- 8 Eylül 2017
- 1.351
- 1.258
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #39.741
Kuzular rezene varya mucize içecek. Doğumdan sonra sabah öğle akşam 3 bardak içebiliyorsunuz. Yağ yakıyor
Süt yapıyor
Bebişin ve sizin gazınızı çıkarıyor.
Stok yapın derim ben mümkünse tazesi olsun demleyip için. Kilolar öyle hızlı gidecek ki inşallah. Yeseniz bbile yakacaksınız
Ben baktım şimdi netten de evet oluyormuş bal limon koyulabiliyormus icineRazesi derken tazesidemi oluyo benim bildiğim tohum gibi bişey
Nasıl demliyorsun canım sen , ben hiç içmedim daha önce limonda atsak olurmu ki
ben birkaç gün içinde alıcam, cuma- cumartesi gibi gelebilrim dedi kadın. beklemek istemiyorum, ne olur ne olmaz. doğuma kadar da üstünden geçeriz ne yapalım
Can'ım ben de o konuda çok kararsızım. Benim 12 Mayıs görünüyor. Elimde olsa 10 Mayıs alırımKızlar temizlik için kadın tutacam ama haftaya karar veremiyorum.doğum 20 mayis gözüküyor.benim döngü hafta başı oluyor 36 hafta bitimi olan 22 nisan da mi yatırsam yoksa 37 hafta bitimi 29 nisan mihafta bazın da düşününce 37 bitimi geçmi olur diyorum,doğum için beklenin 20 mayis diye düşününce 29 nisan geç olmaz diyorum ay karar veremedim bide erken gelirse artik kirimizle otururuz oglusumla
@Haydarinna @Sedossedos92 @esmerhatun66kardelen384 kızlar bebisleri ve sizler nasılsınız bir arkadaş daha vardı adını unuttum
Sezeryan mi yoksa belli degil mi benimde 15i dedi doktr ben 11i istiyorum dogumdan 1hafta once istiyorum ama belli değilse Bence Mayıs başında yaptırKızlar temizlik için kadın tutacam ama haftaya karar veremiyorum.doğum 20 mayis gözüküyor.benim döngü hafta başı oluyor 36 hafta bitimi olan 22 nisan da mi yatırsam yoksa 37 hafta bitimi 29 nisan mihafta bazın da düşününce 37 bitimi geçmi olur diyorum,doğum için beklenin 20 mayis diye düşününce 29 nisan geç olmaz diyorum ay karar veremedim bide erken gelirse artik kirimizle otururuz oglusumla
Ben 20sinden sonra almayı düşünüyorum nisan sonu görünüyor benimde doğum.. O kadar para vereceğim gelen giden hazırlık koşturmaca derken yine kirlenirse sinir olurum.. Bence durumuna gire karar ver doktor ile görüş nta de zaten az çok haftasını anliyorlarmisKızlar temizlik için kadın tutacam ama haftaya karar veremiyorum.doğum 20 mayis gözüküyor.benim döngü hafta başı oluyor 36 hafta bitimi olan 22 nisan da mi yatırsam yoksa 37 hafta bitimi 29 nisan mihafta bazın da düşününce 37 bitimi geçmi olur diyorum,doğum için beklenin 20 mayis diye düşününce 29 nisan geç olmaz diyorum ay karar veremedim bide erken gelirse artik kirimizle otururuz oglusumla
Kısa sürede toparlanırlar inşallah canım sen ayaklanabildin.miBizde durumlar ayni. 7.günümüz kuvezde
Canım ben vücuduma sürdüğüm yağlardan ve kantaron otu yağı sürüyorum goguslerime. Çay olarak da ebebekte satilanlardan kullanmayı hiç düşünmüyorum ben. Yalnızca fazla kalori diye düşünüyorum. Şimdilik rezene içiyorum sonrasında yine rezeneye devam edicem ve bol su. Hurma yiyorum günde 5 tane.Nasılsınız hanımlar ??Cuma kontrolüm var sezaryen için gün vericek doktorum tahmini 25-26 Nisan demişti bakalım değişecek mi çantamı da hazırldım nihayet ne zor geliyordu tek sorunumuz evimiz Cuma’dan sonra evi temizletip halıları göndercem inşallah yetişir . Size bir kaç sorun var ; 1. Göğüslere krem sürmeye başladınız mı yada uğraşıyormusunuz? Doğumu tetikler diye hiç kurcalamadım ama zaman yaklaştıkça krem sürüp masajlayanlar oluyor muş siz neler yapıyorsunuz ? 2. Çay ve hurma yemeye başladınız mı? Çay önerisi alabilir miyim? E bebekteki humana tea ler nasıl acaba benim mide sorunum var normalde de aşırı bitki yoğunluğu varsa içemem ülserim var çünkü. Tadını bilen deneyen var mı? 3.birde ameliyattan çıkınca hemencecik ne giyinmiştiniz yada giyinmeyi düşünüyorsunuz ? Gecelik falan mı? Çünkü sonda takılı olcak pijama takımı giyinemeyiz değil mi ?
