- 30 Kasım 2008
- 2.276
- 1.534
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #41.121
Ayy bende heyecan yaptım bak şimdi...Şimdi geldim hastanedeyim doktor doğumdaymış onu bekliyoruz kalbim ağzımda atıyo.. inşallah alttan bişey yapmak istemez kesin stresten doğururum o zamanhayırlısı nasılsa öyle olsun diyorum ama yine de korkuyorum yaa
Canm sen kendin mi sezeryan tercih ettin yoksa durum itibariyle mi öyle gelisti. Heyecan bastı beni az kalmış kavusmana. Sağlıkla inşallahTabi ki hayırlısıyla doğuralım da büyütürüz de inşallah. Ben de yarın itibari ile temizliğe başlıyorum kazasız belasız haftasonunu ederim inşallah
Bende 60 ama hepsi göbekte gibi duruyor şimdilikBen 77yim aama kilomun cogu neredeyse tamami bacak ve kalcada
Rabbim yardımcın olsun canım, dua et bol bolŞimdi geldim hastanedeyim doktor doğumdaymış onu bekliyoruz kalbim ağzımda atıyo.. inşallah alttan bişey yapmak istemez kesin stresten doğururum o zamanhayırlısı nasılsa öyle olsun diyorum ama yine de korkuyorum yaa
Korkma kuzum, sakın ol. Inşallah her şey güzel olacak. Bizi habersiz bırakmaŞimdi geldim hastanedeyim doktor doğumdaymış onu bekliyoruz kalbim ağzımda atıyo.. inşallah alttan bişey yapmak istemez kesin stresten doğururum o zamanhayırlısı nasılsa öyle olsun diyorum ama yine de korkuyorum yaa
Bak yeni üye adlarimizin altında yazıyor canımAy kimler üye adı değişti kızlar yaa kaçırdım ben kafam karışıyor.
Ben yuruyorum valla en kotu market, avm geziyorum. Ama evden cikmadan kesin geliyo zaten o garip bisey. Her yerde de giriyorum wcye valla. Bence parca parca yuruyebilirsin. Bi anda 4-5 km yerine.Kizlar allah askina gunde 4-5 km yuruyenler nasil yuruyorsunuz :) benim evden çıkmadan çişim geliyor :)
37. Haftadan itibaren ac karna hurma yemek lazimmis. Bebek dogunca da ilk emmeden once hurma surecekmissin agzina.Ay benim kocaman oldu kahverengi kismi da çok geniş ve 2 aydır ara ara süt geliyor bugunlerde hergun geliyor koyu sari. İnş bebişlerin sütü bol olsun. Hurma faydalı belki de süte.
Al canim onlar daha guzel oluyorlar .Ayy ben de sütyensiz yatamam, böyle sağa sola değdikçe uyanıyorumbu lohusa sütyenleri de bi değişik, çok çirkin nasıl kullanılacak bilmem önden açmalı sütyenlerden mi alsam ki diyorum, benimki de bebek ordan beslenecek sen neyin peşindesin diyor
Doguma yaklastin canim ondan hep bunlar gecicek ins .Kızlar bnce bendede ufaktan sancılar gelmeye başladı . Belimde ve kasıklarımda ağrı var . Ama öyle çok değil rahatsız etmiyor . Bnce bebek kanala inmeye çalışıyor. Bi de çok yoruluyorum artık ya yürümk bile çok zor geliyor ayaklarımda iyice şiştihiç halim yok hayırlısıyla bi doğursak . Bu halsizlik ağırlık üstüme yapışıp kalcak diye korkuyorum
Olur canim atletler herturlu aciliuor.emzirme atletinde sutyene pek gerek olmuyorEmzirme atleti sartmi normal atlet olmaz mi peki?ben almadimda lcw da ıki tanesi 90 tl idi.h&m de olabilir .bende almadım daha uygun fiyatlı bi marka biliyorsanız cok sevinirim.dependle o kaldı eksiğim.birde bebek bezi.prima premium care ali cam.kaç numara alayım. Bir mi iki mi sizce
Aynen canjm bende aldim tekrar bi buyuk beden alicaktim tukenmisBern suttyenlwri bedavaya aldım kisin ıdil babyde 12 tl ye düşmüştü
Canim Nereye gittin dr a .Kızlar benim sol koltuk altımdan aşağıya indiğinizde ordaki kaburga kemiğim hala acıyo sanki orda çatlak var ya da kırık var gibi acıyo soğuktan olmuştur dedim ama hiç azalma yok bebekle ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü hem alakasız yerde yani ön kaburgada ya da arka kaburgada değil sol yan kaburgada ve de sağa da yatsam acıyo solada yatsam acıyo bu ne olabilir kafayı yicem dahiliyeci hiç tahlil yapmadan göğüs dr na gönderdi o da röntgen çekelim dedi ben kabul etmedim, kas gevşetici yazdı ondada hamileliğin son 3 ayında kullanmayın yazıyodu kullanmadım salı tekrar gidicem ama röntgen çektirmek istemiyorum , off kafayı yicem
Bizim heyecanımızdan etkileniyorlar herLdeAy inanmıyorum ya...bazen o kadar fikir fikir oluyor ki.karnim inip inip kalkıyor tam çekim yapım diyorum kamerayı açar açmaz duruyor çok utangaç olacaklar galiba
Yok valla ben de yapamamSen güzel yapar mısın? Eğer öyleyse anlaşma yapabiliriz...çok güzel yaparım ben....birbirimize yapalım bari
Eve girince de cikamam ki geriBen yuruyorum valla en kotu market, avm geziyorum. Ama evden cikmadan kesin geliyo zaten o garip bisey. Her yerde de giriyorum wcye valla. Bence parca parca yuruyebilirsin. Bi anda 4-5 km yerine.
Ya ben çok heyecanlandim senin yerine kiz ellerim terlediUltrasonda herşey normal şimdi nst bağladılar bakalım çıkcak mı bişey..doktor açılma başlamış olabilir dedi
Ben philips avent aldim ikili paketlerden. Boyle tutacak kismi yok ayicikli var ya ondan.Kızlar yeni doğan bebeklerimiz için nasıl bir emzik almalıyız
Canim konuna atladim direk . K.bkmaYani haklı
Ya eşlerinizin yanında bebeği emzirmeyin sizi bi süre sonra anne olarak görür diyorlsr ya o konuda ne düşünüyorsunuz , tutturdu bende kızımla senle beraber yatıcam diye e üçümüz aynı odada olunca ister istemez emerken görecek
Canim gecmis olsun stres yaoma buyuk ihtimal gonderirler eve .Kızlar sancm varserum veriyorlar ve agri kesici. 36+5 im gelmesin dua edin. Sezaryen olucam buarada ama yinede alttan baktılar açılma varmi diye. Cok şükür yok yumuşama varms.
desene senden de hayır yokBizim heyecanımızdan etkileniyorlar herLde
Yok valla ben de yapamamsimdi yaparim desem yalan soylerim. İki dk masaj yapsam masaj yapilacak hale duserim
Eve girince de cikamam ki gerinerde girecem bilmiyorum ki disari cikinca da. :/
Iyi dusun hormonlarin oyunu olmasin .biseyler atistir gecer kesinKızlar çok alakasız ama atvde kim beş yüz bin ister var ve bi kiz var yarışmacı. Resmen kizin konusmasina davranislarina deli oldum sinirden kasilmalarım arttı ya delircem delirceeeeeeeemmm Allah'ım ağzına kürekle vurasim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?