2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
75 e çıkıyordu arada ama 20 dk da iki kere oldu. Yoksa 20 lerde 40 lardaydı.. doktor normal dedi, yalancı sancı mı bunlar dedim o normal deyince yok normal sancılar dedi..
Ay senle ben dogurcaz bir haftaya galiba benimde hep elli üstü çıktı hatta şu anda taş oldum yine

Ben üniversite personeliyim cnm bizim hastane öyle ama demekki oralarda kabul ediliyor.

Yalnız değilsin benimki de asla yanaşmaz. Ay ama ben de hiç istemiyorum valla koca göbekle yok yani
Ben de istemiyorum Can'ım. Normal doğumu kolaylaştırdığını da hiç konuşmadık galiba eşimle. O yüzden en başta hep düşük tehlikesi olduğundan korkuyor o da. Olmaz diye düşünüyor sanırım benim de Zaten kolum bile kalkmıyor. Ses etmiyorum o yüzden hiç

Gel kuzum biz pilates topumuzla da mutlu oluruz

Yaa herkesin gözü göbekte, bi de benim nazar değer fobim var, felak nas okumaktan dilim şişiyor
Yaaa nazara çok inanıyorum. Perşembe girdiğim bi ortamda ay ne güzel hiç şişin Yok. Çok kilo almamışsın. Bi karnın var sanki diye diye şişirdiler beni o gün Balon oldu ayaklarım o gün. Üstelik orda başladı şişmeye

Maşallah demeyi bilmiyorlar çünkü kuzum, sen de kendine oku bol bol

Hangi hastane acaba o devlette ?

Canım normal dogum diye ısrar edip çok dikişli Doğum olacaksa, sezeryan dikişi daha mantıklı geliyor. Aşagıda ki dikişin bakımı daha zor sanki, tecrübeli arkadaşlar fikir verir belki..

Öncelikle herşeyin yolunda olmasına sevindim maşallah inşallah hakkında en hayırlısı olan doğum şekli olur herkesin vücut bünye farklı canım sezaryen olup çok rahat diyen de var benim gibi Allah kimseye göstermesin diyen de ilk sezaryen olmasına rağmen normal doğum çok istiyorum ah senin yerinde haftanda olsam Halim var yok durmadan hareket ederdim hergün biraz daha ağırlaşıyoruz haftası da iyiyse gelsinler artık yaramazlar

Kızlar midemin altında tekme hissedince kafası da sanki aşağı inanılmaz baskı yapıyor afedersiniz büyük tuvaletim var gibi oluyor ya çıkacak sanki

Kızlar karnımız taş gibi oluyor diyorsunuz ya o zaman bir rahatsızlık hissediyormusunuz benimde karnım sert ama süreki sert ve bana rahatsızlık vermiyor benimki kasılma değil dimi

:) bakalim bizimki neler yapacak. O halde cok da sartlamayayim kendimi, karari verecek olan bebegimiz. Nasil ne zaman gelmek istiyorsa gelsin

Kızlar karnımız taş gibi oluyor diyorsunuz ya o zaman bir rahatsızlık hissediyormusunuz benimde karnım sert ama süreki sert ve bana rahatsızlık vermiyor benimki kasılma değil dimi
Benim de sürekli sert Can'ım. Sanki göbek deliğimin bi tarafına poposunu diğer tarafa kafasını dayamış gibi.
Ama bazen öyle bir gerilme oluyor ki karnım yırtılacak gibi. Özellikle yemeklerden şonra.

Lansinoh un ciftli sagma makinesini aldim. Ama duzenli sagamiyorum. Agrilardan halim kalmıyor. Sen nasilsin bebis nasil

Aynen benimkide bi yerleri tutması lazım o yüzden ayrı yatıyoruz.

Ayyy zorluğu çokmuş havanı sevsinler, hele anlat ne yedirip ne içiriyon bu işin sırrı ne

Yahuu benimki de sigarayı bırakmak için ilaç kullanıyor her gece hd kalitesinde rüya görüyormuş. Sabah yanımda alıyor soluğu. Bende hiç oralı olmuyorum valla

Benim de öyle ama Dr suyu fazla olduğu için dedi ağrı değil ama sert olduğu için bir rahatsızlık var derim geriliyor sanki oda acı veriyor

Canım sanci ağrı yoksa yalancı sancidir demişlerdi. Doğuma hazırlık sancilari

Yine görümcemin oğlu geliyor. 6-7 gibi arasaydi evde degilim derdim. Ama daha yeni arafi! Mecbur evdeyim demek zorunda kaldim. Allah askina bu insanlar da hic mi dusunce yok. Aksamin 9u kac da gelip kac da gideceksin ya sinirden ağlayacam şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…