2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben instegramdan iletişime geçtim eft yaptim netten hemen kargoladi yolda şimdi bir de yenidoğan apartli ve ergonomik ben dediğin markayı duymadım ama

Can'ım çok güzel görünüyorsun. Kendi kendine kapılma böyle seylere.
Son ayımız olduğu için psikolojik olarak kötü hissediyoruz bence. Ben de mutsuzum ve kendimi çok kötü çirkin hissediyorum.
Valla alin benden de o kadar ... Cok cirkin hissediyorum agliyorum. Halbuki herkes hic kilo almadin diyo ama sanki yuzum kocaman oldu. Aynalara kustum bakmiyorum asansore binince depresyona giriyorum kocaman aynadan kacamiyorum cunku

kovacaksın evden böylelerini, halden anlamıyorsa evinde işi yok.

Canım ya biz yeni taşındık bu eve alt katta yasli yalnız bir teyze var geldi akşam 9 da oturmaya iki kez birinde 11.30 diğerinde 12 yi geçiyordu gitti bende bı daha pas vermedim ya hamileyim kücuk çocuğum uyuyacak uykum var ha bire gelip bana dertlerini sıralıyor hep beklentisi var bizden. Eşim sabahları ekmek alır alsın da sıkıntı yok arabayla beni bir yere bırak dedi bıraktım ama baktım sırf cikarcilik kendi çocukları burda zenginlerde ilgilensinler banane diyorum artik

Valla alin benden de o kadar ... Cok cirkin hissediyorum agliyorum. Halbuki herkes hic kilo almadin diyo ama sanki yuzum kocaman oldu. Aynalara kustum bakmiyorum asansore binince depresyona giriyorum kocaman aynadan kacamiyorum cunku
Benim depresyon sebebim eşim oldu ne uyurken sarılır ne bişey bu ara dün cokbunaldim ilk kez ayrı uyumak istedim .. hep diyor hamilesin bişey olur karnına dokunmayayim hassasim var mı böyle bir psikoloji ben anlamiyorum ayrı uyurken kendimi daha iyi hissettim cokyanlis ama kaldirmaiyorum dogumdan sonra ilkinde de öyle oldu diye o yanaşır ben kacardim sogurdum öyle yaptı diye zamaninda şimdi nasıl olacak bilmiyorum en azından .Böyle şeyler yoksa moral bozma hamilelik hep güzellik katmıştır kadına bence

canım rahatsızım başka zaman geldin de, birkaç kez olunca anlarlar
Gunduz gorumcem aradi. Dolasmaya cikiyoruz sen de gel dedi. Abla bugun kendimi iyi hissetmiyorum, yatiyorum baska zaman cikalim dedim. Gorumcem biliyordu zaten bugun iyi hissetmedigimi.
Ben instegramdan iletişime geçtim eft yaptim netten hemen kargoladi yolda şimdi bir de yenidoğan apartli ve ergonomik ben dediğin markayı duymadım ama
O da instagram da baya bilindik bi sayfa aslinda. Bliggerlar falan hep reklamini yapiyor ama bilemedim ben de. Ben de yenidogan aparatlisindan alacam. Eft ile beraber toplam ne kadar ödedin?

Aynen onlar ilgilensinz hic yuz vermeyeveksin oylelerinez

Ya esleri hic kafaya takmamak lazim. Nasil iyi hossediyorsan oyle yap bosver. Ama esle konusmak lazim yani bak ben soyle hissediyorum sen biyle yapinca ben bunu hissediyorum falan gibi. Bi ara ben de bunaldim sinir ediyodu beni cok uzaklastik soguduk gibi geliyodu konustukca rahatladim.. Kafalari cok farkli onlarin ve gercekten aslinda bizim hissettigimiz hic birseyi hossetmiyorlar onlar icin hayat ayni bizim icin cok farkli.. Allah hepimizin yardimcisi olsun kolay sey degilmis ..

