- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #38.461
Erkekler malesef inçe düşünceden uzak. Ben de çok kez kırıldım eşime. Hatta konuştum ağladım.Benim depresyon sebebim eşim oldu ne uyurken sarılır ne bişey bu ara dün cokbunaldim ilk kez ayrı uyumak istedim .. hep diyor hamilesin bişey olur karnına dokunmayayim hassasim var mı böyle bir psikoloji ben anlamiyorum ayrı uyurken kendimi daha iyi hissettim cokyanlis ama kaldirmaiyorum dogumdan sonra ilkinde de öyle oldu diye o yanaşır ben kacardim sogurdum öyle yaptı diye zamaninda şimdi nasıl olacak bilmiyorum en azından .Böyle şeyler yoksa moral bozma hamilelik hep güzellik katmıştır kadına bence
Ne kadar benziyor sıkıntılar yaaa. Ne kavgalar ettim eşimle zerre heves Yok diye. Birçok şeyi benim gayretimle aldık. Neye baksam gereksiz gördü çoğunu. Ben de ona sormadan almaya başladım çoğunu. Biraz ferahladım işte o zaman :))kızlar eşlerinizden yakınmışsınız, bugünlerde biz de kötüyüz. eşim @Pamukprncess in dediği gibi ben öpmesem öpmez, sarılmasam sarılmaz, seviyor mu sevmiyor mu şüpheye düşüyorum. artık ben de sarılmayayım hiç ilgilenmeyeyim diyorum yapamıyorum, galiba biraz salağım. daha bugüne kadar bebeğe ne alınacak demedi, ben şu eksik bu eksik dediğimde de sürekli daha vakit var diyor. beşiği yatağı arabası hep yeğenimden. geçen nevresim takımı alalım dedim annen diker diyor, inanın delirecem, bi insanın hiç mi hevesi olmaz. bugün dayanamadım biraz söylendim sen kavga edecek yer arıyorsun diyor, iyice bunaldım daraldım. yeğenimin beşiği yıkanacak sonuçta eski, yıkayalım diyorum beyefendi ya yorgun ya modunda değil. artık söylemicem, kendi yıkayalım derse yıkarız, yoksa gitsin yenisini alsın bebek doğunca. nerden buldum böyle taş kafalı taş kalpli adamı bilmiyorum, arayacam anasını alsın götürsün bunu
Canım actım artık ya cantama koydum kenarları lastikli filan idare ederim artıkBence o sana cok buyuk arkadasta buyuk almisti orta boyla degistiedi 70 kusurle dogum yapti gulum. Pakedin arkasinda kilo araligi yada beden araligi yaziyo bi bak istersen
Ayyy bak ben onu soracaktım bugün doktora unuttum gitti, yarın kontrolü olan arkadaşlar vardı onlar sorsun bari :)Kızlar selam, 8.aydan itibaren göğüs ucu kremi kullanmaya başlayan oldu mu? Lansinoh aldım, şimdiden sürmem gerekiyor mu?
Artık Bursa dayız tatlım aramızda 1000km var...eşimin babası kanser oldu burdaki kaynımın yanında tedavi göruyordu raporuyla tayin istedi getirdi bizi...o tedavi sürecinde babasının bizi dolandırmaya kalkıştığını öğrendi ablasıyla da yine babasını bizim üstumüze atmalarından falan araları bozuldu aylardır telefonda bile konusmuyorlar...ve benimle hiç alakası yok...bana yapılanları söylesem belki gene savunur onları ama Rabbim öyle bir gösterdi açık etti ki hepsinin niyetini...uçtuk geldik buralara konduk...burda benim kimsem yok bizim için hicbir anlamı değeri yok normalde ama onlardan uzaklaşınca nefes aldık eşim de yaptı bi iş ama çok memnun mutlu oldu Allah yüzümüzü kara çıkarmasın...zaten ailesi yoktu da o var sanıyordu kendini de bizi de kullandıriyordu...artık biz varız ailesi olarak...Ya bu insanlar ne kadar anlayışsızgerçekten aklım almıyor. Hadi erkekler anlamaz dicem o karı milleti her şeyi bilirler sorsan.
Çok şükür benim çevremde Yok böyle. Kimse gelmedi. Bi tek görümcem geldi kalmaya. O da eşimin işgüzarlığıydı. 2 gün kendime gelemedim şonra.
Ay bari bu Doğumda gelmeseler. Senin yazdıklarını okudukça nefesim kesiliyor. Benim eşim de o kadar müsait ki aslında. Allahtan görümce kayın vs gibi sorunlar Yok. Çoğu kez anlayışlılar. Ona rağmen ne kavgalar yaşadık bizde. Ama sırf eşimden kaynaklı yani.
