2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kasilma yasayan, ikinma hissi gelen, bebegin kafasini hisseden kizlar , size bir sorum olacak. Yuruyus hareket vs yapiyor musunuz? Ben cok hareketsizim acaba bu yuzden mi hicbir sey hissetmiyorum daha yarin 38 e girecem ya bende dogum belirtisi veriyim artik

Aynen canım göbek hizamda yada bazen üstünde hissediyordum sert şekilde. Poposuyla sırtıyla itiyormuş demek ki bazen kafası mı acaba diyordum ama değilmiş.
Ay inşallah bnmki de öyledir ya tekmeler aşağıdan gelmiyor tek umudum o yarın randevum var perşembeden beri aklımdan çıkmıyor döndü mü diye . Ama kesinlikle bi değişiklik yaptı poziyonunda dönmese bile

Maşallah canım kilosu boyu çok iyi. 3 olsalar bir rahatlasak :) 2 hafta daha rahatsın hadi. Benimkinin kafa yukarda zaten kanalın yolunu bulamamış bile

A a bunu doktora sordun mu? Ben de hep hissediyorum oralarda ama hep kafasi diye yordum bunca zaman.
Ben sormadım Can'ım dr söyledi. Yüzünü göremez miyiz diyince artık çok zor. Arkası dönük. Sırtını dayamış dedi kaburgalarını gösterdi hatta sıra sıra minik minik
Totişini de dayamış demek ki yukarı doğru.

Dönmüştür inş Can'ım. Ben sol kasığıma doğru sertlik hissettim hep. Sola zor yattım. Hıçkırıklarını duyuyor musun? Ben hıçkırıktan anladım. Bi ara yukarı dönmüştü ama yukarda hıçkırıyordu.

Maşallah canım kilosu boyu çok iyi. 3 olsalar bir rahatlasak :) 2 hafta daha rahatsın hadi. Benimkinin kafa yukarda zaten kanalın yolunu bulamamış bile
Sağol kuzum. Çok şükür iyi. 3300-3500 gibi doğar dedi. Korkmuştum öncesinde 4 dayanır diyince. Normal doğuramam diye.
Seninki de bulur bulur merak etme.
Onlar ne zaman isterse o zaman. Nst de bi kadın vardı. 41. Haftası :)) hala sancı falan yoktu kadında.

Ben de öyle bir sırt çantası alsam diyorum, çünkü bakım çantalarının çoğu kötü.. krem kullanamam sanırım ama bakayım kuzum teşekkür ederim

Canım benimkinin kafası aşagıda omuz ve sırt sağıma doğru, popo göbeğimin üstünde, ayaklar da solda ayaklarını poposunun altına çekiyor genelde sol tarafım boş duruyor ben al dedim almadı, bakalım seninkini alacak mı

Kabiz degilim kizlar boyle ritmik kasilma gibi oyle agrim yok ama kasiga dogru karindan suan esim iste bende gelmesi bekliyorum.

Bende esimi bekliyorum erken gelir uzaniyorum dinleniyorum. Aksam esimle gideriz ama kaynanam normal diyo

Karnın sertleşiyor mu belin ağrıyor mu o sırada. Ikınma hissi bel ağrısıyla olursa ilerlemeye çalışıyordur bebiş. Bence de git canım için rahat eder

Kizlar benim karnim hep ortaya tas gibi uzun zamandir sancilarimda hastanede 40 50 arasi cikiyo iniyodu. Bu gun dunya umrumda degil tek kizimi yedirip degistim kahvalti bile yapmadim daha hic ac bile degilm sadece uzaniyorum.

Canım ben sık sık kasılma hissediyorum nst de çıkıyor.hamileliğin başından beri sürekli yürüyorum.şuanda da günde 3-4 kilometre yürüyorum.sen de bol bol yürüyüş yap.merdiven inip çıkmak da doğumu kolaylaştırıyormuş.internetten egzersizlere de bakabilirsin.

Kizlar benim karnim hep ortaya tas gibi uzun zamandir sancilarimda hastanede 40 50 arasi cikiyo iniyodu. Bu gun dunya umrumda degil tek kizimi yedirip degistim kahvalti bile yapmadim daha hic ac bile degilm sadece uzaniyorum.
canım kaynanana söyle hafif bişeyler hazırlasın, aç aç durma yorgun düşersin, sakın sen kalkma dinlen bence

bende bende içimde kaldı vala ama eşim dedi kalabalıkta bayılırsın ambulans giremez siz nerde dogum yapacaksınız ben guzelyalı hastanesinde inşallah
Bende medlineda insallah ama guzelyalida da olabilir doktorum yari zamanli medlineda calisiyo cunku sizin doktkrunuz kim

Kızlar yakında doğuracak gibi hissediyorum kendimi.sürekli adet ağrısı gibi ağrım var belimde,karnımda,bacaklarımda.bugün daha şiddetli sanki.kasılmalar da oluyor sık sık ama düzenli değil.15 dakikada geldiği de oluyor saatlerce gelmediği de.daha önce normal doğum yapmış olanlar bilir,doğum belirtisi mi bu adet sancısı gibi sancılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…