2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Erkekler malesef inçe düşünceden uzak. Ben de çok kez kırıldım eşime. Hatta konuştum ağladım.
Ama ne değişti hiçbirşey. İşin kötüsü dediğin gibi ben soğuyorum. Ona bişey olmuyor. Buz gibi oluyorum ona karşı. Doğumdan sonrasını düşünmek bile istemiyorum bu yüzden

Ne kadar benziyor sıkıntılar yaaa. Ne kavgalar ettim eşimle zerre heves Yok diye. Birçok şeyi benim gayretimle aldık. Neye baksam gereksiz gördü çoğunu. Ben de ona sormadan almaya başladım çoğunu. Biraz ferahladım işte o zaman :))
Çok da alınganız Can'ım. Üzülme lütfen. İnan yüzde 99 ü aynı bunların :)

Kızlar selam, 8.aydan itibaren göğüs ucu kremi kullanmaya başlayan oldu mu? Lansinoh aldım, şimdiden sürmem gerekiyor mu?

Kızlar selam, 8.aydan itibaren göğüs ucu kremi kullanmaya başlayan oldu mu? Lansinoh aldım, şimdiden sürmem gerekiyor mu?
Ayyy bak ben onu soracaktım bugün doktora unuttum gitti, yarın kontrolü olan arkadaşlar vardı onlar sorsun bari :)

Artık Bursa dayız tatlım aramızda 1000km var...eşimin babası kanser oldu burdaki kaynımın yanında tedavi göruyordu raporuyla tayin istedi getirdi bizi...o tedavi sürecinde babasının bizi dolandırmaya kalkıştığını öğrendi ablasıyla da yine babasını bizim üstumüze atmalarından falan araları bozuldu aylardır telefonda bile konusmuyorlar...ve benimle hiç alakası yok...bana yapılanları söylesem belki gene savunur onları ama Rabbim öyle bir gösterdi açık etti ki hepsinin niyetini...uçtuk geldik buralara konduk...burda benim kimsem yok bizim için hicbir anlamı değeri yok normalde ama onlardan uzaklaşınca nefes aldık eşim de yaptı bi iş ama çok memnun mutlu oldu Allah yüzümüzü kara çıkarmasın...zaten ailesi yoktu da o var sanıyordu kendini de bizi de kullandıriyordu...artık biz varız ailesi olarak...

Haklısın canım 4500 çok ya. İnaşllah sağlıklıca hayırlısı olur

Vallahi bak az önce dedim ki eşime, ben hamileyim araya soğukluk girmesin diye bazı şeylere çok özen gösteriyorum, üstüne düşüyorum gibi oluyor, şımarıyorsun,yanlış anlama aramız iyice bozulmasın diye yapıyorum dedim sen yorulma dedi itiraf ediyorum o zaman ben senden iyice soğudum, gözüme batıyorsun umarım hormonaldir dedim, farketmez dedi tövbe yarabbim annem de var kavga edemiyorum, inşallah hormonal değildir de sorarım ben sana Doğumdan sonra dedim çıktım odadan.. sonra geldi yok ayağına masaj yapiim, yok gel yürüyüşe gidelim bilmem ne.. gırtlağına çökesim var deli oluyorum

Ayyy bak ben onu soracaktım bugün doktora unuttum gitti, yarın kontrolü olan arkadaşlar vardı onlar sorsun bari :)
Benim de kontrolüm pzrts öğleden sonra, not alayım unutmayayım sorayım :) haber veririm mutlaka... Bana mothercare dükkanındaki kadın dedi kullanmaya başlayın diye ama? Etrafımda da tembihleyen olmadı halbuki :/

Seninki bencede artık şekerden değil ama geçen ay çok dikkat etmiştim ve normale dönmüştü bu ay yine aynı. Şekerim yükseldiğinde 180 200 ü gördüm. Ama bu tatlı yediğimde çıkan değer. 5 hafta var önümde çok kararlıyım yemicem. Çocuga da yazık. Aldığı kilo sağlıklı bi kilo olmuyo bence bu şekilde. Amacım 3600 ü geçmesin.

Benim de kontrolüm pzrts öğleden sonra, not alayım unutmayayım sorayım :) haber veririm mutlaka... Bana mothercare dükkanındaki kadın dedi kullanmaya başlayın diye ama? Etrafımda da tembihleyen olmadı halbuki :/
Bebe yağı sürüyorum ama duştan sonra yoksa çatlaklı ve kabuklu oluyor, lansinoh da şifonyerin üstünde duruyor da sormayı bekliyordum :)) sagol kuzum hatırlattığın için, yarın bana da söylersen sevinirim.. hayırlı haberlerle gel inşallah

Off artik su misafirlerden yaa
Tuz dok ayakkabasina
Ne yuzsuzmus oda ya soyledigi laf bak
Canim boyle seyler dusunmen ne kadar kotu hamilesin ustelik .intihari 2 kez denemis ve hala gunahini ceken biri olarak soyluyorum hickimse icin degmez degmiyor.
bebegin dogsun insallah uzlasak bi yol bulursunuz

24.haftadan beri saga sola dönemiyorum ayagim yukari kaldiramiyorum cok agrim oluyo cok bunaldm artk ilk hamilelikte hic olmadi dr. Söyledm cok rahat cekiceksn 2.ler boyle iki hamilelik arası kısa dedi ama artk sabrm kalmadi
Oglum 16aylk yataktan kalkmak ustunu ortmek yada yataktan almak iskence oldu

Allah allah çok bakmak istiyosa kendine çocuk yapsın. Ne hevesmiş ya bi bitmediler. Valla ben söylicem. Bu benim çocuğum ben büyütürüm. Bakmak isteyen kendine yapsın. yallah. Yapacak yaşı geçtiyse de şansına küssün. Herkesin kendine göre hevesi var. Bi düşsünler yakamızdan.

Ah ne oyunmus arkadas biz ne kavgalar ettik esimle oyun yuzunden .
Kolumda hala kirdigim camin izleri ve dikis izleri var sonuc birakmak zorunda kaldi

Aman canim ayiplanacak bisey yok bunda emin ol kendi kizi olsa damadi altini aliyo olsa bebenin dort kose olmustu ama neyse ki kizi yok

Çok ince düşünceliler yaaa maşallah. Hele benimki inçe düşünmekten ölecek nerdeyse.
Bizimki bilmiyor birçok şeyi. Araştırmıyor da sanırım. Hiç sormadım ama Doğum sonrası normale dönecek sanıyor sanırım. Önünde daha 70 gün var farkında değil
Ben bugün başladım kullanmaya.

Çok iyi olmuş vallahi. Bir musibet bin nasihatten yeğdir.
İnşallah iyice akıllanmıştır eşin. Bir daha kanmaz kimseye. Aileye tutum noktasında çok benzetiyorum eşlerimizi. Benim şansım ailesinin varlığı ve yokluğunun bir olması. eğer karışan ortalığı karıştıran bi aile olsaydı biz çoktan boşanmıştık. O noktada eşim çok zayıf. Asla yanımda olmazdı.
Ayyy benim de bazen gırtlağına çökesim geliyor vallahi.
Yaaa ben de çok soğuyorum elimde olmadan. Hormonal değil ama bunu biliyorum. Normalde de öyleyim.
Bizimkinde bi de şu var ben öpeyim seveyim gün içinde. Adam sanki daha ruhsuz davranıyor ben uzak durunca o geliyor öpüyor sarılıyor.
Dengemi bozdu iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…