Ay o zaman çok iyiymiş, sürelim sürelim besleyelim miniklerimizi inşallah
Ay evet ya o konuyu ben de okudum çok da üzüldüm.. bizim aile hekimi takmıştı bi ara benimkini kafaya, 40 yasında bekar kadın, bir de bana mesaj atıyordu seninki geçti arabayla nereye gidiyor falan diyesaçma sapan bir şeye küstü de rahatladık
Ben anlamıyorum bu kadınları, edepsiz arsızlar. Biz elalem yanlış anlamasın diye kafamızı kaldırıp bakmıyoruz, onlardaki cesaret beni korkutuyorOha mal karıya bak ona neymiş nereye gittiği , bizimde 3 çocuklu karşı komşu sürekli kapıya çıkıyodu taşındık çok şükür
Hurmaya baslayali 1 aya yakin oldu kuzum. Gunde 3 yada 5 tane yiyorum. Dogumu kolaylastiriyormus diye duydum. Ama sen sezeryan olcagin icin etkisi olurmu bilemiyorum kuzum. Bir de humana cayi herkes oneriyo sut artirmaya baya faydasi varmis oyle diyor kullanan arkadaslarim. Tabi en buyuk etken su. Ben krem surmeye baslamadim ama surenleri duydum. 1 haftaya baslarim belki :) sonda takili olacaksa gecelik daha mantikli bide dikislerin olacak pijama dikis yerine gelir canini yakar gecelik daha iyi olur senin icin.Nasılsınız hanımlar ??Cuma kontrolüm var sezaryen için gün vericek doktorum tahmini 25-26 Nisan demişti bakalım değişecek mi çantamı da hazırldım nihayet ne zor geliyordu tek sorunumuz evimiz Cuma’dan sonra evi temizletip halıları göndercem inşallah yetişir . Size bir kaç sorun var ; 1. Göğüslere krem sürmeye başladınız mı yada uğraşıyormusunuz? Doğumu tetikler diye hiç kurcalamadım ama zaman yaklaştıkça krem sürüp masajlayanlar oluyor muş siz neler yapıyorsunuz ? 2. Çay ve hurma yemeye başladınız mı? Çay önerisi alabilir miyim? E bebekteki humana tea ler nasıl acaba benim mide sorunum var normalde de aşırı bitki yoğunluğu varsa içemem ülserim var çünkü. Tadını bilen deneyen var mı? 3.birde ameliyattan çıkınca hemencecik ne giyinmiştiniz yada giyinmeyi düşünüyorsunuz ? Gecelik falan mı? Çünkü sonda takılı olcak pijama takımı giyinemeyiz değil mi ?
