2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ayy kuzu çok yoruldum artık, yürümek bile çok zor geliyor.. bir de milletin bakışları insanı çok rahatsız ediyor sanki hiç hamile görmediler, elimden gelse evden hiç çıkmam Doğuma kadar ama mecbur yürümek zorundayım (

Özellikle yaşlı kadınların pis pis bakışları beni benden alıyo

Yalnız değilsin benimki de asla yanaşmaz. Ay ama ben de hiç istemiyorum valla koca göbekle yok yani
Sanki çok meraklıydık uyuzlara
Oyy maşallah yerim onu yaaa. Ama Doğumda fire veriyormuş kilo. Arkadaşıma 3300 dediler 2800 doğdu Can'ım. Eltime de 4200 demişlerdi sezaryen oldu. 3700 falan olmuştu bAby
artı eksi 400 gr farkeder dedi kuzum zaten

Yalnız değilsin benimki de asla yanaşmaz. Ay ama ben de hiç istemiyorum valla koca göbekle yok yani
Bizimki gece uykunun içinde elimi tutuyor rüya mı gerçek mi anlamadım...dedim ki napıyosun sen uykuda elimi mi tutuyorsun dedim napayım başka yerini tutamayınca elini tutuyorum diyor sarılmadan uyuyamaz normalde illa kolunu bacağını üstüme atacak ama imkanı yok nefes alamıyorum kolunu falan atsa ölecek gibi oluyorum...sabredecekler artık yapacak bişey yok

Tövbe yarabbim sen böyle diyorsan ben atayım kendimi aşağıya 10 kilo almış bide bari yanımda söyleme , insan bi 20-30 kilo alırda öyle konuşur

Evet doğru canım var makinem artik üstünden geçeriz. Benim de muhtemelen 2 hafta sonraki randevumda olcak çatı muayenesi, en iyi haftaya perşembe yaptiriyim kurtulayim. Sihhatler olsun inşallah uzamaz hiç

Ay canım inşallah hepimizin kılları dökülürde bir daha uzamaz Hamileliğimde en çok ettiğim dualardan biriside bu kılların kökü kurusun

Merhaba kizlar, bugun ilk defa bebeklerimin ayaklarina dokundum. Kucucuk ellerinde bir sürü boru serumla besleniyorlar. Agizlarinda olan oksijen hortumu artik burunlarinda. Aglarken sesleri bile cikmiyor. Sütüm de gelmedi.
Canım benimde gelmiyordu sütüm, makinada sağım yaptırdılar bana hastanede, iki gün kan geldi, sonra düzeldi. 3 saatte bir 15 dk sağım yapıyorum makinada. Minik kuşuma yetmiyor ama gün geçtikçe artıyor. Bol su ve yeşillik yemelisin. Su inanılmaz attırıyor. İnşallah en kısa sürede minik kuşalarınla evine dönersin.

32 haftalik dogdular. Ins saglikla cikarlar

Gecmis olsun kuzum rabbim yavruna uzun omurler nasip etsin insallah.bebisin nasil ?valla ddigin gibi bi sezeryan gercektn cok zormus hic bole dusunmemistim.1 hafta oldu hala kamburum cika cika yuruyorum.rabbim sifa versin hepimize..

3 ümüz de iyi olmaya calisiyoruz. Benim bel agrim bugun basladi. Allah yardimcimiz olsun

LastMadOnEarth canım bugün senin şu bebek döndürme hareketlerinden yaptım evde dün gece sol kasığımın üstünden geldi hıçkırığı normalde tam ortada olurdu. Bugün de göbek deliğimin oralarda hıçkırık hissettim karnımda yukarı çıkmış gibi geldi ne yapıyor bu kız hiç anlamadım . Eğer döndüyse bi daha dönsün diye uğraşıyorum o değil hala kafa aşağıdaysa çocuğu zorla makat geliş yapmam inşallah

canım yok bence baş geliş olmuştur, kafa ağır olunca aşağıya dönüyor yeri rahatlayinca. O hareketler de yerini genişletiyormuş. Inşallah bir daha makat geliş olmazlar kuzum hep ona dua ediyorum valla

canım yok bence baş geliş olmuştur, kafa ağır olunca aşağıya dönüyor yeri rahatlayinca. O hareketler de yerini genişletiyormuş. Inşallah bir daha makat geliş olmazlar kuzum hep ona dua ediyorum valla
Ay inşallah valla takmak istemiyorum ama her an ağrım var diye yalandan hastaneye götürtebilirim kendimisalıya kadar nasıl sabretcem bilmiyorum

Sağol canım bizde de atlattık sayılır çok şükür :) Allah sabrını selametle sonuçlandırsın inşallah senin ve küvezde bebekleri olan tüm annelerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…