- Konu Sahibi kardelen384
-
- #40.001
Can'ım sen sağlıklı beslendin. Kuzun Zaten alacağını almıştır senden. Bir de kimden duysam Doğumda en az 400 gr fire olmuş. Çevremde doktorun söylediği kiloda doğan duymadım daha. Hatta dün arkadaşım söyledi. 3700 demişler 4 doğmuş.
Oğlun kaç yaşında canım. Ağdaya mı gidiyorsun kuaförebende 15 gün geçmeden gidiyordum iki hafta erken doğunca bi kaç gün önce girmiş oldum iyiydi çok şükür şimdi de 15 günde bir gidiyorum bide oğlumu bırakacak kimse yok zor oluyo
Anayim ben ana deseydin canımAy kızlar dün kocam birşey söyledi övdümü yerdi mi anlamadımdün düşümü aldım bornozla oturuyordum eşime karnımın hic bukadar büyüyeceğini düşünmemiştim,resmen davul gibiyim,çıplak olunca nekadar büyüdüğünü daha net görüyorum dedim.oda doğursa artik eski seksi haline geri dön dedi.tabi ben kötü kötü bakınca bu karınla hiç seksi gelmiyorsun ne yapayım dedi
Ozel canim eger dayanamicak gibi olursam isterim zaten 4 cm acikliktan sonra veriyolar. Bakalim orasi kismetHayir canm hicbise hissetmiyosun sadece kakan gelmiş gbi hissediyosun okadar yani biraz baski oluyo
Sancidanda korkma 1 2 saat agriyi cekecem sonrasinda yavruma kavuşacam diye dusun♡
Epidural alcanmi canm.ozeldemi dogrucan devlettemi?
Yeditepe üniversitesi çok aşırı ve hatta gereksiz pahalı bir hastane. Kapısından bile geçmeye korkuyor insan Allah düşürmesinBen anlamiyorum nstye nasil bu kadar para alabiliyolar benim 10 TL verdiğim.nstyle bir başkasının 150 verdiği nst nin farkı ne
Kuzum daha iyiyiz artık evimizdeyiz 3. Günümüz bugun evimizde. Cok sükür bugünümüze. Darısı diğer arkadaşlarımın basına insallah amin
,eşim homeoffice çalışıyor haftanın 5günü nerdeyse full evde ve maşallahı var,e ben de süper özenli titiz ev hanımı sayılmam..ayy içim daraldı bak yine yaaaa
Yatmak ve kalkmak hala büyük iskence. Dunden beri de gaz sancisi cekiyorum . Ictigim rezenenin hesabi yok.
Yani tamam anlarım.lukstur pahalıdır ama şu nst cihazı aynı yani çok acayip yaYeditepe üniversitesi çok aşırı ve hatta gereksiz pahalı bir hastane. Kapısından bile geçmeye korkuyor insan Allah düşürmesin
Yani diş için falan gitmişti tanıdıklarım çok da memnun kalmadılar ama bazı profesörleri gerçekten iyiymiş. Yine de sömürü resmenYani tamam anlarım.lukstur pahalıdır ama şu nst cihazı aynı yani çok acayip ya
Normal Doğum yapıp asla normal doğurma diyen hiç duymadım Can'ım. Arkadaşların niye öyle demiş ki. Hem normal hem sezaryenı tecrübe edenler kesinlikle normal Doğum diyor. Bence bir sıkıntı yoksa tabi ki normal olmalı.Bende yalanci sancilardan yorgun dustum artik. Yalancisi boyleyse gercegine nasil dayanicam diyorum simdilerde. Bu zamana kadar asla sezeryan dusunmeyen ben dun aksamdan beri sezeryan secenegini dusunur oldum. Normal doguran arkadaslarim asla normal yapma diyo. Sezeryan yapan bazi arkadaslarim asla sezeryan yapma diyo. Iyi gecenlerde sezeryan yap diyo. Napicami sasirdim. Bana bi akil verin saliya kadar doktora kararimi bildirmem gerekiyor
Diş için kimbilir ne kadar aliyordur oğlumu kanal.tedsvisine goturuyoruz 250 TL ye ordaki fiyatı düşünemiyorum :)Yani diş için falan gitmişti tanıdıklarım çok da memnun kalmadılar ama bazı profesörleri gerçekten iyiymiş. Yine de sömürü resmen
21 ayına girecek evet ağda komple yaptıriyorum son aylar öncesinde bikini bacakti şimdi iste korku sardı iyice sezeryan bide benim bakalım nasıl olacakOğlun kaç yaşında canım. Ağdaya mı gidiyorsun kuaföre
Rica ederm canm bebm faydam olursa ne mutlu banaCanım çok tatlısın ya çok güzel anlatmissin Allah razı olsun
Ay bu erkekler ne kaba yaaaAy kızlar dün kocam birşey söyledi övdümü yerdi mi anlamadımdün düşümü aldım bornozla oturuyordum eşime karnımın hic bukadar büyüyeceğini düşünmemiştim,resmen davul gibiyim,çıplak olunca nekadar büyüdüğünü daha net görüyorum dedim.oda doğursa artik eski seksi haline geri dön dedi.tabi ben kötü kötü bakınca bu karınla hiç seksi gelmiyorsun ne yapayım dedi
Amiin Allah razi olsun canm benmAllah anali babali buyutsun evladina uzun omurler versin insallah musmutlu olun hep
Amin Allah razi olsun canm benmcanım hayırlı olsun tebrik ederim, bir ömür sağlıkla huzurla hep birlikte olun inşallah. bahtı güzel olsun yavrumuzun.