şu temzilik konusunda fikir birlğine varırsanız beni de haber edin.. en çok kafamı taktıgım mevzu bu,NEZAMAN ??? benim 18inde mayısın ama sezaryen olacagı için 9unda alırız dedi doktor. ben de 20sinden önce hiç almak istemiyorum hatta mayıs başı olsun diyorum ama sonra ya erken dogurursam dye aklıma geliyor.evim de çok eşya yok erken dogursam bile 2günde baştan aşağı tertemiz temizler annemler ama halılar beni çok sıkıntıya sokuyor,halılarım allah affetsin leş gibi,halıları verince de derin temizliği yapmak istiyorum ortalık boşken ama işte erken yaparsam kesin kirlenir kesin,eşim homeoffice çalışıyor haftanın 5günü nerdeyse full evde ve maşallahı var,e ben de süper özenli titiz ev hanımı sayılmam..ayy içim daraldı bak yine yaaaaKızlar temizlik için kadın tutacam ama haftaya karar veremiyorum.doğum 20 mayis gözüküyor.benim döngü hafta başı oluyor 36 hafta bitimi olan 22 nisan da mi yatırsam yoksa 37 hafta bitimi 29 nisan mihafta bazın da düşününce 37 bitimi geçmi olur diyorum,doğum için beklenin 20 mayis diye düşününce 29 nisan geç olmaz diyorum ay karar veremedim bide erken gelirse artik kirimizle otururuz oglusumla
Rezene bende içiyorum ama arada işteCanım ben vücuduma sürdüğüm yağlardan ve kantaron otu yağı sürüyorum goguslerime. Çay olarak da ebebekte satilanlardan kullanmayı hiç düşünmüyorum ben. Yalnızca fazla kalori diye düşünüyorum. Şimdilik rezene içiyorum sonrasında yine rezeneye devam edicem ve bol su. Hurma yiyorum günde 5 tane.
Hadi inşallah hayırlı haberlerle gel randevundan
Uffff tek.ben degilmisim. Ay sonu dogurcam 40 haftayi beklerse bebis ama hala temizlik yaptirmadim. Onumuzdeki haftaici kesin birini tutmam lazim benimde. Halilarida vereyim ciksin bu isler aradan. Dogumda biri evi supurur siler dip kose temiz olsun yeterki supurup toz alindimi tamamdir.şu temzilik konusunda fikir birlğine varırsanız beni de haber edin.. en çok kafamı taktıgım mevzu bu,NEZAMAN ??? benim 18inde mayısın ama sezaryen olacagı için 9unda alırız dedi doktor. ben de 20sinden önce hiç almak istemiyorum hatta mayıs başı olsun diyorum ama sonra ya erken dogurursam dye aklıma geliyor.evim de çok eşya yok erken dogursam bile 2günde baştan aşağı tertemiz temizler annemler ama halılar beni çok sıkıntıya sokuyor,halılarım allah affetsin leş gibi,halıları verince de derin temizliği yapmak istiyorum ortalık boşken ama işte erken yaparsam kesin kirlenir kesin,eşim homeoffice çalışıyor haftanın 5günü nerdeyse full evde ve maşallahı var,e ben de süper özenli titiz ev hanımı sayılmam..ayy içim daraldı bak yine yaaaa
Su evet çok önemli , önceden su içmeyi unutan ben hamileliğimde su içmeyi öğrendimHurmaya baslayali 1 aya yakin oldu kuzum. Gunde 3 yada 5 tane yiyorum. Dogumu kolaylastiriyormus diye duydum. Ama sen sezeryan olcagin icin etkisi olurmu bilemiyorum kuzum. Bir de humana cayi herkes oneriyo sut artirmaya baya faydasi varmis oyle diyor kullanan arkadaslarim. Tabi en buyuk etken su. Ben krem surmeye baslamadim ama surenleri duydum. 1 haftaya baslarim belki :) sonda takili olacaksa gecelik daha mantikli bide dikislerin olacak pijama dikis yerine gelir canini yakar gecelik daha iyi olur senin icin.
