2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Esim ozele kabul edilseydim ugrasirdi kac hastane gittik olmadi evet evdekiler cok farkinda degil anlamiyolar piskolojikmen cok yoruldum. Bebegimin kafasi gittikce buyuyor hatta bu hafta daha bi hizli buyudu birden ama neden ameliyat alinmiyorum haftam iyi olmasina rahmen bilmiyorum. Endiselerim artiyor. Bebegime dogar dogmaz ne olacak hic bilmiyorum buyuzden uyanik ameliyat olmak isticem onu gorebilmek icin ama neden hersey aksi gidiyor bilmiuorum herhalimize binlerce sukurler olsun herseyin bi vakti var ama bebegimi kaybetmekden korkuuorum

Gecmis olsun arkadasim insallah hayirli zamanda kucana saglikli sihatli alirsn

Kizlar doguma girerken bebek icin esya istiyolar onu hazirladim da anne icin ne tercih edilir ne hazirlamam lazim. Gecelik ic camasiri sutyen falan mi yoksa pijamami. Terlik merlik gerekirmi ay hic bisi bilmiyorum.

Ben hepsinden koydum. Ne olur ne biter bilmiyoruz fazlasi zarar olmaz. Ben cok terliyorum. İlla hemen degismem lazim, evde de kac tane tisort degisiyorum. Eve git gel yapana kadar hazirda olsun bence.

Hadi geçmiş olsun canim..Doğum yakın gerçekten demekki.Rabbim hiçbirimizı utandirmasın insallah

Ben de merak ediyordum bunu canım. Hani benim doktor geç alıyor ya. Korkuyordum ya kanala girerse milletin sezeryanı hep erken. Sevindim olmasına ya demekki boşuna korkutup panikletiyorlar insanı gerçekten.

Canım benim kuzenim 44 haftalıktan sezeryan oldu normal doğurcam diye ısrarla bekledi çocuk kanalada girdi ama doğuramadı sezeryanla oluverdi en son sıkıntı olsa onda olurdu. Hiç panik yapma insanların ağzı torba değilki büzesin.

Kızlar günaydın, kim ne demiş hiç takmayın olacağına varır herşey. Son haftalarda zaten insanın içi içini yiyor nasıl olacak diye birde etraftan o kadar çok şey duyuyoruzki hangi birini dinleyeceğimizi şaşırdık. Hele şu normal sezeryan diye hep bir fikri olanlara sinir oluyorum aman sen normal doğuramazsın aman sakın sezeryan yapma. Herkes kendi vücudunu, ruh halini neye dayanıp dayanamayacağını çok iyi bilir. Çıkartacak olan biziz bırakında biz bakalım nasıl doğurabiliyormuşuz görelim. Hakkında hayırlısı diyeni görmedim hiç. Al sen doğur diyesi geliyor bazen insanın. Ama artık sallamamaya karar verdim. Normal isteyenlerimiz inşallah normal doğurur, sezeryan olacaklarda inşallah çok kolay atlatırda yanımızdakiler susuverir.

Canim biz de bilerek hic yapmadik birbirimizin yaninda ama ben mesela aylardır geğiriyorum gak guk surekli Ilk baslarda cok utandim esim de garip garip bakiyordu Sonra ikimiz de alistik yapacak bisey yok Buna da alisiriz napalim

Kızlar günaydın ne kadar heyecanlı bi gece olmuş sancısı olan nişanı gelen
D Deli mavi prenses @Aarohi geçmiş olsun kızlar.
Ay artık her sabah doğuran var mı diye bakıcaz.
Benim de iki gecedir uykuda kasıklarıma bıçak iğne batar gibi bi ağrı giriyor. Çözemedim ne olduğunu. Ufak kasılmaların etkisi mi acaba? Yada Bebiş kanala mı girmek için uğraşıyor? Türlü türlü sorular işte.

