- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.206
- 133
- 34
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #38.781
Allh razi olsun kuzum.darisi sana olur insallh sagsalim :)canım gözünaydın rabbim anneli babalı buyutsun inşallah daha iyi olun inşallah
Ben de begenemedim kuzum, bir tek çantamız kaldıSırt çantası da seninki gibi değildi Zaten. Baya uzun büyük bi çantaydı. Seninkinin modeli daha çok yan takmalıya benziyor.
Ben beğenmedim yA. Yani o fiyata. Az da sayılmaz 60 tl. Kaliteli değildi.
Sen güle güle kullan canım.
Bende dimdik oturup nefes alip verdim daha iyiceyim. Son haftalar cok zorluyor. Prsembe kontrole gidicez insallah bi taroh verecek doktorumuz
Rezene bende de gaz yapiyorÖyle bir gaz var ki patlamaya hazır bomba gibiyim kızlar dün rezene içtikten sonra böyle oldum ya. Midem desen birazdan kesip aticam az kaldı. Bir de bütün bunların üstüne bir adet sivrisinek beni esir aldı her yerimi pıt pıt isirmis ve isirmaya devam ediyor. Galiba uykusuzluktan cildircam. beni deniyorlar
Teşekkürler canımSırt çantası da seninki gibi değildi Zaten. Baya uzun büyük bi çantaydı. Seninkinin modeli daha çok yan takmalıya benziyor.
Ben beğenmedim yA. Yani o fiyata. Az da sayılmaz 60 tl. Kaliteli değildi.
Sen güle güle kullan canım.
Ay ezilmiyorlardir ya valla ben de oyle yatiyorum. Tam yan yatinca destek gerekiyor sagimdan solumdan. Zaten gece bunaliyorum ekstra yastik vs istemiyorum nerdeyse esimi kovacam yataktan. Ben de mecbur gobegimin ustune yatiyorumSormak için geç kaldım ama yana yatarken rahatım deliksiz uyuyorumda sonra bakıyorum yan değilde daha bir eğik göbeğimin üstüne düşüyorum sanki çocuk ezilmiyodur değilmi ya kafası kolu ne bilim
Ben oyle dusunuyorum canim nezaman yorgun olsam hareketi sifir oluyo cunkubugün ben de pek hissedemedim hareket ama kendim de hareket halimdeydim hep misafirlerim vardı şimdi herkes gitti uzandım biraz hissediyorum çok şükür yorulunca biz acaba onlarda mı yoruluyo...
Var canim ben yataga yeni yattigimda bazen duruyo resmenKizlar nefes darligi ceken varmi aranizda . Iyice zorlanmaya basladim ben
Oyy gule gule giysin oglusun insallah canim .bende once bayramlik dedim ama kirkim bile cikmamis olacak .Teyzem oglusuma o kadar guzel seyler almis ki bayramda gidecek bir yerim ve gelenim olmamasina ragmen gunde iki sefer bayramlik giydiririm heralde kuzuma. Ya ne kadar guzel heyecanlar. Allahim isteyen hak eden herkese yasatsin.
Ben de nefes alamiyorum malesef. Ama kralplarim gecti sukur bayadir girmiyor. Peynir ve süt tuketimimi baya arttirdim ben ona bagliyorum.
Her aksam birimiz sikayetci su gorumcelerden.
Ben geceleri nefes alamadigim icin uyuyamadigimi fark ettim. Resmen tikaniyorum. Nefes gitmiyor ileri bogulacak gibi oluyorum.
Kendileriyle ugrastigimiz yetmiyo bide cocuklariyla ugrasiyoruz5 yaşında ki bizde çocuk da yok.
Okadar uzuldumki.Kizlar asagi komsum ikizlerine hamile. 6 yil sonr tup bebek ile hamile kaldi. Yaklasik 7 aylik. Ama kocasiyla o kadar cok kavga ediyorlar ki cok üzülüyorumaz once yine kavga gurultu kopuyordu. Nerdeyse polisi arayacaktim ama herif cikti evden apartman kapi sesini duydum. Baktim kolunu tuta tuta gidiyor. Hep kavga ediyorlar ya allahim kimseye yasatmasin cok üzülüyorum boyle denk geldigimde.
Canim niye batmalar falan olurmumus .Kızlar yaaa vajinam cokk batiyo, bebiş hareket edince yanıyor karnım kasilinca yanıyor ama lavaboda sıkıntı yok. Bir de kasilinca belime masaj yaptırdım eşime baya rahatladim, nefes alıp verdim o da yaradı. Ben ne zaman dogurcam ya ne kadar kasılı kalcan böyle.
