2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar hızlıca göz attım kocalardan yakınma vardı.. Benimki de son zamanlarda gecenin bir yarısına kadar bilgisayarda savaş oyunu oynuyor hem de sesli.. Sesi kıs die günlerce tartıştık kulaklık sevmese de kulaklık ile çözdük. Sonra odaya gelince lap die lambayı açıyordu beni uyandırıyordu onu da defalarca söylemeyle çözdük.. Şimdilerde de gece uyurken elini yüzüme yada kafama koyuyor ve bilgisayar faresini tıklar gibi sağlamca yüzümü yada kafamı tutup tıklıyor uykusunda gözümü falan çıkarmadan bunu da çözücez İnşallah . Bide yatağa geldiğinde karnımda kıpırtı gördüyse karnımla oynuyor kah kah gülüyor herşekilde ondan önce yatınca uyanıyorum die onu bekler uyumaz oldum. Doğum yaklaşınca stres olmuş oyun ile düşünmekten uzaklaşıyormuş..uykusu kaçıyormuş stresten geç yatması ondanmış. Ona karşı anlayışlı olmalıymışım herkese karşı zaten hep ben anlayışlı olmalıyım kavga da edemiyorum kimseyle sinirim içimde patlıyor hormonlarım var benim her yerim şiş şiş

Öyle yediğin zaman yürüsen düşer o...benimki bir ara çok dirençliydi kolay kolay düşmüyordu...sonra galiba ben o direnci kırdım kolayca düşmeye başladı...bi de diyeti ne kadar çok bozarsan metabolizma ayarlarını da bozmuş oluyorsun ne yazık ki...egzersizle yürüyüsle falan bi şekilde dengelenecek...kaç oluyordu mesela yüksekken senin...ya ben bebeği fazla etkilediğini sanmıyorum çünku bizim hala 1 hafta 10 gün önde çıkıyordu artık o da genetik heralde dedi doktor çünkü olmam gereken kilodan 2 kilo daha azdım tartıda eşim de dedi sürekli yürüyor kendine acımıyor falan kadın dedi ki e daha ne yapacaksın bu önde oluşu şekerden değil muhtemelen

Aynı benim gibisin, ben de normal Doğumda beklenmeyen yırtık olurda dikiş çok olur diye korkuyorum, o yırtık ve dikiştense sezeryan daha iyi diyorum.. ama normal doğumu da çok istiyorum.. aylardır yürüyüş yapıyorum.. abimin eşine öyle oldu bebek birden fırlatmış kendini, makatına kadar yırtıldı diktiler, çok zor iyileşti.. Neye göre söylüyorlar acaba birisi 10 cm diğeri 11 cm diyor? Başka doktora gidince bana da haber verir misin canım?

Evet haber veririm bu dr çok iyiymiş güveniyorum.canım zorda olsa yırtık da olsa emin kl normal doğum en sağlıklısı çocuk çıkarken alabileceği tüm yararlı bakteriler vajinal doğumda var hayırlısı olsun tabi

benimki de aynı valla, tank oyunu var. arkadaşlarıyla canlı oynuyor, bütün gece uyumasa gıkı çıkmıyor.

Hamile olan biz alttan alan biz anlayış göstermesi gereken biz off sanki kocalar hamile ya birde stresliler onlar dogum yapıcak emzirecekler ya hic yoktan baba oluyorlar ne rahat oh

benimki de aynı valla, tank oyunu var. arkadaşlarıyla canlı oynuyor, bütün gece uyumasa gıkı çıkmıyor.
Benimki de arkadaşlarıyla konuşarak oynuyor çoğu zaman, adamlar resmen evin içinde gibi eşime çay koyarken misafir var içeride gibi hissediyorum. .Tanıyorum arkadaşlarını eşleriyle birlikte sık sık görüşürüz . Arada arkadan o eşlerden biri cırlıyor kapa artık yeteeerrr die.. Arada ben cırlıyorumm.. Oturmaya gidince yada onlar gelince de sırf oyun konuşur oldular.. Çocuk doğsun görücem onu bakalım doğum stresi de kalmayacak neyi mazeret edecekbildiğin bağımlı oldu bunlar

Ahaha aynı benim kocam bıktım oyundan. Hele o ışık yanıyor ya delleniyorum üstüne bir de gelip çocuğu uyandırıyor o da vurup duruyor. Bir de erkenden uyuması oluyo mesela bugün çöpe gitti.. as ermesi hiç bitmedi adam hamileliğimi yaşadı valla bana kalmadı birşey. Allah yardim etsin hepimize.

