- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #38.401
Ben instegramdan iletişime geçtim eft yaptim netten hemen kargoladi yolda şimdi bir de yenidoğan apartli ve ergonomik ben dediğin markayı duymadım amaBen de istiyorum o kangrudan. Ama o mu mamadus mu karar veremiyorum. Kredi karti ile mi aldin kapida odeme ile mi? Ben bu ay alacaktim ama 3 aydir kredi kartimi hep son odeme gununden sonra yatirmisim farkinda olmadan. O da kullanima kapatmislar. Tekrar acilmasi icin tum borcu yatirmam lazim o da suan imkansiz. Hayir her ay yatiriyorum asgarisini ne farki var ha bir gun once ha iki gun sonraallah allah
Aman kuzum dikkat et yakma kendiniKahvede öyle çok kaynar olmuyor yabizimkinin tekmeleri tam ordan oluyor yarımken koyuyorum
Valla alin benden de o kadar ... Cok cirkin hissediyorum agliyorum. Halbuki herkes hic kilo almadin diyo ama sanki yuzum kocaman oldu. Aynalara kustum bakmiyorum asansore binince depresyona giriyorum kocaman aynadan kacamiyorum cunkuCan'ım çok güzel görünüyorsun. Kendi kendine kapılma böyle seylere.
Son ayımız olduğu için psikolojik olarak kötü hissediyoruz bence. Ben de mutsuzum ve kendimi çok kötü çirkin hissediyorum.
kovacaksın evden böylelerini, halden anlamıyorsa evinde işi yok.Sen ne diyosun canım. Dun eşimin arkadaşı ailesi saat 10 da geliyoruz dediler bi de kalmaya.yuhhh dedim bi bakışım yetti eşime. Bi de karı bugün esimi arayıp cemkiriyor aferin tam kendiniZi adam edecek es buldunuz diye.Allahın cahillerı hiç utanmalari yok ya..neymiş onlar hamileyken neler neler yapmışlar. Haftaiçi çalış haftasonu da kölelik yap oldu yaa..bıktım bunlardan
Canım ya biz yeni taşındık bu eve alt katta yasli yalnız bir teyze var geldi akşam 9 da oturmaya iki kez birinde 11.30 diğerinde 12 yi geçiyordu gitti bende bı daha pas vermedim ya hamileyim kücuk çocuğum uyuyacak uykum var ha bire gelip bana dertlerini sıralıyor hep beklentisi var bizden. Eşim sabahları ekmek alır alsın da sıkıntı yok arabayla beni bir yere bırak dedi bıraktım ama baktım sırf cikarcilik kendi çocukları burda zenginlerde ilgilensinler banane diyorum artikBen de istiyorum o kangrudan. Ama o mu mamadus mu karar veremiyorum. Kredi karti ile mi aldin kapida odeme ile mi? Ben bu ay alacaktim ama 3 aydir kredi kartimi hep son odeme gununden sonra yatirmisim farkinda olmadan. O da kullanima kapatmislar. Tekrar acilmasi icin tum borcu yatirmam lazim o da suan imkansiz. Hayir her ay yatiriyorum asgarisini ne farki var ha bir gun once ha iki gun sonraallah allah
Benim depresyon sebebim eşim oldu ne uyurken sarılır ne bişey bu ara dün cokbunaldim ilk kez ayrı uyumak istedim .. hep diyor hamilesin bişey olur karnına dokunmayayim hassasim var mı böyle bir psikoloji ben anlamiyorum ayrı uyurken kendimi daha iyi hissettim cokyanlis ama kaldirmaiyorum dogumdan sonra ilkinde de öyle oldu diye o yanaşır ben kacardim sogurdum öyle yaptı diye zamaninda şimdi nasıl olacak bilmiyorum en azından .Böyle şeyler yoksa moral bozma hamilelik hep güzellik katmıştır kadına benceValla alin benden de o kadar ... Cok cirkin hissediyorum agliyorum. Halbuki herkes hic kilo almadin diyo ama sanki yuzum kocaman oldu. Aynalara kustum bakmiyorum asansore binince depresyona giriyorum kocaman aynadan kacamiyorum cunku
Çanakkale cnm. Ama İstanbul'da da varmış öyle.Hangi hastane acaba o devlette ?
