- Konu Sahibi kardelen384
-
- #38.261
Bpd kafa çapı kaç çıktı canım benim için önemliKızlar selamlar herkese, kontrolden çıktık.. çatı muayenesi oldum, biraz canım yandı tabi ama çok da dayanılmaz değildi. Neyse çatım normal dogum için müsaitmiş ama bebegin kafası iri oldugu için 10 gün içinde doğmazsa normal dogamazmış.. rahimde açılma yokmuş, bebek Doğum kanalındaydı biraz daha inmiş, normal dogum için her an doğması muhtemel dedi ama normal dogum seyrindeyken sezeryana da dönebilir dedi. Nisan 19 a kadar kendiliğinden Doğum başlamazsa 19 ya da 20 Nisan da sezeryan dedi. Dedim ben artık taşıyamıyorum haftaya yapsak sezeryanı :)) yok bekleriz dedi.. ben de durumlar böyle işte, hakkımızda hayırlısı
Öyle kuzum az kaldı, hepimiz için hayırlısı inşallah :)Canım hakkında hangi doğum hayirliysa öyle olsun inşallah ama az kalmış :)
9.83 cm canım, 40+2 görünüyorBpd kafa çapı kaç çıktı canım benim için önemli
Canım artik sen eşini esir alıp fanfinifinfona başla günde 3 defaKızlar selamlar herkese, kontrolden çıktık.. çatı muayenesi oldum, biraz canım yandı tabi ama çok da dayanılmaz değildi. Neyse çatım normal dogum için müsaitmiş ama bebegin kafası iri oldugu için 10 gün içinde doğmazsa normal dogamazmış.. rahimde açılma yokmuş, bebek Doğum kanalındaydı biraz daha inmiş, normal dogum için her an doğması muhtemel dedi ama normal dogum seyrindeyken sezeryana da dönebilir dedi. Nisan 19 a kadar kendiliğinden Doğum başlamazsa 19 ya da 20 Nisan da sezeryan dedi. Dedim ben artık taşıyamıyorum haftaya yapsak sezeryanı :)) yok bekleriz dedi.. ben de durumlar böyle işte, hakkımızda hayırlısı
Canim sagol insallah hersey yolunda gider :) Dun regl agrisi gibi agri oldu bir yarim saat filan. Ama sanci mi sanci nasil birsey nereden hissetmem lazim hic bilmiyorum.
Gogus ile gobek arasi 5 parmak demissin otururken mi ayakta mi olcmeliyim onu?
Mayanin sute cok iyi geldigini ben de duymustum. Hatta kucuk bir parca hap gibi alip icmek lazimmis sut zor geliyorsa. Onun disinda boza falan da cok etkiliymis.
Kızlar selamlar herkese, kontrolden çıktık.. çatı muayenesi oldum, biraz canım yandı tabi ama çok da dayanılmaz değildi. Neyse çatım normal dogum için müsaitmiş ama bebegin kafası iri oldugu için 10 gün içinde doğmazsa normal dogamazmış.. rahimde açılma yokmuş, bebek Doğum kanalındaydı biraz daha inmiş, normal dogum için her an doğması muhtemel dedi ama normal dogum seyrindeyken sezeryana da dönebilir dedi. Nisan 19 a kadar kendiliğinden Doğum başlamazsa 19 ya da 20 Nisan da sezeryan dedi. Dedim ben artık taşıyamıyorum haftaya yapsak sezeryanı :)) yok bekleriz dedi.. ben de durumlar böyle işte, hakkımızda hayırlısı
Cnm ben Çanakkale'deyim hastanemiz yeni yapıldı, eğitim verdikleri zaman doğum odalarını da gezdik tek kişilik banyo tuvalet koridor ve her türlü doğum şekline uygun masa, bebek için kuvez bile var odada. Bu nedenle tebrik ediyorum yani bir de dogum başlayınca ebelerin yaklaşıminda sorun olmazsa ne güzel olur.Canım sen neredesin hangi devlet hastanesini düşünüyorsun. Bana gebelik okulunda aklında bikac hastane olsun denildi de o yüzden merak ettim. Birde anlattıkların etkiledi acikcasi