Bana danoyle geliyor resmen zaman gecmedi :/ 38 e girdim ama sanki daha önümde aylar varmis gibi hissediyorum.Aldığımız kilolardan ziyade kacla başladığımız da önemli bence , 77 olmusun kolayca verirsin 70 düştün mü gerisi gelir ben 73 le kaldım şimdi 93 ü gördüm 5 i gitse nolur of of hala da akillanmadim normalde de yesem hemen alan bir bunyem vardı dikkat ediyodum hamilelikte saldim gitti . Bide bu hamilelik çok uzun ya ,bana mi öyle geldi iki senedir hamileyim gibi geliyor 9 ay ne uzun sureymis 9 çocuk yapanlar ömrünü gebelikte geçiriyor demek ki
36. Hafta kontrolumde haftaya gel demisti ama ben gitmedim. Yarin iste kontrolum. 35-36 dan sonra haftalik cagiriyorlar.Kizlar gunaydin .
Kacinci haftadan itibaren haftada 1 gidiyordunuz dr a .
Ben de 7-8 senedir boya surmuyorum kafama. Ama dogumdan sonra önlerimi bir iki tutam gri boyatasim var. Cok sıkıldim ayni sactan. Ya kestircem ya boyatacamBoyuyordur canım ya ben zaten kokusuna maruz kalmadıkça boyaya olumsuz bakmıyorum. Hoş ben hiç boyamadim ama hamilelikten önce birakmistim kendi rengim tekrar iyice çıktı doğal oldum diye ama üşenmesem tekrar boyatcam, dogurayim da bi kendimi toplama asamasinda bi boyatir yenilenirim inşallah
Biz gece yil yün yorgani haziranin ortalarinda atmistik üstümüzden. Haziran sonuna kadar battaniye ile ortulup daha sonra çarşaf-pike takildik. Bu sene havalar daha sıcak gidiyor ama bebegim icin ne yapacagima karar vermedim. Halasi ince bir yun yorgan yapti. Aslinda geceleri ortsek ortulur. Ama yavrum cok minik olacak kiyabilir miyim o agir seyi üstüne sermeye bilmiyorum. Cok soguk olmazsa penye battaniye ile gevsek bir kundak yapip ustune kalin battaniye örterim herLde.Kızlar birşey sormak istiyorum.. Bu chicco next2me yatağı aldık.. Alanlar var ise icerisine nevresim olarak ne kullanacaksınız? Standart nevresimler büyük geliyor.. Birde baharda bebise yorgan örtmek pisik yapmaz mi.. Üstüne uyurken ne örtmeyi planlıyorsunuz beşiği aldım içinde kararsizim
Ay cirkeffff. Allah ailelerimizden uzak tutsun soyle insanlari.Kızlar ben şokgeçen ay eşimin eski sevgilisi eşime mesaj attı "seni rüyamda gördüm iyi misin? Napiyosun neler yapıyorsun merak ediyorum" diye klasik bahane.Eşim de mesaj attığında işe yeni gitmisti, yarı yoldan dönmüş eve geldi bana göstermek için. Sonradan problem çıkar diye. Al istediğin cevabı yaz dedi. Ben de "evlendim ben bebek bekliyoruz, iletişim kurmamız çok saçma ve yanlış olur. Allah yolunu açık etsin iyi gunler." Yazdım. Tabi daha neler yazardım da işte neyse. Sonra kız "özür dilerim bilmiyordum. Cok sevindim mutluluklar" yazdı.
Bu olanlar daha 1 ay önce falan oluyor. Şimdi de kız aklıma geldi bi stalklayayim dedim. Anam kız bu ayın başında evlenmişdemek son çırpınışlarıydı, yoklamış eşimi kontrol etmiş.
