- 8 Eylül 2017
- 1.351
- 1.258
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #38.281
Dün nst ye girdim hafif sancım çıktı aynı yerde benimde ağrım oluyordu sancıymış meğer .Artık işe gitmek yormaya başladı ,Perşembeden itibaren evden çalışıyorum.magnezyum hergün iç dedi . Karnın yumuşaksa sıkıntı yok ama sertleşirse ağrın olursa doktoruna bilgi ver Benim doğumu 1 hafta daha erkene alıcak 1 Mayıs dedi aman hocam o gün olmasın dedim bir sıkıntı olmazsa 3-4 Mayıs
En az üç aydır kullanılmıyor ki kurudu kaldıAy muayenede belli mi kız o iş
Canım normal dogum diye ısrar edip çok dikişli Doğum olacaksa, sezeryan dikişi daha mantıklı geliyor. Aşagıda ki dikişin bakımı daha zor sanki, tecrübeli arkadaşlar fikir verir belki..Bende sana onu dicektim ilk zamanlarda su fotografi yatakta yatircam Ben.
Kuzum hadi hayirlisi hakkinizda.tarihte netlesmis pek guzel.anladigim kadariyla sezwryan kararindasin.
Sen bol bol dinlenmeye çalış canım gelmez merak etme iki haftada 500 gr daha alır yeter zaten inşallah. Bunhaftalarda çok alacaklar artık zaten.Sagol canim ilk dogum ama daha 2400 kilosu yainsallah alir doguma kadar. Bir 10 gun filan gelmez dedi doktor insallah o arada kilosu toparlar. Insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza. :)
Abovvv neyse o zaman benimki kolay olcakEn az üç aydır kullanılmıyor ki kurudu kaldıkadıncağız zorlandı baya
ay gel doğuralım kız seninlemaşallah bebişin kilosu boyu kaç olmuş cnm. ay benim doktorda aynı kafadan yaa az daha büyürse normal zor diyor. salı dış çekimim var çarşamba randevum artık doğurabilirim ondan sonra
Ay evet sarı sarı leke kalıyor gerçekten benimde arada sızlıyor su bikac gündür ovalamadan da geçmiyor inşallah bol bol sütlerimiz olur çok hevesliyim26 haftadan beri on günde bir atletim lekelendi cnm ama böyle çok sızlama olmazdı bugün bir de sağ sızlıyor genelde soldan süt gelirdi. Bu arada lekesi geçmiyor ya atletten ped kullanmakta sıkıyor her zaman gelmeyince. Beş atlet gitti hatta eşimin tişörtü de heder oldu
Maşallah canım kanala girmesi ne güzel ya. Kafası büyüdükçe iter aşağı kendini merak etme :) bu arada yakın demekki doğum hakkında hayırlısı olsun bir avazda sağlıklıca doğur inşallah :)Kızlar selamlar herkese, kontrolden çıktık.. çatı muayenesi oldum, biraz canım yandı tabi ama çok da dayanılmaz değildi. Neyse çatım normal dogum için müsaitmiş ama bebegin kafası iri oldugu için 10 gün içinde doğmazsa normal dogamazmış.. rahimde açılma yokmuş, bebek Doğum kanalındaydı biraz daha inmiş, normal dogum için her an doğması muhtemel dedi ama normal dogum seyrindeyken sezeryana da dönebilir dedi. Nisan 19 a kadar kendiliğinden Doğum başlamazsa 19 ya da 20 Nisan da sezeryan dedi. Dedim ben artık taşıyamıyorum haftaya yapsak sezeryanı :)) yok bekleriz dedi.. ben de durumlar böyle işte, hakkımızda hayırlısı
Hehhhe kız alemsinAbovvv neyse o zaman benimki kolay olcakçatı muayenesinden bi gün önce biz bi çalışalım en iyisi
Çok güzel düşünmüşsunuz canım.tebrik ediyorumKızlar migrostan tanesi 1.5 tl ye 100er gramlık paketlerde "dostluk maması" adı altında kedi maması satılıyor. Şimdilik 30 paket aldık, üzerine de yazıcıdan renkli etiketler yapistiriyoruz. Şeker yerine ondan dagitcaz inşallah kızım içinherkes sokakta gördüğü hayvancıkları doyursun diye.
Sizin de aklınızda olsun, daha karar vermeyenlerin ya da hediyelik yaptırmayanlarin
@07rukiye07
Ya kızlar Allah aşkına düşünmeyin böyle seyler.
Normal Doğumda da yanlışlıkla bebeğe kesik gelen var. Bunun sezaryenle ilgisi Yok. Üstelik normal Doğumun bebek için riski çok daha fazla o açıdan bakarsak. Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.