Yaaa cok gecmis olsun canm cok uzuldum rabbim ssifa versin insallah.biz surekli kontol altindaydik ama bizi en cok skıstran 3 uz olmalari iste en basitinden bi karin capini gormek.icin saatlerce ugrasiyodu doktroum en son zamanlar.artik kalp.atisi dinleyip cikiyoduk cunku olcm yapmak cok zordu artik.ama ben kalplerindeki deliklerin kapanacagina inaniyorum onu hic sorun etmiyorum acikcasi biz nerelerden geldik benim meleklerim beni hic birakmadilar zor zamanlara katlandilar bunlarida asicaz allahin izni ileGeçecek inşallah hepsi ben kızımı 38+4 doğum yaptım perinatolog takip etmesine rağmen kalpteki delik doğumdan sonra fark edildi benim de sezaryendi dediğin gibi acımı unuttum çocuk kucağımda hastane hastane gezdik annelik böyle işte bizim ki bir yaşa yakın kapandı ama hala yılda bir kontrole gidiyoruz inşallah en kısa zamanda toparlayacaklar
kardelen384 maalesef sezaryen böyle birşey işte bazıları çok rahat atlatıyor ama bende rahat bir yanını göremedim imkanı olan şartları uygun olan herkes normal doğum için son ana kadar beklesin derim inşallah sütün de en kısa zamanda gelir mümkün olduğunca dinlenmeye çalış hamilelik süreci de sizi çok yordu
26 haftadan beri on günde bir atletim lekelendi cnm ama böyle çok sızlama olmazdı bugün bir de sağ sızlıyor genelde soldan süt gelirdi. Bu arada lekesi geçmiyor ya atletten ped kullanmakta sıkıyor her zaman gelmeyince. Beş atlet gitti hatta eşimin tişörtü de heder olduSüt üretimi başladımı dersin :)
Kız doktorum bir hafta on güne doğurursun dedi işte bundan önce şu hafta gel derdiCan'ım doktorun söylemedi mi ne zaman gitmen gerektiğini? Bizimki şu tarihte gel diyor mesela. Bence sen daha sık gitmelisin. İkinci haftayı bekleme.
Oyyy yerim ben o ayakları. İyi olacak annesi merak etme. Sütün de gelir sen stres yapma.
Can'ım yastık önerilmiyor. Hele ki böylesine kadar kalın öyle. Yün yastık basılmaz üstelik. Valla yünde benim bile başım ağrıyor.
Lohusa terliklerinden çok daha güzel bence Can'ım.
Can'ım bana normal geldi kilosu. Yani benim de 1 hafta önde. Ama şeker Yok ben de. 33. Haftamda 2200 dü. Şimdi 3 e dayanmıştır. Şekerden olmuyor yani sadece.Simdi kontrolden geldim 34+6 haftadayiz ve 2940 gr olmus minik kusum. Minik kus diye sevilecek kiloyu coktan asmis. Bu seker beni mahvetti bu cocuk kac kilo dogacak ya
Ben de çok araştırdım medipolü. Burda da çok sordum. Giden yoktu. Son dönem yorumları da kötü olunca vazgeçtim. Nagihan hanımı çok övüyorlar.Günlerimiz de yakınmış benimki de 25 mayıs görünüyor ama doktor 10 mayıstan sonra heran olabilir dedi. Belki orda tanışırız doğumlarımız aynı anda olursa :) Odaları falan gördünüz mü nasıl acaba? Normal mi olacak bu arada nasıl düşünüyorsunuz, ben ilkini ilgi hastanesinde yapmıştım güngörende oturuyorduk şimdi uzak kaldığı için burayı denemek istedim. Belki başka anneler de vardır Medipole giden.