Yazık kocasına
O zaman ben baslayim simdidenŞimdi süt üretimi yapar doğumu başltır diye korkuyorum ben. Hormonlar süt üretmeye başlayınca doğum başladı diye düşünüp kasılmaları arttırıyormuş. Biraz pimpirikliyim de. Üç tane de çok olur muhtemelen. AmaEvBoregi birtane içiyordu. Doktora soracağım ben de , doğumdan bir hafta önce humanayla rezeneye başlasam sütüm daha çabuk gelir mi zararı olur mu diye
Canim fazla guvenme onaKızlar az önce miranda kerr in fotosunu gördüm o da hamile ve onun da yüzü bazlama gibi olmuş çok şüküryalnız değiliz
Benim de dogum sonrSi alisveris yapmam sart. Hem ayakkabi hem pantolon hem ust. Hatta belki canta bileAyakkabı ben de almadım Can'ım. Gerek olmadı. Doğum sonrası ayakkabı sıkıntı olmaz sanırım. Sonuçta ödem gidecek. Kilo kalacak sadece.
Ben elbise de giyemiyorum
Bi de elbise kalıcı göbekten dolayı iyice hamile gibi gösterir sanki
Artık internetten sipariş vericez gelecek olmazsa geri iade
Kurban bayramına giyersin artık Can'ım
Valla kendime bi alışveriş yapasım var ki. Ama uzun süre hayal sanırım
Kizin buyuyup kılı tüyü dert edecek yasa gelene kadar ne epilasyonlR cikar canim simdiden dert etme bunu.Doktorum bana 32. haftada başlamamı önerdi rezeneye. Sütü arttırdığı için günde 1 tane iç dedi. 1 fincandan fazla bitki çayı zararlı olabiliyormuş. Ben de hergün olmasa da 2 gün de 1 içiyorum hurmayla birlikte. İnşallah işe yarar
Ya saçlı gelicek ama kıl yumağı olarak gelmez inşallahbenim baba tarafım doğulu olduğundan kendim tüy problemi çok yaşadım. Kızımın aynı şeyleri yaşamasını istemiyorum. İnşallah babasına benzer o benden daha tüysüz Bununla alakalı doğduğunda karınca yumurtası yağı sürenler var bebeğe tüysüz olsun diye. Ne düşünüyorsunuz deneyen var mı ? Ben riske atmamak için kullanmayı düşünüyorum şahsen bi zararı olmayacaksa
Canım ben de başladım lansinoha. Dediğin gibi çok yoğun bir krem 2 günde 1 kullanıyorum şimdilik. Zaten bu kremin özelliği emzirirken silinmemesi. Bu kremi sürdükten sonra emebiliyor bebeğe hiç bir zararı yok. Kullanan arkadaşlarım da aynı şekilde kullandı hep
Uygun fiyatli olmasini istiyorsan bugun şok a bebek nevresim takimi gelecekti yanlis hatirlamiyorsam. 30 liraydi fiyati. Bir bak. Tadilat yaptiracaksan da ona yaptirirsin. Fiyati cok uygun.Can'ım bir model 56 tl diğeri 60 tl.
Sen iyi almışsın. Ya öyle kesme işiyle uğraşamam ki
Zaten dediğim gibi bu beşik annemlerde olacak bizden şonra kardeşimin bebeği olacak o kullanır.
Lcw ya da baktım ama orda da fiyatlar aşağı yukarı aynı
Ben hergun bir yerle ugrasiyorum. Kiler niyetine kullandigimiz küçük bir oda vardi. Oraya dokunmayacaktik güya giren cikan olmuyor diye. Ama bugun gittim orayi derleyip topladim :/Kizlar bi yandan kisliklari topluyorum .
Dogumdan once evde yapilcak islerimin listesini yaptim.giyilecemeyecek kalinliktaki giysileri simdiden kaldiriyorum bebekle hic yapamam sanirim.