Allah uzak etsin Can'ım senden.
O asansörü hiç sorma zatenbodur ve şişman gösteriyordu Zaten. Şimdi bin beter oldum. Bakmamaya çalışıyorum
Ben Hindistan cevizi yağı sürüyorum şöyle avucumla çok oynamadan :)Kızlar selam, 8.aydan itibaren göğüs ucu kremi kullanmaya başlayan oldu mu? Lansinoh aldım, şimdiden sürmem gerekiyor mu?
Haklısın canım 4500 çok ya. İnaşllah sağlıklıca hayırlısı olurCanım geçen ay diyetime tamamen uymuştum normale dönmüştü kilosu ama bu ay o kadar dikkat edemedim. Haftada 300 gr almış. Bu gidişle doğacağı kilo hesaba göre 4200 4500 arası dedi normal doğum çok yıpratıcı olur dedi. Ben de o kadar olursa normali denemeye korkarım açıkcası.
Kilosu 2 hafta önde gözüküyor canım. Benimkinin sebebi kesin şeker ama bu ay diyete çok uyamadım ama geçen ay diyete uyduğumda kilo normale dönmüştü.
İnşallah canım sağlıkla bi doğsalar.
Canım bu ay diyete ben çok uymamıştım. Hafta sonları serbest yemiştim. Çünkü doktor çok kasma demişti. Ama anladım ki şekerin devamlı düşük seyretmesi gerekiyormuş. Öyle iki gün düşük 1 gün yüksek bi işe yaramıyormuş bunu anlamış olduk. Bu günden sonra doğuma kadar çok dikkatli olucam. Bi sağlıkla doğurayım sonra yerim inşallah. Ama inan moralim yerlerde nasıl doğurcam diye ağladım bütün gün. O kadar pilatese gidiyorum. Normal doğum istiyorum diye doğum eğitimine gittim.boşuna değildir inşallah. Normal doğsun istiyorum. Kısmet olur inşallah.
Vallahi bak az önce dedim ki eşime, ben hamileyim araya soğukluk girmesin diye bazı şeylere çok özen gösteriyorum, üstüne düşüyorum gibi oluyor, şımarıyorsun,yanlış anlama aramız iyice bozulmasın diye yapıyorum dedimErkekler malesef inçe düşünceden uzak. Ben de çok kez kırıldım eşime. Hatta konuştum ağladım.
Ama ne değişti hiçbirşey. İşin kötüsü dediğin gibi ben soğuyorum. Ona bişey olmuyor. Buz gibi oluyorum ona karşı. Doğumdan sonrasını düşünmek bile istemiyorum bu yüzden
Benim de kontrolüm pzrts öğleden sonra, not alayım unutmayayım sorayım :) haber veririm mutlaka... Bana mothercare dükkanındaki kadın dedi kullanmaya başlayın diye ama? Etrafımda da tembihleyen olmadı halbuki :/Ayyy bak ben onu soracaktım bugün doktora unuttum gitti, yarın kontrolü olan arkadaşlar vardı onlar sorsun bari :)
Seninki bencede artık şekerden değil ama geçen ay çok dikkat etmiştim ve normale dönmüştü bu ay yine aynı. Şekerim yükseldiğinde 180 200 ü gördüm. Ama bu tatlı yediğimde çıkan değer. 5 hafta var önümde çok kararlıyım yemicem. Çocuga da yazık. Aldığı kilo sağlıklı bi kilo olmuyo bence bu şekilde. Amacım 3600 ü geçmesin.Öyle yediğin zaman yürüsen düşer o...benimki bir ara çok dirençliydi kolay kolay düşmüyordu...sonra galiba ben o direnci kırdım kolayca düşmeye başladı...bi de diyeti ne kadar çok bozarsan metabolizma ayarlarını da bozmuş oluyorsun ne yazık ki...egzersizle yürüyüsle falan bi şekilde dengelenecek...kaç oluyordu mesela yüksekken senin...ya ben bebeği fazla etkilediğini sanmıyorum çünku bizim hala 1 hafta 10 gün önde çıkıyordu artık o da genetik heralde dedi doktor çünkü olmam gereken kilodan 2 kilo daha azdım tartıda eşim de dedi sürekli yürüyor kendine acımıyor falan kadın dedi ki e daha ne yapacaksın bu önde oluşu şekerden değil muhtemelen
Aynen çünkü daha 5 hafta var önümde çom dikakt etmem lazım. Haftalık 125 gramı geçmemeli alacağı kilo.Haklısın canım 4500 çok ya. İnaşllah sağlıklıca hayırlısı olur
Bebe yağı sürüyorum ama duştan sonra yoksa çatlaklı ve kabuklu oluyor, lansinoh da şifonyerin üstünde duruyor da sormayı bekliyordum :)) sagol kuzum hatırlattığın için, yarın bana da söylersen sevinirim.. hayırlı haberlerle gel inşallahBenim de kontrolüm pzrts öğleden sonra, not alayım unutmayayım sorayım :) haber veririm mutlaka... Bana mothercare dükkanındaki kadın dedi kullanmaya başlayın diye ama? Etrafımda da tembihleyen olmadı halbuki :/
Off artik su misafirlerden yaaYine görümcemin oğlu geliyor. 6-7 gibi arasaydi evde degilim derdim. Ama daha yeni arafi! Mecbur evdeyim demek zorunda kaldim. Allah askina bu insanlar da hic mi dusunce yok. Aksamin 9u kac da gelip kac da gideceksin ya sinirden ağlayacam şimdi.