Günaydın kızlarr biliyosunuz çoklu alıntı yapamıyorum onu bi öğrenemedim malesef
Dün gece bi kere oldu çok enteresan akıntı bile kesildi bıçak gibi.. annem ısrarla bişey olmaz yat uyu dedi bende yattım uyudum. Az önce doktoru aradım şansıma o da izinliymiş... whatsapptan yazdım bakalım dönerse ona göre hareket edicem.. ağrı sancı su gelmesi gibi bişey olmadı. Bebeğin hareketleri de normal. İlk bi panik oldum ama sonra herşey normal olunca geçti.. her ihtimale karşı eşimi işe göndermedim bugün acil bişey olursa diye elimin altında ol dedim :) onun dışında iyiyim soran yazan herkese çooook teşekkür ederim..

Canım hangi dr acaba ben erbil beyi şeydim mesela hem hızlı hem güleç yüzlü.
Birde doktorlar bu gibi bir açık bulunca akraba evliliği gibi üzerine cok düşüyorlar
Perinatolog dekiler empati yapmayı biliyorlarda diğer doktorlar bilmiyorlar mı? Herşey biz insanlar için. Inşallah pazartesi anlayışlı doktorlarla karşılaşırsın.
Ya birde kaynanana takildim. Ya halan yada teyzen sanırım akraba evliliği dediğin için diyorum insan yigeninim durumuna bu kadar kayıtsız olabilir mi. Herkes cacuk doğurdu öyle yada böyle ama ben senin gibi değilim ne demek bunu söyleyip eşine etki etmek ne demek yaaa. Bünye meselesi bu. Ayrıca insan unutuyor. Unutmasa tekrar tekrar aynı sıcaklığı ile o duyguları yaşasa belki tekrar hamile kalmaz. Yani seneler önce yasadigin şeyi nasıl böyle dün gibi hatirliyorsa kaynanan helal kendisine ben 3 sene önceki hamileligimde herşeyi hatırlayamıyorum

Son düzenleme:
Canim biz de bilerek hic yapmadik birbirimizin yaninda ama ben mesela aylardır geğiriyorum gak guk surekli Ilk baslarda cok utandim esim de garip garip bakiyordu Sonra ikimiz de alistik yapacak bisey yok Buna da alisiriz napalim
Ben gözümde çok büyüttüm valla ne yalan söyleyeyim. Bizim durumda birilerinin olmasına sevindim :)

Canım belki enfeksiyondan kaynakliydi. Devam etmediği için dedim. Sancim ağrında yokmuş daha 1 ay var doğumuna inşallah vaktini bekler bebiş. Rahatlayıp uyumam iyi olmuş. Bakalım doktorun ne diyecek.

Allah iyiliğini versin ben kaç kere baktım yazmış mı birşey diye sen benden rahatmışsın bakalım Dr ne diyecek

Canım ben doğum için yatış yaptigimda hiç birşey yedirip içermediler. Çok susadım derin derin nefes almaktan dudagim dilim damağın kurudu o zaman ebe gelip pamukla dudaklarımı islatti sadece
A a neden ki? Ben susuz duramam. İnsallah oyle bir sey yapmazlar
O zaman en güzeli hastaneyle konuşmak genelde bizim buralarda böyle kendine gelince giydîriyolar ilk dogumda oyleydi yengem ve bı arkadasada refakat etmiştm 2side farklı hastane onlarda oyleydi
Aynen. Yasadigimiz sehirdeki dogum yapacagimiz hastaneye sormak lazim islerin nasil yurudugunu.
Canim yeni bir yasa çıkartıyorlar. 5 yildan uzun sure ucretli öğretmenlik yapana kadro verecekler galiba. Bir ara bu muhabbet dönüyordu. Onu takip et mutlaka. Eger gercekten yaparlarsa kacirma bu sansi.

Evet birşey yedirip içirmiyolar ters bi durumda sezeryana alirlarsa diye riske atmiyorlar anestezi vericekleri icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…