- 23 Kasım 2016
- 520
- 230
- 33
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #38.361
Canm bu onde gitme durumundan dolayi seni daha bi yakindan takip edyrm biliyosun :) hayrlisi olsun insallah hakkmzda bebek ne kdr ondengorunuyo bende muhtemelen senn gbi olacagm en fazla 25 nisana kdar beklerler diyendusnuyrm o zamana kdarda gelir mi bilmem arada sancilarm oluuo ama geciyo bebegnin kilosu ne durumda benmki haftada 200-250 arasi alirken son hafta 400 gram almsti da paArtsi gidicm korkyrm kilosunu duymaya75 e çıkıyordu arada ama 20 dk da iki kere oldu. Yoksa 20 lerde 40 lardaydı.. doktor normal dedi, yalancı sancı mı bunlar dedim o normal deyince yok normal sancılar dedi..
Sık disini bebek dogunca aglama sesinden gelmez o.Yine görümcemin oğlu geliyor. 6-7 gibi arasaydi evde degilim derdim. Ama daha yeni arafi! Mecbur evdeyim demek zorunda kaldim. Allah askina bu insanlar da hic mi dusunce yok. Aksamin 9u kac da gelip kac da gideceksin ya sinirden ağlayacam şimdi.
Bebek dogunca da anasi gelir. Akrabalik iliskilerinden gercekten nefret ediyorum.Sık disini bebek dogunca aglama sesinden gelmez o.
Sen ne diyosun canım. Dun eşimin arkadaşı ailesi saat 10 da geliyoruz dediler bi de kalmaya.yuhhh dedim bi bakışım yetti eşime. Bi de karı bugün esimi arayıp cemkiriyor aferin tam kendiniZi adam edecek es buldunuz diye.Allahın cahillerı hiç utanmalari yok ya..neymiş onlar hamileyken neler neler yapmışlar. Haftaiçi çalış haftasonu da kölelik yap oldu yaa..bıktım bunlardanYine görümcemin oğlu geliyor. 6-7 gibi arasaydi evde degilim derdim. Ama daha yeni arafi! Mecbur evdeyim demek zorunda kaldim. Allah askina bu insanlar da hic mi dusunce yok. Aksamin 9u kac da gelip kac da gideceksin ya sinirden ağlayacam şimdi.
. Al bendende okadar.mesafeli olmak kadar guzel bisey yok.kim olursa olsun.tasincaktin sen yeni evdemi yakin akrabalara.Bebek dogunca da anasi gelir. Akrabalik iliskilerinden gercekten nefret ediyorum.
Ben de aynen gebelik şekeri 32+3 te 2200 gr dedi...nasıl gidiyor peki senin şeker ölçümleri dengede mi? Yürüyüşü hiç bırakmıyorum ben önceleri yürümeden düşmüyordu şimdi kendiliğinden düşüyor bir miktar diyete dikkat edince falan...dün oğlumun doğumgününde minik bir dilim pasta yedim ve limonata içtim aylardır yaptığım en kötü şey buydu...havuç muz bile yemiyorum sıfır şeker sıfır karbonhidratKizlar 33+5 te bizde 2250 idik.yani gecen sali gun.ultrasona gore uc gun onde cikti.benimde gebelik sekerim varya bu kilo azmi cokmu dr normal dedi bilemedim.
Ya valla bu insanlari anlamıyorum. Gercekten tum insanlardan uzak durasım geliyor da olmuyor malesef.Sen ne diyosun canım. Dun eşimin arkadaşı ailesi saat 10 da geliyoruz dediler bi de kalmaya.yuhhh dedim bi bakışım yetti eşime. Bi de karı bugün esimi arayıp cemkiriyor aferin tam kendiniZi adam edecek es buldunuz diye.Allahın cahillerı hiç utanmalari yok ya..neymiş onlar hamileyken neler neler yapmışlar. Haftaiçi çalış haftasonu da kölelik yap oldu yaa..bıktım bunlardan
Ağustos gibi allah nasip ederse. Gorumcem simdiden basladi bizden uzaga tasinmayin demeye. Bana kalsa fizana giderim. Ama simdiki mahallemizde her yere yakinligindan dolayi cezbediyor. Carsiya avm ye hastaneye yurume mesafesinde hep. Galiba yine buralarda birbyere tasiniriz.. Al bendende okadar.mesafeli olmak kadar guzel bisey yok.kim olursa olsun.tasincaktin sen yeni evdemi yakin akrabalara.
