruna goturmek mesela.bir tane var muaynesi 400tl.ama doktorda doktor yani.o yuzden fazla acilmak istemiyorum heleki baskasina verilcek seyler icin.Ben kimseden bisey gormedim bugune dek ayrica.

Canim benimkide cokdan kanala girmisti ve karnimda asa dusuk ustelik ameliyat yerimden bile bi tik asa kadar kafasi inmisti kasik agrilarimda var ve benimde bacaklarim bazen karnimi tutuyor ama su hastanede kaldim bi gece bebegim dondu suan makat gelisi oldu kontrolumdeyken sali gunu kafasi kanaldaydi kac haftadir ama bu ciktim persembe gunu bebek makat gelisi dondu herseyin vakti zamani var onu cok iyi anladim bu bebislerin naptigi belli olmuyor

Merhaba kizlar, bugun ilk defa bebeklerimin ayaklarina dokundum. Kucucuk ellerinde bir sürü boru serumla besleniyorlar. Agizlarinda olan oksijen hortumu artik burunlarinda. Aglarken sesleri bile cikmiyor. Sütüm de gelmedi.

Allah kucana alio doya doya sevme gunlerini yakin eylesin yavrularinla musmutlu yillar geciricen insallah annesi onlarda senin icin kavusmak icin cabuk toparlicak insallah

Kızlar selamlar herkese, kontrolden çıktık.. çatı muayenesi oldum, biraz canım yandı tabi ama çok da dayanılmaz değildi. Neyse çatım normal dogum için müsaitmiş ama bebegin kafası iri oldugu için 10 gün içinde doğmazsa normal dogamazmış.. rahimde açılma yokmuş, bebek Doğum kanalındaydı biraz daha inmiş, normal dogum için her an doğması muhtemel dedi ama normal dogum seyrindeyken sezeryana da dönebilir dedi. Nisan 19 a kadar kendiliğinden Doğum başlamazsa 19 ya da 20 Nisan da sezeryan dedi. Dedim ben artık taşıyamıyorum haftaya yapsak sezeryanı :)) yok bekleriz dedi.. ben de durumlar böyle işte, hakkımızda hayırlısı

Canım hakkında hangi doğum hayirliysa öyle olsun inşallah ama az kalmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…