Ne yuzsuzmus oda ya soyledigi laf bakSen ne diyosun canım. Dun eşimin arkadaşı ailesi saat 10 da geliyoruz dediler bi de kalmaya.yuhhh dedim bi bakışım yetti eşime. Bi de karı bugün esimi arayıp cemkiriyor aferin tam kendiniZi adam edecek es buldunuz diye.Allahın cahillerı hiç utanmalari yok ya..neymiş onlar hamileyken neler neler yapmışlar. Haftaiçi çalış haftasonu da kölelik yap oldu yaa..bıktım bunlardan
Canim boyle seyler dusunmen ne kadar kotu hamilesin ustelik .intihari 2 kez denemis ve hala gunahini ceken biri olarak soyluyorum hickimse icin degmez degmiyor.Ya ben benimkini anlatsam roman olur zaten nezaman ayrilicam desem hamile kaliyorum. Yuksek tansiyondan dolayi gunde 8 tane ilac iciyorum ne tansiyon ne mide nede agri kesicim kaldi tam 3 gundir ilac icmiyorum tansiyonum firlasa ölup godicem almadi hala bende 2 cocuktan karnimdan cikip alamadim . Sabahlari ne ekmek alir ne bi eksige bakar aksamda kendi cani ne iaterse onu alir gelir. Cok bunaldim cok daraldim artik ontihar etmeyi bile dusunuyorum geride 2 evladima kiyamiyorum okadar bunaldim okadar bunaldimki bu ölum nerelerde diye dusunuyorum
Allah allah çok bakmak istiyosa kendine çocuk yapsın. Ne hevesmiş ya bi bitmediler. Valla ben söylicem. Bu benim çocuğum ben büyütürüm. Bakmak isteyen kendine yapsın. yallah. Yapacak yaşı geçtiyse de şansına küssün. Herkesin kendine göre hevesi var. Bi düşsünler yakamızdan.Ya bana kalsa bende kullanmam. Ama iste kimse yanliz birakmayacagi ve bana soz dusurmeyeekleri icin. Agustosta tasinacaz allah izin verirse. Gorumcem simdiden baski kurmaya basladi bizden uzaga tasinmayin ben bebege nasil bakacam o zaman diye. Sanki bebege bakmasini isteyen var
Ah ne oyunmus arkadas biz ne kavgalar ettik esimle oyun yuzunden .Kızlar hızlıca göz attım kocalardan yakınma vardı.. Benimki de son zamanlarda gecenin bir yarısına kadar bilgisayarda savaş oyunu oynuyor hem de sesli.. Sesi kıs die günlerce tartıştık kulaklık sevmese de kulaklık ile çözdük. Sonra odaya gelince lap die lambayı açıyordu beni uyandırıyordu onu da defalarca söylemeyle çözdük.. Şimdilerde de gece uyurken elini yüzüme yada kafama koyuyor ve bilgisayar faresini tıklar gibi sağlamca yüzümü yada kafamı tutup tıklıyor uykusundagözümü falan çıkarmadan bunu da çözücez İnşallah . Bide yatağa geldiğinde karnımda kıpırtı gördüyse karnımla oynuyor kah kah gülüyor herşekilde ondan önce yatınca uyanıyorum die onu bekler uyumaz oldum. Doğum yaklaşınca stres olmuş oyun ile düşünmekten uzaklaşıyormuş..uykusu kaçıyormuş stresten geç yatması ondanmış. Ona karşı anlayışlı olmalıymışım herkese karşı zaten hep ben anlayışlı olmalıyım kavga da edemiyorum kimseyle sinirim içimde patlıyor hormonlarım var benim her yerim şiş şiş
Amiin canimm cok begeniyodum duru ismini cok saf temiz anlami cok guzel adlariyla yasasinlar insallahhAy yerimm duru lar mayis annelerinde var baya isimleri gibi yasasinlar insallah ♡ bir arkadas daha var oda duru koyacak ismini ♡
Ben arada kullandim canim cok sertti muthis yumusak simdiKızlar selam, 8.aydan itibaren göğüs ucu kremi kullanmaya başlayan oldu mu? Lansinoh aldım, şimdiden sürmem gerekiyor mu?
