2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben de begenemedim kuzum, bir tek çantamız kaldı hemen sokağa çıkacak değiliz Ya denk gelir alırız bir yerden diyorum ama nasıl olacak bilmem

Terbiyesizler.. eşinde tabi hatanın büyüğü.. bazen anlatıyorum aynı bizimkiler gibiymiş, biz uzaklaştık, küçük bir eve taşındık şimdi rahatız. Ben hiç çocuk kabul etmedim mesela, gelecekse annesiyle gelsin dedim ben sorumluluk alamam başına bi iş gelir falan hepimiz üzülürüz zaten dayısı ilgilenmiyor falan dedim. Eşimi arayıp gelenlere de bir daha ki sefere biz haberleşelim erkekleri aradan çıkaralım belki daha zevkli planlar yaparız falan dedim tebessümle.. bir kaç kere habersiz geldiler, bu bi şeye benzemedi bir dahakine gelmeden arayın hazırlık yapalım dedim mesela eltime, abisi suratın on karış hayırdır dedi gezmeğe çıkacaktık haftaiçi fırsat olmuyor dedim, küstü.. hala da küs.. umrumda değil.. baştan yumuşak davranmışsın sen, hamileliğinin sonundasın şimdi bunları düşünüp stres yapma ama bebegin gelsin eşine haddini bildir, mesafeyi de seni de korusun artık onun birinci ailesi sizsiniz, çok meraklıysa evlenmeseydi @geminiwoman

Rezene bende de gaz yapiyor hic sevmem. Ne zaman icsem gaz sancisindan kivranirim
Teşekkürler canım
Sormak için geç kaldım ama yana yatarken rahatım deliksiz uyuyorumda sonra bakıyorum yan değilde daha bir eğik göbeğimin üstüne düşüyorum sanki çocuk ezilmiyodur değilmi ya kafası kolu ne bilim
Ay ezilmiyorlardir ya valla ben de oyle yatiyorum. Tam yan yatinca destek gerekiyor sagimdan solumdan. Zaten gece bunaliyorum ekstra yastik vs istemiyorum nerdeyse esimi kovacam yataktan. Ben de mecbur gobegimin ustune yatiyorum anca oyle rahatim.

bugün ben de pek hissedemedim hareket ama kendim de hareket halimdeydim hep misafirlerim vardı şimdi herkes gitti uzandım biraz hissediyorum çok şükür yorulunca biz acaba onlarda mı yoruluyo...
Ben oyle dusunuyorum canim nezaman yorgun olsam hareketi sifir oluyo cunku
Kizlar nefes darligi ceken varmi aranizda . Iyice zorlanmaya basladim ben
Var canim ben yataga yeni yattigimda bazen duruyo resmen
Oyy gule gule giysin oglusun insallah canim .bende once bayramlik dedim ama kirkim bile cikmamis olacak .
Kirkliyken dsari cikilmaz sozlerine degilde kuzum cok kucuk mikrop kapmasin diye cikmam sanirim .
5 yaşında ki bizde çocuk da yok.
Kendileriyle ugrastigimiz yetmiyo bide cocuklariyla ugrasiyoruz

Okadar uzuldumki.
Biyandanda kiziyorum madem gecinemiyosunuz cocuk neyinize diye.gelen cocuklarada yazik
Bi yakinimin 9yil olmadi.simdi cocuklar 18 yaslarindalar.ne beddualar yediler .babakari birakip gitti arayip sormuyor bile .
Allah iyi etsin .Gelen bebislerin yuzu suyu hurmetine akil fikir versin
Canim niye batmalar falan olurmumus .
Ilkimde ne kadar rahatmisim bn
Rezene icmeyelim ozaman .
Gazla zaten basim dertte .bende baslayacaktim
Bu kundak hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ilk zamanlarda bebekler ellerinden korkup çok uyanıyormuş ya sanki kullanışlı olabilir gibi geldi bana
Canim kullanisli tabide onunal bunu al felegim sasti.
Battaniyeyle yaparim diye dusundum.

