- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #38.421
Canım erkek sonuçta...çok fazla şey bekliyorsunuz...bebek için heyecanlanacak adam bir elin parmaklarını geçmez...bizim 2.olmasına rağmen belki de ondan gel karnımı sev konuş biraz diyorum ne konuşacam yaa zaten bebek anlamaz ki diyor...oğlumuz 6 yaşında daha anca ikisini baş başa bırakabiliyorum bir yere gonderebiliyorun...bi parka götürürdü çocuk gözü mor gelirdi...ya üşür ya terler...bilmez beceremez...kizkardeşim bizde arabasıyla gelmiş diyor ki hadi siz haftaiçi gidin tadını çıkara çıkara alışveriş yapın eksikleri alın gelinkızlar eşlerinizden yakınmışsınız, bugünlerde biz de kötüyüz. eşim @Pamukprncess in dediği gibi ben öpmesem öpmez, sarılmasam sarılmaz, seviyor mu sevmiyor mu şüpheye düşüyorum. artık ben de sarılmayayım hiç ilgilenmeyeyim diyorum yapamıyorum, galiba biraz salağım. daha bugüne kadar bebeğe ne alınacak demedi, ben şu eksik bu eksik dediğimde de sürekli daha vakit var diyor. beşiği yatağı arabası hep yeğenimden. geçen nevresim takımı alalım dedim annen diker diyor, inanın delirecem, bi insanın hiç mi hevesi olmaz. bugün dayanamadım biraz söylendim sen kavga edecek yer arıyorsun diyor, iyice bunaldım daraldım. yeğenimin beşiği yıkanacak sonuçta eski, yıkayalım diyorum beyefendi ya yorgun ya modunda değil. artık söylemicem, kendi yıkayalım derse yıkarız, yoksa gitsin yenisini alsın bebek doğunca. nerden buldum böyle taş kafalı taş kalpli adamı bilmiyorum, arayacam anasını alsın götürsün bunu
Tam açtın mı canım çok esnektir oBen dependi orta boy aldim ama kucuk sanki.
Migrosta var canım oraya bakCanum depend i aldiysan bi tane acik haliyle resmini atsan cok mu tuhaf kacar kiben de alacam ama buyuk boyunu bulamadim bi turlu.
Kaç kilosun bebisim ya cidden küçük muBen dependi orta boy aldim ama kucuk sanki.
Kiz bakiyorum hep orta boy var. Ben kiloluyum. Kilom da kalcam ve basenlerimde. Buyuk boyun bike kucuk geleceginden şüphe ediyorum.Migrosta var canım oraya bak
Kaç kilosun bebisim ya cidden küçük mu
iletini okurken bi yandan gülüyorum bi yandan ağlıyorum, haklısın aslında da bazen insan daha hassas oluyor. ben de bi tek benimki böyle sanıyordum. güldürdün beni sağolasın :))Canım erkek sonuçta...çok fazla şey bekliyorsunuz...bebek için heyecanlanacak adam bir elin parmaklarını geçmez...bizim 2.olmasına rağmen belki de ondan gel karnımı sev konuş biraz diyorum ne konuşacam yaa zaten bebek anlamaz ki diyor...oğlumuz 6 yaşında daha anca ikisini baş başa bırakabiliyorum bir yere gonderebiliyorun...bi parka götürürdü çocuk gözü mor gelirdi...ya üşür ya terler...bilmez beceremez...kizkardeşim bizde arabasıyla gelmiş diyor ki hadi siz haftaiçi gidin tadını çıkara çıkara alışveriş yapın eksikleri alın gelin
Vallaha geldiklerinde çeşit çeşit yemek çay meyve.hizmet son nokta.ama cahil insana ne yaparsan yap değer kıymet bilmez.yavaş yavaş öğreniyorum herkes kendi ailem değilkovacaksın evden böylelerini, halden anlamıyorsa evinde işi yok.
