- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #40.821
Sartlarini fan bilmiyorum. Sadece bir yil ucretli yapip sonra ogretmen olmak istemedigime karar verince ilgimi cekmediCan'ım o kadroya geçme için belli şartlar var. Onlardan biri de o yıl içinde aktif ücretli yapıyor olmak.
Bebeğim sallll gitsinnKızlar sezeryanin en kötü yanı gaz sancısı. Şimdiden beni stresi sardı. Doğumda kesilen yerden içeri hava kaçtığı için aşırı gaz oluyor ilk günler . Ilk doğumda annemle yattık biz. Eşim yatak odasındaydı o yüzden rahattım yanımda annem olunca. Fakat şimdi eşim oğlum ben yatak odasında yatıp, annemi tek yatıralım diyoruz. Bu durumda napicam ben. Eşimin yanında öyle bişey yapamam Yapmazsam da sancidan mahfolurum
iyi yapmışın canım eşini göndermemekle..Tek olmak düşüncesi bile endişe vericiGünaydın kızlarr biliyosunuz çoklu alıntı yapamıyorum onu bi öğrenemedim malesef
Dün gece bi kere oldu çok enteresan akıntı bile kesildi bıçak gibi.. annem ısrarla bişey olmaz yat uyu dedi bende yattım uyudum. Az önce doktoru aradım şansıma o da izinliymiş... whatsapptan yazdım bakalım dönerse ona göre hareket edicem.. ağrı sancı su gelmesi gibi bişey olmadı. Bebeğin hareketleri de normal. İlk bi panik oldum ama sonra herşey normal olunca geçti.. her ihtimale karşı eşimi işe göndermedim bugün acil bişey olursa diye elimin altında ol dedim :) onun dışında iyiyim soran yazan herkese çooook teşekkür ederim..
Kızlar şu normal doğuramazsın diyenlere gıcık olmaya başladım yaaöncelikle annem sürekli bn doğuramadım nırmal sende doğuramazsın dyor . Bugün ablamla konuştuk hoparlörde annemde yanımda konuşuyoruz falan . Ablamda diyor ben araştırdım sen fazla kilo almışsın normal doğurman zor bnce sezeryan olursun diyor . Hayır normal diye şartlamıyorum zaten ama insan destek bekliyor yani . Tamam 19 kilo aldım ama zaten zayıftım bn 48 kiloyla hamile kaldım.resmen bunlar yüzünden inadına normal doğurmaya çalışcam
Ben de pijama renklerine uygun düz cotton tülbent yada sallardan alıcam. Pazara gitmem lazım onun için. Gidemedim bi türlü.Tesettürlü arkadaşlara bir sorum var Doğumdan sonra hastanede baş örtüsü olarak nasıl birşey kullanacaksınız ?
Bunlari nereye sigdirdin merak ettim ,ben bunun yarisini koydum orta boy valiz dolduCanım ben kendime 2 pijama, 2 emzirme sutyeni, 3 külot, 1 boxer, lohusa pedi, 3 çorap, 1 toka, 1 tarak, 1 havlu terlik, 1 tişört, göğüs pedi bi kaç tane,tuvalet kağıdı, küçük paket ıslak mendil, lohusa tacı, 1 hırka Koydum. Söylemeyi unuttuğum var mı bilmiyorum ama olursa söylerim canım
Küçük valizim vardı canım tekerlekli, ufacık bisey aslında eşime hazirladigimiz damat valizi. Ona koydum ve daha yarisı boş vallaBunlari nereye sigdirdin merak ettim ,ben bunun yarisini koydum orta boy valiz doldu
Bende hiç ağrı sızı yok, bebek ittirmesi de yok. Ama suyun gelirse veya kanaman olursa mutlaka beni arıyorsun dedi. Neden öyle dedi acaba?Kizlar ilkdefa dun gece sabaha iyi uyudum ama heryerim balon gibi ellerim ayaklarim yuzum boyle elimi sıkıyorum parmaklrimda hava var gibi terlikde sıkıyor baya oysa baya boldu. Sizde nasil
Canım ben iki tane oyalı çember koydum gelen olursa takarım diyeTesettürlü arkadaşlara bir sorum var Doğumdan sonra hastanede baş örtüsü olarak nasıl birşey kullanacaksınız ?
Landinoh yada başka bi krem yada yağ. Ben etkisi olacağını düşünüyorum açıkçası. Ben başladım sürmeye. Ve şimdiden daha göğüs uçlarım yumuşacık. Tamamen engellemez belki ama derecesini düşürür bence Can'ım.Kızlar selam, doktor kontrolünden sonra meme ucuna lansinoh sürmeye başlanıp başlanmamasıyla ilgili doktorun yorumunu yazacağımı söylemiştim. Sordum ve gerek olmadığını söyledi. Çatlayacak meme ucu zaten çatlar, şimdiden sürmeye başlaman bence gereksiz dedi. Çatlarsa bakarız dedi. Bilginize.