Ben az önce zor kurtardım paçayı kız, kabul etsem 24 saatte 20 defa olur heralde kalan 4 saatte yemek çiş molasıHehhhe kız alemsinsenin eşin çalışıyordu , bizimkinin yemeğine falan ilaç atmak lazım öyle bişi için, günde üç kere diyorsun, üç ayda bir kere olsa iyiydi
Canim stres olma az kaldi insallahSimdi kontrolden geldim 34+6 haftadayiz ve 2940 gr olmus minik kusum. Minik kus diye sevilecek kiloyu coktan asmis. Bu seker beni mahvetti bu cocuk kac kilo dogacak ya
Hakkinda hayirlisi olsun canim yavastan doguralim artik moduna girdikKızlar selamlar herkese, kontrolden çıktık.. çatı muayenesi oldum, biraz canım yandı tabi ama çok da dayanılmaz değildi. Neyse çatım normal dogum için müsaitmiş ama bebegin kafası iri oldugu için 10 gün içinde doğmazsa normal dogamazmış.. rahimde açılma yokmuş, bebek Doğum kanalındaydı biraz daha inmiş, normal dogum için her an doğması muhtemel dedi ama normal dogum seyrindeyken sezeryana da dönebilir dedi. Nisan 19 a kadar kendiliğinden Doğum başlamazsa 19 ya da 20 Nisan da sezeryan dedi. Dedim ben artık taşıyamıyorum haftaya yapsak sezeryanı :)) yok bekleriz dedi.. ben de durumlar böyle işte, hakkımızda hayırlısı
Oglumun dogum gunune yapmistik cok sevinmisti cocuklar .tebrik ederim guzel fikirKızlar migrostan tanesi 1.5 tl ye 100er gramlık paketlerde "dostluk maması" adı altında kedi maması satılıyor. Şimdilik 30 paket aldık, üzerine de yazıcıdan renkli etiketler yapistiriyoruz. Şeker yerine ondan dagitcaz inşallah kızım içinherkes sokakta gördüğü hayvancıkları doyursun diye.
Sizin de aklınızda olsun, daha karar vermeyenlerin ya da hediyelik yaptırmayanlarin
En sağlıklısı en hayırlısı nasılsa öyle gelsin utku kuzey’imizzKızlar selamlar herkese, kontrolden çıktık.. çatı muayenesi oldum, biraz canım yandı tabi ama çok da dayanılmaz değildi. Neyse çatım normal dogum için müsaitmiş ama bebegin kafası iri oldugu için 10 gün içinde doğmazsa normal dogamazmış.. rahimde açılma yokmuş, bebek Doğum kanalındaydı biraz daha inmiş, normal dogum için her an doğması muhtemel dedi ama normal dogum seyrindeyken sezeryana da dönebilir dedi. Nisan 19 a kadar kendiliğinden Doğum başlamazsa 19 ya da 20 Nisan da sezeryan dedi. Dedim ben artık taşıyamıyorum haftaya yapsak sezeryanı :)) yok bekleriz dedi.. ben de durumlar böyle işte, hakkımızda hayırlısı
Sancın çıktı mı cnm. Maşallah maşallah bebişe çok şükür gayet iyiler.Salı’ya kadar durursa tabibenimle hep dalga geçiyor hemşireler haftaya görüşürüz diyorum, haftaiçi gelmezsen diyorlar doğuralım valla, kafası öyle baskı yapıyor ki normal oturtamıyorum bile, azcık egilemiyorum halim içler acısı
Kilo 3400 boy 50 cm, ama kafa kiloyu çok gösteriyor sanırım, bir haftada 100 gram almış, az almış
Son zamanlari diye eşi 50 metre öteye kaçanlar ne yapsinCanım artik sen eşini esir alıp fanfinifinfona başla günde 3 defasıcak duş al bol bol, pilates topunda zıpla,yuru yuruyebildigin kadar. Alisveris merkezinde gez dur perine masajı yap, hurma ye bol bol. Doguversin yavrusu
Gazozuna ilaç at kızSon zamanlari diye eşi 50 metre öteye kaçanlar ne yapsin
Her zaman bekleriz cnm gel. Doğum hemen başlamaz ki sen doğumda gitsen almazlar ama demi dosya yok diye. Devlet mecbur almaya ama araştırma almıyor.kaydin yoksa.Çanakkaleüniversite yi orada okudum benim için yeri ayrıdır. Ay pek izlemişim kordonu senelerdir gidemedim.
Yeni hastaneler anne bebek dostu. Kuzenim de yeni hastanede doğum yapmıştı kasım ayında ( ilhan varank eğitim araştırma hastanesi diye ismini yazayım ki aramalarda çıksın :)) odaları ferah 2 kişilik ve odalarda banyo ayrıca odanın içinde de lavabo mevcut. Hemşirelerde çok iyi davranmışlar. Istanbul da ama bana çok uzak. Taksiyle bile yarim saat sürüyor. Yakın olsa kesin orayı düşünürdüm.
Aklima gelmiyor degilGazozuna ilaç at kız
Canım o kadar diyet yapıyorsun hala yüksek mi ki şekerin? Ondan değildir belki...ben geçen sefer 5 haftada hiç kilo da almamışım değerler de iyiydi hala ve 2-3 haftadan 1 haftaya düşmüş önde gidişi...doktor artık buna yapılacak bişey yok genetiktir dedi...oğlum zaten 4 kilo dogmuştu gunü beklenebilse bu da 3800 falan olurdu ama sezaryen 38+3 gibi olacak muhtemelen...bence sıkma canını 300-500 gr fazla gösterebiliyor ultrason öyleyse eğer bizimkiler zaten normal gelişimindeSimdi kontrolden geldim 34+6 haftadayiz ve 2940 gr olmus minik kusum. Minik kus diye sevilecek kiloyu coktan asmis. Bu seker beni mahvetti bu cocuk kac kilo dogacak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?