2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Her zaman bekleriz cnm gel. Doğum hemen başlamaz ki sen doğumda gitsen almazlar ama demi dosya yok diye. Devlet mecbur almaya ama araştırma almıyor.kaydin yoksa.

Canım ilk defa duydum almadıklarını. Eğitim araştırma da devlet hastanesi sonuçta. Hatta burada kadın doğum hastanesi var ve dolu olduğu için oraya gonderiyormus. Gerçi benim kara kaplı bi dosyam var her yere onu taşıyorum ne olur ne olmaz diye.

Kızlar ben bugün ağda işini hallettim valla o kadar rahatladım ki. Kendimi çok kasmıştım o oluyo bu oluyo diye ama yapan kız rahatlattı beni saldım gitti bende :)
Hadi darısı başımıza canım ben de bu hafta değil de önümüzdeki hafta yaptircam inşallah koydum kafaya bi deli cesaretiyle yaptırırım napayim inşallah doguma kadar çıkmaz tek korkum o

Hadi gözün aydın bunu da atlattın her şey yolundaymış süper...sen doğurnak istiyorsan her gün biraz daha çoğaltarak yürü kuzum hem bebeğin kanala iyice girmesi çatının esneyip açılması hem de kolayca doğurabilmek için...

Yaa bende bugün nst e girdim 240-30 gibi rakamlar var sancım varmı dedim yok dedi
Karnım hep sert
Aynen banada ağrın varmı dediler yooo dedim ,ama alışık olduğum ağrı sanıyordum meğer sancıymış. Ama karnım yumuşak magnezyum tableti hergün içicem birde sözde dinlenicem ama dünya kadar işim var

Wowww tüm ıslıklar tired için

Hadi darısı başımıza canım ben de bu hafta değil de önümüzdeki hafta yaptircam inşallah koydum kafaya bi deli cesaretiyle yaptırırım napayim inşallah doguma kadar çıkmaz tek korkum o

Çıkarsa üstünden makinen yokmu canım geciverirsin ben öyle yapcam. Aslında bende haftaya yaptırırım diyodumda çatı muayenem var ptesi mecbur kaldım bugüne.

Çıkarsa üstünden makinen yokmu canım geciverirsin ben öyle yapcam. Aslında bende haftaya yaptırırım diyodumda çatı muayenem var ptesi mecbur kaldım bugüne.
Evet doğru canım var makinem artik üstünden geçeriz. Benim de muhtemelen 2 hafta sonraki randevumda olcak çatı muayenesi, en iyi haftaya perşembe yaptiriyim kurtulayim. Sihhatler olsun inşallah uzamaz hiç

Odaları henüz göremedim bir sonraki kontrolüm 20 Nisan inşallah o zaman görücem. Şimdilik normal düşünüyorum son ana kadar ama hayırlısı tabi

Aarohi sana hayranım burcun ne senin koç mu koçsan erken sezeryan olup kızımın koç olmasını sağlayacağım

Genital bölgeyede yapabilirmiyiz acaba

İşte 20sine kadar ne kaldıysa kuzum, hepimiz için hayırlısı, yavrucanlar sağlıkla huzurla gelsinler inşallah

Wowww tüm ıslıklar tired için
Dalga mı geçiyonuz kız toplam 10 kilo aldım ama duba gibiyim birdenbire sanki suratım bazlama gibi olmuş ödem mi bu acaba korktum yani...oğlumla doğumgünü fotoğrafı atcam sosyal medyalara elim gitmedi...ay yazık bana içler acısı tansiyon normal ama zehirlenme vs olmaz di mi

Gözün aydın çok az kalmış ya

Oyy maşallah yerim onu yaaa. Ama Doğumda fire veriyormuş kilo. Arkadaşıma 3300 dediler 2800 doğdu Can'ım. Eltime de 4200 demişlerdi sezaryen oldu. 3700 falan olmuştu bAby

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…