2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Az ince bebegim hıçkırıyordu. Hem de tam midemin altinda. SAnirim benim yaramaz yine yukarilara çıktı. Beni tedirgin ediyor bu yavrucak bu kadar cok yer degistirilir mi? Allah korusun kordon dolanacak boynuna bi asagi bi yukari durmuyor yerinde. Bir de gobegim oyle asiri buyumedi. Acaba yavrum cok mu zayif ki hala bu kadar rahat hareket edebiliyor yine aklimda deli sorular.

ay benim mayıs 20 si beni şimdiden sardı temizlik ne zaman yatırsam diye senin gibi olsam çoktan yaptırmıştır bende mayis başını bekleyeyim en azından o zaman

Kızlar bebiş çok iyi şükür gelişimi 39+3 doktor sen doğurmadin mi hala dedi, yakında gelir ama gelmezse 39 da alırız yapacak bir şey yok o kasılmalar senin için en iyisi dayan dedi. Kafası geniş 4.5 kilo olur normal dogmaz dedi. Hayırlısı bakalım bol yürüyüş yapayim.

Ayva çekirdeği bende biriktiriyorum sürerim artık.hurma da alsam iyi olucak , çayı da bilemedim ya .

ayy canım zamanında gelir inşallah benimde suyum az bebekte zayıf 1980 gr bekletiyor dr calısıyorum son haftam
5. Ayda benimde suyum azdi canim doktor bol su ic istirahat et dedi ben havuc suyu siktirip ictim surekli canm sonra duzeldi cok sukur denedin mi havuc suyunu

Ben anlamıyorum bu kadınları, edepsiz arsızlar. Biz elalem yanlış anlamasın diye kafamızı kaldırıp bakmıyoruz, onlardaki cesaret beni korkutuyor

Kadının kocasıda hem zengin hem yakışıklı hem kafasını yerden kaldırmayan bi tip düşün kadın ev hanımı bakıcısı ayrı ütücüsü ayrı temizlikçi ayrıydı, kadın boşluktan saputmıştı yani anlayacağın

Dilaraginosss bana sezeryan olan yengemin pijama için tavsiyesi,benim aklıma çok yattı.2 gecelik istemiyorsan 1 gecelik mutlaka olsun diğerini de pijama al.ameliyattan sonra ter boşalıyor üstünü değiştirmek istiyorsun dedi.sezeryandan çıkınca altına birşey giydirmiyorlarmis zaten,devamlı kanama na bakıyorlarmış.ameliyattan çıkınca pijama üstünü giyersin sadece dedi.gaz için dolaşmaya başlarken gecelige geçersin dedi.dediğin gibi sonda olacak pijama giyemezsin dolaşırken dedi.

Ben sezaryen oldum odaya gelince çıkardılar sondayı alttan falan da bakmadılar...depend külotla pijamalarımı giydim güzelce yürüdüm...nesine bakmışlar ki alttan...

Değil mi ya bence de. Bide hemşire arkadaşım ne kadar geç sondanı çıkartsan o kadar iyi demişti çünkü wc içim kalkıp gitmek gelmek zor oluyormuş ilk gün. Taburcu olacağın gün çıkarttır dedi. Muhtemelen öyle olur , buna görede gecelik en mantıklısı. Sanırım ayaklanıncaya kadar da emzirme atleti almıştım pentiden onu giyerim

Ay bak tomris hocayı okudum eski anılar canlandı zihnimde ne okumustum onu
Evet canım ne çok şey öğrendik

Razesi derken tazesidemi oluyo benim bildiğim tohum gibi bişey
Nasıl demliyorsun canım sen , ben hiç içmedim daha önce limonda atsak olurmu ki
Olur tabi canım. Ben poşet çay olanlar var ya bir de onları söylüyorum. Sallama yani. TaZesi dediğim evet tohumlu olan şey. Çay demliği içine atılan aparat varya canım içine çay koyuyor demliğin üst tarafına atıyorsun. Onun içine koyup sıcak su olan kupada bekletip içiyordum
Hahah başla tabi anca olur zaten kasılma vs arttırı belki:)

Ben sezaryen oldum odaya gelince çıkardılar sondayı alttan falan da bakmadılar...depend külotla pijamalarımı giydim güzelce yürüdüm...nesine bakmışlar ki alttan...
Sondayı bende de çok çabuk çıkarmışlardı. Ama sabaha kadar gecelikle kalmıştım ben gece olmuştu ameliyat. Sabah da pijama giymiştim. Kimse de gelip bakmadı. Bir tek gelip karnıma bastırdılar. Ona da çok izin vermedim. Bu sefer izin vereceğim valla. Orda boşalırsa pis kan göbek daha çabuk iniyormuş

alttan dediğim pede yada depend bakıyorlar miş.yengem sabah girdi sezeryanla sondayida aksam çıkardılar sanırım her yer farklı uyguluyor olabilir

İnşallah daha fazla almadan doguma gideriz.
Birde masallah diyeyim sana. Ben gebelik okulundan çıkınca nedense unutuyorum bazı şeyleri. Öğretmen gibisin tebrik ediyorum. Çok güzel anlatiyorsun burada

Ay almayalım zaten o kiloları gerçi son ay genelde ödem çok oluyor şişiyoruz
Ebe anlatmaya başlıyo bende kayıta başlıyorum canım şaka bir yana okul hayatımda çok faydasını gördüm dersi dersinde dinledim kolay kolay sınavlara çalışmadım
Inşallah çocuklarımızda aynı şekilde olur.

Ameliyattan sonra onlukle yatiriyorlar, ustunu de örtüyorlar . Hemsire birkac defa doktorum bir defa bastirdi karnima, feci bir agri. Kanamani da kontrol ediyorlar. Bende 8 saat sonra sondayi cikardilar. Giydirip yürüttüler. Pijama mi giydim gecelik mi hatirlamiyorum. Ama cabuk batti, sik sik degistirdim üstümü .

Humanin cayi da icilmeyecek kadar degil. Hurma ile guzel bile gidiyor.

Kısa sürede toparlanırlar inşallah canım sen ayaklanabildin.mi

Yatmak ve kalkmak hala büyük iskence. Dunden beri de gaz sancisi cekiyorum . Ictigim rezenenin hesabi yok.

Bol yedek almalı desene . Canım Allah sana da kolaylıklar versin hayırlısıyla biran önce toparlanacaksın.

Canım bnce hiç takma hıçkırığa ben bi haftayı kendime zehir ettim döndü mü dye . Hıçkırığı bnde bazen üstlerde hissetmeye başladım o da sırtıdır blki diyorum hıçkırırken hoplayan yer

Kızlar bi kaç gündür yoğun bi akıntım var.. tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye yoğun sarı-yeşil geliyodu yarın doktora gitcem diye üstünde durmadım. Bugün hafiften adet sancısı gibi bi ağrım var ama çok değil. Bi de dikkat ettim o akıntının içinde hafif kahverengilik var çok çok az neden olabilir?

Canım sarı yeşilse enfeksiyon olabilir.doktora söyle mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…