Benim odun kocamda geç saate kadar TV izliyor yatağa gelince de saolsun az sessiz olayım yok ben piriz.sesine bile uyanıyorum sonra gelde uyu uuyutabilirsen ..bu sabah söyledim gece az sessiz gelsen uyanınca bidaha zor dalıyorum dedim..ben duymuyorum ses senide duymuyo sanıyorum diyo halbuki kaç kez söylemisimdir ah ah

Evet insan sevilmediğini sanıyor ama gebelik istenmeyen bir durum değil ki anlam veremiyorum benden daha cok çocuk isteyen biri ama bu dönemlerde de uzak aynen en iyisi canımın istediğini yapmak ona anlatsam da değişmiyor diyor ama hamilesin bişey olur nasıl sarılayım diye .. sonra da ben bir süre soğuk oluyorum işte gebelik sonrası

Canım yenidoğan apartli 194 tuttu sanırım toplam

kızlar eşlerinizden yakınmışsınız, bugünlerde biz de kötüyüz. eşim Pamukprncess in dediği gibi ben öpmesem öpmez, sarılmasam sarılmaz, seviyor mu sevmiyor mu şüpheye düşüyorum. artık ben de sarılmayayım hiç ilgilenmeyeyim diyorum yapamıyorum, galiba biraz salağım. daha bugüne kadar bebeğe ne alınacak demedi, ben şu eksik bu eksik dediğimde de sürekli daha vakit var diyor. beşiği yatağı arabası hep yeğenimden. geçen nevresim takımı alalım dedim annen diker diyor, inanın delirecem, bi insanın hiç mi hevesi olmaz. bugün dayanamadım biraz söylendim sen kavga edecek yer arıyorsun diyor, iyice bunaldım daraldım. yeğenimin beşiği yıkanacak sonuçta eski, yıkayalım diyorum beyefendi ya yorgun ya modunda değil. artık söylemicem, kendi yıkayalım derse yıkarız, yoksa gitsin yenisini alsın bebek doğunca. nerden buldum böyle taş kafalı taş kalpli adamı bilmiyorum, arayacam anasını alsın götürsün bunu

Ya ben benimkini anlatsam roman olur zaten nezaman ayrilicam desem hamile kaliyorum. Yuksek tansiyondan dolayi gunde 8 tane ilac iciyorum ne tansiyon ne mide nede agri kesicim kaldi tam 3 gundir ilac icmiyorum tansiyonum firlasa ölup godicem almadi hala bende 2 cocuktan karnimdan cikip alamadim . Sabahlari ne ekmek alir ne bi eksige bakar aksamda kendi cani ne iaterse onu alir gelir. Cok bunaldim cok daraldim artik ontihar etmeyi bile dusunuyorum geride 2 evladima kiyamiyorum okadar bunaldim okadar bunaldimki bu ölum nerelerde diye dusunuyorum

Valla gebelik sonrasi hissiyat nasil olucak hic bilmiyorum ama cok hassas bir donem esler birbirini anlayamayabiliyor. Normal zamanmis gibi geliyor onlara. Mesela benimki hala tin tin gezelim yuruyelim daga bayira tirmanalim istiyor doguma 2 bucuk hafta var aşkim sen benim halimi gormuyo musun diyorum yurursen iyi gelir diyor ama kadin olmak cok zor annr olmak cok zor ben hamileligimde anladim. Ben de bilmezdim arkadaslar hamile kalip hemen doguruyolar gibi gelirdi. Ne acayip bir seymis oysaki.. Valla kafamizi rahat tutcaz esmis kvmis oymus buymus herkes bi kosede kalsin gerekirse biz bebege ve kendimize odaklanalim. Sonucta ne oluyosa bizim bedenimize ve ruhumuza oluyo..

35+4 te 9.6 çıkmış bizimki de canım, bizim doktor hiç riskli falan demiyor, sadece normal dogum da problem olabilir... milimlik zaten farklar baksana, ben öyle tuhaf görünecegini de düşünmüyorum. Gruptaki pek çok arkadaşın ilk çocuklarında da olmuş, şimdi ilk bebeğini bekleyenlerde de var kafa iriligi olanlar, ben hiç korkmuyorum sen de korkma kuzum, Allah’a emanet yavrularımız

Hahaha ben öyleyim. Nohut yutmuş solucan gibi ama bende kendimi cok çirkin hissediyorum :)

Ben çocuğun görüntüsü açısından demedim canım normal doğum yapmayı aşırı istiyorum bunun dışında bir engelim yok pisi pisine sezaryan olmak istemiyorum benim derdim bun

O kısmı ne sen sor ne ben soylim. Kaç sok markete girdiyse mı sadece buyuk boy vardı ben orta boy istiyordum 83 kiloyum canım ama bu da olur herhalde sen kaç kilosun
Canum depend i aldiysan bi tane acik haliyle resmini atsan cok mu tuhaf kacar ki ben de alacam ama buyuk boyunu bulamadim bi turlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…