Canim ben sepet besik aldim .
Kendi dukkanimizdan biryil sonra normal besik alma ihtimalim var diye daha rahatim .
Oyle birsey olmasaydi normal besik alirdim.
Park yatak sevimsiz olsada goruntudu cocuklar cok seviyor.biraz daha buyuyunce uyandiginda fermuar aciksa cikip oynuyor vs

Ayy giyecek miyiz onun üstüne çamaşır :)) kocalarımız görmeseydi bizi öyle A101 den dev boy külotlar aldım ben ama giymeye utanırsın yani

Tahmin edebiliyorum çünkü aynı donlar benimde aklımda
Yok canım depend in üzerine çamaşır giyilmiyomuş o yüzden o koca koca lastikli donlara ihtiyacımız olmayacak inşallah şuan zaten eşimin atletlerini giyiyorum adam iyice asker arkadaşı gibi görüyo beni
Asansörde sıkıştırırdı genelde beni dün yine bi atraksyon yapar gibi oldu sonra insan hamileyken karısına o gözle bakamıyo ya dedi

Kizlar gunaydin herkese .Kalbim kut kut carpiyor cok heyecanliyim.dun esimle konustuk 5hafta kaldi dedim oda panikledi.
Esim sanirim yine depresyona giriyor.
Daha once girdiginde cok sikinti cekmistik.
Valla buraya yaziyorum buaralar girerse kazma kurekle vururum kafasina
3_4gundur yuzu asik hayirlisi bakalim .

canım valla ben de gazı alır diye düşündüm ve önceden içmeye başlayın diyorlardı ama resmen gaz bombası oldum. eşimden ayrı yattım ilk defa. sabaha kadar dart dart ayyyyyy

İnşallah girmez canım walla benimde bir kuzenim var durup durup o da giriyor değresyona sanki görsen dünya başına yıkılmış gibi geziyor evle ilgisini kesiyor eşi çok zorlanıyor

Ben de begenemedim kuzum, bir tek çantamız kaldı hemen sokağa çıkacak değiliz Ya denk gelir alırız bir yerden diyorum ama nasıl olacak bilmem
Şoktakine de bakalım bir. Hem daha ucuz. Ben de idareten var bi tane. Arkadaşım verdi. Kırmadım aldım. Çok da iyi bi marka okiedog. Ama fermuarı yok çantanın. Üstten kapaklı sadece. Sağolsun pahalı bi çanta olduğundan almak istemedim zorladı.
Ama sırt çantası istiyorum. Ali ekspres te var çok güzeller. Renkleri de çok tatlı. Ama güvenemiyorum işte.
Bugün hastanede bi kadında gördüm. Çok hoşuma gitti. Yetişebilseydim soracaktım nerden aldın diye

canım valla ben de gazı alır diye düşündüm ve önceden içmeye başlayın diyorlardı ama resmen gaz bombası oldum. eşimden ayrı yattım ilk defa. sabaha kadar dart dart ayyyyyy
Beni sut oyle yapmisti oglumda pesimde
Oglum gezme pesimde git diyordum anlamiyor.
Bunu icersem kesin gazmana baglarim
Hic bulasmayayim

İnşallah girmez canım walla benimde bir kuzenim var durup durup o da giriyor değresyona sanki görsen dünya başına yıkılmış gibi geziyor evle ilgisini kesiyor eşi çok zorlanıyor
Off odami evli .
Ben farkindayim oglum nezaman acillik olsa esim sonrasinda depresyona giriyor.Kendi sagligida yerinde degil.
Ben oglum uzulmesin diye dimdik ayakta durabiliyorum annelik gucu iste
O kaldiramiyor sanki

Ağzına vur ağzına kürekle

Masallah canim bende gidip bi gorsem artik ozluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…