2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ahahhha benimki de rüyamda gördüm seni hamile değildin diyor sabah onlara da yazık, tövbe yarabbim döneydik eski günlerimize sağlık içinde inşallah

Ayy okiedog çok istiyorum ben, ama benimki o kadar para veremem diyor.. normal çanta hastasıyım ben, bu çantaları da onun gibi yaparsan kaç tane alırız kimbilir o yüzden çok para vermeyelim diyor kendileri ama çok istiyom kız, bak yine aklıma geldi AliExpress ten kimbilir ne gelecek ( instagramdan bi şey almaktan da soğudum, napıcaz bebişlerin bezlerini emziklerini nereye koycaz ayyyy

Benimde bugün doktor randevum var, en büyük hatta tek eksiğim lohusa geceliği. Daha alamadım, alsam hastane çantamı da hazırlıycam. Haftaya izne ayrılıyorum alırım asrtık sanırım.
İyi yapmışsın acele etmemişsin, hastane çantam neredeyse bir aydır hazır, az önce bakayım dedim, gecelikler buruşmuş ütülesem yine buruşur, çok da güzel katlayıp koydum aslında, çeyiz gibi yerleştirdim.. tekrar ütüleyeceğim sanırım hastaneye gitmeden önce

ginerva Park yatak çok rahat canım benim oğlum çok hareketliydi tahta beşikten ya düşerdi ya da sürekli kafasını carpardı heralde 2-3 sene onda yattı sonra dürüp büküp kaldırdık şimdi kızımız için çıkardık kurcaz tekrar...o kadar çok para vermeye gerek yok park yatağa ucuzu da olsa olur sonra da oyun parkı olarak kullanılabiliyor...tabi bütçesi olup bebek odası çocuk odası genç odası diye 3 yılda bir oda değiştiren de olabilir...tercihe kalmış...park yatağı biraz büyük alırsan çok rahat edersin

canım ben park yatak aldım. kısa süre için ahşap küçük beşiklerden almak istemedim. diğer büyüyen beşikler de çok hantal geliyor bana. daha sonra oda yapacağım çünkü şimdiden yapmayacağım. o zaman gönlüme göre yaparım diye düşündüm.

park yatağı da öyle markalı almadım. burda dikkat bebek var diye mağaza var oradan 250 tl ye bir park yatak aldım. içinin yatakları da 90 tl gibi bişeydi ama bana çok kullanışsız ve ince geldi annem yaptı yatağımızı da.
internetten bak 300 tl gibi fiyatlara park yatak var bence şimdilik yeter. hepsi aynı çünkü ha 800 tl lik park yatak ha 300 tl lik. biraz büyüyünce tutunup kalkınca aklım kalmaz hem diye düşündüm. nasılsa boyu yetmez

Kızlar bende gebelik şekeri şüphesi vardı ondan sonra dikkat ettim yok dedi bende rahat yedim ictim ama şimdi bebek agurligi yanlis olculmediyse 3.800 cikmis eğer şekerden dikkat etmedigimden boyle olursa Allah korusun bir sürü hastalık bizi bekliyor demektir çok korkuyorum aç değildim diye tahlil de yapmadı Dr takılma bu olcumler hep hatalıdır dedi ama icim icimi yiyor moralim cok bozuk tabi yine sezerySe günü de vermedi vermeyecek alttan muayeneden bahsediyor acilma olacak da alacaklar sezeryane gozumu kararttim gidip özelde doguracam artık kilosunu da doğruca ölçüsünde bakalım inşallah hersey normaldir ve enfeksiyon kapmayiz insallah

Maşallah canm. Normale dönmesine cok sevindim.Benmde doğum kanalına girmemişti kontrol cuma günü bakalım ne olacak

ginerva canim biz park yatak aldik. Ben de cirkin goruntusunden dolayi istemiyordum basta ama mantikli dusununce dogru karar verdigime inaniyorum. Cok rahat ordan oraya saniyeler icinde tasiyorsun. Cocugunda kafasini vurma veya ayaklandiginda devrilme riski vs yok. Biz 360 a aldik e bebekten. Biz aldiktan sonra 250 ye dustu suan ki fiyatini bilmiyorum ama yine uygundur. Hatta jokerdeydi sanirim 200 liraya da park yatak vardi. Bir de alip odaya koyunca gozun alisiyor cirkin gelmiyor. Tahta besikler cok hantal. Cocuk buyudukten sonra nereye koyacaksin belli degil en azindan parki katlar kaldirirsin.

Onca kiloma rağmen Bende çok rahat koyuyorum , zaten bebeğim ters hiç bir geliş belirtisi yok , manda yoğurdu yemiştim ondan mütevellit
Ben de ayni durumdayim
Ben cikarim disari ya tabi gorumcem ve kendi akrabalarim bizi yalniz birakirsa. Simdiden kaynanam ve kayinbabam doguma ben gidecem yarisina girmisler( koyde yasadiklarindan ikisi bir gelemiyor hayvanlara bakacak kimse yok) geyzemler gelecek, halam gelecek gorumcem zaten dibimde. Oyy oy. Her kafadan bir ses
Sabah 6 da kavga seslerine uyandim yine gercekten her problem bir yana eşle yasanan problem bir yana. Allahim kimseye yasatmasin.

Canim ona fazla takilma. Benimki de en son 33 lu haftalarda 3,5 ustuydu. En son gittigimde farkli bir doktor 2600 olctu. Doktordan doktora cihazdan cihaza cok fark ediyor takma kafana.

