2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ayy bende heyecan yaptım bak şimdi...Halbuki eninde sonunda doğurcaz hepimiz..ömrümüzün sonuna kadar tutacak değiliz ya...yinede heyacan yapıyor insan

Tabi ki hayırlısıyla doğuralım da büyütürüz de inşallah. Ben de yarın itibari ile temizliğe başlıyorum kazasız belasız haftasonunu ederim inşallah
Canm sen kendin mi sezeryan tercih ettin yoksa durum itibariyle mi öyle gelisti. Heyecan bastı beni az kalmış kavusmana. Sağlıkla inşallah

Ay kimler üye adı değişti kızlar yaa kaçırdım ben kafam karışıyor.

Rabbim yardımcın olsun canım, dua et bol bol

Korkma kuzum, sakın ol. Inşallah her şey güzel olacak. Bizi habersiz bırakma

Kizlar allah askina gunde 4-5 km yuruyenler nasil yuruyorsunuz :) benim evden çıkmadan çişim geliyor :)
Ben yuruyorum valla en kotu market, avm geziyorum. Ama evden cikmadan kesin geliyo zaten o garip bisey. Her yerde de giriyorum wcye valla. Bence parca parca yuruyebilirsin. Bi anda 4-5 km yerine.

Ay benim kocaman oldu kahverengi kismi da çok geniş ve 2 aydır ara ara süt geliyor bugunlerde hergun geliyor koyu sari. İnş bebişlerin sütü bol olsun. Hurma faydalı belki de süte.
37. Haftadan itibaren ac karna hurma yemek lazimmis. Bebek dogunca da ilk emmeden once hurma surecekmissin agzina.

Al canim onlar daha guzel oluyorlar .
Doguma yaklastin canim ondan hep bunlar gecicek ins .
Olur canim atletler herturlu aciliuor.emzirme atletinde sutyene pek gerek olmuyor
Bern suttyenlwri bedavaya aldım kisin ıdil babyde 12 tl ye düşmüştü
Aynen canjm bende aldim tekrar bi buyuk beden alicaktim tukenmis
Canim Nereye gittin dr a .
Ins birsey yoktur kotu dusunme

Ay inanmıyorum ya...bazen o kadar fikir fikir oluyor ki.karnim inip inip kalkıyor tam çekim yapım diyorum kamerayı açar açmaz duruyorçok utangaç olacaklar galiba
Bizim heyecanımızdan etkileniyorlar herLde

Sen güzel yapar mısın? Eğer öyleyse anlaşma yapabiliriz...çok güzel yaparım ben....birbirimize yapalım bari
Yok valla ben de yapamam simdi yaparim desem yalan soylerim. İki dk masaj yapsam masaj yapilacak hale duserim

Ben yuruyorum valla en kotu market, avm geziyorum. Ama evden cikmadan kesin geliyo zaten o garip bisey. Her yerde de giriyorum wcye valla. Bence parca parca yuruyebilirsin. Bi anda 4-5 km yerine.
Eve girince de cikamam ki geri nerde girecem bilmiyorum ki disari cikinca da. :/

Canim konuna atladim direk . K.bkma
Oyle birsey yok inanmayin sakin .
Dogru olsaydi cocuktan sonra herkes bosanirdi.
Bebek dogduktan sonra bakimi elden birakmayip ilgi gostermek lazim ese .
Bi yakinim catlaklarindan utaniyormus diye birlikte olmuyormus esiyle cok uzun sure isigi kapattiriyormus vs .
Sonrasi cok kotu oldu .adam nette takiliyordu.
Simdi iyiler ama kadinda bazi seyleri asmaya calisiyor.
Kızlar sancm var serum veriyorlar ve agri kesici. 36+5 im gelmesin dua edin. Sezaryen olucam buarada ama yinede alttan baktılar açılma varmi diye. Cok şükür yok yumuşama varms.
Canim gecmis olsun stres yaoma buyuk ihtimal gonderirler eve .

Iyi dusun hormonlarin oyunu olmasin .biseyler atistir gecer kesin kendimden biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…