2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Valla en son sabah aclik 95 cikti tokluk bayadir olcmedim.olcmek beni geriyor.olcruklerimde tokluk 120 110bazen 130 cikti.bende tehlikeli bisey yemiyorum
Seker,karbonhidrat sifir .sadece listedeki ekmekten yiyorum.muz meyve onlarda yok.bir iki portkal yedim sadece.yuruyuste markete gidiyorum yolu uzatarak.ama yoruluyorum artik.birde bacak agrisi cikti.yolda yururken bana bakiyorlar sinir oliyorum.dogruyorum saniyolarr herhalde.:)birde Allah kurtarsin diyolar sanki ceza cekiyoruz o nasil lafsa.dr az kaldi diyor.sekiz kilo aldim.guzel tarafi dogum sonrasina kilo sorunu pek yasamicaz insallah.cabuk toparlariz insallah ama suda bir gercekki insanoglu herseye alisiyor.dogumdan sonrada yedigime ictigime dikkat etmeyi dusunuyorum.saglik herseyin uzerinde.bize yeme dedikleri seylerin cogu zararli olamlar zaten.bu disiplini biraz esneterek devam ederim.zaten dikkat ederdim yedigime ictigime .

Bugün depeend aldım sonunda hiçbir eksiğimiz kalmadı sukur hazırlıklar tamam solomombaby kanguruyu da aldım eşim kızıyor gereksiz alışveriş yapıyorsun iki çocukla nasıl disari çıkayım diyorum. Nasıl çıkacak misin ki diyor , yok evde tüm gün hapis kalacağız hemdeoyun çağındaki oğlumla.... ahh bı de Dr dan gün alsak

Bende asirikilo da var disarida görmemiş gibi bakıyorlar sinir oluyorum bende onlara daha dik dik bakıyorum dönüyorlar onune cok iiyi ya 8 kilo ne ki doğumdan sonra eskisinden daha fit olacaksın bende spor filan artık vermeye uğraş dur

Canım kaç kilosun ve dependi hangi boy aldın ya ben markete gittim ve hangi boy olacağını bilemedim almadan geldim

Anlattiklarin korku filmi gibi.hayvanat bahcesinemi gittiler lohusa kadinin yanina gelip bide.ayyy ben hic gelemiyorum boyle vurdumduymazlara.en kotusude annem hep kocanin hatiri icin diyor ses cikarma.ben cikariyorum.basta tanimadigim icin saygisizlik olmasin diye bide anlam veremedigimden bisey demedim.sonra taslar yerine oturunca ve en kotusude esim beni savunmayinca ben cok guzel savundum kendimi.tirnaklarimi cikardim.ozaman cekildiler kenara.cok mutluyum.iyiiki boyle biriyim.kendimi ezdirmem.ben and iyiysem hersey iyidir ben varsam hersey vardir.

Canım kaç kilosun ve dependi hangi boy aldın ya ben markete gittim ve hangi boy olacağını bilemedim almadan geldim
O kısmı ne sen sor ne ben soylim. Kaç sok markete girdiyse mı sadece buyuk boy vardı ben orta boy istiyordum 83 kiloyum canım ama bu da olur herhalde sen kaç kilosun

Millete didikleyecek konu lazim sevimsizler.Benim aklima kilosu gelmez hamile kadinin bakinca iyi enerjiyle saglikla kavussunlar derim gecerim
Niyet cok baska bu insanlarda hep yorum hep yorum.sende verirsin cnm emzirme vs derken zaten onu yaz cogu kadinin dogumda bile kac kilosu gidiyor.saglikla kucagimiza alalimda hepsi hallolur.

Sende ben gibisin kaynanam bana bişey demeye korkar de bir evin bir kızıyım :) öyle yetiştim cevabım pat hazırdır eşim de demez bişey kimseye aman aramız iyi olsuncudur bende ne olursa olsun :)

Canım ama şimdi görüsemediler ya abi kardeş yarın öbür gün gene bize uğrayacakları tutar bunların...gitseydik bir süre rahattık yani
O da dogru. Ben bazen sirf onlar gelmesin diye gitmek istiyorum ama bu ara ne ben gidiyim ne biri gelsin yani.

O kısmı ne sen sor ne ben soylim. Kaç sok markete girdiyse mı sadece buyuk boy vardı ben orta boy istiyordum 83 kiloyum canım ama bu da olur herhalde sen kaç kilosun
Ben de şu an 77 yim canım ama doguma kadar geçerim 80i. Orta boy olur mu ki o zaman. Büyük boy mu alsam diye kararsız kaldım ama o da bol gelirse hiç bi işe yaramaz

Kesinlikle haklısın bak ilkinde 87 ile doğuma gittim bebek 8 aylıkken ben 55 kiloydum ama millet düşüncesiz .. Allah'tan korkum yok kilodan deneyimliyim artik

Ben de şu an 77 yim canım ama doguma kadar geçerim 80i. Orta boy olur mu ki o zaman. Büyük boy mu alsam diye kararsız kaldım ama o da bol gelirse hiç bi işe yaramaz
Ben bendekini dener sana söylerim olmazsa en fazla benim şu halim gibi olursun ama bende göbek çok büyük yalniz

Ben de istiyorum o kangrudan. Ama o mu mamadus mu karar veremiyorum. Kredi karti ile mi aldin kapida odeme ile mi? Ben bu ay alacaktim ama 3 aydir kredi kartimi hep son odeme gununden sonra yatirmisim farkinda olmadan. O da kullanima kapatmislar. Tekrar acilmasi icin tum borcu yatirmam lazim o da suan imkansiz. Hayir her ay yatiriyorum asgarisini ne farki var ha bir gun once ha iki gun sonra allah allah

9.83 cm canım, 40+2 görünüyor
Seninde 4 hafta önden gidiyordu değilmi benim bu konuda psikolojim çok bozuk rüyamda bile kafa çapıydı sezaryandı normaldi milimetrik hesaplarla uğraşmaktan kafayı yicem benim 34+0 dayken 9.3 idi şimdi iki hafta geçmek üzere 36+1 olacam bakalım ne diyecek doktor

canım rahatsızım başka zaman geldin de, birkaç kez olunca anlarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…