- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #38.801
Benim icin zevk .Ağzına vur ağzına kürekle
Ahahhha benimki de rüyamda gördüm seni hamile değildin diyor sabahTahmin edebiliyorum çünkü aynı donlar benimde aklımda
Yok canım depend in üzerine çamaşır giyilmiyomuş o yüzden o koca koca lastikli donlara ihtiyacımız olmayacak inşallahşuan zaten eşimin atletlerini giyiyorum adam iyice asker arkadaşı gibi görüyo beni
Asansörde sıkıştırırdı genelde beni dün yine bi atraksyon yapar gibi oldu sonra insan hamileyken karısına o gözle bakamıyo ya dedi
Ayy okiedog çok istiyorum ben, ama benimki o kadar para veremem diyor.. normal çanta hastasıyım ben, bu çantaları da onun gibi yaparsan kaç tane alırız kimbilir o yüzden çok para vermeyelim diyor kendileri ama çok istiyom kız, bak yine aklıma geldiŞoktakine de bakalım bir. Hem daha ucuz. Ben de idareten var bi tane. Arkadaşım verdi. Kırmadım aldım. Çok da iyi bi marka okiedog. Ama fermuarı yok çantanın. Üstten kapaklı sadece. Sağolsun pahalı bi çanta olduğundan almak istemedim zorladı.
Ama sırt çantası istiyorum. Ali ekspres te var çok güzeller. Renkleri de çok tatlı. Ama güvenemiyorum işte.
Bugün hastanede bi kadında gördüm. Çok hoşuma gitti. Yetişebilseydim soracaktım nerden aldın diye
İyi yapmışsın acele etmemişsin, hastane çantam neredeyse bir aydır hazır, az önce bakayım dedim, gecelikler buruşmuşBenimde bugün doktor randevum var, en büyük hatta tek eksiğim lohusa geceliği. Daha alamadım, alsam hastane çantamı da hazırlıycam. Haftaya izne ayrılıyorum alırım asrtık sanırım.
canım ben park yatak aldım. kısa süre için ahşap küçük beşiklerden almak istemedim. diğer büyüyen beşikler de çok hantal geliyor bana. daha sonra oda yapacağım çünkü şimdiden yapmayacağım. o zaman gönlüme göre yaparım diye düşündüm.kizlar daha once konusuldu mu hatirlamiyorum, konusulduysa da ben kacirmisim o kismi. ama bana bi yardim edinbebis icin yatak ne aldiniz ?
dogumdan 3-4 yasina kadar kullanabilecegim birsey olsun istiyorum. ahsap besik alsam hem hantal hem de fiyati 700-800 tl en az. park yatak alsam (sekilleri sevimsiz gibi ama) o daha rahat hareket edebilir ama fiyati onun da icindeki yatagi ile birlikte 700 tl civariaz para degil ikisi de. alip da pisman olmak istemiyorum, bi akil verin bana
Maşallah canm. Normale dönmesine cok sevindim.Benmde doğum kanalına girmemişti kontrol cuma günü bakalım ne olacakKızlar dr dan geldim. Bizim tosuncuk 1 hafta ileriydi normale dönmüş. 2750 gr 47 cm.
Başaşağı. Ama Doğum kanalında değil. En az 2 hafta daha var dedi dr. Nst de sancı görünmedi.
35+2 yiz artık :)) haftaya tekrar kontrol
Ben de ayni durumdayimOnca kiloma rağmen Bende çok rahat koyuyorum , zaten bebeğim ters hiç bir geliş belirtisi yok , manda yoğurdu yemiştim ondan mütevellit
Ben cikarim disari ya tabi gorumcem ve kendi akrabalarim bizi yalniz birakirsa. Simdiden kaynanam ve kayinbabam doguma ben gidecem yarisina girmisler( koyde yasadiklarindan ikisi bir gelemiyor hayvanlara bakacak kimse yok) geyzemler gelecek, halam gelecek gorumcem zaten dibimde. Oyy oy. Her kafadan bir sesBen oyle dusunuyorum canim nezaman yorgun olsam hareketi sifir oluyo cunku
Var canim ben yataga yeni yattigimda bazen duruyo resmen
Oyy gule gule giysin oglusun insallah canim .bende once bayramlik dedim ama kirkim bile cikmamis olacak .
