- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #40.781
yok canim ben kocaelindeyim o istanbulda ben medical park kocaeli hastanesine gidiyorum ve dr cok ilgili zaten ilk doğumumuda ayni dr yaptirmisti ayni hastanede perinatoloji uzmani ve beyin sinir cerrahi ile görüşlerimizi sagladik cok sukur cok ilgilendiler ve 36. haftami doldurur doldurmaz ve bebegi alicaklarki beyindeki su bebege daha fazka zarar vermesin .. son 5 gun insallh 19 nisan gunumuz bugun son kontrole gidecegiz ... rabbime ne kadar sukretsem azdır..weryew icin cok üzülüyorum ozel hastaneye gidemeyecek insanlar ölümüne mi terk edilir anlamis degilim.. ve haftasi 37 gectigi halde hala ordan oraya atılıyor yazik günah.. esininde bu konuda destek cikmadigi ortada.. rabbim yar ve yardimcin olsun inssllh.. ne bileyim arkadaşların dedigi gibi kanamam var vs diyerek bu hafta at kendini hastaneye kayinvalidenide hic kafana takma .. suan sen ve bebegin onemlisiniz .. sanirim evdekiler durumun ciddiyetinin farkında degiller
Kızlar biz eve geldik müşahede altındaydım iki kez nstye girdim nstde sancı yfak ufak bazen hafif yüksek çıkıyor ama ben çok hissetmediğim için almadı sezeryana artarsa o zaman gideceğim şarjım bitmişti yazamadım kusura bakmayın bu arada benim kasılma diye hissettiğim çoğu şey bebekmiş ebenin kasılman var şuan dediklerinin çoğunu hissetmedim doğum yakın bizim kızlar haberler böyle
Kizlar doguma girerken bebek icin esya istiyolar onu hazirladim da anne icin ne tercih edilir ne hazirlamam lazim. Gecelik ic camasiri sutyen falan mi yoksa pijamami. Terlik merlik gerekirmi ay hic bisi bilmiyorum.
Hadi geçmiş olsun canim..Doğum yakın gerçekten demekki.Rabbim hiçbirimizı utandirmasın insallahKızlar biz eve geldik müşahede altındaydım iki kez nstye girdim nstde sancı yfak ufak bazen hafif yüksek çıkıyor ama ben çok hissetmediğim için almadı sezeryana artarsa o zaman gideceğim şarjım bitmişti yazamadım kusura bakmayın bu arada benim kasılma diye hissettiğim çoğu şey bebekmiş ebenin kasılman var şuan dediklerinin çoğunu hissetmedim doğum yakın bizim kızlar haberler böyle
Ben de merak ediyordum bunu canım. Hani benim doktor geç alıyor ya. Korkuyordum ya kanala girerse milletin sezeryanı hep erken. Sevindim olmasına ya demekki boşuna korkutup panikletiyorlar insanı gerçekten.
Işte biz evlendiğimizden beri birbirimizin yanında hiç yapmadık(uykuda falan olani saymiyorum:) ondan sanırım bu kadar çekinmem. Ay keşke baştan yapsaymışız :) şimdi çok garip geliyor. Bir de o öyle bişey ki normal gaz gibi değil. Resmen içindeki hava çıkıyor ve çıkması da gerekir. Yoksa fena sancı yapar
Hangi semttesin canım bende ankaradayım Keçiören de 180 tüm gün ben bir bayanla anlaştım hafta da iki yarım gün geliyor 60 tl yeAnkaradayim ben de 150ye geliyor temizlige. Yonlendirebilirim.
Pazartesi kesin gidecegim. arkadasim inan sadece orada tek bir doktoru cok begendim cok sevdim. gerisi beni hep korkuttu hep akraba evliligi kizdi. Ben bagirip cagirmak istemedim sonucda ben ve bebegim onlara muhtaciz. cocumla ilgileri iyi olsun istiyorum. Bide aileni iceri almiyolar malesef tek herseyini hallediyorsn kac kez aglayarak ciktim oradan. Perinatoloji servisi bak cok guzeldi iyiydi her anlamiyla ama su normal gittimiz polikinlikde sadece tek doktor onada hep gidemiyorsn malesef keske sistem boyle olmasaydida gonlum rahat hep ona gidebilssm ilgisi incelemesi yasi tecrubesi cok iyiydi.