Can'ım belli olmaz o. Benim de dönmüştü baş aşağı. Hıçkırığı geliyordu. Sonra yukardan geliyor gibi oldu. Geri döndü sandım ama dönmemiş. Kontrolde başaşağıydı. O hıçkırdıkça sanırım sırt kısmı çarpıyor kaburgaya doğru. Onu hıçkırık sanıyoruz orda.Ay ne hareketli bi gece olmuş.valla film izler gibi okudumbizde 35 bitiriyoruz ama hic birşey yok daha gerçi böyle olması daha iyi sanki benim için işi bırakmama daha 2 hafta var.daha temizlik var of offf bu arada geçen hafta benim oğlan döndü diye seviniyordum.hıçkırıkları sol kasık üstünden geliyordu dün akşam sağ kaburgamin altında başladı hıçkırmaya benim oğlan ne zaman dönecek yaaa okadar anlatıyorum oğlum dönmen lazim diye ama nerde ne zamana kadar dönebiliyor ki
Yemeni(yazma) cnm rahat oluyorTesettürlü arkadaşlara bir sorum var Doğumdan sonra hastanede baş örtüsü olarak nasıl birşey kullanacaksınız ?
Hala oglu oluyo yigenim ben ama beni ogluna hic istemediki bakma artik kabul etmis arada igneleri oluyor tabi. Kizimdayken daha fenaydi cok daha agirdi laflari duymamazliga veriyorum ben. Anlamiyoki bebegimin sorununu. Anlatiyorum ama doktora bile inanmiyo ne diyim artik. Ben gulay bedilli nacakdi adi diye hatirliyorum gercekden guler yuzlu baya inceledi dili tatli bi doktor baya onemsedi ve ilgilendi benle. Insallah pazartesi ayni doktor gitsem ne mutlu olurdum. Ama hep bu ara kisirlik alani diye gordum ben
Canım ben cıkmadım eşim çıktı baktı da, bazı oda kapılarında çengel var bazılarında yokmuş, genelde inçe bir tül ile bağlıyorlarmış, biz tül ya da kurdela alalım ne olur ne olmaz dedik.. bebeğe yıkanıp ütülenmiş hastane çıkışı giydiriyorlarmış dogumhanede, anne de odasına gelince giyiniyormuşBana da yaz sana zahmet birde sorar mısın sezaryen yada normal odaya geçince giyiniyoruz değil mi dün bu arada arkadaşlar konuşmuş bizde ona göre ayrı çanta yapalım
Kizlar ilkdefa dun gece sabaha iyi uyudum ama heryerim balon gibi ellerim ayaklarim yuzum boyle elimi sıkıyorum parmaklrimda hava var gibi terlikde sıkıyor baya oysa baya boldu. Sizde nasil
Bende hiç ağrı sızı yok, bebek ittirmesi de yok. Ama suyun gelirse veya kanaman olursa mutlaka beni arıyorsun dedi. Neden öyle dedi acaba?
Benim bebek hala ters, makat gelişte, doktor artık değişmez sezaryenle almamız gerekebilir dedi. Belki de pozisyonundan dolayı zorlamıyor bilemiyorum. Kilosu da 2700 filan ve daha 35 bitti. Yani bir şey hissetmemem iyi mi kötü mü bilemedim bu yazdıklarınızı okuyunca.
Canım bende hiç şişlik olmadı şu ana kadar ama çoğu arkadaşım senin gibi o yüzden kafana takma kalmış 2 haftacikKizlar ilkdefa dun gece sabaha iyi uyudum ama heryerim balon gibi ellerim ayaklarim yuzum boyle elimi sıkıyorum parmaklrimda hava var gibi terlikde sıkıyor baya oysa baya boldu. Sizde nasil
Işte bende senin gibiyim önceliğim normal yoksa ısrarcı değilim elbette önce sağlıkCanım benim bebek de büyük deniyordu şimdiye kadar. Ama doktorum geçen hafta normal mı olsun istiyorsun dedi evet dedim tamam, bi aksilik çıkmazsa normal yaparız bebek 40.haftadan sonra 4ü geçmiş olursa sezaryen düşünürüz dedi. Ben de normal istiyorum. Ama olmazsa da olmaz, sonuçta bebis sağlıklı gelsin gerisi hiç önemli değil inanki, kendini şartlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?