- 6 Ocak 2008
- 914
- 800
- 648
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #38.381
Valla en son sabah aclik 95 cikti tokluk bayadir olcmedim.olcmek beni geriyor.olcruklerimde tokluk 120 110bazen 130 cikti.bende tehlikeli bisey yemiyorumBen de aynen gebelik şekeri 32+3 te 2200 gr dedi...nasıl gidiyor peki senin şeker ölçümleri dengede mi? Yürüyüşü hiç bırakmıyorum ben önceleri yürümeden düşmüyordu şimdi kendiliğinden düşüyor bir miktar diyete dikkat edince falan...dün oğlumun doğumgününde minik bir dilim pasta yedim ve limonata içtim aylardır yaptığım en kötü şey buydu...havuç muz bile yemiyorum sıfır şeker sıfır karbonhidrat
Ay bende koyuyorum boyle çok rahat oluyor ama adamcagizim çok kiziyo dökülür falan diye :)Göbüşümün üstü dümdüzpratik kahve sehpası niyetine
Canım ama şimdi görüsemediler ya abi kardeş yarın öbür gün gene bize uğrayacakları tutar bunların...gitseydik bir süre rahattık yaniY
Merak etme. Oyleleri kedi evinde de sana is yaptirir. Size gelmesinler de bosver siz de gitmeyin.
Bende asirikilo da var disarida görmemiş gibi bakıyorlar sinir oluyorum bende onlara daha dik dik bakıyorum dönüyorlar onuneValla en son sabah aclik 95 cikti tokluk bayadir olcmedim.olcmek beni geriyor.olcruklerimde tokluk 120 110bazen 130 cikti.bende tehlikeli bisey yemiyorum
Seker,karbonhidrat sifir .sadece listedeki ekmekten yiyorum.muz meyve onlarda yok.bir iki portkal yedim sadece.yuruyuste markete gidiyorum yolu uzatarak.ama yoruluyorum artik.birde bacak agrisi cikti.yolda yururken bana bakiyorlar sinir oliyorum.dogruyorum saniyolarr herhalde.:)birde Allah kurtarsin diyolar sanki ceza cekiyoruz o nasil lafsa.dr az kaldi diyor.sekiz kilo aldim.guzel tarafi dogum sonrasina kilo sorunu pek yasamicaz insallah.cabuk toparlariz insallah ama suda bir gercekki insanoglu herseye alisiyor.dogumdan sonrada yedigime ictigime dikkat etmeyi dusunuyorum.saglik herseyin uzerinde.bize yeme dedikleri seylerin cogu zararli olamlar zaten.bu disiplini biraz esneterek devam ederim.zaten dikkat ederdim yedigime ictigime .
Canım kaç kilosun ve dependi hangi boy aldın ya ben markete gittim ve hangi boy olacağını bilemedim almadan geldimBugün depeend aldım sonunda hiçbir eksiğimiz kalmadı sukur hazırlıklar tamam solomombaby kanguruyu da aldım eşim kızıyor gereksiz alışveriş yapıyorsun iki çocukla nasıl disari çıkayım diyorum. Nasıl çıkacak misin ki diyor , yok evde tüm gün hapis kalacağız hemdeoyun çağındaki oğlumla.... ahh bı de Dr dan gün alsak
Anlattiklarin korku filmi gibi.hayvanat bahcesinemi gittiler lohusa kadinin yanina gelip bide.ayyy ben hic gelemiyorum boyle vurdumduymazlara.en kotusude annem hep kocanin hatiri icin diyor ses cikarma.ben cikariyorum.basta tanimadigim icin saygisizlik olmasin diye bide anlam veremedigimden bisey demedim.sonra taslar yerine oturunca ve en kotusude esim beni savunmayinca ben cok guzel savundum kendimi.tirnaklarimi cikardim.ozaman cekildiler kenara.cok mutluyum.iyiiki boyle biriyim.kendimi ezdirmem.ben and iyiysem hersey iyidir ben varsam hersey vardir.Canım birinci hamileligimde edepsiz görümcemler 1 kere bile arayıp sormadılar 2 saat mesafedeydik sürekli giderdik hic canın bişey ister mi yapalım edelim yok...doğumdan 1 hafta 10 gün sonra falan bebek görmeye geleceklermiş eşime konusmuşlar ulan beni niye aramıyorlar sen mi agırlıycan milleti...2 görümcem 2 kocaları 2 çocuk geldiler ki yatılı 7 nisan 2012 annem başimızda bana mı baksın bebeğe mi misafir mi ağırlasın...ertesi gün eşimi de alıp hayvanat bahçesine gittiler...ne beddular ettim arkalarından...bi de arkamızdan türlü laflar eşimi doldurmalar...onlar yolda gelirken aramamışım yola inmemişim yok annem yan bakmış da neler neler...sırf kıskançlık...kayınvalidem akıllı değil deli değil tuhaf gariban bi kadın ana baba ayrı...benim başımda annemi babamı görmeye bile katlanamadılar...niye gidip orda yapmamışım doğumu...Allah muhtaç etmesin ellerine düşürmesin...o lanet ablası yüzünden hem düğünde hem dogumda birbirimizi yedik aylarca yıllarca o travmaları atlatamadık...Ha bi de doğuma gelmelerini istememişim...başıma kaktı durdu bunları...evimiz Kilis teydi doğum Antep te olacak kendileri Hatay da...ne işleri var doğumda...annemle sen yeter dedim zaten sezaryen olacak bizimle mi uğraşacaksın onları yedirip içirmeyle gezdirmeyle mi...bu kadar hainlik bu kadar anlayışsızlık olamaz...Allah ıslah etsin edepsizi...yüzlerini görmek istemiyorum artıi bıktım
