- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #39.721
Kizlar gecen gun bende kaza yaptimEvet ya benim de trafikte direk kasılma başlıyor bel ağrım başlıyor. Yakın yerlere kaçamak yapıyorum ama uzak mesafeyi bıraktım artık
Kızlar mide yanması ve bebişin saçlı olması hakkında ne düşünüyorsunuz
Benim de hep düşüktü o hormonHenüz süt yok göğüslerimde.
Daha önce hamile değilken tüy probleminden dolayı hormon tahlili yaptırdığımda prolaktin im (süt hormonu) yüksek çıkmıştı. Ondan dolayı erken gelir diye düşündüm ama öyle olmadı. Henüz çok erken de olabilir daha 35. haftadayım ama inşallah doğumdan sonra çok bekletmez bizi
Orjinal karınca yumurtası yağı bulabileceğimiz bi yer bilen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim
10 dk meaafede birşey olmaz diye düşünüyorum canım yak dörtlülerini sıkıştırmazlar da :)Benim çantam hazır değil eşim yoğun avm çok var yakınlarım da 10. Dk mesafede sabahtan beri düşünüyorum gitsem mi diye @EvBoregi dediği gibi gelio sıkıştırıyorlar sen ne kadar yavaş dikkatli kullansan da trafik canavarı dolu her yer
Ay canım Allah korusun sen kullanma arabaya bir yasini şerif koy ayetel kürsi oku binerken. Geçen yıl da bizim. Yleydi. Biz çarptık sonra bize çarptılar sonra önüne sürttüler falan ayyy berbattı allah korusun şimdi hamileyiz bir de. Geldi mi hep üst üste gelirKizlar gecen gun bende kaza yaptim
Adam carpmasin diye durdum bile ama geldi benim seridime girdi vurdu.
Cok ustuste geliyo buaralar disari cikmaya korkuyorum.
Dunde baktik park ettigim yerde carpip kacmislar .
Ahahah doktorlar ve bizim kocakarı inanışlarımız. Ben ilkinde sormuştum biri rahimde biri mide kapağı. Bebek çevresinde kese de var imlansız demişti.ay dün ben doktora pot kirdim o konuda.doktor kontrolde saçlarımız da çıkmış dedi.bende boş bulunup demek mide yanmalarim bu yüzdendi dedimoda tabiki alakası yok dedi
Ben ben hayirlisi ile iZne ayrilsam yapacam biselerKizlar bi yandan kisliklari topluyorum .
Dogumdan once evde yapilcak islerimin listesini yaptim.giyilecemeyecek kalinliktaki giysileri simdiden kaldiriyorum bebekle hic yapamam sanirim.
Oglumun fazla oyuncaklarinida ayirdim.Gelen misafir cocuklarla basedemem diye .yardimcim olmaz diye cabaliyorum sizde bi ayar cekiyormusunuz evinize ozellikle benim gb yanliz olanlar .yada kostekleri olanlar
O zaman bi zahmet taşısın :)) daha çok kargo gelir.Ee canım eve kargocu gelsin istemiyor benimki de iş yeri adresi veriyoruz, elemanlar dalga geçiyormuşyine mi kargo diye, napayım arabayı vermiyor kullanma riskli diyor, toplu taşımada zaten beni yerler çünkü koca Ankara’da tek bayan benim.. en basından beri yasak.. ben de habire internetten sipariş veriyorum, veriyordum yani bu aralar korkuyorum valla en son çok fena hönkürdü hamile falan dinlemedi biraz uslu durayım
Ay evet yA okudum tüylerim diken diken oldu. Adamda bişey olacağını sanmamıştım. Öpüşmüşler bir deAy ne güzel ben geç bile kaldım ozaman süt var mı göğsülerinde peki canım. Bazısının geliyormuş ya korkuyorum ondan
Evet duydum ben de epilasyona gidene kadar çok çektim kıl tüy işinden. Ama onun da hasını bulmak çok zormuş canım içine bisürü şey katıp kandırıyorlarmış. Orjinalini
Bulp fayda gören vardı ama çocukları için ileride belli olacak sanırım :))
Evet adam itiraf etmiş görüşmüşler bile birkaç kez kızlaama adam pişmanım falan demiş eşi dava açıcam yazmıştı
Ben görmedim kuzum daha. Ama annem ablam bayılmış çok güzel dediler. Baya minikmiş. Zaten 1 yaşa kadar yatarsa daha ne. Yeter de artar bile benceaa o beşikten ben de aldım yatağın yanına koyarım diye yatak odası için,çok minik çok güzel geldi gözüme.hem derin bayaa 1yaşına kadar rahat yatar :) onun içine normal bebek beşiği nevresimleri büyük geliyor maalesef,ben çocuk odasına kurdugumuz beşiğin nevresimlerini denedim büyük geldi çarsaf lastikliydi bide güzel yerleşmiyor. ben diktiricem yaa 2takım içine zaten yaz olacak yeter sık yıkanır çamaşırlarıyla.düz çarşaf bitane de nevresim yeter.
yaz için sıkıntı olmaz düz lastiksiz ufak çarşaf üstüne de penye battaniye yallah,ama kışa da kullanacaksan nevresimin içine yorgan sokup koyman lazım öyle denedim ben koca nevresim doldurdu zaten beşiğin içini,kış için olmuyor yaniiO zaman bi zahmet taşısın :)) daha çok kargo gelir.