Doktor kesin gözüyle bakmış demek ki bu kesin doğurur diyeKız doktorum bir hafta on güne doğurursun dedi işte bundan önce şu hafta gel derdibebiş gelmezse ne olacak hiç demedi ben haftaya randevu alayım en uygun zamana hani doğurmadim yaa derim.
Kız eşime napsam ne etsem fayda etmez, adamın ödü kopuyor. Doktor muayenede uzun süre olmuş diyor, hııı öyle dedim :)) doğuversin teyzesi, iyice sabırsızlanıyorumCanım artik sen eşini esir alıp fanfinifinfona başla günde 3 defasıcak duş al bol bol, pilates topunda zıpla,yuru yuruyebildigin kadar. Alisveris merkezinde gez dur perine masajı yap, hurma ye bol bol. Doguversin yavrusu
Hayırlısı cnm geleceği gün değişmez bebişlerin, Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inş hepimize. Çarşambaya buldum randevu aldım sonra baktım 11 nisan yiğenim 11 nisanda gelecek diyip duruyordu kendi öyle doğduğu içinDoktor kesin gözüyle bakmış demek ki bu kesin doğurur diyeay benim nolcak pazartesi çok meraktayım. Ev böreği ve sen her an doğuracak gibisiniz. Ben de dokuz doğuruyorum burda sizinle.
Bende sana onu dicektim ilk zamanlarda su fotografi yatakta yatircam Ben.Bence ben bu yastigi yataginin altina koyup yatagini reflu yatagina cevireyim.
Kuzum hadi hayirlisi hakkinizda.tarihte netlesmis pek guzel.anladigim kadariyla sezwryan kararindasin.Kızlar selamlar herkese, kontrolden çıktık.. çatı muayenesi oldum, biraz canım yandı tabi ama çok da dayanılmaz değildi. Neyse çatım normal dogum için müsaitmiş ama bebegin kafası iri oldugu için 10 gün içinde doğmazsa normal dogamazmış.. rahimde açılma yokmuş, bebek Doğum kanalındaydı biraz daha inmiş, normal dogum için her an doğması muhtemel dedi ama normal dogum seyrindeyken sezeryana da dönebilir dedi. Nisan 19 a kadar kendiliğinden Doğum başlamazsa 19 ya da 20 Nisan da sezeryan dedi. Dedim ben artık taşıyamıyorum haftaya yapsak sezeryanı :)) yok bekleriz dedi.. ben de durumlar böyle işte, hakkımızda hayırlısı
ay gel doğuralım kız seninleKızlar selamlar herkese, kontrolden çıktık.. çatı muayenesi oldum, biraz canım yandı tabi ama çok da dayanılmaz değildi. Neyse çatım normal dogum için müsaitmiş ama bebegin kafası iri oldugu için 10 gün içinde doğmazsa normal dogamazmış.. rahimde açılma yokmuş, bebek Doğum kanalındaydı biraz daha inmiş, normal dogum için her an doğması muhtemel dedi ama normal dogum seyrindeyken sezeryana da dönebilir dedi. Nisan 19 a kadar kendiliğinden Doğum başlamazsa 19 ya da 20 Nisan da sezeryan dedi. Dedim ben artık taşıyamıyorum haftaya yapsak sezeryanı :)) yok bekleriz dedi.. ben de durumlar böyle işte, hakkımızda hayırlısı
Ay muayenede belli mi kız o işKız eşime napsam ne etsem fayda etmez, adamın ödü kopuyor. Doktor muayenede uzun süre olmuş diyor, hııı öyle dedim :)) doğuversin teyzesi, iyice sabırsızlanıyorum
Cnm ben Çanakkale'deyim hastanemiz yeni yapıldı, eğitim verdikleri zaman doğum odalarını da gezdik tek kişilik banyo tuvalet koridor ve her türlü doğum şekline uygun masa, bebek için kuvez bile var odada. Bu nedenle tebrik ediyorum yani bir de dogum başlayınca ebelerin yaklaşıminda sorun olmazsa ne güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?