- 22 Eylül 2017
- 475
- 495
- 103
- 34
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #38.761
Olmayanı daha iyi bence
Cok zorlama kendini bende dogum temizligi icin kayinvaljdemle ablami cagircam kendim yapmaya kalkarsam kesin dogururum :))))
Senin bu lafinda beni aglatti valla.cesmeleri acacak yer ariyorum.sole bagira cagira bi aglsam rahatlicam da olmuyo iste ev kalabalik :) aslinda herseyleri var en iyisinden suruyolar surekli damla var nemlediriyolar ama bizim sipa durmuyo iste cekistirdikce yirtiyo.bi kac gundur gittihimde hem aglamasina denk geliyorum bende agliyorum.doktorum diyo delimisin aglamsi cok cok iyi cigerleri gelisiyo.ama ne bilim ana yuregi bu olsa gerek.. allah razi olsun teyzesi insallah hepimizi yavrulariyla guzel gunler bekliyo allahin izni ileKucuk kuzu beni aglatti. Krem filan surseler burnuna daha cok tahris olmasa keske.
Kiyamam hicirine. en kisa zamanda ucunu de alip eve cikmani diliyorum. Sutun de sanirim gelmeye baslamis. Umarim ucunu de dolu dolu evinde emzirirsin.
Merhaba bizim ahşap beşiğimiz var dediğin gibi 3 yyıla yakın kullandı. Daha da kullanırdı biz büyük ikeadan yatak aldık. Park beşiği kullananlar hep çok memnun. Heryere taşınıyor ve çocuk çok rahat ediyor diye. Tamamen sana bağlı taşıma durumun yoksa ahşap güzel ama gittiğin yerlere de götürmek istersen park beşik çok kullanışlıkizlar daha once konusuldu mu hatirlamiyorum, konusulduysa da ben kacirmisim o kismi. ama bana bi yardim edinbebis icin yatak ne aldiniz ?
dogumdan 3-4 yasina kadar kullanabilecegim birsey olsun istiyorum. ahsap besik alsam hem hantal hem de fiyati 700-800 tl en az. park yatak alsam (sekilleri sevimsiz gibi ama) o daha rahat hareket edebilir ama fiyati onun da icindeki yatagi ile birlikte 700 tl civariaz para degil ikisi de. alip da pisman olmak istemiyorum, bi akil verin bana
InsallahAmin hepimiz inşallah sağlıcakla kavusalim mutlu buyutelim
Canım benim ya çok hklısın. Ama doğum sırasında bebek çıkınca ağlasın istiyoruz ya hani ağlamayınca korkuyor anneler neden ağlamıyor diye. Hatta ağlaması iyi bişey diye biliyoruz. Seninki de öyleymiş gibi düşün canım. Allahım ağlatıyorsa vardır bir hayrı demekki gerçekten ciğerlerine faydalı. Hepsi geçecek mis gibi kokularıyla göğsüne alacaksın. Hatta beni al diye ağlayacaklar evde :)Senin bu lafinda beni aglatti valla.cesmeleri acacak yer ariyorum.sole bagira cagira bi aglsam rahatlicam da olmuyo iste ev kalabalik :) aslinda herseyleri var en iyisinden suruyolar surekli damla var nemlediriyolar ama bizim sipa durmuyo iste cekistirdikce yirtiyo.bi kac gundur gittihimde hem aglamasina denk geliyorum bende agliyorum.doktorum diyo delimisin aglamsi cok cok iyi cigerleri gelisiyo.ama ne bilim ana yuregi bu olsa gerek.. allah razi olsun teyzesi insallah hepimizi yavrulariyla guzel gunler bekliyo allahin izni ile
Bende istiyoeum acaba benimki ne zaman dogumun yaklastiginin belirtisini verir :/ canim bi koca kari tarifi var. Sirtini duvara yasla. Sag topugunu sol ayak parmaklarinin uzerine koy. Eger bunu yapamazsan 2-3 gun icinde doguruyormussunuz. Zamane hamileleri tarafindan test edilip onaylanmisben suan cok rahat koyuyorum. Hatta koyamamamk inkansiz givi geliyor ama bi dene bence.