Hııı onun için de dedi ki 11 cm i geçerse normal dogum olmaz, ama 11 cm i geçmesi için 39 haftanın bitmesi falan lazım dedi. Çatı muayenen oldu mu senin?Ben çocuğun görüntüsü açısından demedim canım normal doğum yapmayı aşırı istiyorum bunun dışında bir engelim yok pisi pisine sezaryan olmak istemiyorum benim derdim bun
Ben büyük boy aldım canım 93 kiloyum, 40-46 beden arası yazıyordu sanırım şöyle üstüme tuttum baktım gayet genişti. Kalçam büyüktür benim, senin kilon nasıldı?Canum depend i aldiysan bi tane acik haliyle resmini atsan cok mu tuhaf kacar kiben de alacam ama buyuk boyunu bulamadim bi turlu.
Kizlar 33+5 te bizde 2250 idik.yani gecen sali gun.ultrasona gore uc gun onde cikti.benimde gebelik sekerim varya bu kilo azmi cokmu dr normal dedi bilemedim.
Ben de aynen gebelik şekeri 32+3 te 2200 gr dedi...nasıl gidiyor peki senin şeker ölçümleri dengede mi? Yürüyüşü hiç bırakmıyorum ben önceleri yürümeden düşmüyordu şimdi kendiliğinden düşüyor bir miktar diyete dikkat edince falan...dün oğlumun doğumgününde minik bir dilim pasta yedim ve limonata içtim aylardır yaptığım en kötü şey buydu...havuç muz bile yemiyorum sıfır şeker sıfır karbonhidrat
8 yıl oluyor biz evleneli valla artık işime gelmeye başladı bu durum eskiden ben de üzülurdüm onu her şeye katmak isterdim...yok yani olmuyor...şimdi diyorum ki karışmasın en güzeli sen bilirsin desin hangisini istersen desin aaa hülya seni çaya mı çağırdı hadi git git desin (eskiden isterdim ki gitme birlikte bir şeyler yaparız desin)...adamların kafası bu akşam eve geliyorsa seni seviyor demektir ha kazancıni eve harcıyor gözü ona buna kaymıyorsa aşkından ölüyor demektir...valla bu kadar basitler...boşuna yıpratma kendini...onu olduğu gibi kabul etiletini okurken bi yandan gülüyorum bi yandan ağlıyorum, haklısın aslında da bazen insan daha hassas oluyor. ben de bi tek benimki böyle sanıyordum. güldürdün beni sağolasın :))
Ben de 92 kiloyum. Buyuk alacam ben de. İnsallah dar gelmez derdim oBen büyük boy aldım canım 93 kiloyum, 40-46 beden arası yazıyordu sanırım şöyle üstüme tuttum baktım gayet genişti. Kalçam büyüktür benim, senin kilon nasıldı?
Hmm ben dün baktım vardı burdakinde ben sana gondereyimKiz bakiyorum hep orta boy var. Ben kiloluyum. Kilom da kalcam ve basenlerimde. Buyuk boyun bike kucuk geleceginden şüphe ediyorum.
Aaaa öyleni dedi benim dr 10 cm geçerse sezaryan yapıcam dedi başka doktora gidicem haftaya çatı muayenesi olmadım ama doğumdan daha çok korkuyorum benim biraz fobim varHııı onun için de dedi ki 11 cm i geçerse normal dogum olmaz, ama 11 cm i geçmesi için 39 haftanın bitmesi falan lazım dedi. Çatı muayenen oldu mu senin?
Aynen ben de acik hakini merak ediyorum daha once hic gormeyinceHmm ben dün baktım vardı burdakinde ben sana gondereyimbenim popo küçük ya ama dar mı olur diye korkuyorum yine de. Büyük boy da bol olur kesin gerçi orta boy almam lazım heralde. Hiç de görmedim ki açık bi şekilde
Arkadan görünüşü böyleymiş galiba canımAynen ben de acik hakini merak ediyorum daha once hic gormeyince
Canım geçen ay diyetime tamamen uymuştum normale dönmüştü kilosu ama bu ay o kadar dikkat edemedim. Haftada 300 gr almış. Bu gidişle doğacağı kilo hesaba göre 4200 4500 arası dedi normal doğum çok yıpratıcı olur dedi. Ben de o kadar olursa normali denemeye korkarım açıkcası.Canım iki hafta önde sanırım değil mi. Haftada kaç gr alıyor diye hesapla. Herhalde 3700 4000 arası doğar çok değil ki normal bence. Mormal doğum için korkma büyük bebek kendini daha iyi iter. Şekerden değil yani ben de hiç şeker olmadı kızım dq öyleydi
Kilosu 2 hafta önde gözüküyor canım. Benimkinin sebebi kesin şeker ama bu ay diyete çok uyamadım ama geçen ay diyete uyduğumda kilo normale dönmüştü.Can'ım bana normal geldi kilosu. Yani benim de 1 hafta önde. Ama şeker Yok ben de. 33. Haftamda 2200 dü. Şimdi 3 e dayanmıştır. Şekerden olmuyor yani sadece.