Onlar da haklılar tabi. Rahatladım valla siz böyle diyince. Korkuyordum saçım başım kirli gitmekten :)) depend giymek çok mantıklı.Canım sürekli ama az az aktı benimki. Sancım da yoktu ya da ben hissetmedim ama aldım duşumu. Dependi giydim. Saçımı da kuruttum. Çok acıkmıştım kahvaltınyapalım dedim. Ama eşimle annem izin vermedi. Belki ameliyat olursun dediler. Kaç saat aç kaldım sonra ne kızdım onlara
Can'ım dikkate alma. Bizimki de 1 hafta öndeydi. Dr 4 e dayanır dedi. Bu haftada 3300-3500 gibi doğar dedi. 2750 çıktı kilosu. Eşim bile diyor yanlış hesaplıyor bunlar. Dedikleri kilo olmaz büyük ihtimalle diye. Tahmini kilolar onlar sonuçta.ay bu kilo işi benimde kafamı karışıyor.iki doktor birden gidiyorum başta problemlerim oldu diye.baslarda ikisi uyumluydu simdi ikisinin söylediği kilo arasında en az 300-400 gr oynuyor anlamadım nasıl oluyor.önceden hep önden gidiyordu.simdi biri haftasını yakalamış diyor diğeri kilolu olacak diyor
Yani diş için falan gitmişti tanıdıklarım çok da memnun kalmadılar ama bazı profesörleri gerçekten iyiymiş. Yine de sömürü resmen
Ablam diş hastanesinde çalıştı kızlar. Çok memnun olan da vardı olmayan da.Diş için kimbilir ne kadar aliyordur oğlumu kanal.tedsvisine goturuyoruz 250 TL ye ordaki fiyatı düşünemiyorum :)
Benimde geçen hafta öyle oluyodu gidip bi nst çektir istersen ben bir gece hastanede yattım ciğer geliştirici iğne oldum sürekli yatmaya çalışıyom haftası erken diyeKızlar son bi kaç gündür az hareket ediyor normalde kıpır kıpırdı sürekli anlamadım sertlestiriyo kendini kasiyo baya doktora haftaya çarşamba randevum erken mi gitsem ama ağrı sizi yok normal yani
Canım.bir dişini capada yaptırdık asistanlar yapiyolar hepmve 1 seneye gün veriyorlar çocuk.icerden bı çıktı su gibi terleşmiş canı yanmış ağlıyor buda İstanbul'um tıp merkezinde eski bir dış hekimi var eşimde ona gidiyodu yavrum.gule oynaya gidiyo öylede çıkıp geliyoruz evimizeOnlar da haklılar tabi. Rahatladım valla siz böyle diyince. Korkuyordum saçım başım kirli gitmekten :)) depend giymek çok mantıklı.
Can'ım dikkate alma. Bizimki de 1 hafta öndeydi. Dr 4 e dayanır dedi. Bu haftada 3300-3500 gibi doğar dedi. 2750 çıktı kilosu. Eşim bile diyor yanlış hesaplıyor bunlar. Dedikleri kilo olmaz büyük ihtimalle diye. Tahmini kilolar onlar sonuçta.
Ablam diş hastanesinde çalıştı kızlar. Çok memnun olan da vardı olmayan da.
Fiyatları değişiyor orda. Öğrenciler ücretsiz tedavi ediyorlar. Asistan biraz daha uygun fiyata. Unvana göre fiyat artıyor yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?