Hamile olan biz alttan alan biz anlayış göstermesi gereken biz off sanki kocalar hamile ya birde stresliler onlar dogum yapıcak emzirecekler ya hic yoktan baba oluyorlar ne rahat oh
Ben daha aşermedim o kaçtır gecenin bir yarısı canım şunu çekti deyip yiyor yanaklar somun ekmek olma yolunda... Belim ayağım ağrıyor diyorum onun da ağrıyor ne hikmetse.. Anası kardeşi canımı sıkıyor sen anlayışlı ol sakin ol onlar bebek gelicek die heyecanlı ne Diceklerini ne yapacaklarını bilmiyorlar bebeği çok sahipleniyorlar ne güzel işte 2. 3. Anne gibi falan diyor.. Akşamları zaten 3 yastıkla otobüs koltuğunda yolculuk eder gibi uyuyorum onu da bölüp duruyor sonra stresliyim bana anlayışlı ol diyor aaayyy üstüne bide otobüste falan yer vermedikleri oluyor bana ayakta gidip geliyorum bazendurduk yere bazen ben hamileyim die bağırasım geliyor dünya bana anlayış göstersin

amin

Bir yerini tutamayınca biz de el ele tutuşuruz bazen ama ben sevmem öyle yılış yılış yatamam ya. Heleki nefes alamama haklısın valla boğulur gibi oluyorum

En güzeli valla heleki kaş yıl uğraşmışsınız ne badireler atlatmışsınız haklısınız. Hele eşler bu konuda bence çok düşünceli. Ya istemeyenlere hak vermek gerek kuzum napalım korkuyorlardır. Benim de ilk bebişte ay ne stres yapmış ağlamıştım adam beni sevmiyor diye 40 ı gecesi dibimde bitmişti adamcağız. Ne günahını almışım. Canım ağrıyacak diye ödüm kopuyordu sezeryan olmasına rağmen. Hiç gözümün yaşına bakmadı valla. Boşuna hamileliğimi zindan etmişim adamın içi almıyormuş napsın

Ya bu insanlar ne kadar anlayışsız gerçekten aklım almıyor. Hadi erkekler anlamaz dicem o karı milleti her şeyi bilirler sorsan.
Çok şükür benim çevremde Yok böyle. Kimse gelmedi. Bi tek görümcem geldi kalmaya. O da eşimin işgüzarlığıydı. 2 gün kendime gelemedim şonra.

Ay bari bu Doğumda gelmeseler. Senin yazdıklarını okudukça nefesim kesiliyor. Benim eşim de o kadar müsait ki aslında. Allahtan görümce kayın vs gibi sorunlar Yok. Çoğu kez anlayışlılar. Ona rağmen ne kavgalar yaşadık bizde. Ama sırf eşimden kaynaklı yani.
Allah uzak etsin Can'ım senden.
Valla alin benden de o kadar ... Cok cirkin hissediyorum agliyorum. Halbuki herkes hic kilo almadin diyo ama sanki yuzum kocaman oldu. Aynalara kustum bakmiyorum asansore binince depresyona giriyorum kocaman aynadan kacamiyorum cunku
O asansörü hiç sorma zaten bodur ve şişman gösteriyordu Zaten. Şimdi bin beter oldum. Bakmamaya çalışıyorum

Kızlar ben 66 kiloyum ama büyük boy aldım ya rahat olsun dedim valla bilemedim karnım baya büyük sezeryanda hemen gitmiyo da göbek buda acık hali

Eklentiler

• D7FDE5BC-5899-433C-95B4-B135875A0308.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 78
O kısmı ne sen sor ne ben soylim. Kaç sok markete girdiyse mı sadece buyuk boy vardı ben orta boy istiyordum 83 kiloyum canım ama bu da olur herhalde sen kaç kilosun

Ben de şu an 77 yim canım ama doguma kadar geçerim 80i. Orta boy olur mu ki o zaman. Büyük boy mu alsam diye kararsız kaldım ama o da bol gelirse hiç bi işe yaramaz
Kızlar şokta büyük boy vardı sadece büyük aldım ben de. Denemedim ama olur gibi yA. Çünkü Zaten büzüşük bişey. Kenarları esnek. Lastikli gibi. Öyle aşırı büyük değil. 80 kiloyum bu arada. Kalçam da geniş

Ayyy bugunlerde herkesin kocaisnda bir dellenme soz konusu sanirim benimkide sapitti. Bu ara herseye karisir oldu laf yaapr oldu. Bugunde kalkmis hamile cekimini sacma buldugunu soyluyo. Ya sacma buluyosanda sende kalsin neden h3vesimi kiriyosunki. Alcan islqk odunu agzina agzina vurcan.

Kızlar ben 66 kiloyum ama büyük boy aldım ya rahat olsun dedim valla bilemedim karnım baya büyük sezeryanda hemen gitmiyo da göbek buda acık hali
Bence o sana cok buyuk arkadasta buyuk almisti orta boyla degistiedi 70 kusurle dogum yapti gulum. Pakedin arkasinda kilo araligi yada beden araligi yaziyo bi bak istersen

Ay aynen ya bu erkekler neden böyle ya
Otobüs konusundada insanlarimz cok merhametsz banada kac kez oldu hatta gecen ay 16aylik oglumla metroya bindk o zaman 15di bebek arabasida yoktu daha dengeyi kuramadigi ıçin bu halimle kucagma aldim oyle ayakta gtti cocuk aglamaya basladi zorlandigm icin bir allahn kulu yer vermedi 4.5durak sonra arkalardan bi adam yer verdi sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…