Ozaman zamanla hissettirceksin canim mesafeyi zor olur ama bebek gelince kurallarini koy uyku saati yeme saati derken disiplini gorunce cekilirler kenara umarim.ben k.validenin telefonlarini acmiyorum.hamilelik basinda bikac kere aradi acmadim sonra vazgecti.basta beri isinamadim.beni cok uzduler.simdide ben sinirlari cizdim gecmelerine izin vermiyorum.baska sehirde yasiyorlar.bakalim nasol gelicek doguma falan.Ya valla bu insanlari anlamıyorum. Gercekten tum insanlardan uzak durasım geliyor da olmuyor malesef.
Ağustos gibi allah nasip ederse. Gorumcem simdiden basladi bizden uzaga tasinmayin demeye. Bana kalsa fizana giderim. Ama simdiki mahallemizde her yere yakinligindan dolayi cezbediyor. Carsiya avm ye hastaneye yurume mesafesinde hep. Galiba yine buralarda birbyere tasiniriz.
Kaynım da eşime mesaj atmış yarın kahvaltıya gelin diye sordu gideriz dedim bu da yok demiş...niye...işte...ya arkadaşım bunlar çat kapı gecerken uğruyorlar bu yeni gelin olan saçaklı kız kalkıp bir cay doldurmuyor bu halimde hizmet ediyorum annemin hazırlayıp buzluğa attıklarını çıkarıp koyuyorum önlerine halim yok...1 sene olacak temmuzda evleneli ilk defa bizi bi evlerine davet ediyorlar niye gitmiyormuşuz yaa...anlamadım yani...hazırlasın işte pazar kahvaltısı ben de oturayım gönlümce yiyip içeyim bir kere de onlar bana hizmet etsin yaaa...herkes gelsin bizim kapı açık...ama biz gitmeyizYa valla bu insanlari anlamıyorum. Gercekten tum insanlardan uzak durasım geliyor da olmuyor malesef.
Ağustos gibi allah nasip ederse. Gorumcem simdiden basladi bizden uzaga tasinmayin demeye. Bana kalsa fizana giderim. Ama simdiki mahallemizde her yere yakinligindan dolayi cezbediyor. Carsiya avm ye hastaneye yurume mesafesinde hep. Galiba yine buralarda birbyere tasiniriz.
Bazen yabancilara bu konuda cok ozeniyorum. Ne guzel misafirlik kavramlari yok. Herkes kendi halinde.Benim cevremdekilerde hep bana gelmek isityor birr kerede sen gel diyen yok.evin hali harap suan bebegin odasi geldi kokusu cikana kadar havalandiriyoruz esya koyulmazmis.herseyleri garbimin salonda duruyor.gelene gelin anasini satiyim dedim napiyim artik ya.toplasanda toplu durmiyor bu halde zaten.