Rezene icmeyelim ozaman .Öyle bir gaz var ki patlamaya hazır bomba gibiyim kızlar dün rezene içtikten sonra böyle oldum ya. Midem desen birazdan kesip aticam az kaldı. Bir de bütün bunların üstüne bir adet sivrisinek beni esir aldı her yerimi pıt pıt isirmis ve isirmaya devam ediyor. Galiba uykusuzluktan cildircam. beni deniyorlar
Canim kullanisli tabide onunal bunu al felegim sasti.Bu kundak hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ilk zamanlarda bebekler ellerinden korkup çok uyanıyormuş ya sanki kullanışlı olabilir gibi geldi bana
Canim ben sepet besik aldim .kizlar daha once konusuldu mu hatirlamiyorum, konusulduysa da ben kacirmisim o kismi. ama bana bi yardim edinbebis icin yatak ne aldiniz ?
dogumdan 3-4 yasina kadar kullanabilecegim birsey olsun istiyorum. ahsap besik alsam hem hantal hem de fiyati 700-800 tl en az. park yatak alsam (sekilleri sevimsiz gibi ama) o daha rahat hareket edebilir ama fiyati onun da icindeki yatagi ile birlikte 700 tl civariaz para degil ikisi de. alip da pisman olmak istemiyorum, bi akil verin bana
Ayy giyecek miyiz onun üstüne çamaşır :)) kocalarımız görmeseydi bizi öyleA101 den dev boy külotlar aldım ben ama giymeye utanırsın yani
canım valla ben de gazı alır diye düşündüm ve önceden içmeye başlayın diyorlardı ama resmen gaz bombası oldum. eşimden ayrı yattım ilk defa. sabaha kadar dart dart ayyyyyyOkadar uzuldumki.
Biyandanda kiziyorum madem gecinemiyosunuz cocuk neyinize diye.gelen cocuklarada yazik
Bi yakinimin 9yil olmadi.simdi cocuklar 18 yaslarindalar.ne beddualar yediler .babakari birakip gitti arayip sormuyor bile .
Allah iyi etsin .Gelen bebislerin yuzu suyu hurmetine akil fikir versin
Canim niye batmalar falan olurmumus .
Ilkimde ne kadar rahatmisim bn
Rezene icmeyelim ozaman .
Gazla zaten basim dertte .bende baslayacaktim
Canim kullanisli tabide onunal bunu al felegim sasti.
Battaniyeyle yaparim diye dusundum.
İnşallah girmez canım walla benimde bir kuzenim var durup durup o da giriyor değresyona sanki görsen dünya başına yıkılmış gibi geziyor evle ilgisini kesiyor eşi çok zorlanıyorKizlar gunaydin herkese .Kalbim kut kut carpiyor cok heyecanliyim.dun esimle konustuk 5hafta kaldi dedim oda panikledi.
Esim sanirim yine depresyona giriyor.
Daha once girdiginde cok sikinti cekmistik.
Valla buraya yaziyorum buaralar girerse kazma kurekle vururum kafasina
3_4gundur yuzu asik hayirlisi bakalim .
Şoktakine de bakalım bir. Hem daha ucuz. Ben de idareten var bi tane. Arkadaşım verdi. Kırmadım aldım. Çok da iyi bi marka okiedog. Ama fermuarı yok çantanın. Üstten kapaklı sadece. Sağolsun pahalı bi çanta olduğundan almak istemedim zorladı.Ben de begenemedim kuzum, bir tek çantamız kaldıhemen sokağa çıkacak değiliz Ya denk gelir alırız bir yerden diyorum ama nasıl olacak bilmem
Beni sut oyle yapmisti oglumda pesimdecanım valla ben de gazı alır diye düşündüm ve önceden içmeye başlayın diyorlardı ama resmen gaz bombası oldum. eşimden ayrı yattım ilk defa. sabaha kadar dart dart ayyyyyy
Off odami evli .İnşallah girmez canım walla benimde bir kuzenim var durup durup o da giriyor değresyona sanki görsen dünya başına yıkılmış gibi geziyor evle ilgisini kesiyor eşi çok zorlanıyor
Kizlar gunaydin herkese .Kalbim kut kut carpiyor cok heyecanliyim.dun esimle konustuk 5hafta kaldi dedim oda panikledi.
Esim sanirim yine depresyona giriyor.
Daha once girdiginde cok sikinti cekmistik.
Valla buraya yaziyorum buaralar girerse kazma kurekle vururum kafasina
3_4gundur yuzu asik hayirlisi bakalim .
Masallah canim bende gidip bi gorsem artik ozluyorumKızlar dr dan geldim. Bizim tosuncuk 1 hafta ileriydi normale dönmüş. 2750 gr 47 cm.
Başaşağı. Ama Doğum kanalında değil. En az 2 hafta daha var dedi dr. Nst de sancı görünmedi.
35+2 yiz artık :)) haftaya tekrar kontrol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?