2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
kizlar daha once konusuldu mu hatirlamiyorum, konusulduysa da ben kacirmisim o kismi. ama bana bi yardim edin bebis icin yatak ne aldiniz ?
dogumdan 3-4 yasina kadar kullanabilecegim birsey olsun istiyorum. ahsap besik alsam hem hantal hem de fiyati 700-800 tl en az. park yatak alsam (sekilleri sevimsiz gibi ama) o daha rahat hareket edebilir ama fiyati onun da icindeki yatagi ile birlikte 700 tl civari az para degil ikisi de. alip da pisman olmak istemiyorum, bi akil verin bana

Sormak için geç kaldım ama yana yatarken rahatım deliksiz uyuyorumda sonra bakıyorum yan değilde daha bir eğik göbeğimin üstüne düşüyorum sanki çocuk ezilmiyodur değilmi ya kafası kolu ne bilim

Kucuk kuzu beni aglatti. Krem filan surseler burnuna daha cok tahris olmasa keske.
Kiyamam hicirine. en kisa zamanda ucunu de alip eve cikmani diliyorum. Sutun de sanirim gelmeye baslamis. Umarim ucunu de dolu dolu evinde emzirirsin.
Senin bu lafinda beni aglatti valla.cesmeleri acacak yer ariyorum.sole bagira cagira bi aglsam rahatlicam da olmuyo iste ev kalabalik :) aslinda herseyleri var en iyisinden suruyolar surekli damla var nemlediriyolar ama bizim sipa durmuyo iste cekistirdikce yirtiyo.bi kac gundur gittihimde hem aglamasina denk geliyorum bende agliyorum.doktorum diyo delimisin aglamsi cok cok iyi cigerleri gelisiyo.ama ne bilim ana yuregi bu olsa gerek.. allah razi olsun teyzesi insallah hepimizi yavrulariyla guzel gunler bekliyo allahin izni ile

Merhaba bizim ahşap beşiğimiz var dediğin gibi 3 yyıla yakın kullandı. Daha da kullanırdı biz büyük ikeadan yatak aldık. Park beşiği kullananlar hep çok memnun. Heryere taşınıyor ve çocuk çok rahat ediyor diye. Tamamen sana bağlı taşıma durumun yoksa ahşap güzel ama gittiğin yerlere de götürmek istersen park beşik çok kullanışlı

Canım benim ya çok hklısın. Ama doğum sırasında bebek çıkınca ağlasın istiyoruz ya hani ağlamayınca korkuyor anneler neden ağlamıyor diye. Hatta ağlaması iyi bişey diye biliyoruz. Seninki de öyleymiş gibi düşün canım. Allahım ağlatıyorsa vardır bir hayrı demekki gerçekten ciğerlerine faydalı. Hepsi geçecek mis gibi kokularıyla göğsüne alacaksın. Hatta beni al diye ağlayacaklar evde :)
Acını zorluğunu asla küçümsemiyorum tahmin edemeyeceğim kadar zordur. Nasıl büyük bir mücadele veriyorsunuz bunu da görüyoruz ama teselli olarak gör inan geçecek. Çok şükür sağlıklılar bütün organları sağlıklı. Uzuvları tamm gelişimleri devam ediyor maşallah onlra

Onca kiloma rağmen Bende çok rahat koyuyorum , zaten bebeğim ters hiç bir geliş belirtisi yok , manda yoğurdu yemiştim ondan mütevellit

Cok haklisin canm insan sanki yerden dusucek yer ariyo kendine sonra gidip goruyosun ya hersey bitiyomus derlerdi de gercekten inanmazdim ne kadar dogruymus.rbbime cok sukur sagliklari yerinde olsun ben baska hic bisey istemedim ben bitane istedim o bana 3 tane lutfetti nasil yıkılırım onlar hamileligimde bi an olsun birakmadilar hic korkusunu bile yasatmadi rabbim simdi sira bende allahin izni ile.. anne olmak ne zormus ya annemi suan daha iyi anliyorum cigerinn ici resmen herkesten allah razi olsun canm benim burada olmasa ben naparim benim bi dier evimde burasi insan gercekten moral depoluyo burda :)

Aslında gayet iyisin, gebelikte zaman zaman böyle hissedebiliyor insan, güzel bir gebesin maşallah

Dayısını çok özlüyosa görümcen sizi çağırsın oturmaya yüzsüz kadın, nefret ediyorum böyle yüzsüz , sinsi, sevimsiz tiplere...

Allah sifa versin, agrilarini dindirsin canim. Bana da veriyorlar antibiyotik. Kestiler bictiler normal. Benim süt de tadimlik oluyor. Sarilik olmus benimkiler . Seninkiler nasil. Tek olan sıkıntılı demistin[/QUOTE]
canım gozun aydın nasılsınız bebişlerin nasıl

canım gözünaydın rabbim anneli babalı buyutsun inşallah daha iyi olun inşallah

Aynen canım bnde doktorun gözünün içine bakıyorum bebek kanalda gelir yakında falan der diye ama yok nerdeee

Ne guzel ya artik bebek haberleri yakinda nisan annelerine 1 ay once cok ozenmistim. Bizde o zmnlarda olsak keske demistim. Cok sukur..

Bnde uyuyamıyorum ya sağa dönüyorum iç organlarım batıyor . Sola dönüyorum kasıklarına arada bıçak saplanıyor . Gce desen üç dörtkez tuvalete çıkuyırum . Deliksiz uyumayı özledimm

Sen deliksiz uyumayi artik unut :)

Bende sana yazicaktm ne zaman randevun diye. 2 hafta oldu mu. Insallah kilosu artmistir. Gonul rahatligiyla dogum tarihi belirlersiniz. Yaz bize de

Siz cok mu yakin oturuyorsunuz. Bence sen git artik adi neyse dayisini ozlemistir geldik de. Ee bende evde kimildayamadigimdan biz gelelim dedik de. Evde de biraz oncesinde oram agriyo buram agriyo diyip git yat. Dolanma fir fir. Eşin de biraz anlar o zmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…