Ben gözümde çok büyüttüm valla ne yalan söyleyeyim. Bizim durumda birilerinin olmasına sevindim :)Canim biz de bilerek hic yapmadik birbirimizin yaninda ama ben mesela aylardır geğiriyorum gak guk surekli Ilk baslarda cok utandim esim de garip garip bakiyordu Sonra ikimiz de alistik yapacak bisey yok Buna da alisiriz napalim
Günaydın kızlarr biliyosunuz çoklu alıntı yapamıyorum onu bi öğrenemedim malesef
Dün gece bi kere oldu çok enteresan akıntı bile kesildi bıçak gibi.. annem ısrarla bişey olmaz yat uyu dedi bende yattım uyudum. Az önce doktoru aradım şansıma o da izinliymiş... whatsapptan yazdım bakalım dönerse ona göre hareket edicem.. ağrı sancı su gelmesi gibi bişey olmadı. Bebeğin hareketleri de normal. İlk bi panik oldum ama sonra herşey normal olunca geçti.. her ihtimale karşı eşimi işe göndermedim bugün acil bişey olursa diye elimin altında ol dedim :) onun dışında iyiyim soran yazan herkese çooook teşekkür ederim..
Allah iyiliğini versin ben kaç kere baktım yazmış mı birşey diye sen benden rahatmışsınGünaydın kızlarr biliyosunuz çoklu alıntı yapamıyorum onu bi öğrenemedim malesef
Dün gece bi kere oldu çok enteresan akıntı bile kesildi bıçak gibi.. annem ısrarla bişey olmaz yat uyu dedi bende yattım uyudum. Az önce doktoru aradım şansıma o da izinliymiş... whatsapptan yazdım bakalım dönerse ona göre hareket edicem.. ağrı sancı su gelmesi gibi bişey olmadı. Bebeğin hareketleri de normal. İlk bi panik oldum ama sonra herşey normal olunca geçti.. her ihtimale karşı eşimi işe göndermedim bugün acil bişey olursa diye elimin altında ol dedim :) onun dışında iyiyim soran yazan herkese çooook teşekkür ederim..
Amiinn hepimiz inşallahGecmis olsun arkadasim insallah hayirli zamanda kucana saglikli sihatli alirsn
A a neden ki? Ben susuz duramam. İnsallah oyle bir sey yapmazlarCanım ben doğum için yatış yaptigimda hiç birşey yedirip içermediler. Çok susadım derin derin nefes almaktan dudagim dilim damağın kurudu o zaman ebe gelip pamukla dudaklarımı islatti sadece
Aynen. Yasadigimiz sehirdeki dogum yapacagimiz hastaneye sormak lazim islerin nasil yurudugunu.O zaman en güzeli hastaneyle konuşmak genelde bizim buralarda böyle kendine gelince giydîriyolar ilk dogumda oyleydi yengem ve bı arkadasada refakat etmiştm 2side farklı hastane onlarda oyleydi
Canim yeni bir yasa çıkartıyorlar. 5 yildan uzun sure ucretli öğretmenlik yapana kadro verecekler galiba. Bir ara bu muhabbet dönüyordu. Onu takip et mutlaka. Eger gercekten yaparlarsa kacirma bu sansi.canim ben oyle yaptim 15 sene ucretli ogretmenlik yaptim baktim kppsyi de kazanamıyorum cocugum evim perperisan.. 3 senedir evdeyim.. kafamda rahat etti.. ilerleyen zamanda rabbim firsat verir cocuklatimi buyutursem nasip inslh belki calisirum diyorum... bazrn okulu cok ozluyorum.. ama ailem daha agir basıyor.. haa evet kadtolu olsaydim belki katlanirdimm ama ucretli olunca katlananadim... dedgin gibi paranla rezil oluyorsun...
Evet birşey yedirip içirmiyolar ters bi durumda sezeryana alirlarsa diye riske atmiyorlar anestezi vericekleri icinA a neden ki? Ben susuz duramam. İnsallah oyle bir sey yapmazlar
Aynen. Yasadigimiz sehirdeki dogum yapacagimiz hastaneye sormak lazim islerin nasil yurudugunu.
Canim yeni bir yasa çıkartıyorlar. 5 yildan uzun sure ucretli öğretmenlik yapana kadro verecekler galiba. Bir ara bu muhabbet dönüyordu. Onu takip et mutlaka. Eger gercekten yaparlarsa kacirma bu sansi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?