2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Yaa bende bugün nst e girdim 240-30 gibi rakamlar var sancım varmı dedim yok dedi
Karnım hep sert

Bende sana onu dicektim ilk zamanlarda su fotografi yatakta yatircam Ben.

Kuzum hadi hayirlisi hakkinizda.tarihte netlesmis pek guzel.anladigim kadariyla sezwryan kararindasin.
Canım normal dogum diye ısrar edip çok dikişli Doğum olacaksa, sezeryan dikişi daha mantıklı geliyor. Aşagıda ki dikişin bakımı daha zor sanki, tecrübeli arkadaşlar fikir verir belki..

Sagol canim ilk dogum ama daha 2400 kilosu ya insallah alir doguma kadar. Bir 10 gun filan gelmez dedi doktor insallah o arada kilosu toparlar. Insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza. :)
Sen bol bol dinlenmeye çalış canım gelmez merak etme iki haftada 500 gr daha alır yeter zaten inşallah. Bunhaftalarda çok alacaklar artık zaten.

Salı’ya kadar durursa tabi benimle hep dalga geçiyor hemşireler haftaya görüşürüz diyorum, haftaiçi gelmezsen diyorlar doğuralım valla, kafası öyle baskı yapıyor ki normal oturtamıyorum bile, azcık egilemiyorum halim içler acısı
Kilo 3400 boy 50 cm, ama kafa kiloyu çok gösteriyor sanırım, bir haftada 100 gram almış, az almış​

Ay evet sarı sarı leke kalıyor gerçekten benimde arada sızlıyor su bikac gündür ovalamadan da geçmiyor inşallah bol bol sütlerimiz olur çok hevesliyim

Maşallah canım kanala girmesi ne güzel ya. Kafası büyüdükçe iter aşağı kendini merak etme :) bu arada yakın demekki doğum hakkında hayırlısı olsun bir avazda sağlıklıca doğur inşallah :)

Çok güzel düşünmüşsunuz canım.tebrik ediyorum

Hehhhe kız alemsin senin eşin çalışıyordu , bizimkinin yemeğine falan ilaç atmak lazım öyle bişi için, günde üç kere diyorsun, üç ayda bir kere olsa iyiydi
Ben az önce zor kurtardım paçayı kız, kabul etsem 24 saatte 20 defa olur heralde kalan 4 saatte yemek çiş molası bundan yararlanicam 37den sonra inşallah sen de artik pilates topunda zıpla kuzum napcan mecbur

Simdi kontrolden geldim 34+6 haftadayiz ve 2940 gr olmus minik kusum. Minik kus diye sevilecek kiloyu coktan asmis. Bu seker beni mahvetti bu cocuk kac kilo dogacak ya
Canim stres olma az kaldi insallah
Hakkinda hayirlisi olsun canim yavastan doguralim artik moduna girdik
Oglumun dogum gunune yapmistik cok sevinmisti cocuklar .tebrik ederim guzel fikir

En sağlıklısı en hayırlısı nasılsa öyle gelsin utku kuzey’imizz

Sancın çıktı mı cnm. Maşallah maşallah bebişe çok şükür gayet iyiler.

Canım artik sen eşini esir alıp fanfinifinfona başla günde 3 defa sıcak duş al bol bol, pilates topunda zıpla,yuru yuruyebildigin kadar. Alisveris merkezinde gez dur perine masajı yap, hurma ye bol bol. Doguversin yavrusu
Son zamanlari diye eşi 50 metre öteye kaçanlar ne yapsin

Her zaman bekleriz cnm gel. Doğum hemen başlamaz ki sen doğumda gitsen almazlar ama demi dosya yok diye. Devlet mecbur almaya ama araştırma almıyor.kaydin yoksa.

Simdi kontrolden geldim 34+6 haftadayiz ve 2940 gr olmus minik kusum. Minik kus diye sevilecek kiloyu coktan asmis. Bu seker beni mahvetti bu cocuk kac kilo dogacak ya
Canım o kadar diyet yapıyorsun hala yüksek mi ki şekerin? Ondan değildir belki...ben geçen sefer 5 haftada hiç kilo da almamışım değerler de iyiydi hala ve 2-3 haftadan 1 haftaya düşmüş önde gidişi...doktor artık buna yapılacak bişey yok genetiktir dedi...oğlum zaten 4 kilo dogmuştu gunü beklenebilse bu da 3800 falan olurdu ama sezaryen 38+3 gibi olacak muhtemelen...bence sıkma canını 300-500 gr fazla gösterebiliyor ultrason öyleyse eğer bizimkiler zaten normal gelişiminde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…