Aman canim ayiplanacak bisey yok bunda emin ol kendi kizi olsa damadi altini aliyo olsa bebenin dort kose olmustu ama neyse ki kizi yokYahuu ne demek uygun düşmez yaa. Benim eşim devamlı alıyor altını oğlumda eşimi istiyor zaten. Şimdi altını aldığı için daha az erkek mi oldu. Altını alır uyutur bir banyoya sokamıyorum onları benimle değil babasıyla banyoya girmesi lazım aslında ama 1 kere yaptılar beraber başka da yok.
Ben zaten anne ve babanın bu özel işleri yapması taraftariyim özellikle bebek kendini bilmeye başladıktan sonra yok teyzesi alsin yok halası alsın olmamalı. Bunun bir mahrem olduğu bebeğe hissettirilebilmesi için alt başka odada sadece anne veya babası yada ona bakan kişi tarafından alınmalı. Bilmiyorum belki yanlış bir düşünce ama doğrusu bu gibi geliyor. Heee ben yapabildim mı hepsini hayır. Evde annem de alıyor çünkü annemde bakıyor ama başka odaya gitme meselesini tam oturtturamadim. Neyse ki misafir olduğunda ayıp hadi odamıza gidelim diyorum da öyle çıkıyoruz.
Bir yerini tutamayıncabiz de el ele tutuşuruz bazen ama ben sevmem öyle yılış yılış yatamam ya. Heleki nefes alamama haklısın valla boğulur gibi oluyorum
En güzeli valla heleki kaş yıl uğraşmışsınız ne badireler atlatmışsınız haklısınız. Hele eşler bu konuda bence çok düşünceli. Ya istemeyenlere hak vermek gerek kuzum napalım korkuyorlardır. Benim de ilk bebişte ay ne stres yapmış ağlamıştım adam beni sevmiyor diye 40 ı gecesi dibimde bitmişti adamcağız. Ne günahını almışım. Canım ağrıyacak diye ödüm kopuyordu sezeryan olmasına rağmen. Hiç gözümün yaşına bakmadı valla. Boşuna hamileliğimi zindan etmişim adamın içi almıyormuş napsın
Ben bugün başladım kullanmaya.Kızlar selam, 8.aydan itibaren göğüs ucu kremi kullanmaya başlayan oldu mu? Lansinoh aldım, şimdiden sürmem gerekiyor mu?
Çok iyi olmuş vallahi. Bir musibet bin nasihatten yeğdir.Artık Bursa dayız tatlım aramızda 1000km var...eşimin babası kanser oldu burdaki kaynımın yanında tedavi göruyordu raporuyla tayin istedi getirdi bizi...o tedavi sürecinde babasının bizi dolandırmaya kalkıştığını öğrendi ablasıyla da yine babasını bizim üstumüze atmalarından falan araları bozuldu aylardır telefonda bile konusmuyorlar...ve benimle hiç alakası yok...bana yapılanları söylesem belki gene savunur onları ama Rabbim öyle bir gösterdi açık etti ki hepsinin niyetini...uçtuk geldik buralara konduk...burda benim kimsem yok bizim için hicbir anlamı değeri yok normalde ama onlardan uzaklaşınca nefes aldık eşim de yaptı bi iş ama çok memnun mutlu oldu Allah yüzümüzü kara çıkarmasın...zaten ailesi yoktu da o var sanıyordu kendini de bizi de kullandıriyordu...artık biz varız ailesi olarak...
Ayyy benim de bazen gırtlağına çökesim geliyor vallahi.Vallahi bak az önce dedim ki eşime, ben hamileyim araya soğukluk girmesin diye bazı şeylere çok özen gösteriyorum, üstüne düşüyorum gibi oluyor, şımarıyorsun,yanlış anlama aramız iyice bozulmasın diye yapıyorum dedimsen yorulma dedi itiraf ediyorum o zaman ben senden iyice soğudum, gözüme batıyorsun umarım hormonaldir dedim, farketmez dedi tövbe yarabbim annem de var kavga edemiyorum, inşallah hormonal değildir de sorarım ben sana Doğumdan sonra dedim çıktım odadan.. sonra geldi yok ayağına masaj yapiim, yok gel yürüyüşe gidelim bilmem ne.. gırtlağına çökesim var deli oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?