2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
duydum adını canım inşallah sagsalim kucagımıza alırız nasıl gidiyor senin hamilelik cumartesi korktum hava sıcaktı bugun iyi sıcaklar bastırmasın
Alaninda cok iyi canm guzelyalida zaten kotu dktor yok. Simdilik iyiyiz canim bizde
Erken dogum tehlikemiz vardi bebis kafayi baya dayamis asagida cunku doktor yuruyusu yasakladi uzan bol bol dedi biraz endiseliyim carsamba kontrolm var bakim kac kilo olmus
Senin nasii gidiyo canm

Kesinlikle park yatak tavsiye ediyorum. 300-400 liraya da çok kaliteli ve kullanışlı bir şey bulunabilir. Ben öyle yaptım

İki gün önce hıçkırığını sol kasıkta hissettim normalde tam vajinanın üstünden geliyordu .artık hayırlısı. O değil de artık kemikleri baya baya sert bazen tutuyorum hatta

Söylediğini denedim canım, çok rahat yapıyorum bana her zaman yapılabilir kolay bir hareket gibi geldi buna kalırsa hiç doguramazmisiz gibi geldi :)

Ay kızlar benide bugün bir telaş sardı anneme normalde 15 inde gel demiştim ama şimdi ne zaman gelebilirsen gel dedim erkenden. 9 saat yoldan gelecek birde. 36+ 5 in bugün. 38 e bişey kalmadı korku sardı beni
Korkma cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin önemli olan o, korksak da kaçınılmaz olan yaşanacak kolaylaştırmaya çalışalım.

Maşallah bizimki de o civar olacak herhalde erken gelmezse. İnşallah sağlıklıca doğurursun canım benimki bulmasa da olur malum sezeryan olacağım erken gelmesin mümkünse
Ben de suyumla sancı çektim o da 40+1 di. O
güne kadar ha geldi ha gelecek bekleyip durdum :)

Kizlar benim karnim hep ortaya tas gibi uzun zamandir sancilarimda hastanede 40 50 arasi cikiyo iniyodu. Bu gun dunya umrumda degil tek kizimi yedirip degistim kahvalti bile yapmadim daha hic ac bile degilm sadece uzaniyorum.
Güzelce doyur karnını öyle git hastaneye canım nst yanlış çıkmasın sonra. Birşey yoktur allahın izniyle ama kalbin rahat eder plasentanın durumunu öğrenirsin en azından

Kızlar rezene çayı çok güzel süt arttırır.Biraz da anason atıyordum içine.
Şimdi bi de İbrahim s.oğlunun sitesinden soğuk sıkım çörek otu yağı sipariş vereceğim.Süt için çok faydalıymış.Süt dışında da çok faydası var.

Canım ben dün mahvoldum ya rezene bir gaz yaptı ki hiç sorma. Sabaha kadar infilak edecektim az daha yani eşimi yanımdan gönderdim git içerde yat dedim. Zart zurt. Daha önce çok olmuyordu olsa da ama dün patladim

Haklısın canım aramızda bir hafta var nerdeyse ben de bu hafta herşeyi halletmek istiyorum. Ben zaten en aceleci anneyim sanırım anakucağı puseti beşiği herşeyi kurulu bekliyoruz :)
Benimde perşembe kontrolüm bar kontrolden sonra beşiği bizde kurcaz inşallah ev hazırlığı olarakda camlarımla tüllerim kaldı birde çikolata sipariş etcem onuda hacı şeriften düşünüyorum ertesi gün geliyormuş zaten

banada öyle geldi

Canım ben dün mahvoldum ya rezene bir gaz yaptı ki hiç sorma. Sabaha kadar infilak edecektim az daha yani eşimi yanımdan gönderdim git içerde yat dedim. Zart zurt. Daha önce çok olmuyordu olsa da ama dün patladim
Kuzun rezene gaz yapmaz ki, mevcut gazın çıkmasını kolaylaştırır sendeki gazı kolay göndermene yardımcı olmuştur o

Korkma cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin önemli olan o, korksak da kaçınılmaz olan yaşanacak kolaylaştırmaya çalışalım.
İnşallah canm. Amiiiiin amiiiin. Burda kimsem yok en çok tedirginliim ondan. K.valifrmler eltim doğum yaptı 1 hafta olacak onun basindalar. Hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…