Gunduz gorumcem aradi. Dolasmaya cikiyoruz sen de gel dedi. Abla bugun kendimi iyi hissetmiyorum, yatiyorum baska zaman cikalim dedim. Gorumcem biliyordu zaten bugun iyi hissetmedigimi.canım rahatsızım başka zaman geldin de, birkaç kez olunca anlarlar
O da instagram da baya bilindik bi sayfa aslinda. Bliggerlar falan hep reklamini yapiyor ama bilemedim ben de. Ben de yenidogan aparatlisindan alacam. Eft ile beraber toplam ne kadar ödedin?Ben instegramdan iletişime geçtim eft yaptim netten hemen kargoladi yolda şimdi bir de yenidoğan apartli ve ergonomik ben dediğin markayı duymadım ama
Aynen onlar ilgilensinz hic yuz vermeyeveksin oylelerinezCanım ya biz yeni taşındık bu eve alt katta yasli yalnız bir teyze var geldi akşam 9 da oturmaya iki kez birinde 11.30 diğerinde 12 yi geçiyordu gitti bende bı daha pas vermedim ya hamileyim kücuk çocuğum uyuyacak uykum var ha bire gelip bana dertlerini sıralıyor hep beklentisi var bizden. Eşim sabahları ekmek alır alsın da sıkıntı yok arabayla beni bir yere bırak dedi bıraktım ama baktım sırf cikarcilik kendi çocukları burda zenginlerde ilgilensinler banane diyorum artik
Ya esleri hic kafaya takmamak lazim. Nasil iyi hossediyorsan oyle yap bosver. Ama esle konusmak lazim yani bak ben soyle hissediyorum sen biyle yapinca ben bunu hissediyorum falan gibi. Bi ara ben de bunaldim sinir ediyodu beni cok uzaklastik soguduk gibi geliyodu konustukca rahatladim.. Kafalari cok farkli onlarin ve gercekten aslinda bizim hissettigimiz hic birseyi hossetmiyorlar onlar icin hayat ayni bizim icin cok farkli.. Allah hepimizin yardimcisi olsun kolay sey degilmis ..Benim depresyon sebebim eşim oldu ne uyurken sarılır ne bişey bu ara dün cokbunaldim ilk kez ayrı uyumak istedim .. hep diyor hamilesin bişey olur karnına dokunmayayim hassasim var mı böyle bir psikoloji ben anlamiyorum ayrı uyurken kendimi daha iyi hissettim cokyanlis ama kaldirmaiyorum dogumdan sonra ilkinde de öyle oldu diye o yanaşır ben kacardim sogurdum öyle yaptı diye zamaninda şimdi nasıl olacak bilmiyorum en azından .Böyle şeyler yoksa moral bozma hamilelik hep güzellik katmıştır kadına bence
Evet insan sevilmediğini sanıyor ama gebelik istenmeyen bir durum değil ki anlam veremiyorum benden daha cok çocuk isteyen biri ama bu dönemlerde de uzakYa esleri hic kafaya takmamak lazim. Nasil iyi hossediyorsan oyle yap bosver. Ama esle konusmak lazim yani bak ben soyle hissediyorum sen biyle yapinca ben bunu hissediyorum falan gibi. Bi ara ben de bunaldim sinir ediyodu beni cok uzaklastik soguduk gibi geliyodu konustukca rahatladim.. Kafalari cok farkli onlarin ve gercekten aslinda bizim hissettigimiz hic birseyi hossetmiyorlar onlar icin hayat ayni bizim icin cok farkli.. Allah hepimizin yardimcisi olsun kolay sey degilmis ..
Canım yenidoğan apartli 194 tuttu sanırım toplamGunduz gorumcem aradi. Dolasmaya cikiyoruz sen de gel dedi. Abla bugun kendimi iyi hissetmiyorum, yatiyorum baska zaman cikalim dedim. Gorumcem biliyordu zaten bugun iyi hissetmedigimi.