Şuan sadece mola :))
Ay evet yA okudum tüylerim diken diken oldu. Adamda bişey olacağını sanmamıştım. Öpüşmüşler bir deadama zaten diyecek laf Yok da o 23 yaşındaki zilliye ne demeli. Hangi kafayı yaşıyorlar hiç ahlak ar Yok bunlarda.
Çok üzüldüm kadına. Bir anda hayatları alt üst oldu.
Ayetlerde bile zina yapmayın demez zinaya yaklaşmayın der. Allah korusun bizleri eşlerimizi
Ben görmedim kuzum daha. Ama annem ablam bayılmış çok güzel dediler. Baya minikmiş. Zaten 1 yaşa kadar yatarsa daha ne. Yeter de artar bile bence
Ya ben diktirmekle uğraşmak istememiştim ama dediğin gibiyse diktirmek mi Laz'ım? Yani lastiksiz olsa nasıl olur ki? Durmaz mı altına soksak. Zaten çarşaf önemli. Bir de yatağı çok inceymiş sanırım.
Kuzum daha iyiyiz artık evimizdeyiz 3. Günümüz bugun evimizde. Cok sükür bugünümüze. Darısı diğer arkadaşlarımın basına insallah amin@Haydarinna Y Yagmurtanesi4 @esmerhatun66kardelen384 kızlar bebisleri ve sizler nasılsınız bir arkadaş daha vardı adını unuttum
Oturdugum yerde otobus taksi cok yok..cocugun okulu uzak mecbur kaliyorum.Ay canım Allah korusun sen kullanma arabaya bir yasini şerif koy ayetel kürsi oku binerken. Geçen yıl da bizim. Yleydi. Biz çarptık sonra bize çarptılar sonra önüne sürttüler falan ayyy berbattı allah korusun şimdi hamileyiz bir de. Geldi mi hep üst üste gelir
Ahahah doktorlar ve bizim kocakarı inanışlarımız. Ben ilkinde sormuştum biri rahimde biri mide kapağı. Bebek çevresinde kese de var imlansız demişti.
Geçen gğn gittim şikayetin var mı dedi. Nefes alamıyorum deyince olacak okadar diyor kadıncağız. Haklı yani9 aylık hamileyim almışım 20 kilo. :)))
Oh maşallah canım benim güzel kızınla mutlu olun hep inşallahKuzum daha iyiyiz artık evimizdeyiz 3. Günümüz bugun evimizde. Cok sükür bugünümüze. Darısı diğer arkadaşlarımın basına insallah amin
Uf ya daha halilar var .Ben ben hayirlisi ile iZne ayrilsam yapacam biselerkisliklar kalck oglumun fazla oyuncaklari toplanacak bende basedemem cok haklisib halilar silinecek carsaflar cikacak misafirlere carsaf ayarlamam lazim
Ben de taşınmayı bekliyordum elimi sürmedim hiçbirşeye. Ama hala ses Yok. Doğuma denk gelecek gibi. O yüzden ben de başladım burda. Halıları verdim bugün. Kıyafetleri dökmüştüm haftasonu. Bebişe dolapta yer açıcam. Dolap almamıştık taşıncaz diye.Kizlar bi yandan kisliklari topluyorum .
Dogumdan once evde yapilcak islerimin listesini yaptim.giyilecemeyecek kalinliktaki giysileri simdiden kaldiriyorum bebekle hic yapamam sanirim.
Oglumun fazla oyuncaklarinida ayirdim.Gelen misafir cocuklarla basedemem diye .yardimcim olmaz diye cabaliyorum sizde bi ayar cekiyormusunuz evinize ozellikle benim gb yanliz olanlar .yada kostekleri olanlar
Bulursam söylerim Can'ım ama Yok malesef. Sizin sepet beşiklere uygun niye Yok ki anlamıyorum o kadar da çok satılıyor oysaki.Cnm 100-150 yi ben 70-120 yatağa kullandım, senin dediğin ölçuler benim sepet beşik icin galiba ben de ek ne alacağım bulamadım. Bulan olursa beni de etiketlesin.Dolunay22
Aynen canım. Benim için yaz önemli. Kışa kendi büyük beşğinde yatar zaten.yaz için sıkıntı olmaz düz lastiksiz ufak çarşaf üstüne de penye battaniye yallah,ama kışa da kullanacaksan nevresimin içine yorgan sokup koyman lazım öyle denedim ben koca nevresim doldurdu zaten beşiğin içini,kış için olmuyor yanii
Ay çok geçmiş olsun canım Allah korumuşKizlar gecen gun bende kaza yaptim
Adam carpmasin diye durdum bile ama geldi benim seridime girdi vurdu.