Kirkliyken dsari cikilmaz sozlerine degilde kuzum cok kucuk mikrop kapmasin diye cikmam sanirim .
Kendileriyle ugrastigimiz yetmiyo bide cocuklariyla ugrasiyoruz
Sabah 6 da kavga seslerine uyandim yineOkadar uzuldumki.
Biyandanda kiziyorum madem gecinemiyosunuz cocuk neyinize diye.gelen cocuklarada yazik
Bi yakinimin 9yil olmadi.simdi cocuklar 18 yaslarindalar.ne beddualar yediler .babakari birakip gitti arayip sormuyor bile .
Allah iyi etsin .Gelen bebislerin yuzu suyu hurmetine akil fikir versin
Canim niye batmalar falan olurmumus .
Ilkimde ne kadar rahatmisim bn
Rezene icmeyelim ozaman .
Gazla zaten basim dertte .bende baslayacaktim
Canim kullanisli tabide onunal bunu al felegim sasti.
Battaniyeyle yaparim diye dusundum.
Canim ona fazla takilma. Benimki de en son 33 lu haftalarda 3,5 ustuydu. En son gittigimde farkli bir doktor 2600 olctu. Doktordan doktora cihazdan cihaza cok fark ediyor takma kafana.Kızlar bende gebelik şekeri şüphesi vardı ondan sonra dikkat ettim yok dedi bende rahat yedim ictim ama şimdi bebek agurligi yanlis olculmediyse 3.800 cikmiseğer şekerden dikkat etmedigimden boyle olursa Allah korusun bir sürü hastalık bizi bekliyor demektir çok korkuyorum aç değildim diye tahlil de yapmadı Dr takılma bu olcumler hep hatalıdır dedi ama icim icimi yiyor moralim cok bozuk tabi yine sezerySe günü de vermedi vermeyecek alttan muayeneden bahsediyor acilma olacak da alacaklar sezeryane gozumu kararttim gidip özelde doguracam artık kilosunu da doğruca ölçüsünde bakalım inşallah hersey normaldir ve enfeksiyon kapmayiz insallah
Yanlışlık olabilir mi acaba...bi arkadaşım devlet hastanesinde doğum yaptı 3500 gr demişler dogum kilosuna 2900gr doğdu geldi bebecik...bence devlet hastanesindeki ultrasonlarda bi sorun olabilir bakımı falan düzgün yapılıyor mu Allah bilir...şeker şüphesi nasıl oluyor canım yükleme yapılmadı mı? Şüphe olunca tekrarlanıyor...bundan sonra dikkat edersin...inşallah bişey olmamıştır...epeydir diyet yüruyüş yapıyoruz biz burda bikaç kişi ama bebeğe zararından öte ileride şeker hastası olma riskimiz var diye sıkıyorlar bence...üzulme sen bi doktora daha gitKızlar bende gebelik şekeri şüphesi vardı ondan sonra dikkat ettim yok dedi bende rahat yedim ictim ama şimdi bebek agurligi yanlis olculmediyse 3.800 cikmiseğer şekerden dikkat etmedigimden boyle olursa Allah korusun bir sürü hastalık bizi bekliyor demektir çok korkuyorum aç değildim diye tahlil de yapmadı Dr takılma bu olcumler hep hatalıdır dedi ama icim icimi yiyor moralim cok bozuk tabi yine sezerySe günü de vermedi vermeyecek alttan muayeneden bahsediyor acilma olacak da alacaklar sezeryane gozumu kararttim gidip özelde doguracam artık kilosunu da doğruca ölçüsünde bakalım inşallah hersey normaldir ve enfeksiyon kapmayiz insallah