Cok haklisin canm insan sanki yerden dusucek yer ariyo kendine sonra gidip goruyosun ya hersey bitiyomus derlerdi de gercekten inanmazdim ne kadar dogruymus.rbbime cok sukur sagliklari yerinde olsun ben baska hic bisey istemedim ben bitane istedim o bana 3 tane lutfetti nasil yıkılırım onlar hamileligimde bi an olsun birakmadilar hic korkusunu bile yasatmadi rabbim simdi sira bende allahin izni ile.. anne olmak ne zormus ya annemi suan daha iyi anliyorum cigerinn ici resmenCanım benim ya çok hklısın. Ama doğum sırasında bebek çıkınca ağlasın istiyoruz ya hani ağlamayınca korkuyor anneler neden ağlamıyor diye. Hatta ağlaması iyi bişey diye biliyoruz. Seninki de öyleymiş gibi düşün canım. Allahım ağlatıyorsa vardır bir hayrı demekki gerçekten ciğerlerine faydalı. Hepsi geçecek mis gibi kokularıyla göğsüne alacaksın. Hatta beni al diye ağlayacaklar evde :)
Acını zorluğunu asla küçümsemiyorum tahmin edemeyeceğim kadar zordur. Nasıl büyük bir mücadele veriyorsunuz bunu da görüyoruz ama teselli olarak gör inan geçecek. Çok şükür sağlıklılar bütün organları sağlıklı. Uzuvları tamm gelişimleri devam ediyor maşallah onlra
Yok tatlim çocukların külot bezleri olur ya onun gibi sıkmadan bir yerini tam oturuyor ustune
Aslında gayet iyisin, gebelikte zaman zaman böyle hissedebiliyor insan, güzel bir gebesin15 sayfa okuya okuya geldim...dün oğlumun doğumgünü vardı pert olmuşum resmen...2ye kadar falan koşturdum ettim sonra hazirlandım gittim 5e kadar kaldık çok mutlu oldular eğlendiler...bir dilim börek bir dilim pasta yedim ve limonata içtim ne yazık ki...şekerimi de ölçmedim bile...eve yürüyerek geldik sadece akşam da yürüyemedim vicdan azabından ölüyorum...İstanbul dan kızkardeşim geldi 1 hafta kalacak bizimle...sabah da 10a kadar uyumuşum uyandığımda kahvaltıyı hazırlamıştı çok mutlu oldum...doğumgünü fotoğraflarında kendimi çok iri şiş ve korkunç gördüm herkes iyisin hoşsun diyor kilomda da aşırılık yok ama neyim var bilemedim izne ayrılmak iyi gelmedi galiba ödem midir nedir kızlar neyim var acaba yaa...
Eki Görüntüle 2134045
Kendimle çok çelişkiye düştüm ben mi yanlış yapıyorum diye ama valla her haftasonu iki gün çocuğunu yolluyor dayısını istermiş diye. Ya ben çalışan insanim kendi de öyle haftasonu işlerim var ya da gezmek istiyorum. İlk evlendiğimde kızını yollardı 10 yaşında beni çok seviyor diye o kalırdı benimle uydurdu bir de baktım olacağı yok kıza soğuk davrandım. Eşime anlatamadim beni neden arayan yok bu evin hanımı benim benden niye izin istemiyorlar diye çok konuştum ama ben anlayışsız çocuk düşmanı oldum. Cocuk gelmezse topluca kendileri gelir eşimi arayıp. Bir kez ne halt yerseniz yiyin ben gelmiyorum.bana haber vermedeb yaptini is dedim aa gelin hakli bir daha onu arariz dediler hala arayan yoo. Bekarken evine girmeyen adam şimdi ailesinden ayrılmıyor hakikatten değişik bir olay. Akşam 4 saat kudurdum valla oyunu yemeği zıplamasi vir bir konuşması hiç bitmedi. Gerçekten yapıp üstüme atıyorlar Allah biliyor gerçeği artık kendimi yormu yorum. Benim ailem memlekeette burada olsa ne olurdu kimbilir ama ne evliliği ne hamileliğimi yaşadım az kaldı kıyamet kopacak.
