- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #38.841
A a bunu doktora sordun mu? Ben de hep hissediyorum oralarda ama hep kafasi diye yordum bunca zaman.Aynen canım göbek hizamda yada bazen üstünde hissediyordum sert şekilde. Poposuyla sırtıyla itiyormuş demek kibazen kafası mı acaba diyordum ama değilmiş.
Ay inşallah bnmki de öyledir ya tekmeler aşağıdan gelmiyor tek umudum oAynen canım göbek hizamda yada bazen üstünde hissediyordum sert şekilde. Poposuyla sırtıyla itiyormuş demek kibazen kafası mı acaba diyordum ama değilmiş.
Maşallah canım kilosu boyu çok iyi. 3 olsalar bir rahatlasak :) 2 hafta daha rahatsın hadi. Benimkinin kafa yukarda zaten kanalın yolunu bulamamış bileKızlar dr dan geldim. Bizim tosuncuk 1 hafta ileriydi normale dönmüş. 2750 gr 47 cm.
Başaşağı. Ama Doğum kanalında değil. En az 2 hafta daha var dedi dr. Nst de sancı görünmedi.
35+2 yiz artık :)) haftaya tekrar kontrol
Ben sormadım Can'ım dr söyledi. Yüzünü göremez miyiz diyince artık çok zor. Arkası dönük. Sırtını dayamış dedi kaburgalarını gösterdi hatta sıra sıra minik minikA a bunu doktora sordun mu? Ben de hep hissediyorum oralarda ama hep kafasi diye yordum bunca zaman.
Dönmüştür inş Can'ım. Ben sol kasığıma doğru sertlik hissettim hep. Sola zor yattım. Hıçkırıklarını duyuyor musun? Ben hıçkırıktan anladım. Bi ara yukarı dönmüştü ama yukarda hıçkırıyordu.Ay inşallah bnmki de öyledir ya tekmeler aşağıdan gelmiyor tek umudum oyarın randevum var perşembeden beri aklımdan çıkmıyor döndü mü diye . Ama kesinlikle bi değişiklik yaptı poziyonunda dönmese bile
Sağol kuzum. Çok şükür iyi. 3300-3500 gibi doğar dedi. Korkmuştum öncesinde 4 dayanır diyince. Normal doğuramam diye.Maşallah canım kilosu boyu çok iyi. 3 olsalar bir rahatlasak :) 2 hafta daha rahatsın hadi. Benimkinin kafa yukarda zaten kanalın yolunu bulamamış bile
Evet okiedog çok güzel. Gerçekten günlük kullanıma bile uygun. e bebekte 209 a düşmüştü. Ben mavi yada siyah istedim ama stokta Yok malesef.
Krem vardı baktın mı ona? 209 da fena değil gibi. 350 den aşağı Yok çünkü pek. Bendeki krem o yüzden düşünmedim onu.
Ya bi de benim çok gözlü bi sırt çantam var. Öyle bişey de işini görür. Biberon kullanmazlar hem belki hemen. Ben onu kullanmayı düşünüyorum bulamazsam.
Ben de öyle bir sırt çantası alsam diyorum, çünkü bakım çantalarının çoğu kötü.. krem kullanamam sanırım ama bakayım kuzum teşekkür ederimEvBoregi canım bak bu.
Canım benimkinin kafası aşagıda omuz ve sırt sağıma doğru, popo göbeğimin üstünde, ayaklar da soldaOooo çok heyecanlıbnm karnım da sürekli kasılıyor ama gün içerisinde daga çok sanki . Bi de bi rahatlık var nedense dakika falan tutmuyrum yani haftamız çok çok da ileri değil amanedense bnde taşıyamıyorum bı bebişi artık . Bi de nasıl bi pozisyon aldı anlamadım . Karnımın her yerinde poposu veya sırtı varmış gibi hissediyorum . Yarın kontrolüm var bakalım eğer bizim yaramaz ters döndüyse alın bu yaramazı haftaya dicem
Senin de eli kulagındadır, yoksa hiç kasılmadan fırt diye dogurcan mı kızBen de istiyorumm
Canım 120-160 arası normal kalp atışı.muhtemelen uyuyordur nst sırasında ondan öyledir.hiç yükselmedi mi daha fazla?tekrar nst isteyebilir doktorunArkadaslar nst alındı kalp atımı 120-125 arası cıktı. Doktora 2den sonra göstercem, fikri olan var mı normal mi?
