2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bpd kafa çapı kaç çıktı canım benim için önemli

Canım artik sen eşini esir alıp fanfinifinfona başla günde 3 defa sıcak duş al bol bol, pilates topunda zıpla,yuru yuruyebildigin kadar. Alisveris merkezinde gez dur perine masajı yap, hurma ye bol bol. Doguversin yavrusu

Canim sagol insallah hersey yolunda gider :) Dun regl agrisi gibi agri oldu bir yarim saat filan. Ama sanci mi sanci nasil birsey nereden hissetmem lazim hic bilmiyorum.

Gogus ile gobek arasi 5 parmak demissin otururken mi ayakta mi olcmeliyim onu?

Belden başlayıp kasıklara doğru inermiş sanci. Ama herkes de aynı olmaz. Büyüklerimin dedi ise erkek bebek belden kız bebek kasıktan sanci yaparmış.

Dik durduktan sonra oturuyo yada ayakta farketmez.

Mayanin sute cok iyi geldigini ben de duymustum. Hatta kucuk bir parca hap gibi alip icmek lazimmis sut zor geliyorsa. Onun disinda boza falan da cok etkiliymis.

Evet canım bende çok severek içerdim ama süt yaptığını bilmiyordum yaşayarak öğrendim. Mayalı tüm yiyecekler sütü artırırmış. Tabii su içmeyi ihmal etmeyeceğiz. Bol bol su. Doktoruma göre her 30 kilona 1 litre su iceceksin

Canım hakkında hayırlısı ne ise bebiş için sağlıklı olan hangisi ise öyle olsun. Sağlıkla sıhhatli gelsin minik

Canım sen neredesin hangi devlet hastanesini düşünüyorsun. Bana gebelik okulunda aklında bikac hastane olsun denildi de o yüzden merak ettim. Birde anlattıkların etkiledi acikcasi
Cnm ben Çanakkale'deyim hastanemiz yeni yapıldı, eğitim verdikleri zaman doğum odalarını da gezdik tek kişilik banyo tuvalet koridor ve her türlü doğum şekline uygun masa, bebek için kuvez bile var odada. Bu nedenle tebrik ediyorum yani bir de dogum başlayınca ebelerin yaklaşıminda sorun olmazsa ne güzel olur.

Yaaa cok gecmis olsun canm cok uzuldum rabbim ssifa versin insallah.biz surekli kontol altindaydik ama bizi en cok skıstran 3 uz olmalari iste en basitinden bi karin capini gormek.icin saatlerce ugrasiyodu doktroum en son zamanlar.artik kalp.atisi dinleyip cikiyoduk cunku olcm yapmak cok zordu artik.ama ben kalplerindeki deliklerin kapanacagina inaniyorum onu hic sorun etmiyorum acikcasi biz nerelerden geldik benim meleklerim beni hic birakmadilar zor zamanlara katlandilar bunlarida asicaz allahin izni ile

Süt üretimi başladımı dersin :)
26 haftadan beri on günde bir atletim lekelendi cnm ama böyle çok sızlama olmazdı bugün bir de sağ sızlıyor genelde soldan süt gelirdi. Bu arada lekesi geçmiyor ya atletten ped kullanmakta sıkıyor her zaman gelmeyince. Beş atlet gitti hatta eşimin tişörtü de heder oldu

Kız doktorum bir hafta on güne doğurursun dedi işte bundan önce şu hafta gel derdi bebiş gelmezse ne olacak hiç demedi ben haftaya randevu alayım en uygun zamana hani doğurmadim yaa derim.

Simdi kontrolden geldim 34+6 haftadayiz ve 2940 gr olmus minik kusum. Minik kus diye sevilecek kiloyu coktan asmis. Bu seker beni mahvetti bu cocuk kac kilo dogacak ya
Can'ım bana normal geldi kilosu. Yani benim de 1 hafta önde. Ama şeker Yok ben de. 33. Haftamda 2200 dü. Şimdi 3 e dayanmıştır. Şekerden olmuyor yani sadece.