O kısmı ne sen sor ne ben soylim. Kaç sok markete girdiyse mı sadece buyuk boy vardı ben orta boy istiyordum 83 kiloyum canım ama bu da olur herhalde sen kaç kilosunCanım kaç kilosun ve dependi hangi boy aldın ya ben markete gittim ve hangi boy olacağını bilemedim almadan geldim
Millete didikleyecek konu lazim sevimsizler.Benim aklima kilosu gelmez hamile kadinin bakinca iyi enerjiyle saglikla kavussunlar derim gecerimBende asirikilo da var disarida görmemiş gibi bakıyorlar sinir oluyorum bende onlara daha dik dik bakıyorum dönüyorlar onunecok iiyi ya 8 kilo ne ki doğumdan sonra eskisinden daha fit olacaksın bende spor filan artık vermeye uğraş dur
Sende ben gibisin kaynanam bana bişey demeye korkar de bir evin bir kızıyım :) öyle yetiştim cevabım pat hazırdır eşim de demez bişey kimseye aman aramız iyi olsuncudur bende ne olursa olsun :)Anlattiklarin korku filmi gibi.hayvanat bahcesinemi gittiler lohusa kadinin yanina gelip bide.ayyy ben hic gelemiyorum boyle vurdumduymazlara.en kotusude annem hep kocanin hatiri icin diyor ses cikarma.ben cikariyorum.basta tanimadigim icin saygisizlik olmasin diye bide anlam veremedigimden bisey demedim.sonra taslar yerine oturunca ve en kotusude esim beni savunmayinca ben cok guzel savundum kendimi.tirnaklarimi cikardim.ozaman cekildiler kenara.cok mutluyum.iyiiki boyle biriyim.kendimi ezdirmem.ben and iyiysem hersey iyidir ben varsam hersey vardir.
O da dogru. Ben bazen sirf onlar gelmesin diye gitmek istiyorum ama bu ara ne ben gidiyim ne biri gelsin yani.Canım ama şimdi görüsemediler ya abi kardeş yarın öbür gün gene bize uğrayacakları tutar bunların...gitseydik bir süre rahattık yani
Ben de şu an 77 yim canım ama doguma kadar geçerim 80i. Orta boy olur mu ki o zaman. Büyük boy mu alsam diye kararsız kaldım ama o da bol gelirse hiç bi işe yaramazO kısmı ne sen sor ne ben soylim. Kaç sok markete girdiyse mı sadece buyuk boy vardı ben orta boy istiyordum 83 kiloyum canım ama bu da olur herhalde sen kaç kilosun
Kahvede öyle çok kaynar olmuyor yaAy bende koyuyorum boyle çok rahat oluyor ama adamcagizim çok kiziyo dökülür falan diye :)
Kesinlikle haklısın bak ilkinde 87 ile doğuma gittim bebek 8 aylıkken ben 55 kiloydum ama millet düşüncesiz .. Allah'tan korkum yok kilodan deneyimliyim artikMillete didikleyecek konu lazim sevimsizler.Benim aklima kilosu gelmez hamile kadinin bakinca iyi enerjiyle saglikla kavussunlar derim gecerim
Niyet cok baska bu insanlarda hep yorum hep yorum.sende verirsin cnm emzirme vs derken zaten onu yaz cogu kadinin dogumda bile kac kilosu gidiyor.saglikla kucagimiza alalimda hepsi hallolur.
Ben bendekini dener sana söylerim olmazsa en fazla benim şu halim gibi olursun ama bende göbek çok büyük yalnizBen de şu an 77 yim canım ama doguma kadar geçerim 80i. Orta boy olur mu ki o zaman. Büyük boy mu alsam diye kararsız kaldım ama o da bol gelirse hiç bi işe yaramaz
Ben de istiyorum o kangrudan. Ama o mu mamadus mu karar veremiyorum. Kredi karti ile mi aldin kapida odeme ile mi? Ben bu ay alacaktim ama 3 aydir kredi kartimi hep son odeme gununden sonra yatirmisim farkinda olmadan. O da kullanima kapatmislar. Tekrar acilmasi icin tum borcu yatirmam lazim o da suan imkansiz. Hayir her ay yatiriyorum asgarisini ne farki var ha bir gun once ha iki gun sonraBugün depeend aldım sonunda hiçbir eksiğimiz kalmadı sukur hazırlıklar tamam solomombaby kanguruyu da aldım eşim kızıyor gereksiz alışveriş yapıyorsun iki çocukla nasıl disari çıkayım diyorum. Nasıl çıkacak misin ki diyor , yok evde tüm gün hapis kalacağız hemdeoyun çağındaki oğlumla.... ahh bı de Dr dan gün alsak
Seninde 4 hafta önden gidiyordu değilmi benim bu konuda psikolojim çok bozuk rüyamda bile kafa çapıydı sezaryandı normaldi milimetrik hesaplarla uğraşmaktan kafayı yicem benim 34+0 dayken 9.3 idi şimdi iki hafta geçmek üzere 36+1 olacam bakalım ne diyecek doktor9.83 cm canım, 40+2 görünüyor
Benim popo falan büyük değil göbek de normal yani aşırı büyük değil, bir bak da bana soyle canım zahmet olmazsa. Çok teşekkür ederimBen bendekini dener sana söylerim olmazsa en fazla benim şu halim gibi olursun ama bende göbek çok büyük yalniz
canım rahatsızım başka zaman geldin de, birkaç kez olunca anlarlarYine görümcemin oğlu geliyor. 6-7 gibi arasaydi evde degilim derdim. Ama daha yeni arafi! Mecbur evdeyim demek zorunda kaldim. Allah askina bu insanlar da hic mi dusunce yok. Aksamin 9u kac da gelip kac da gideceksin ya sinirden ağlayacam şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?