2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sağol canım ya bana 38+3te 4te alırız dedi bu durumda 23-24 nisana denk geliyor az kaldı gibi bende çok zorlanmaya başladım artık herşeyi bitirip hazır etme telaşındayım

Selam kızlar bir haftadır çok yoğun dum giremedim hic doğru düzgün. kardelen384 nasıl bebisler nasıl haber varmı.benim gördüğümde en son doğuma girecekti?? Bide normal doğum isteyenler hurma yemeğe ne zaman başladınız günde kaç tane yiyorsunuz

Kizlar surekli bir belirtiden, agridan sancidan ikinmadan bahsediyorsunuz. Ben de hicbiri yok. Yahu ben dogurmayacak miyim? Aranizda heralde en gec ben doguracam bana oyle geliyor
Kuzum dün gece ben doğuruyorum sandım, uykumdan titreyerek uyandım nasıl kasılma, 15 sn sürüyor, 5 dk sonra yeniden oluyor, lavaboya gittim su falan geldi mi diye baktım bi şey yok, sonra uyumuşum kasıla kasıla.. sabah geçmişti, hastaneye gitmemişim iyi ki, bu gidişle haftaiçi doğuracağım sanırım ilk defa böyle oldu

Arkadaslar nst alındı kalp atımı 120-125 arası cıktı. Doktora 2den sonra göstercem, fikri olan var mı normal mi?

Masallah canim bende gidip bi gorsem artik ozluyorum
Sağol kuzum. Valla ben de bi heyecanla gittim ama göremedik yüzünü renkli de. Arkasını dönmüş artık. Bundan sonra renkli göremeyiz dedi dr
Siyah beyazda da belli olmuyor artık zaten büyüdüğü için :))

Evet okiedog çok güzel. Gerçekten günlük kullanıma bile uygun. e bebekte 209 a düşmüştü. Ben mavi yada siyah istedim ama stokta Yok malesef.
Krem vardı baktın mı ona? 209 da fena değil gibi. 350 den aşağı Yok çünkü pek. Bendeki krem o yüzden düşünmedim onu.
Ya bi de benim çok gözlü bi sırt çantam var. Öyle bişey de işini görür. Biberon kullanmazlar hem belki hemen. Ben onu kullanmayı düşünüyorum bulamazsam.

Maşallah canm. Normale dönmesine cok sevindim.Benmde doğum kanalına girmemişti kontrol cuma günü bakalım ne olacak
Çok sağol Can'ım. İnş iyi olur canım senin de. En az 2 haftamız daha var dr.

Bende ölçüm yanis olabilir diye umutluyum Dr takılma hata olur demişti ya. 27 haftada şeker var dedi olctu azdı daha sonra tekrarladı bişey yok dedi bende dikkat etmedim hiç yememe.

Bende ölçüm yanis olabilir diye umutluyum Dr takılma hata olur demişti ya. 27 haftada şeker var dedi olctu azdı daha sonra tekrarladı bişey yok dedi bende dikkat etmedim hiç yememe.
O haftaki yüklemelerde yüksek çıksa bile açlık tokluklar normal çıkıyor...esas 30lu haftalardan itibaren çok yükseliyor ve düşmüyor...yemekten sonra yarım saat yürü en iyisi garanti olsun...karbonhidratlı şekerli her şeyden uzak dur

canım çok fazla söylemiş bence bunun gerçeklik payı yok yani, daha 35+larda 3800 olursa 6-7 kilo mu doğacak öyle şey olmaz. git özele kuzum için de rahat etsin sen de hem bebişi güzelce görmüş olursun
canım normal mi bilmiyorum ama içim rahat etmezdi benim, yani ıkınma hisse hiç yaşamadım Allah korusun geç kalma, içini rahat ettir kimseyi dinleme

demek benim bebek inmeye çalışıyor canım tam tarif ettiğin gibi aşağıya sanki kafasıyla ara ara baskı yapıyor ve çişim geliyor en fazla 3 damla. inşallah kanala giriyordur ya

canım ben hurmaya 2 hafta önce başladım, günde 3 tane yiyordum şimdi 5-6 tane yiyorum. boğazımı tutmasam bi oturuşta yarım kilo yerim de işte tutuyorum

Benim doğumda 38+2 oluyo erken değil dimi ya
yok canım erken değil ya ben sezaryen olacağım kesin olsa 37+ larda alın derdim valla

Arkadaslar nst alındı kalp atımı 120-125 arası cıktı. Doktora 2den sonra göstercem, fikri olan var mı normal mi?

normal canım, 120li aralıklar normal seviyede görünüyor. benim de öyle çıktı geçen ilk defa nst ye girmiştim. kağıtta normal aralık olarak gösteriyordu

Sağol canım ya bana 38+3te 4te alırız dedi bu durumda 23-24 nisana denk geliyor az kaldı gibi bende çok zorlanmaya başladım artık herşeyi bitirip hazır etme telaşındayım
Haklısın canım aramızda bir hafta var nerdeyse ben de bu hafta herşeyi halletmek istiyorum. Ben zaten en aceleci anneyim sanırım anakucağı puseti beşiği herşeyi kurulu bekliyoruz :)

Yani bende gideyim diyorum boyle bebek sanki cikmak istiyor bebegi iter gibi ikinma geliyo ben daha once sezeryanli oldugum icin bu duyguyu yasamadim. Ama boyle oluncada boyle birseymi catim hep agriyor zaten
Karnın sertleşiyor mu belin ağrıyor mu o sırada. Ikınma hissi bel ağrısıyla olursa ilerlemeye çalışıyordur bebiş. Bence de git canım için rahat eder

Oooo çok heyecanlı bnm karnım da sürekli kasılıyor ama gün içerisinde daga çok sanki . Bi de bi rahatlık var nedense dakika falan tutmuyrum yani haftamız çok çok da ileri değil amanedense bnde taşıyamıyorum bı bebişi artık . Bi de nasıl bi pozisyon aldı anlamadım . Karnımın her yerinde poposu veya sırtı varmış gibi hissediyorum . Yarın kontrolüm var bakalım eğer bizim yaramaz ters döndüyse alın bu yaramazı haftaya dicem

Son düzenleme:
Ben de istiyorumm

Surtını nerde hissediyosun? Acaba bnmki de mi sırtını döndü . Göbüşün tam ortasından göğüs altımaa kadar sertlik var bazen sağa kayıyor bazen sola bazen tam ortada acaba sırtyla poposu mu ki

Surtını nerde hissediyosun? Acaba bnmki de mi sırtını döndü . Göbüşün tam ortasından göğüs altımaa kadar sertlik var bazen sağa kayıyor bazen sola bazen tam ortada acaba sırtyla poposu mu ki
Aynen canım göbek hizamda yada bazen üstünde hissediyordum sert şekilde. Poposuyla sırtıyla itiyormuş demek ki bazen kafası mı acaba diyordum ama değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…