Merak etme. Oyleleri kedi evinde de sana is yaptirir. Size gelmesinler de bosver siz de gitmeyin.Kaynım da eşime mesaj atmış yarın kahvaltıya gelin diye sordu gideriz dedim bu da yok demiş...niye...işte...ya arkadaşım bunlar çat kapı gecerken uğruyorlar bu yeni gelin olan saçaklı kız kalkıp bir cay doldurmuyor bu halimde hizmet ediyorum annemin hazırlayıp buzluğa attıklarını çıkarıp koyuyorum önlerine halim yok...1 sene olacak temmuzda evleneli ilk defa bizi bi evlerine davet ediyorlar niye gitmiyormuşuz yaa...anlamadım yani...hazırlasın işte pazar kahvaltısı ben de oturayım gönlümce yiyip içeyim bir kere de onlar bana hizmet etsin yaaa...herkes gelsin bizim kapı açık...ama biz gitmeyiz
160 gr almış canım, 38+4 ile uyumlu tüm ölçümler, bence seninki de dediğin gibi 25-27 Nisan gibi (tabi o zamana kadar kendi gelmezse) olurCanm bu onde gitme durumundan dolayi seni daha bi yakindan takip edyrm biliyosun :) hayrlisi olsun insallah hakkmzda bebek ne kdr ondengorunuyo bende muhtemelen senn gbi olacagm en fazla 25 nisana kdar beklerler diyendusnuyrm o zamana kdarda gelir mi bilmem arada sancilarm oluuo ama geciyo bebegnin kilosu ne durumda benmki haftada 200-250 arasi alirken son hafta 400 gram almsti da paArtsi gidicm korkyrm kilosunu duymaya
Kız onun süresi kısalacak galiba çünkü benimki sertleşiyor iki dk bırakmıyor geri, 30 sn ye falan mı düşecek ay nasıl anlican. Şu falan gelsin önce bari inş.Bizim oğlanlar aceleci çıktı5 dk da bir sertleşirse karnın beni hemen arayın dedi
Dis taşı mi temizletcen birşey olmaz ilaç falan yok nede olsa.Kizlar ben de 33 haftaya girdim. Dişlerimde siyah siyah lekeler cikti cok kötü gözüküyor ya temizletsem sıkıntı yaratir mi acababi de misafir neymis Allah aşkına ya ne kadar düşüncesiz millet
Canım birinci hamileligimde edepsiz görümcemler 1 kere bile arayıp sormadılar 2 saat mesafedeydik sürekli giderdik hic canın bişey ister mi yapalım edelim yok...doğumdan 1 hafta 10 gün sonra falan bebek görmeye geleceklermiş eşime konusmuşlar ulan beni niye aramıyorlar sen mi agırlıycan milleti...2 görümcem 2 kocaları 2 çocuk geldiler ki yatılı 7 nisan 2012 annem başimızda bana mı baksın bebeğe mi misafir mi ağırlasın...ertesi gün eşimi de alıp hayvanat bahçesine gittiler...ne beddular ettim arkalarından...bi de arkamızdan türlü laflar eşimi doldurmalar...onlar yolda gelirken aramamışım yola inmemişim yok annem yan bakmış da neler neler...sırf kıskançlık...kayınvalidem akıllı değil deli değil tuhaf gariban bi kadın ana baba ayrı...benim başımda annemi babamı görmeye bile katlanamadılar...niye gidip orda yapmamışım doğumu...Allah muhtaç etmesin ellerine düşürmesin...o lanet ablası yüzünden hem düğünde hem dogumda birbirimizi yedik aylarca yıllarca o travmaları atlatamadık...Ha bi de doğuma gelmelerini istememişim...başıma kaktı durdu bunları...evimiz Kilis teydi doğum Antep te olacak kendileri Hatay da...ne işleri var doğumda...annemle sen yeter dedim zaten sezaryen olacak bizimle mi uğraşacaksın onları yedirip içirmeyle gezdirmeyle mi...bu kadar hainlik bu kadar anlayışsızlık olamaz...Allah ıslah etsin edepsizi...yüzlerini görmek istemiyorum artıi bıktımOzaman zamanla hissettirceksin canim mesafeyi zor olur ama bebek gelince kurallarini koy uyku saati yeme saati derken disiplini gorunce cekilirler kenara umarim.ben k.validenin telefonlarini acmiyorum.hamilelik basinda bikac kere aradi acmadim sonra vazgecti.basta beri isinamadim.beni cok uzduler.simdide ben sinirlari cizdim gecmelerine izin vermiyorum.baska sehirde yasiyorlar.bakalim nasol gelicek doguma falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?