Yok kuzum valla yapmadım daha malzeme alıcam kumaşım ve kapı süsü için tülüm eksik. Bir arkadaş ters çevirip üç köşesini ve diğer köşesinin büyük kısmını eliyle dikmiş. Çok az pay bırakmış. Sonra düz tarafını çevirip içine yastıklardan elyaf doldurmuş çok az. Kalan ucu da dikmiş dışardan ben de öyle yapıcam belli olmaz sanmıyorum. Eşimle konuşayım kıza bakacaksa akşam gidip alayımtoist hastanedeki bebek yatağı için fiyonk yapcaktın ya bacım yaptıysan foto atarmısın ya bide benim dikiş makinem yok elde dikince nasıl olurki
Yanlıştır canım tahlil yapmadılar mı 32. Haftada falan. Orda muhakkak çıkardı. Devlet hepnyanlış ölçüyor bence. Hızlıca yaptığı için kilosuna inanma.Kızlar bende gebelik şekeri şüphesi vardı ondan sonra dikkat ettim yok dedi bende rahat yedim ictim ama şimdi bebek agurligi yanlis olculmediyse 3.800 cikmiseğer şekerden dikkat etmedigimden boyle olursa Allah korusun bir sürü hastalık bizi bekliyor demektir çok korkuyorum aç değildim diye tahlil de yapmadı Dr takılma bu olcumler hep hatalıdır dedi ama icim icimi yiyor moralim cok bozuk tabi yine sezerySe günü de vermedi vermeyecek alttan muayeneden bahsediyor acilma olacak da alacaklar sezeryane gozumu kararttim gidip özelde doguracam artık kilosunu da doğruca ölçüsünde bakalım inşallah hersey normaldir ve enfeksiyon kapmayiz insallah
Git tabi canım sana öyle geliyor olsa bile git aklında kalacağına karnında dursun demişlerHanimlar nasiliz dun gece ritmik bebek ıkınma geldi bana oluyomu sizdede cati agrimda var bu boyle baya giderken kizim dustu dudani yardi onu bak derken agrilarla uyudum bu gunde odama kapandim dinlenmek icin aksam doktor gidim diuorum ama kaynanam sana oyle geliyor diyo sizce normalmi bu
Evet evli canım ikide çocuğu var ve gerçekten gelinimiz senin gibi çok güçlü ama zaman zaman o da yoruluyor çoğu şeyi söylemiyor bile kuzenime yinekafasına takacak diye en son iki hafta önce konuştuk gelinimizle oğlunun sınav sonucu çok düşük gelmiş ders çalışmak istemiyormuş önce ben gidip rehber öğretmenle konuşcam babasına söylemeyeceğim hemen yine bunuda bahane edip depresyon takılır diyorduOff odami evli .
Ben farkindayim oglum nezaman acillik olsa esim sonrasinda depresyona giriyor.Kendi sagligida yerinde degil.
Ben oglum uzulmesin diye dimdik ayakta durabiliyorum annelik gucu iste
O kaldiramiyor sanki
Git tabi canım sana öyle geliyor olsa bile git aklında kalacağına karnında dursun demişler
Canım bende sezeryanliyim hiç ikinma nedir bilmem ama yerinde olsam.durmaz giderdim doktoraYani bende gideyim diyorum boyle bebek sanki cikmak istiyor bebegi iter gibi ikinma geliyo ben daha once sezeryanli oldugum icin bu duyguyu yasamadim. Ama boyle oluncada boyle birseymi catim hep agriyor zaten
Belinden girip karnına doğru gelen şiddetli bir adet sancısı gibi olur doğum sancısı...ıkınma gelmesi taaa en son aşama aslında...bebek inmeye çalışırken de idrar var gibi oluyor gidiyorsun bir damla ama orda sürekli bir sıkışıklık gıdıklanma hissi...yine de rahatsız hissediyorsan git tabi...kabızsan ondan da olabilirYani bende gideyim diyorum boyle bebek sanki cikmak istiyor bebegi iter gibi ikinma geliyo ben daha once sezeryanli oldugum icin bu duyguyu yasamadim. Ama boyle oluncada boyle birseymi catim hep agriyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?