Ben de çok araştırdım medipolü. Burda da çok sordum. Giden yoktu. Son dönem yorumları da kötü olunca vazgeçtim. Nagihan hanımı çok övüyorlar.
Ama medipolün normal Doğum oranı düşük olunca vazgeçtim. Benim bi de tüp bebek. Hemen sezaryene yönlendiriyorlar.

Kız doktorum bir hafta on güne doğurursun dedi işte bundan önce şu hafta gel derdi bebiş gelmezse ne olacak hiç demedi ben haftaya randevu alayım en uygun zamana hani doğurmadim yaa derim.
Doktor kesin gözüyle bakmış demek ki bu kesin doğurur diye ay benim nolcak pazartesi çok meraktayım. Ev böreği ve sen her an doğuracak gibisiniz. Ben de dokuz doğuruyorum burda sizinle.

Kızlar migrostan tanesi 1.5 tl ye 100er gramlık paketlerde "dostluk maması" adı altında kedi maması satılıyor. Şimdilik 30 paket aldık, üzerine de yazıcıdan renkli etiketler yapistiriyoruz. Şeker yerine ondan dagitcaz inşallah kızım için herkes sokakta gördüğü hayvancıkları doyursun diye.

Sizin de aklınızda olsun, daha karar vermeyenlerin ya da hediyelik yaptırmayanlarin

Canım artik sen eşini esir alıp fanfinifinfona başla günde 3 defa sıcak duş al bol bol, pilates topunda zıpla,yuru yuruyebildigin kadar. Alisveris merkezinde gez dur perine masajı yap, hurma ye bol bol. Doguversin yavrusu
Kız eşime napsam ne etsem fayda etmez, adamın ödü kopuyor. Doktor muayenede uzun süre olmuş diyor, hııı öyle dedim :)) doğuversin teyzesi, iyice sabırsızlanıyorum

Doktor kesin gözüyle bakmış demek ki bu kesin doğurur diye ay benim nolcak pazartesi çok meraktayım. Ev böreği ve sen her an doğuracak gibisiniz. Ben de dokuz doğuruyorum burda sizinle.
Hayırlısı cnm geleceği gün değişmez bebişlerin, Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inş hepimize. Çarşambaya buldum randevu aldım sonra baktım 11 nisan yiğenim 11 nisanda gelecek diyip duruyordu kendi öyle doğduğu için doktor hadi doğuma diyormuşu bir de. Ben çok rahatladım ama ilginç bir şekilde kabullendim o kasılmalarda gün içinde hep olunca alışıyorum.

Bence ben bu yastigi yataginin altina koyup yatagini reflu yatagina cevireyim.
Bende sana onu dicektim ilk zamanlarda su fotografi yatakta yatircam Ben.
Kuzum hadi hayirlisi hakkinizda.tarihte netlesmis pek guzel.anladigim kadariyla sezwryan kararindasin.

ay gel doğuralım kız seninle maşallah bebişin kilosu boyu kaç olmuş cnm. ay benim doktorda aynı kafadan yaa az daha büyürse normal zor diyor. salı dış çekimim var çarşamba randevum artık doğurabilirim ondan sonra

Çanakkale üniversite yi orada okudum benim için yeri ayrıdır. Ay pek izlemişim kordonu senelerdir gidemedim.
Yeni hastaneler anne bebek dostu. Kuzenim de yeni hastanede doğum yapmıştı kasım ayında ( ilhan varank eğitim araştırma hastanesi diye ismini yazayım ki aramalarda çıksın :)) odaları ferah 2 kişilik ve odalarda banyo ayrıca odanın içinde de lavabo mevcut. Hemşirelerde çok iyi davranmışlar. Istanbul da ama bana çok uzak. Taksiyle bile yarim saat sürüyor. Yakın olsa kesin orayı düşünürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…