2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Can'ım ben 2-3 hafta kadar önce yaptırdım. Baya acıdı tabi ki ama dayanılmayacak gibi değildi.
Benim sonrasında çok fazla yandı acıdı pişik olmuş gibi. Tabi bunun nedeni de 8 senedir ağda yapmıyor olmam.

Hepsinin ayrı tecrübesi var Oyüzden öyle diyorlar... Ben mesela 1 normal 1 epidural normal 1 sezeryanım var hepsi çok farklı gerçekten ama normal olup hiç dikişin yoksa gerçekten normal doğum çok çok çok farklı çocuk çıktığı an 18 şikayet kız modunda oluyo insan sezeryan da malum 1 hafta enaz kambur geziyor insan ama dediğin çok doğru kuzucuğun yanındaysa hepsi geçiyor bütün acı unutuluyor ...

Biz keyfimizden koca göbekle dolaşıyoruz zaten bazen eşlerin dilinin ayarı kaçıp pat küt atıyorlar işte boşver
Benim kociş çok konuşursa dön bakam diyorum sarılıyorum arkadan 2 tepik yiyo bu kızın benden alıp veremediği ne diyo

Ne güzel yazmışsın canım ya gerçekten öyle. Çatısı müsait arkadaşım 4.300 doğurdu sadece bir dikişi var. Başka bir arkadaş 3.200 doğurdu çok dikişim var diyordu. Sezeryan kepazelik diyen birsürü insan var zaten.
Ama o bebek inmiyor toist hadi sezeryana dediği anı unutamıyorum doktorumun. Ağlamaya başladım ve deli gibi korkmuştum. Ameliyat anı sonrası hep bir zorluk bekledim. Bir türlü adapte olamadım. Rahatlayamadım. Bildiğin depresyona girdim neden sezeryan oldum diye. Hep normali başarabilirmişim de başarammaışım gibi hissettim.
Neden mi. Çünkü çok zor öldüm bittim dayanılmaz ağrılarım oldu diyenler ödümü kopartmıştı. Okadar uzaktım ki sezeryan fikrine. Evet ağrı vardı tabi ama çok rahattım hemen de iyileştim eve geçince yatmadım hiç 3. Günümdü. İnşallah yine öyle rahat olur.

Can'ım suyun gelmesi durumunda banyomuzu yapıp çıkabiliriz dimi? Ben de bunu düşünüyorum her gün duşa giriyorum ne olur ne olmaz temiz gideyim diye. Ama yorucu oluyor saçımı kurutmak falan.
Su geldikten şonra banyo yapıp çıkabilirsek süper olur

Can'ım sen sağlıklı beslendin. Kuzun Zaten alacağını almıştır senden. Bir de kimden duysam Doğumda en az 400 gr fire olmuş. Çevremde doktorun söylediği kiloda doğan duymadım daha. Hatta dün arkadaşım söyledi. 3700 demişler 4 doğmuş.

Yılın kayınvalidesi ödülünü hak ediyor desene :)
Resmini koysana Can'ım görelim biz de.
Ne kayınvalideler var beee maşallah

Bunlarda bizim kv'nin marifetleri :)
Walla benim kaynanada marifetli maşallah eşini 25li yaşlarda kaybetmiş,usta öğreticilik belgesi alıp kurs hocalığı yapmış yıllarca.1 kız 1 oğlan büyütmüş ,ilk oğlan olunca işi bıraktı bizim oğlana baktı.annemden iyidir, annem çok yanımda kalmaz işi bitince wınnnn kaçar 10 gün umreye gitti , gelse diye yolunu gözlüyorum

Bende muayene 130tl + 80 tl nst. Sen farkında değilsin ama hafif ağrılar sancı olabilir ona göre doktor sana istiharet veriyor yada çok olursa bazılarına iğne falan yapıyor erkense. Onun için aksatma ben geçen hafta gittim cuma yine gidicem muayene ücreti ödemiycem kontrol süresi çünkü ama nst ödeyeceğim

Canim benim oğlumda öyle oldu evde suyum geldi annem yanımdaydı anlamadım hadi kızım sen bi düş al dedi anne dedim çok su geliyo olsun al meğersem doğum başlamış dışardan yeni gelmistik temmuz ayıydı terli terli doğuma girmim demiş o an insan hiç birşey akıl edemiyor aldım dusu gittik hastaneye :)