Yanlışlık olabilir mi acaba...bi arkadaşım devlet hastanesinde doğum yaptı 3500 gr demişler dogum kilosuna 2900gr doğdu geldi bebecik...bence devlet hastanesindeki ultrasonlarda bi sorun olabilir bakımı falan düzgün yapılıyor mu Allah bilir...şeker şüphesi nasıl oluyor canım yükleme yapılmadı mı? Şüphe olunca tekrarlanıyor...bundan sonra dikkat edersin...inşallah bişey olmamıştır...epeydir diyet yüruyüş yapıyoruz biz burda bikaç kişi ama bebeğe zararından öte ileride şeker hastası olma riskimiz var diye sıkıyorlar bence...üzulme sen bi doktora daha git

toist hastanedeki bebek yatağı için fiyonk yapcaktın ya bacım yaptıysan foto atarmısın ya bide benim dikiş makinem yok elde dikince nasıl olurki
Yok kuzum valla yapmadım daha malzeme alıcam kumaşım ve kapı süsü için tülüm eksik. Bir arkadaş ters çevirip üç köşesini ve diğer köşesinin büyük kısmını eliyle dikmiş. Çok az pay bırakmış. Sonra düz tarafını çevirip içine yastıklardan elyaf doldurmuş çok az. Kalan ucu da dikmiş dışardan ben de öyle yapıcam belli olmaz sanmıyorum. Eşimle konuşayım kıza bakacaksa akşam gidip alayım yapr yapmaz atacağım söz :)
Doktor bana zamanını bekler dedi ya rahatım sanırım. Bebek çok yukarda kanala girmesi uzun sürer. Rahim boyu uzun kasılma sancı sıfır. O sebeple biraz rahatladım canım daha 4 haftam var diye
Yanlıştır canım tahlil yapmadılar mı 32. Haftada falan. Orda muhakkak çıkardı. Devlet hepnyanlış ölçüyor bence. Hızlıca yaptığı için kilosuna inanma.

Hanimlar nasiliz dun gece ritmik bebek ıkınma geldi bana oluyomu sizdede cati agrimda var bu boyle baya giderken kizim dustu dudani yardi onu bak derken agrilarla uyudum bu gunde odama kapandim dinlenmek icin aksam doktor gidim diuorum ama kaynanam sana oyle geliyor diyo sizce normalmi bu

Git tabi canım sana öyle geliyor olsa bile git aklında kalacağına karnında dursun demişler

Off odami evli .
Ben farkindayim oglum nezaman acillik olsa esim sonrasinda depresyona giriyor.Kendi sagligida yerinde degil.
Ben oglum uzulmesin diye dimdik ayakta durabiliyorum annelik gucu iste
O kaldiramiyor sanki
Evet evli canım ikide çocuğu var ve gerçekten gelinimiz senin gibi çok güçlü ama zaman zaman o da yoruluyor çoğu şeyi söylemiyor bile kuzenime yinekafasına takacak diye en son iki hafta önce konuştuk gelinimizle oğlunun sınav sonucu çok düşük gelmiş ders çalışmak istemiyormuş önce ben gidip rehber öğretmenle konuşcam babasına söylemeyeceğim hemen yine bunuda bahane edip depresyon takılır diyordu

peri masali Canım kolay gelsin bitmez bu adamların sorunları...bizimki de dün diyor ki ben bu ara kilo aldım spor salonuna yazılcam...sitenin her yeri spor yürüyüş alanı git yap...ayda 1000 küsürler verilecek beyefendi yağ yaksın diye...ben napayım bedenim enkaz olacak çocuklara bak da esas ben bi havuza falan gideyim madem öyle imkanımız varsa...dün kardeşi kahvaltıya çağırdı gitmedik haftaiçi baş başa çıkarız boşver şimdi evde misafir var yazmış kardeşine...kudurdum tabi ki...ben her zaman gelin hanımın her akrabasını ağırladım bayram yemeğine kadar...biz niye gitmiyoruz da akşam serseri gibi erkek erkeğe çıkılıyor senin bi ailen var...kızı göresi yokmuş sevmiyormuş sana ne ya kardeşin sevmiş...bizi buraya onlar var diye getirdi ama uzak tutuyor...çeşit ceşit huylar...bu da 2.bebek en anlayışlı en iyi hali yani...ailemden birileri olunca iyice boşluyor bizi...gelmesinler o zaman sen bak bana da çocuklara da böyle değişik hallere gireceksen sinirimden uyuyamadım

Git tabi canım sana öyle geliyor olsa bile git aklında kalacağına karnında dursun demişler

Yani bende gideyim diyorum boyle bebek sanki cikmak istiyor bebegi iter gibi ikinma geliyo ben daha once sezeryanli oldugum icin bu duyguyu yasamadim. Ama boyle oluncada boyle birseymi catim hep agriyor zaten

Yani bende gideyim diyorum boyle bebek sanki cikmak istiyor bebegi iter gibi ikinma geliyo ben daha once sezeryanli oldugum icin bu duyguyu yasamadim. Ama boyle oluncada boyle birseymi catim hep agriyor zaten
Canım bende sezeryanliyim hiç ikinma nedir bilmem ama yerinde olsam.durmaz giderdim doktora

Belinden girip karnına doğru gelen şiddetli bir adet sancısı gibi olur doğum sancısı...ıkınma gelmesi taaa en son aşama aslında...bebek inmeye çalışırken de idrar var gibi oluyor gidiyorsun bir damla ama orda sürekli bir sıkışıklık gıdıklanma hissi...yine de rahatsız hissediyorsan git tabi...kabızsan ondan da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…