2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bebeğim sallll gitsinn
iyi yapmışın canım eşini göndermemekle..Tek olmak düşüncesi bile endişe verici

Size kendimden bahsedeyim o vakit. 114 ile hamile kaldım ve şuan kilom 133 Benim doktorum BENİ BİLE normal doğurayım diye çabaladıysa -ki gebelik sürecimde ne kadar kilo aldığımı bile sormadı- sen hayli hayli doğurabilirsin canım. Ha eğer kalça kemiklerin, vücut yapın uygunsa... Doktorunu dinle. Yoksa her kafadan bir değil yeri geliyor onbeş ses çıkıyor. Hiç moralini bozma.

Tesettürlü arkadaşlara bir sorum var Doğumdan sonra hastanede baş örtüsü olarak nasıl birşey kullanacaksınız ?
Ben de pijama renklerine uygun düz cotton tülbent yada sallardan alıcam. Pazara gitmem lazım onun için. Gidemedim bi türlü.
Ama erkek gelirse takarım zaten. Yoksa takmam bişey.

Bunlari nereye sigdirdin merak ettim ,ben bunun yarisini koydum orta boy valiz doldu

Kızlar selam, doktor kontrolünden sonra meme ucuna lansinoh sürmeye başlanıp başlanmamasıyla ilgili doktorun yorumunu yazacağımı söylemiştim. Sordum ve gerek olmadığını söyledi. Çatlayacak meme ucu zaten çatlar, şimdiden sürmeye başlaman bence gereksiz dedi. Çatlarsa bakarız dedi. Bilginize.

Kizlar ilkdefa dun gece sabaha iyi uyudum ama heryerim balon gibi ellerim ayaklarim yuzum boyle elimi sıkıyorum parmaklrimda hava var gibi terlikde sıkıyor baya oysa baya boldu. Sizde nasil
Bende hiç ağrı sızı yok, bebek ittirmesi de yok. Ama suyun gelirse veya kanaman olursa mutlaka beni arıyorsun dedi. Neden öyle dedi acaba?
Benim bebek hala ters, makat gelişte, doktor artık değişmez sezaryenle almamız gerekebilir dedi. Belki de pozisyonundan dolayı zorlamıyor bilemiyorum. Kilosu da 2700 filan ve daha 35 bitti. Yani bir şey hissetmemem iyi mi kötü mü bilemedim bu yazdıklarınızı okuyunca.

Landinoh yada başka bi krem yada yağ. Ben etkisi olacağını düşünüyorum açıkçası. Ben başladım sürmeye. Ve şimdiden daha göğüs uçlarım yumuşacık. Tamamen engellemez belki ama derecesini düşürür bence Can'ım.

Ay ne hareketli bi gece olmuş.valla film izler gibi okudum bizde 35 bitiriyoruz ama hic birşey yok daha gerçi böyle olması daha iyi sanki benim için işi bırakmama daha 2 hafta var.daha temizlik var of offf bu arada geçen hafta benim oğlan döndü diye seviniyordum.hıçkırıkları sol kasık üstünden geliyordu dün akşam sağ kaburgamin altında başladı hıçkırmaya benim oğlan ne zaman dönecek yaaa okadar anlatıyorum oğlum dönmen lazim diye ama nerde ne zamana kadar dönebiliyor ki

Can'ım belli olmaz o. Benim de dönmüştü baş aşağı. Hıçkırığı geliyordu. Sonra yukardan geliyor gibi oldu. Geri döndü sandım ama dönmemiş. Kontrolde başaşağıydı. O hıçkırdıkça sanırım sırt kısmı çarpıyor kaburgaya doğru. Onu hıçkırık sanıyoruz orda.

Canım şimdi mhrs den baktım da gülay hanım 18 inde çarşamba gebe takip 5 de gözüküyor istersen al

Bana da yaz sana zahmet birde sorar mısın sezaryen yada normal odaya geçince giyiniyoruz değil mi dün bu arada arkadaşlar konuşmuş bizde ona göre ayrı çanta yapalım
Canım ben cıkmadım eşim çıktı baktı da, bazı oda kapılarında çengel var bazılarında yokmuş, genelde inçe bir tül ile bağlıyorlarmış, biz tül ya da kurdela alalım ne olur ne olmaz dedik.. bebeğe yıkanıp ütülenmiş hastane çıkışı giydiriyorlarmış dogumhanede, anne de odasına gelince giyiniyormuş

Kizlar ilkdefa dun gece sabaha iyi uyudum ama heryerim balon gibi ellerim ayaklarim yuzum boyle elimi sıkıyorum parmaklrimda hava var gibi terlikde sıkıyor baya oysa baya boldu. Sizde nasil

Bendede aynı ençok ayak ve bacaklarım resmen bacak etlerim patlayacak gibi gergin ve çömeldiğimde acıyo

Canım benim ilk hamileligimde son hafta 40. Hafta sancıların başladı oda son 2-3 gün ve dayanılmayacak gibi değildi. Arkadaşım benden 3.5 ay önce doğurdu onun doğuma 15-20 gün varken başladı sancıları ve her seferinde hastanede aldı soluğu ama doktor eve gönderdi erken diye. Doğum olduğu zaman bile doktor daha vakit var demiş ama arkadaşım suni sanci verin artık dayanamıyorum demiş.
Sanci ağrı mevzusu kişiden kişiye değişiyor. Yoksa sancin sıkılma ne güzel. Bebişim hareket ediyorsa tamamdır.
Mesela ben sancim yok sanıyordum ama nst de hemşireye benim sancim yok sadece karnım sertleşiyor ara ara o kadar dedim oda tamam işte o şancı hatta şu anda sancin var demişti. Bu sancıları hissetmezdim zaten doğuma hazırlık sancilari demişti. Yanı sen hissetmeye bilirsin sancini.

Canım bende hiç şişlik olmadı şu ana kadar ama çoğu arkadaşım senin gibi o yüzden kafana takma kalmış 2 haftacik

Bence normal annen teyzen de böyleyse irsi olabiliyormuş yani arkadaşlarımın annesi filanda sismis

Işte bende senin gibiyim önceliğim normal yoksa ısrarcı değilim elbette önce sağlık
Doktor yok hastalık geçmişin yok tüp bebek normal çok zor bir de bebek iri çok zorlanıriz diyor pis adam bana gün veriyor
Çok bekler 5 dakikada bir sancim gelinceye kadar evde kalcam
Hastane ev arası 5lbilemedin 7 8 dakika yani o zaman açıklıkta olur mecbur doğuma alacaklar şimdiki sinsi planlarım bu yönde bakalım can tatlı dayanabilirsek tabi

Canım ya tüp bebek doktorları hemen sezeryan yapalım diyorlar neden bilmem.
Kardeşimin eşi de tüp bebek. Tuttuğu anfa sezeryan yaparız demişti doktoru. Benim oğlumda gittiğim özel hastane doktorum vardı ona bi randevu almıştım dün ona gittiler. Doktor tüp bebek olabilir ama şu anda sezeryanlik bir durum yok bebişin duruşu normal doğum pozisyonunda. Daha çok erken bunu konuşmak için demiş 23 haftalık hamile.
Hepimiz için hayırlısı sağlıklısı ne ise öyle olsun. Hepimiz bir avazda doğuralım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…