- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #38.821
Sağol canım ya bana 38+3te 4te alırız dedi bu durumda 23-24 nisana denk geliyor az kaldı gibi bende çok zorlanmaya başladım artık herşeyi bitirip hazır etme telaşındayımYok kuzum valla yapmadım daha malzeme alıcam kumaşım ve kapı süsü için tülüm eksik. Bir arkadaş ters çevirip üç köşesini ve diğer köşesinin büyük kısmını eliyle dikmiş. Çok az pay bırakmış. Sonra düz tarafını çevirip içine yastıklardan elyaf doldurmuş çok az. Kalan ucu da dikmiş dışardan ben de öyle yapıcam belli olmaz sanmıyorum. Eşimle konuşayım kıza bakacaksa akşam gidip alayımyapr yapmaz atacağım söz :)
Doktor bana zamanını bekler dedi ya rahatım sanırım. Bebek çok yukarda kanala girmesi uzun sürer. Rahim boyu uzun kasılma sancı sıfır. O sebeple biraz rahatladım canım daha 4 haftam var diye
Yanlıştır canım tahlil yapmadılar mı 32. Haftada falan. Orda muhakkak çıkardı. Devlet hepnyanlış ölçüyor bence. Hızlıca yaptığı için kilosuna inanma.
Kuzum dün gece ben doğuruyorum sandım, uykumdan titreyerek uyandım nasıl kasılma, 15 sn sürüyor, 5 dk sonra yeniden oluyor, lavaboya gittim su falan geldi mi diye baktım bi şey yok, sonra uyumuşum kasıla kasıla.. sabah geçmişti, hastaneye gitmemişim iyi ki, bu gidişle haftaiçi doğuracağım sanırım ilk defa böyle olduKizlar surekli bir belirtiden, agridan sancidan ikinmadan bahsediyorsunuz. Ben de hicbiri yok. Yahu ben dogurmayacak miyim? Aranizda heralde en gec ben doguracam bana oyle geliyor
Yok canım benim de öyle olacak muhtemelen ikinci sezaryen olunca doğum başlamadan alınması gerekiyor 38+4 ü falan geçirmiyorlar zatenBenim doğumda 38+2 oluyo erken değil dimi ya
Sağol kuzum. Valla ben de bi heyecanla gittim ama göremedik yüzünü renkli de. Arkasını dönmüş artık. Bundan sonra renkli göremeyiz dedi drMasallah canim bende gidip bi gorsem artik ozluyorum
Evet okiedog çok güzel. Gerçekten günlük kullanıma bile uygun. e bebekte 209 a düşmüştü. Ben mavi yada siyah istedim ama stokta Yok malesef.Ayy okiedog çok istiyorum ben, ama benimki o kadar para veremem diyor.. normal çanta hastasıyım ben, bu çantaları da onun gibi yaparsan kaç tane alırız kimbilir o yüzden çok para vermeyelim diyor kendileri ama çok istiyom kız, bak yine aklıma geldiAliExpress ten kimbilir ne gelecek ( instagramdan bi şey almaktan da soğudum, napıcaz bebişlerin bezlerini emziklerini nereye koycaz ayyyy
Çok sağol Can'ım. İnş iyi olur canım senin de. En az 2 haftamız daha var dr.Maşallah canm. Normale dönmesine cok sevindim.Benmde doğum kanalına girmemişti kontrol cuma günü bakalım ne olacak
Yanlışlık olabilir mi acaba...bi arkadaşım devlet hastanesinde doğum yaptı 3500 gr demişler dogum kilosuna 2900gr doğdu geldi bebecik...bence devlet hastanesindeki ultrasonlarda bi sorun olabilir bakımı falan düzgün yapılıyor mu Allah bilir...şeker şüphesi nasıl oluyor canım yükleme yapılmadı mı? Şüphe olunca tekrarlanıyor...bundan sonra dikkat edersin...inşallah bişey olmamıştır...epeydir diyet yüruyüş yapıyoruz biz burda bikaç kişi ama bebeğe zararından öte ileride şeker hastası olma riskimiz var diye sıkıyorlar bence...üzulme sen bi doktora daha git
Yok kuzum valla yapmadım daha malzeme alıcam kumaşım ve kapı süsü için tülüm eksik. Bir arkadaş ters çevirip üç köşesini ve diğer köşesinin büyük kısmını eliyle dikmiş. Çok az pay bırakmış. Sonra düz tarafını çevirip içine yastıklardan elyaf doldurmuş çok az. Kalan ucu da dikmiş dışardan ben de öyle yapıcam belli olmaz sanmıyorum. Eşimle konuşayım kıza bakacaksa akşam gidip alayımyapr yapmaz atacağım söz :)
Doktor bana zamanını bekler dedi ya rahatım sanırım. Bebek çok yukarda kanala girmesi uzun sürer. Rahim boyu uzun kasılma sancı sıfır. O sebeple biraz rahatladım canım daha 4 haftam var diye
Yanlıştır canım tahlil yapmadılar mı 32. Haftada falan. Orda muhakkak çıkardı. Devlet hepnyanlış ölçüyor bence. Hızlıca yaptığı için kilosuna inanma.