Belinden girip karnına doğru gelen şiddetli bir adet sancısı gibi olur doğum sancısı...ıkınma gelmesi taaa en son aşama aslında...bebek inmeye çalışırken de idrar var gibi oluyor gidiyorsun bir damla ama orda sürekli bir sıkışıklık gıdıklanma hissi...yine de rahatsız hissediyorsan git tabi...kabızsan ondan da olabilir
aboo daha dursun ya 2.gelmedi ne bu aceleLastMadOnEarth okadarmi bıktın kız :) saka Maka bende cok zorlanıyorum artık eşim bide 3.yu istiyor o nasıl olur bilmem artık :)
canım çok fazla söylemiş bence bunun gerçeklik payı yok yani, daha 35+larda 3800 olursa 6-7 kilo mu doğacak öyle şey olmaz. git özele kuzum için de rahat etsin sen de hem bebişi güzelce görmüş olursun
canım normal mi bilmiyorum ama içim rahat etmezdi benim, yani ıkınma hisse hiç yaşamadım Allah korusun geç kalma, içini rahat ettir kimseyi dinleme
demek benim bebek inmeye çalışıyor canım tam tarif ettiğin gibi aşağıya sanki kafasıyla ara ara baskı yapıyor ve çişim geliyor en fazla 3 damla. inşallah kanala giriyordur ya
canım ben hurmaya 2 hafta önce başladım, günde 3 tane yiyordum şimdi 5-6 tane yiyorum. boğazımı tutmasam bi oturuşta yarım kilo yerim de işte tutuyorum
yok canım erken değil ya ben sezaryen olacağım kesin olsa 37+ larda alın derdim valla
normal canım, 120li aralıklar normal seviyede görünüyor. benim de öyle çıktı geçen ilk defa nst ye girmiştim. kağıtta normal aralık olarak gösteriyordu
Karnın sertleşiyor mu belin ağrıyor mu o sırada. Ikınma hissi bel ağrısıyla olursa ilerlemeye çalışıyordur bebiş. Bence de git canım için rahat eder
Canım ben sık sık kasılma hissediyorum nst de çıkıyor.hamileliğin başından beri sürekli yürüyorum.şuanda da günde 3-4 kilometre yürüyorum.sen de bol bol yürüyüş yap.merdiven inip çıkmak da doğumu kolaylaştırıyormuş.internetten egzersizlere de bakabilirsin.Kasilma yasayan, ikinma hissi gelen, bebegin kafasini hisseden kizlar , size bir sorum olacak. Yuruyus hareket vs yapiyor musunuz? Ben cok hareketsizim acaba bu yuzden mi hicbir sey hissetmiyorum dahayarin 38 e girecem ya bende dogum belirtisi veriyim artik
canım kaynanana söyle hafif bişeyler hazırlasın, aç aç durma yorgun düşersin, sakın sen kalkma dinlen benceKizlar benim karnim hep ortaya tas gibi uzun zamandir sancilarimda hastanede 40 50 arasi cikiyo iniyodu. Bu gun dunya umrumda degil tek kizimi yedirip degistim kahvalti bile yapmadim daha hic ac bile degilm sadece uzaniyorum.
Bende medlineda insallah ama guzelyalida da olabilir doktorum yari zamanli medlineda calisiyo cunku sizin doktkrunuz kimbende bende içimde kaldı vala ama eşim dedi kalabalıkta bayılırsınambulans giremez siz nerde dogum yapacaksınız ben guzelyalı hastanesinde inşallah
vala bende kararsızdım canım ilk dogum ortadoguda yapmıstım cok kalabalık diye güzellyalı inşalalh pişman olmam dr yasemin elkit sizin kim ?Bende medlineda insallah ama guzelyalida da olabilir doktorum yari zamanli medlineda calisiyo cunku sizin doktkrunuz kim
Nezihi kurdoglu canim benimki devala bende kararsızdım canım ilk dogum ortadoguda yapmıstım cok kalabalık diye güzellyalı inşalalh pişman olmam dr yasemin elkit sizin kim ?
duydum adını canım inşallah sagsalim kucagımıza alırızNezihi kurdoglu canim benimki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?