- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #38.321
Ayyyy ahagahahagahahhadhkdxk allahım dogurcam şimdi tövbe ya rabbimHerkes bulduğu yerde zıplar diyorsunnapiim kuzum öyle yapiim
Ayy kuzu çok yoruldum artık, yürümek bile çok zor geliyor.. bir de milletin bakışları insanı çok rahatsız ediyor sanki hiç hamile görmediler, elimden gelse evden hiç çıkmam Doğuma kadar ama mecbur yürümek zorundayımHadi gözün aydın bunu da atlattın her şey yolundaymış süper...sen doğurnak istiyorsan her gün biraz daha çoğaltarak yürü kuzum hem bebeğin kanala iyice girmesi çatının esneyip açılması hem de kolayca doğurabilmek için...
Herkes bulduğu yerde zıplar diyorsunnapiim kuzum öyle yapiim
Ayy kuzu çok yoruldum artık, yürümek bile çok zor geliyor.. bir de milletin bakışları insanı çok rahatsız ediyor sanki hiç hamile görmediler, elimden gelse evden hiç çıkmam Doğuma kadar ama mecbur yürümek zorundayım(
Sanki çok meraklıydık uyuzlaraYalnız değilsin benimki de asla yanaşmaz. Ay ama ben de hiç istemiyorum valla koca göbekle yok yani
artı eksi 400 gr farkeder dedi kuzum zatenOyy maşallah yerim onu yaaa. Ama Doğumda fire veriyormuş kilo. Arkadaşıma 3300 dediler 2800 doğdu Can'ım. Eltime de 4200 demişlerdi sezaryen oldu. 3700 falan olmuştu bAby
Bizimki gece uykunun içinde elimi tutuyor rüya mı gerçek mi anlamadım...dedim ki napıyosun sen uykuda elimi mi tutuyorsun dedim napayım başka yerini tutamayınca elini tutuyorum diyorYalnız değilsin benimki de asla yanaşmaz. Ay ama ben de hiç istemiyorum valla koca göbekle yok yani
Gel kuzum biz pilates topumuzla da mutlu oluruzLastMadOnEarth çok zalımsın olan var olmayan var ayıp kardeşim EvBoregi acık kay kenara bacım plates topumla geliyorum yanına
Yaa herkesin gözü göbekte, bi de benim nazar değer fobim var, felak nas okumaktan dilim şişiyorÖzellikle yaşlı kadınların pis pis bakışları beni benden alıyo
Çok fenasiniz çok fenaLastMadOnEarth çok zalımsın olan var olmayan var ayıp kardeşim EvBoregi acık kay kenara bacım plates topumla geliyorum yanına
Dalga mı geçiyonuz kız toplam 10 kilo aldım ama duba gibiyimbirdenbire sanki suratım bazlama gibi olmuş ödem mi bu acaba korktum yani...oğlumla doğumgünü fotoğrafı atcam sosyal medyalara elim gitmedi...ay yazık bana içler acısı tansiyon normal ama zehirlenme vs olmaz di mi
Gel kuzum biz pilates topumuzla da mutlu oluruz
Yaa herkesin gözü göbekte, bi de benim nazar değer fobim var, felak nas okumaktan dilim şişiyor
daha bunun 40 ı var
Çok fenasiniz çok fenanapayim bacılar bu durumun da zorluğu çok öyle demeyin
Evet doğru canım var makinem artik üstünden geçeriz. Benim de muhtemelen 2 hafta sonraki randevumda olcak çatı muayenesi, en iyi haftaya perşembe yaptiriyim kurtulayim. Sihhatler olsun inşallah uzamaz hiç
Canım benimde gelmiyordu sütüm, makinada sağım yaptırdılar bana hastanede, iki gün kan geldi, sonra düzeldi. 3 saatte bir 15 dk sağım yapıyorum makinada. Minik kuşuma yetmiyor ama gün geçtikçe artıyor. Bol su ve yeşillik yemelisin. Su inanılmaz attırıyor. İnşallah en kısa sürede minik kuşalarınla evine dönersin.Merhaba kizlar, bugun ilk defa bebeklerimin ayaklarina dokundum. Kucucuk ellerinde bir sürü boru serumla besleniyorlar. Agizlarinda olan oksijen hortumu artik burunlarinda. Aglarken sesleri bile cikmiyor. Sütüm de gelmedi.
Ya Şafi Ya Allah, üzülme duaya devam et arkadaşım. Kaç haftalık doğdular önceki mesajları takip edemedim. Ama sağlık durumları iyiyse prematüre doğan o kadar bebek var ki benim kardeşim de kuzenim de 7 aylık doğmuş, bakımlarının zor olması dışında bir de anne sütü almama durumu dışında bir sorun duymadım. 9 aylık doğup da anne sütü alamayan birçok bebek var. Benim ilk oğlum 40 haftada doğduğu halde kordon dolandığı için nefes alamadı ve 10 gün küvezde kaldı, hani ne olacağı da belli olmuyor, gününü doldursa da başka sıkıntılar olabiliyor yani olacağı varsa oluyor, Allah sağlıkla hastaneden alıp evine dönmeyi nasip etsin biran önce.
Gecmis olsun kuzum rabbim yavruna uzun omurler nasip etsin insallah.bebisin nasil ?valla ddigin gibi bi sezeryan gercektn cok zormus hic bole dusunmemistim.1 hafta oldu hala kamburum cika cika yuruyorum.rabbim sifa versin hepimize..
bak inanmıyo bakAyyy zorluğu çokmuş havanı sevsinler, hele anlat ne yedirip ne içiriyon bu işin sırrı ne
canım yok bence baş geliş olmuştur, kafa ağır olunca aşağıya dönüyor yeri rahatlayinca. O hareketler de yerini genişletiyormuş. Inşallah bir daha makat geliş olmazlar kuzum hep ona dua ediyorum vallaLastMadOnEarth canım bugün senin şu bebek döndürme hareketlerinden yaptım evde dün gece sol kasığımın üstünden geldi hıçkırığı normalde tam ortada olurdu. Bugün de göbek deliğimin oralarda hıçkırık hissettim karnımda yukarı çıkmış gibi geldi ne yapıyor bu kız hiç anlamadım . Eğer döndüyse bi daha dönsün diye uğraşıyorum o değil hala kafa aşağıdaysa çocuğu zorla makat geliş yapmam inşallah
Ay inşallah valla takmak istemiyorum ama her an ağrım var diye yalandan hastaneye götürtebilirim kendimicanım yok bence baş geliş olmuştur, kafa ağır olunca aşağıya dönüyor yeri rahatlayinca. O hareketler de yerini genişletiyormuş. Inşallah bir daha makat geliş olmazlar kuzum hep ona dua ediyorum valla
Sağol canım bizde de atlattık sayılır çok şükür :) Allah sabrını selametle sonuçlandırsın inşallah senin ve küvezde bebekleri olan tüm annelerinYaaa cok gecmis olsun canm cok uzuldum rabbim ssifa versin insallah.biz surekli kontol altindaydik ama bizi en cok skıstran 3 uz olmalari iste en basitinden bi karin capini gormek.icin saatlerce ugrasiyodu doktroum en son zamanlar.artik kalp.atisi dinleyip cikiyoduk cunku olcm yapmak cok zordu artik.ama ben kalplerindeki deliklerin kapanacagina inaniyorum onu hic sorun etmiyorum acikcasi biz nerelerden geldik benim meleklerim beni hic birakmadilar zor zamanlara katlandilar bunlarida asicaz allahin izni ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?