2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Tamam bende boyle hazirlarim ama dogumhaneye verilecek olan ney onu merak ediyorum kuzum. Doguma girerken bebek icin verilcek seti hazirladim keseye koydum ben ama kendim icin iceri verilsin diye ne hazirlamaliyim :/
canım biz doğum haneye vermiyoruz odaya gelince giydiriyorlar bizi

Kızlar bende 37. Haftadayım bebiş aşağı doğru itiyor kendini resmen hissediyorum sanci da yapiyor bu durum 1 hafta önce nts de sanci çıkmadi pazartesi günü kontrol var bakalım sanci çıkacak mi
Bir de çatı ağrım 20. Haftadan beri var ama şu ara o kadar çok arttı ki valla doğuracağım diye korkuyorum

Hem doğurmak istiyorum hemde bebeğim 40 i tamamlasın iyice gelişsin sağlıklı olsun diye kalsın içimde istiyorum
Böyle karışık duygular işte siz ne haldesiniz

Hala oglu oluyo yigenim ben ama beni ogluna hic istemediki bakma artik kabul etmis arada igneleri oluyor tabi. Kizimdayken daha fenaydi cok daha agirdi laflari duymamazliga veriyorum ben. Anlamiyoki bebegimin sorununu. Anlatiyorum ama doktora bile inanmiyo ne diyim artik. Ben gulay bedilli nacakdi adi diye hatirliyorum gercekden guler yuzlu baya inceledi dili tatli bi doktor baya onemsedi ve ilgilendi benle. Insallah pazartesi ayni doktor gitsem ne mutlu olurdum. Ama hep bu ara kisirlik alani diye gordum ben

Kizlar ilkdefa dun gece sabaha iyi uyudum ama heryerim balon gibi ellerim ayaklarim yuzum boyle elimi sıkıyorum parmaklrimda hava var gibi terlikde sıkıyor baya oysa baya boldu. Sizde nasil

Benimki de itiyo canım aşağı doğru, normal demekki

Çatı ağrısı da zaten nefes almami bile engelliyor artik yatmak işkence kalkmak işkence

Çok şükür buna da, ama ben artik önümüzdeki haftadan sonra dogsun istiyorum artik dayanamicam

Can'ım o kadroya geçme için belli şartlar var. Onlardan biri de o yıl içinde aktif ücretli yapıyor olmak.

Peki normal sezeryan fark eder mi son ana kadar normal diye diretmek istiyorum bebek büyük ve doktor hiç destek olmuyor

Kizlar ilkdefa dun gece sabaha iyi uyudum ama heryerim balon gibi ellerim ayaklarim yuzum boyle elimi sıkıyorum parmaklrimda hava var gibi terlikde sıkıyor baya oysa baya boldu. Sizde nasil
Benim coktandir boyle. Sag elim daha kotu. Sabah bir sure yumruk yapamiyorum. Butun gun aciyor. dogumdan sponra artip sonra hemen duzelirmis.

Bas agrisi, bulanik gorus, yuksek tansiyon olursa doktoru ara. Yoksa sismenin zarari yok.

Peki normal sezeryan fark eder mi son ana kadar normal diye diretmek istiyorum bebek büyük ve doktor hiç destek olmuyor
Canım benim bebek de büyük deniyordu şimdiye kadar. Ama doktorum geçen hafta normal mı olsun istiyorsun dedi evet dedim tamam, bi aksilik çıkmazsa normal yaparız bebek 40.haftadan sonra 4ü geçmiş olursa sezaryen düşünürüz dedi. Ben de normal istiyorum. Ama olmazsa da olmaz, sonuçta bebis sağlıklı gelsin gerisi hiç önemli değil inanki, kendini şartlama

Tesettürlü arkadaşlara bir sorum var Doğumdan sonra hastanede baş örtüsü olarak nasıl birşey kullanacaksınız ?
Canım takımım pembe benim. Hem beyaz aldım, hem de kırmızı beyaz takıcağımı sanmıyorum çünkü lohusa bayan kırmızı bulundurmalı üstünde diye bir inanıştan ötürü annemin kırmızı başortüyü taktıracağını düşünüyorum. :) çekim falan olacaksa uygun bir başortüsü daha iyi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…