İnşallah canım sağlıkla bi doğsalar.Canim stres olma az kaldi insallah
Canım bu ay diyete ben çok uymamıştım. Hafta sonları serbest yemiştim. Çünkü doktor çok kasma demişti. Ama anladım ki şekerin devamlı düşük seyretmesi gerekiyormuş. Öyle iki gün düşük 1 gün yüksek bi işe yaramıyormuş bunu anlamış olduk. Bu günden sonra doğuma kadar çok dikkatli olucam. Bi sağlıkla doğurayım sonra yerim inşallah. Ama inan moralim yerlerde nasıl doğurcam diye ağladım bütün gün. O kadar pilatese gidiyorum. Normal doğum istiyorum diye doğum eğitimine gittim.boşuna değildir inşallah. Normal doğsun istiyorum. Kısmet olur inşallah.Canım o kadar diyet yapıyorsun hala yüksek mi ki şekerin? Ondan değildir belki...ben geçen sefer 5 haftada hiç kilo da almamışım değerler de iyiydi hala ve 2-3 haftadan 1 haftaya düşmüş önde gidişi...doktor artık buna yapılacak bişey yok genetiktir dedi...oğlum zaten 4 kilo dogmuştu gunü beklenebilse bu da 3800 falan olurdu ama sezaryen 38+3 gibi olacak muhtemelen...bence sıkma canını 300-500 gr fazla gösterebiliyor ultrason öyleyse eğer bizimkiler zaten normal gelişiminde
Artık ben salataya da yağsız limonsuz alıştım sade yeşil salata yapıyorum her akşam kendi organik elma sirkemiz var 2-3 kaşık ondan döküyorum öyle yiyorum...bebeklerimiz iyi olsun da inşallah...yalnız parmak ölçümü bana yine de biraz şüpheli geliyor canım...evde parmaktan 90larda çıkıyor koldan kan verip bakılınca 85 falan çıkıyor...haftaiçi ben o 3 aylık şekere de bi baktırmak istiyorum gidebilirsem Hba1c ye bi de hemoglobine...aslında cuma aile hekimine gittim yine sinir oldum geldim laboratuvarda sorun varmış...semt poliklinigini deniycem bakalım doğru yolda mıyızCanım normal benim kız da genelde geriden geliyor doktor dengeli beslediğimi boy ve kilosunun çok iyi olduğu söyledi
Canım ben seni gıpta ederek izliyorum. Senin gibi çok sıkı bir diyet uygulayamadım. Mesela salatalarında havuç oluyor tek meyva yetmiyor. Şükür yedikten sonra hemen hareket etmeye calisiyorum da olctugumde çok yüksek çıkmıyor. Senin pasta yediğin gün ben lahmacun yedim mesela inmek bilmedi bir türlü yani 140 altıydı ama 4 saat sonra olctum 120 'yidi. Oyuzden ölçüp moralini bozma dedim. Neyse ki az kaldı sonra 1 ay daha dikkat edeceğiz ve inşallah kurtulacagiz.
Hic de rahat gibi gorunmuyor ya bakalimArkadan görünüşü böyleymiş galiba canım
Işte bu da boyutları kilo ölcu vs.Hic de rahat gibi gorunmuyor ya bakalim
Kasılma anında edemiyor cnm kasılma bitince ediyor şükür ama bazen çok uzun sürüyor yaa.tgb34 canım kasılma ve sancı sırasında ya da aralarda Bebiş hareket ediyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?