- Konu Sahibi kardelen384
-
- #40.801
canım biz doğum haneye vermiyoruz odaya gelince giydiriyorlar biziTamam bende boyle hazirlarim ama dogumhaneye verilecek olan ney onu merak ediyorum kuzum. Doguma girerken bebek icin verilcek seti hazirladim keseye koydum ben ama kendim icin iceri verilsin diye ne hazirlamaliyim :/
Aman ya. Ya dogum 12-13 saat surerse. BEN acliktan bitAp düşerimEvet birşey yedirip içirmiyolar ters bi durumda sezeryana alirlarsa diye riske atmiyorlar anestezi vericekleri icin
Bence koy canim ne olur ne olmaz ebe gelip kontrol ediyo duruma göre o ayarliyo soyluyo yeme icme diye yani biraz hastaneye ne durumda gttign onemli.Aman ya. Ya dogum 12-13 saat surerse. BEN acliktan bitAp düşerimhastane cantama badem ceviz falan atmayi dusunuyordum ben :/
Canım hangi dr acaba ben erbil beyi şeydim mesela hem hızlı hem güleç yüzlü.
Birde doktorlar bu gibi bir açık bulunca akraba evliliği gibi üzerine cok düşüyorlar
Perinatolog dekiler empati yapmayı biliyorlarda diğer doktorlar bilmiyorlar mı? Herşey biz insanlar için. Inşallah pazartesi anlayışlı doktorlarla karşılaşırsın.
Ya birde kaynanana takildim. Ya halan yada teyzen sanırım akraba evliliği dediğin için diyorum insan yigeninim durumuna bu kadar kayıtsız olabilir mi. Herkes cacuk doğurdu öyle yada böyle ama ben senin gibi değilim ne demek bunu söyleyip eşine etki etmek ne demek yaaa. Bünye meselesi bu. Ayrıca insan unutuyor. Unutmasa tekrar tekrar aynı sıcaklığı ile o duyguları yaşasa belki tekrar hamile kalmaz. Yani seneler önce yasadigin şeyi nasıl böyle dün gibi hatirliyorsa kaynanan helal kendisine ben 3 sene önceki hamileligimde herşeyi hatırlayamıyorum
Benimki de itiyo canım aşağı doğru, normal demekkiKızlar bende 37. Haftadayım bebiş aşağı doğru itiyor kendini resmen hissediyorum sanci da yapiyor bu durum 1 hafta önce nts de sanci çıkmadi pazartesi günü kontrol var bakalım sanci çıkacak mi
Bir de çatı ağrım 20. Haftadan beri var ama şu ara o kadar çok arttı ki valla doğuracağım diye korkuyorum
Hem doğurmak istiyorum hemde bebeğim 40 i tamamlasın iyice gelişsin sağlıklı olsun diye kalsın içimde istiyorum
Böyle karışık duygular işte siz ne haldesiniz
Benim arada oluyo canım ama o kadar çok olmuyor. Sonra geçiyor.Kizlar ilkdefa dun gece sabaha iyi uyudum ama heryerim balon gibi ellerim ayaklarim yuzum boyle elimi sıkıyorum parmaklrimda hava var gibi terlikde sıkıyor baya oysa baya boldu. Sizde nasil
Can'ım o kadroya geçme için belli şartlar var. Onlardan biri de o yıl içinde aktif ücretli yapıyor olmak.A a neden ki? Ben susuz duramam. İnsallah oyle bir sey yapmazlar
Aynen. Yasadigimiz sehirdeki dogum yapacagimiz hastaneye sormak lazim islerin nasil yurudugunu.
Canim yeni bir yasa çıkartıyorlar. 5 yildan uzun sure ucretli öğretmenlik yapana kadro verecekler galiba. Bir ara bu muhabbet dönüyordu. Onu takip et mutlaka. Eger gercekten yaparlarsa kacirma bu sansi.
Benim arada oluyo canım ama o kadar çok olmuyor. Sonra geçiyor.
Bilmedigim icin merak ettim kuzum sagolasincanım biz doğum haneye vermiyoruz odaya gelince giydiriyorlar bizi
Peki normal sezeryan fark eder mi son ana kadar normal diye diretmek istiyorum bebek büyük ve doktor hiç destek olmuyorBenimki de itiyo canım aşağı doğru, normal demekki
Çatı ağrısı da zaten nefes almami bile engelliyor artik yatmak işkence kalkmak işkence
Çok şükür buna da, ama ben artik önümüzdeki haftadan sonra dogsun istiyorum artik dayanamicam
Benim coktandir boyle. Sag elim daha kotu. Sabah bir sure yumruk yapamiyorum. Butun gun aciyor. dogumdan sponra artip sonra hemen duzelirmis.Kizlar ilkdefa dun gece sabaha iyi uyudum ama heryerim balon gibi ellerim ayaklarim yuzum boyle elimi sıkıyorum parmaklrimda hava var gibi terlikde sıkıyor baya oysa baya boldu. Sizde nasil
Ben de herseyi dusuruyorum. Yere dusenleri Dr alamiyorum pek. Kocama toplatpiyorumBenimde gecer insallah cok rahatsiz hissettim ya hic birseyi tam kavrayip tutamiyo gibim
Canım benim bebek de büyük deniyordu şimdiye kadar. Ama doktorum geçen hafta normal mı olsun istiyorsun dedi evet dedim tamam, bi aksilik çıkmazsa normal yaparız bebek 40.haftadan sonra 4ü geçmiş olursa sezaryen düşünürüz dedi. Ben de normal istiyorum. Ama olmazsa da olmaz, sonuçta bebis sağlıklı gelsin gerisi hiç önemli değil inanki, kendini şartlamaPeki normal sezeryan fark eder mi son ana kadar normal diye diretmek istiyorum bebek büyük ve doktor hiç destek olmuyor
Bende salı gününden beri ayak şişmesi var. Normal mi yanı gece ayağımın altına yastık koydum sabaha daha azdı şişlik.şimdi gene şişti.canım sıkılıyor bişey olmaz di miBen de herseyi dusuruyorum. Yere dusenleri Dr alamiyorum pek. Kocama toplatpiyorum
Canım takımım pembe benim. Hem beyaz aldım, hem de kırmızıTesettürlü arkadaşlara bir sorum var Doğumdan sonra hastanede baş örtüsü olarak nasıl birşey kullanacaksınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?