İyi bari aslında 3 gün öncesine vermiyoduda ben dedim.30 Nisan olsun hem.kandil hem kendi doğum günüm :)Yok canım benim de öyle olacak muhtemelen ikinci sezaryen olunca doğum başlamadan alınması gerekiyor 38+4 ü falan geçirmiyorlar zaten
O haftaki yüklemelerde yüksek çıksa bile açlık tokluklar normal çıkıyor...esas 30lu haftalardan itibaren çok yükseliyor ve düşmüyor...yemekten sonra yarım saat yürü en iyisi garanti olsun...karbonhidratlı şekerli her şeyden uzak durBende ölçüm yanis olabilir diye umutluyum Dr takılma hata olur demişti ya. 27 haftada şeker var dedi olctu azdı daha sonra tekrarladı bişey yok dedi bende dikkat etmedim hiç yememe.
canım çok fazla söylemiş bence bunun gerçeklik payı yok yani, daha 35+larda 3800 olursa 6-7 kilo mu doğacak öyle şey olmaz. git özele kuzum için de rahat etsin sen de hem bebişi güzelce görmüş olursunKızlar bende gebelik şekeri şüphesi vardı ondan sonra dikkat ettim yok dedi bende rahat yedim ictim ama şimdi bebek agurligi yanlis olculmediyse 3.800 cikmiseğer şekerden dikkat etmedigimden boyle olursa Allah korusun bir sürü hastalık bizi bekliyor demektir çok korkuyorum aç değildim diye tahlil de yapmadı Dr takılma bu olcumler hep hatalıdır dedi ama icim icimi yiyor moralim cok bozuk tabi yine sezerySe günü de vermedi vermeyecek alttan muayeneden bahsediyor acilma olacak da alacaklar sezeryane gozumu kararttim gidip özelde doguracam artık kilosunu da doğruca ölçüsünde bakalım inşallah hersey normaldir ve enfeksiyon kapmayiz insallah
canım normal mi bilmiyorum ama içim rahat etmezdi benim, yani ıkınma hisse hiç yaşamadım Allah korusun geç kalma, içini rahat ettir kimseyi dinlemeHanimlar nasiliz dun gece ritmik bebek ıkınma geldi bana oluyomu sizdede cati agrimda var bu boyle baya giderken kizim dustu dudani yardi onu bak derken agrilarla uyudum bu gunde odama kapandim dinlenmek icin aksam doktor gidim diuorum ama kaynanam sana oyle geliyor diyo sizce normalmi bu
demek benim bebek inmeye çalışıyor canım tam tarif ettiğin gibi aşağıya sanki kafasıyla ara ara baskı yapıyor ve çişim geliyor en fazla 3 damla. inşallah kanala giriyordur yaBelinden girip karnına doğru gelen şiddetli bir adet sancısı gibi olur doğum sancısı...ıkınma gelmesi taaa en son aşama aslında...bebek inmeye çalışırken de idrar var gibi oluyor gidiyorsun bir damla ama orda sürekli bir sıkışıklık gıdıklanma hissi...yine de rahatsız hissediyorsan git tabi...kabızsan ondan da olabilir
Selam kızlar bir haftadır çok yoğun dum giremedim hic doğru düzgün.kardelen384 nasıl bebisler nasıl haber varmı.benim gördüğümde en son doğuma girecekti?? Bide normal doğum isteyenler hurma yemeğe ne zaman başladınız günde kaç tane yiyorsunuz
yok canım erken değil ya ben sezaryen olacağım kesin olsa 37+ larda alın derdim vallaBenim doğumda 38+2 oluyo erken değil dimi ya
Arkadaslar nst alındı kalp atımı 120-125 arası cıktı. Doktora 2den sonra göstercem, fikri olan var mı normal mi?