Kızlar son bi kaç gündür az hareket ediyor normalde kıpır kıpırdı sürekli anlamadım sertlestiriyo kendini kasiyo baya doktora haftaya çarşamba randevum erken mi gitsem ama ağrı sizi yok normal yani

Kızlar ben bu nakışlı bebek tulumlarından yaptırmak istiyorum ama hala bebişin 2. İsmi yok . Ahhh bu kocamın rahatlığı ne çikolata etiketi, ne kıyafet isim yazılacak hiçbişeyi yaptıramıom
İnstagramda kombinbebek diye bir sayfa buldum orda fiyatlar daha uygun yaptırmak isteyen baksın tulum takım 40-50 tl arası

Herkes aynı şeyi söylüyor ama ben hamileliğin başında başladım günlük ped kullanmaya çok şükür bir sıkıntı yaşatmadı bana Zaten çalışıyorum gün içerisinde çamaşır değiştirmek çok zor. Bu da sanırım kişiye göre değişiyor

Ben geçen hafta sonu yaptırdım ama alışkın olduğum için acısı çok zor gelmiyor bana. Doğuma kadar bir kere daha yaptırmam gerekicek diye erken davrandım. En rahatı ağda gerçekten uzun süre uğraşmıyorsun bi daha en azından

Ahh canım 5 yıl neler çektirdi bi bilsen ahh ahh anlatsam yuh dersin bu hale getirenekadar öldüm öldüm dirildim ama şükür kazandım ben onun madfiyatında değilim düşünmesi çok mutlu ediyor
Çok şükür Can'ım bu hallere gelmiş :))
Ayy çok cici bu arada kapı süsü. Bravo valla

Ay ben de alırım herhalde yA. Zaten saçlarım normalde yağlı. Hemen kirleniyor. Sakin olup almak lazım sanırım. Hatta eşime söylemeden alır çıkarım :)) o panik olur kızar yoksa

Ne kadar pahalıymış nst ben 13 tl ye çekildim geçen gün. Ya soyguncu bunlar vallahi.
Can'ım başka bi hastanede çektir götür illa nst ye gir diyorlarsa. Benim ablam o hastanede çalışmıştı bi ara. Kendi çalışanlarına bile acıması Yok onların.

Canım sürekli ama az az aktı benimki. Sancım da yoktu ya da ben hissetmedim ama aldım duşumu. Dependi giydim. Saçımı da kuruttum. Çok acıkmıştım kahvaltınyapalım dedim. Ama eşimle annem izin vermedi. Belki ameliyat olursun dediler. Kaç saat aç kaldım sonra ne kızdım onlara

Ben o an genitalimi bile üstten temizledim belki çıkmıştır diye. Şimdi de onun rahatlığı var acil bişey olsa bile duş alacak kadar vaktin oluyor

Ben işteydi aradım çok panik olmuştu yoldada panikti herkes benden daha heyecanlıydı ben hiç ses çıkarmıyordum oğlumun alt açma bezinden koymuştum koltuğa o kadar su geliyordu bakalım bu sefer nasıl olacak :)

Ben o an genitalimi bile üstten temizledim belki çıkmıştır diye. Şimdi de onun rahatlığı var acil bişey olsa bile duş alacak kadar vaktin oluyor
bende 15 gün geçmeden gidiyordum iki hafta erken doğunca bi kaç gün önce girmiş oldum iyiydi çok şükür şimdi de 15 günde bir gidiyorum bide oğlumu bırakacak kimse yok zor oluyo

Reflü nasıl bişey ki ? Midemle alakalı değil sanki nefesim boğazıma dizilmiş gibi oluyor sadece
Benimse oyle. Sanki bir sey tıkamış gibi nefes borumu geceleri nefes alamiyorum.
Cok pahali gercekten. Bi devlet hastanesi aciline git orda gir nst ye kagidini al kendi doktoruna gotur. İgneyi haftan erken diye vurmuslarsir.
Devletteki doktorlarin tek iyi yani normal dogum yanlisi olmalari. Baska da iyi yanlari yok :) hangisinde icin rahat edecekse onunla devam et
Bugün yine hiç uyuyanadım belim ağrıyor sırtım ağrıyor sağa sola dönmekten yoruldum .
Ben de bu gece uyuyamayanlardNim :/
Gercekten ya keske tum doktorlR onlR gibi olsa.
Ne biliyim ya beni iki haftada mantar yapti :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…