Oglumun fazla oyuncaklarinida ayirdim.Gelen misafir cocuklarla basedemem diye .yardimcim olmaz diye cabaliyorum sizde bi ayar cekiyormusunuz evinize ozellikle benim gb yanliz olanlar .yada kostekleri olanlar
Allah misafirlerin iyiligini versin zaten her sey onlar icinBen ben hayirlisi ile iZne ayrilsam yapacam biselerkisliklar kalck oglumun fazla oyuncaklari toplanacak bende basedemem cok haklisib halilar silinecek carsaflar cikacak misafirlere carsaf ayarlamam lazim
Canim bence nisan sonu mayis basini bekle. Bu kadar erken yaparsan kirlenir. Benim camlar perdeler bitti. Yagmur yagdi camlar geri kirlendi. Mutfak perdesini de nasil olduysa kirletmisim yeniden. Yani doguma bir tek halilarim temiz kalacak. Onlarida dogum anina kadar acmayacam. Dogum sancilarim gelince esim ya da gorumcem açsın sersin.Kızlar temizlik için kadın tutacam ama haftaya karar veremiyorum.doğum 20 mayis gözüküyor.benim döngü hafta başı oluyor 36 hafta bitimi olan 22 nisan da mi yatırsam yoksa 37 hafta bitimi 29 nisan mihafta bazın da düşününce 37 bitimi geçmi olur diyorum,doğum için beklenin 20 mayis diye düşününce 29 nisan geç olmaz diyorum ay karar veremedim bide erken gelirse artik kirimizle otururuz oglusumla
Canim ben bir haftadir banyodan sonra göğüs uclarima ayva cekirdegi jeli suruyorum. Hurma yemeye baslamistim ancak esim dr asiri sevdigi icin cok cabuk tukettik iki kilo hurmayi. Simdinde carsiya gidemiyoruz ben yorgunluktan o calistigindan. Bu ara hurmasizim ama ilk firsatta alip tekrar baslayacagim. Cay icmeye baslamadim. Dogumdan sonra duruma gore baslarim heralde.Nasılsınız hanımlar ??Cuma kontrolüm var sezaryen için gün vericek doktorum tahmini 25-26 Nisan demişti bakalım değişecek mi çantamı da hazırldım nihayet ne zor geliyordu tek sorunumuz evimiz Cuma’dan sonra evi temizletip halıları göndercem inşallah yetişir . Size bir kaç sorun var ; 1. Göğüslere krem sürmeye başladınız mı yada uğraşıyormusunuz? Doğumu tetikler diye hiç kurcalamadım ama zaman yaklaştıkça krem sürüp masajlayanlar oluyor muş siz neler yapıyorsunuz ? 2. Çay ve hurma yemeye başladınız mı? Çay önerisi alabilir miyim? E bebekteki humana tea ler nasıl acaba benim mide sorunum var normalde de aşırı bitki yoğunluğu varsa içemem ülserim var çünkü. Tadını bilen deneyen var mı? 3.birde ameliyattan çıkınca hemencecik ne giyinmiştiniz yada giyinmeyi düşünüyorsunuz ? Gecelik falan mı? Çünkü sonda takılı olcak pijama takımı giyinemeyiz değil mi ?
Can'ım ben de o konuda çok kararsızım. Benim 12 Mayıs görünüyor. Elimde olsa 10 Mayıs alırım
Çünkü çok çabuk batıyor Zaten ev. Ben nisan sonu düşünüyorum. Ne bileyim en azından cam kapı temiz olsun. Bi yağmur yağsa zaten camlar batacak.
Ay böyle net olsa herşey ne güzel olur. Temizliğimiz herşeyimiz hazır olsa. Hatta yatağımızı bile hazırlayıp gitsek.
Erken Doğum riskin yoksa 8-10 Mayıs gibi alırım yerinde olsam.
Ben 20sinden sonra almayı düşünüyorum nisan sonu görünüyor benimde doğum.. O kadar para vereceğim gelen giden hazırlık koşturmaca derken yine kirlenirse sinir olurum.. Bence durumuna gire karar ver doktor ile görüş nta de zaten az çok haftasını anliyorlarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?