Uyuyor olabilir canım tatlı bişeyler yiyebilirsin hreketleniyorsa kesin uyuyordurArkadaslar nst alındı kalp atımı 120-125 arası cıktı. Doktora 2den sonra göstercem, fikri olan var mı normal mi?
Haklısın canım aramızda bir hafta var nerdeyse ben de bu hafta herşeyi halletmek istiyorum. Ben zaten en aceleci anneyim sanırım anakucağı puseti beşiği herşeyi kurulu bekliyoruz :)Sağol canım ya bana 38+3te 4te alırız dedi bu durumda 23-24 nisana denk geliyor az kaldı gibi bende çok zorlanmaya başladım artık herşeyi bitirip hazır etme telaşındayım
Karnın sertleşiyor mu belin ağrıyor mu o sırada. Ikınma hissi bel ağrısıyla olursa ilerlemeye çalışıyordur bebiş. Bence de git canım için rahat ederYani bende gideyim diyorum boyle bebek sanki cikmak istiyor bebegi iter gibi ikinma geliyo ben daha once sezeryanli oldugum icin bu duyguyu yasamadim. Ama boyle oluncada boyle birseymi catim hep agriyor zaten
Oooo çok heyecanlıKuzum dün gece ben doğuruyorum sandım, uykumdan titreyerek uyandım nasıl kasılma, 15 sn sürüyor, 5 dk sonra yeniden oluyor, lavaboya gittim su falan geldi mi diye baktım bi şey yok, sonra uyumuşum kasıla kasıla.. sabah geçmişti, hastaneye gitmemişim iyi ki, bu gidişle haftaiçi doğuracağım sanırım ilk defa böyle oldu
Ben de istiyorummKuzum dün gece ben doğuruyorum sandım, uykumdan titreyerek uyandım nasıl kasılma, 15 sn sürüyor, 5 dk sonra yeniden oluyor, lavaboya gittim su falan geldi mi diye baktım bi şey yok, sonra uyumuşum kasıla kasıla.. sabah geçmişti, hastaneye gitmemişim iyi ki, bu gidişle haftaiçi doğuracağım sanırım ilk defa böyle oldu
Surtını nerde hissediyosun? Acaba bnmki de mi sırtını döndü . Göbüşün tam ortasından göğüs altımaa kadar sertlik var bazen sağa kayıyor bazen sola bazen tam ortada acaba sırtyla poposu mu kiSağol kuzum. Valla ben de bi heyecanla gittim ama göremedik yüzünü renkli de. Arkasını dönmüş artık. Bundan sonra renkli göremeyiz dedi dr
Siyah beyazda da belli olmuyor artık zaten büyüdüğü için :))
Evet okiedog çok güzel. Gerçekten günlük kullanıma bile uygun. e bebekte 209 a düşmüştü. Ben mavi yada siyah istedim ama stokta Yok malesef.
Krem vardı baktın mı ona? 209 da fena değil gibi. 350 den aşağı Yok çünkü pek. Bendeki krem o yüzden düşünmedim onu.
Ya bi de benim çok gözlü bi sırt çantam var. Öyle bişey de işini görür. Biberon kullanmazlar hem belki hemen. Ben onu kullanmayı düşünüyorum bulamazsam.
Çok sağol Can'ım. İnş iyi olur canım senin de. En az 2 haftamız daha var dr.
Aynen canım göbek hizamda yada bazen üstünde hissediyordum sert şekilde. Poposuyla sırtıyla itiyormuş demek kiSurtını nerde hissediyosun? Acaba bnmki de mi sırtını döndü . Göbüşün tam ortasından göğüs altımaa kadar sertlik var bazen sağa kayıyor bazen sola bazen tam ortada acaba sırtyla poposu mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?