O da instagram da baya bilindik bi sayfa aslinda. Bliggerlar falan hep reklamini yapiyor ama bilemedim ben de. Ben de yenidogan aparatlisindan alacam. Eft ile beraber toplam ne kadar ödedin?
Aynen onlar ilgilensinz hic yuz vermeyeveksin oylelerinez
Valla gebelik sonrasi hissiyat nasil olucak hic bilmiyorum ama cok hassas bir donem esler birbirini anlayamayabiliyor. Normal zamanmis gibi geliyor onlara. Mesela benimki hala tin tin gezelim yuruyelim daga bayira tirmanalim istiyor doguma 2 bucuk hafta var aşkim sen benim halimi gormuyo musun diyorum yurursen iyi gelir diyor ama kadin olmak cok zor annr olmak cok zor ben hamileligimde anladim. Ben de bilmezdim arkadaslar hamile kalip hemen doguruyolar gibi gelirdi. Ne acayip bir seymis oysaki.. Valla kafamizi rahat tutcaz esmis kvmis oymus buymus herkes bi kosede kalsin gerekirse biz bebege ve kendimize odaklanalim. Sonucta ne oluyosa bizim bedenimize ve ruhumuza oluyo..Evet insan sevilmediğini sanıyor ama gebelik istenmeyen bir durum değil ki anlam veremiyorum benden daha cok çocuk isteyen biri ama bu dönemlerde de uzakaynen en iyisi canımın istediğini yapmak ona anlatsam da değişmiyor diyor ama hamilesin bişey olur nasıl sarılayım diye .. sonra da ben bir süre soğuk oluyorum işte gebelik sonrası
35+4 te 9.6 çıkmış bizimki de canım, bizim doktor hiç riskli falan demiyor, sadece normal dogum da problem olabilir... milimlik zaten farklar baksana, ben öyle tuhaf görünecegini de düşünmüyorum. Gruptaki pek çok arkadaşın ilk çocuklarında da olmuş, şimdi ilk bebeğini bekleyenlerde de var kafa iriligi olanlar, ben hiç korkmuyorum sen de korkma kuzum, Allah’a emanet yavrularımızSeninde 4 hafta önden gidiyordu değilmi benim bu konuda psikolojim çok bozuk rüyamda bile kafa çapıydı sezaryandı normaldi milimetrik hesaplarla uğraşmaktan kafayı yicem benim 34+0 dayken 9.3 idi şimdi iki hafta geçmek üzere 36+1 olacam bakalım ne diyecek doktor
Hahaha ben öyleyim. Nohut yutmuş solucan gibi ama bende kendimi cok çirkin hissediyorum :)Aynen boynum koltuk altım ve genital bölgem karardı ve çok çirkin bi görüntü var iyicede kilo aldım, kendimi çok çirkin hissediyorumşu nohut yutmuş solucan gibi hamile olupta doğumdan 1 gün sonra hiç doğum yapmamış gibi olanlar var ya bu nasıl bi haksızlık
Ben çocuğun görüntüsü açısından demedim canım normal doğum yapmayı aşırı istiyorum bunun dışında bir engelim yok pisi pisine sezaryan olmak istemiyorum benim derdim bun35+4 te 9.6 çıkmış bizimki de canım, bizim doktor hiç riskli falan demiyor, sadece normal dogum da problem olabilir... milimlik zaten farklar baksana, ben öyle tuhaf görünecegini de düşünmüyorum. Gruptaki pek çok arkadaşın ilk çocuklarında da olmuş, şimdi ilk bebeğini bekleyenlerde de var kafa iriligi olanlar, ben hiç korkmuyorum sen de korkma kuzum, Allah’a emanet yavrularımız
Canum depend i aldiysan bi tane acik haliyle resmini atsan cok mu tuhaf kacar kiO kısmı ne sen sor ne ben soylim. Kaç sok markete girdiyse mı sadece buyuk boy vardı ben orta boy istiyordum 83 kiloyum canım ama bu da olur herhalde sen kaç kilosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?