2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

ay bu kilo işi benimde kafamı karışıyor.iki doktor birden gidiyorum başta problemlerim oldu diye.baslarda ikisi uyumluydu simdi ikisinin söylediği kilo arasında en az 300-400 gr oynuyor anlamadım nasıl oluyor.önceden hep önden gidiyordu.simdi biri haftasını yakalamış diyor diğeri kilolu olacak diyor

Anayim ben ana deseydin canım

Hayir canm hicbise hissetmiyosun sadece kakan gelmiş gbi hissediyosun okadar yani biraz baski oluyo
Sancidanda korkma 1 2 saat agriyi cekecem sonrasinda yavruma kavuşacam diye dusun♡
Epidural alcanmi canm.ozeldemi dogrucan devlettemi?
Ozel canim eger dayanamicak gibi olursam isterim zaten 4 cm acikliktan sonra veriyolar. Bakalim orasi kismet

Ben anlamiyorum nstye nasil bu kadar para alabiliyolar benim 10 TL verdiğim.nstyle bir başkasının 150 verdiği nst nin farkı ne

Ben anlamiyorum nstye nasil bu kadar para alabiliyolar benim 10 TL verdiğim.nstyle bir başkasının 150 verdiği nst nin farkı ne
Yeditepe üniversitesi çok aşırı ve hatta gereksiz pahalı bir hastane. Kapısından bile geçmeye korkuyor insan Allah düşürmesin

Kuzum daha iyiyiz artık evimizdeyiz 3. Günümüz bugun evimizde. Cok sükür bugünümüze. Darısı diğer arkadaşlarımın basına insallah amin

Amin canım benim

,eşim homeoffice çalışıyor haftanın 5günü nerdeyse full evde ve maşallahı var,e ben de süper özenli titiz ev hanımı sayılmam..ayy içim daraldı bak yine yaaaa

Canım sanada geçmiş olsun. Sen dışarıda o içeride yine bir nebze iyi diye düşünsem de sen topla o dağıt durumu olur oda hiçç sevimli değil. Neyse ki benimki doğum sonrası pek bi işime yariyor. Gaz çıkartmada 1 numara

Yatmak ve kalkmak hala büyük iskence. Dunden beri de gaz sancisi cekiyorum . Ictigim rezenenin hesabi yok.

Canım ben dogumdab sonra aktardan rezene cekilmemis kimyon ve anason alıyordum bir bardağa 1 çay kaşığı rezene 1 çay kaşığı kimyon yarim çay kaşığı anason atıp 5 dk demlendirip içiyordum hemde ogluma da savak aksam bi iki çay kaşığı veriyordum. Bir de böyle dene canim

Normal Doğum yapıp asla normal doğurma diyen hiç duymadım Can'ım. Arkadaşların niye öyle demiş ki. Hem normal hem sezaryenı tecrübe edenler kesinlikle normal Doğum diyor. Bence bir sıkıntı yoksa tabi ki normal olmalı.

Yani diş için falan gitmişti tanıdıklarım çok da memnun kalmadılar ama bazı profesörleri gerçekten iyiymiş. Yine de sömürü resmen
Diş için kimbilir ne kadar aliyordur oğlumu kanal.tedsvisine goturuyoruz 250 TL ye ordaki fiyatı düşünemiyorum :)

Ay bu erkekler ne kaba yaaa
Benim eşim bişey demedi bu tarz ama benzer konular geçince az sabret en az 70 gün şonra çok peşimde koşacaksın yüz vermicem diyorum

Onlar da haklılar tabi. Rahatladım valla siz böyle diyince. Korkuyordum saçım başım kirli gitmekten :)) depend giymek çok mantıklı.

Can'ım dikkate alma. Bizimki de 1 hafta öndeydi. Dr 4 e dayanır dedi. Bu haftada 3300-3500 gibi doğar dedi. 2750 çıktı kilosu. Eşim bile diyor yanlış hesaplıyor bunlar. Dedikleri kilo olmaz büyük ihtimalle diye. Tahmini kilolar onlar sonuçta.

Yani diş için falan gitmişti tanıdıklarım çok da memnun kalmadılar ama bazı profesörleri gerçekten iyiymiş. Yine de sömürü resmen

Diş için kimbilir ne kadar aliyordur oğlumu kanal.tedsvisine goturuyoruz 250 TL ye ordaki fiyatı düşünemiyorum :)
Ablam diş hastanesinde çalıştı kızlar. Çok memnun olan da vardı olmayan da.
Fiyatları değişiyor orda. Öğrenciler ücretsiz tedavi ediyorlar. Asistan biraz daha uygun fiyata. Unvana göre fiyat artıyor yani.

Kızlar son bi kaç gündür az hareket ediyor normalde kıpır kıpırdı sürekli anlamadım sertlestiriyo kendini kasiyo baya doktora haftaya çarşamba randevum erken mi gitsem ama ağrı sizi yok normal yani
Benimde geçen hafta öyle oluyodu gidip bi nst çektir istersen ben bir gece hastanede yattım ciğer geliştirici iğne oldum sürekli yatmaya çalışıyom haftası erken diye

Halıları yıkamaya verdim şimdi tam temizliğe baslayacaktim ki elektrik ardından da su kesildi. Zaten dün de 15 saat su yoktu noluyor ya beni bulur zaten böyle şeyler. Bide gece bel, kasik agrisindan uyuyamadm bebek sanki çıkacak gibi ittiriyordu baya canım yandı dogurucam sandım bebek kanala girmişti ilerliyor sanırım ben nisan sonuna bulmam sanirm bu gidişle. yarın doktora gidicem ağrı esigim de yüksektir suni sancida 24 saat gikimi cikarmadm

Canım.bir dişini capada yaptırdık asistanlar yapiyolar hepmve 1 seneye gün veriyorlar çocuk.icerden bı çıktı su gibi terleşmiş canı yanmış ağlıyor buda İstanbul'um tıp merkezinde eski bir dış hekimi var eşimde ona gidiyodu yavrum.gule oynaya gidiyo öylede çıkıp geliyoruz evimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…