Cok ustuste geliyo buaralar disari cikmaya korkuyorum.
Dunde baktik park ettigim yerde carpip kacmislar .
Mesafe kısa da sabah arkadaş kahvaltıya gelmişti yoruldun sonra benim toto yatağa yapıştı kızı okuldan nasıl alacam diye kara kara düşünüyorum şuan :))Benim de hep düşüktü o hormonama çok şükür geldi sütüm 2 yıl da emzirdim yine getiririz o sütü Allahın izniyle
Ki ozaman gelmiyor diye çok ağlamıştım sonra tomris hocayı okudum süt aslında her türlü gelirmiş.
10 dk meaafede birşey olmaz diye düşünüyorum canım yak dörtlülerini sıkıştırmazlar da :)
Kuzum daha iyiyiz artık evimizdeyiz 3. Günümüz bugun evimizde. Cok sükür bugünümüze. Darısı diğer arkadaşlarımın basına insallah amin
ee tabi ufak yorgan ya da doldurulmuş yorgan benzeri birşeyler.ben de böyle nerden geldiyse el kadar bir elyaf yorgan var eltim göndermişti sanki onu kullanırım diyorum işte kışa bakalım.ama beşik güzel ben satın almadan önce civil de gidip teşhirden kurulu haline bakmıştım civilde de vardı 200 tl idi yataksız hali,orda beğenince hemen miniminnoş gidp aldım A101denBen de taşınmayı bekliyordum elimi sürmedim hiçbirşeye. Ama hala ses Yok. Doğuma denk gelecek gibi. O yüzden ben de başladım burda. Halıları verdim bugün. Kıyafetleri dökmüştüm haftasonu. Bebişe dolapta yer açıcam. Dolap almamıştık taşıncaz diye.
Yavaştan mutfak dolapları ve buzdolabını yaparım.
Gerisini ben yapamam zaten. Genel temizliğe yardımcı alabilirim.
Bulursam söylerim Can'ım ama Yok malesef. Sizin sepet beşiklere uygun niye Yok ki anlamıyorum o kadar da çok satılıyor oysaki.
Aynen canım. Benim için yaz önemli. Kışa kendi büyük beşğinde yatar zaten.
Bir de yorgan dedin yA o beşiğe göre de minik yorgan Laz'ım olmaz mı? Diğer yorganlar büyük olur o beşiğe
Eşim de doktora "kız bebek ya erken dogar" dedi doktor da "Yok artik onlar komşuların hurafeleri" dediay dün ben doktora pot kirdim o konuda.doktor kontrolde saçlarımız da çıkmış dedi.bende boş bulunup demek mide yanmalarim bu yüzdendi dedimoda tabiki alakası yok dedi
Saglikocaginda ebeler varya ona bi danis istersen oda sorun yok derse kullanirsin kuzumEvlendiği adama acıdım ya sonuçta 1 ayda karar vermemiştir Allah ım ahlaksız kadınlardan sen koru eşin de en doğrusunu yapmış bu konularda dürüst olmak güven açısından çok önemli
Hahaha ne mutlu bize :)))
Canım ben onun yolunu buldum arıyorum kargo firmasını iade kargom var diye gelip evden alıyorlar en rahatı :))
Bilemedim ama bu akşam kullanacağım sanırım c katagoridindeymiş muayene etmeden de verince acaba gerek yok mu diye aklıma takılıyor
Benim de hep düşüktü o hormonama çok şükür geldi sütüm 2 yıl da emzirdim yine getiririz o sütü Allahın izniyle
Ki ozaman gelmiyor diye çok ağlamıştım sonra tomris hocayı okudum süt aslında her türlü gelirmiş.
10 dk meaafede birşey olmaz diye düşünüyorum canım yak dörtlülerini sıkıştırmazlar da :)
ben birkaç gün içinde alıcam, cuma- cumartesi gibi gelebilrim dedi kadın. beklemek istemiyorum, ne olur ne olmaz. doğuma kadar da üstünden geçeriz ne yapalımKızlar temizlik için kadın tutacam ama haftaya karar veremiyorum.doğum 20 mayis gözüküyor.benim döngü hafta başı oluyor 36 hafta bitimi olan 22 nisan da mi yatırsam yoksa 37 hafta bitimi 29 nisan mihafta bazın da düşününce 37 bitimi geçmi olur diyorum,doğum için beklenin 20 mayis diye düşününce 29 nisan geç olmaz diyorum ay karar veremedim bide erken gelirse artik kirimizle otururuz oglusumla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?