bende bende içimde kaldı vala ama eşim dedi kalabalıkta bayılırsınBenim canim bende gitmedim bu sene ama aksam haberlerde izleyincede keske gitse miydim dedim cok eglenmisler bensiz
Bende dicloron vurduyorum gunluk bitane yoksa sırtım beni perisan ediyo.bide ekstra bende rahim ameliyatindan dolayi diren yeri var orada acik yara ince ince sizlayip canimi cekiyo bana bide ekstra antibiyotik verdiler bunun icin ama bi sorun olmuyodur dimi süt acisindan
canım gözünaydın rabbim anneli babalı buyutsun inşallah daha iyi olun inşallahKizlar tek tek cvp veremedim valla k.bakmayin nolur cok karistirdim.bugun biraz daha iyiyim elhamdulillah.meleklerimde iyiye gidiyolar cok sukur sutlerini artirmya baslicaklar 10 cc kadar ikizlerimden birinn bagirsak problemi vardi onunki hala az az gidiyo ama goruntu olarak cok iyiler masallah.yazip dua eden teyzelerimizin hepsinden allah razi olsun cok saolun biz bu yola beraber basladik beraber sona geldik insallah daha guzel gunlere beraber gelecez burda paylascaz.rabbim hepimizin yardimcisi olsun tez zamanda kurtarsin insallah :) aminnnn
Ayy giyecek miyiz onun üstüne çamaşır :)) kocalarımız görmeseydi bizi öyleBende kara kara bunun üstüne nasıl iççamaşırı giyeceğiz lastikli koca çamaşırlardanmı alsam diye düşünüyordum
Aynen canım bnde doktorun gözünün içine bakıyorum bebek kanalda gelir yakında falan der diye ama yok nerdeee
Bnde uyuyamıyorum ya sağa dönüyorum iç organlarım batıyor . Sola dönüyorum kasıklarına arada bıçak saplanıyor . Gce desen üç dörtkez tuvalete çıkuyırum . Deliksiz uyumayı özledimm
Herkese günaydın Sağlıklı mutlu huzurlu hafta diliyoruz kızımla .. Bugun bizim randevumuz var bakalım ne dicek doktor amca. İnşallah yatırmadan doğum günümüzü verip gönderir bakalım nezamana verecek .. İçim pır pır ediyo bu zilli kilo aldım acep... Güzel haberlerle dönücez İnşallah....
Kendimle çok çelişkiye düştüm ben mi yanlış yapıyorum diye ama valla her haftasonu iki gün çocuğunu yolluyor dayısını istermiş diye. Ya ben çalışan insanim kendi de öyle haftasonu işlerim var ya da gezmek istiyorum. İlk evlendiğimde kızını yollardı 10 yaşında beni çok seviyor diye o kalırdı benimle uydurdu bir de baktım olacağı yok kıza soğuk davrandım. Eşime anlatamadim beni neden arayan yok bu evin hanımı benim benden niye izin istemiyorlar diye çok konuştum ama ben anlayışsız çocuk düşmanı oldum. Cocuk gelmezse topluca kendileri gelir eşimi arayıp. Bir kez ne halt yerseniz yiyin ben gelmiyorum.bana haber vermedeb yaptini is dedim aa gelin hakli bir daha onu arariz dediler hala arayan yoo. Bekarken evine girmeyen adam şimdi ailesinden ayrılmıyor hakikatten değişik bir olay. Akşam 4 saat kudurdum valla oyunu yemeği zıplamasi vir bir konuşması hiç bitmedi. Gerçekten yapıp üstüme atıyorlar Allah biliyor gerçeği artık kendimi yormu yorum. Benim ailem memlekeette burada olsa ne olurdu kimbilir ama ne evliliği ne hamileliğimi yaşadım az kaldı kıyamet kopacak.
kizlar daha once konusuldu mu hatirlamiyorum, konusulduysa da ben kacirmisim o kismi. ama bana bi yardim edinbebis icin yatak ne aldiniz ?
dogumdan 3-4 yasina kadar kullanabilecegim birsey olsun istiyorum. ahsap besik alsam hem hantal hem de fiyati 700-800 tl en az. park yatak alsam (sekilleri sevimsiz gibi ama) o daha rahat hareket edebilir ama fiyati onun da icindeki yatagi ile birlikte 700 tl civariaz para degil ikisi de. alip da pisman olmak istemiyorum, bi akil verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?