- 30 Kasım 2008
- 2.276
- 1.534
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #41.141
UZGunumdesene senden de hayır yok
Ayy inanmyrm canm gozunaydn Rabbm size bagislasn hemde daha 37 desin oyle mi :) ay darisi bana bu aralarKizlar bugun suyumun gelmesiyle normal dogum yaptim 20.10da oglum da bende iyiyiz Allahima sukur darisi basiniza insallahRabbim hepinizi bir avazda kurtarsin.
Cok uygunmus canim afiyet olsun.Cikolataları dün geldi bebişimin bir kendi kaldı sağlıkla gelsin inş. Bu arada n11 den 100 tanesini 50 TL ye geldi içine de 50 fazla etiket koymuşlar, işime yarar onlarda.Eki Görüntüle 2136854
Sezeryan olacaklar hep 38 oldu grupta sankiKızlaaar dün randevum vardı bu yaramaz çok beklemeyecek gibi dedi doktorum. 22 nisana gün verdi bi aksilik olmazsa sezaryen günüm belli oldu . Korkuyoruuuuuum. Tam olarak 38+2 oluyorum o gün. Erken mi diye şüphe duymadım değil. Sizlere gün kaçıncı hafta gününüze verdiler ??
Aynen ya tutup ayagini opesim geliyor :)Karnımda deprem.oluyo küçük dağcık tepecikler oluşuyor çok tatlı elimi ayağımı dirseğimi bilmiyorum tutuyorum geri çekiyor :))
Gecmis olsun .hep nazar okuyun bol bol .Hay Allah im ya az önce büyük bir gürültü koptu evden..önce balkona üstten bişey düştü sandık. Sonra bir daha koptu çatır çutur...banyodaki meğersem fayansları ayrılmış..eşim deprem sandı..üstümüzü başımızı giyip evden kaçıyorduk ya..üst komşulara sorduk kimsede bişey yok..deprem olmadığına kanaat verince eve döndük..İlk defa böyle bişey görüyorum durduk yere niye kendi kendine yarıldı anlamadık gitti..Neyseki ev sigortalı..bu milletin nazarı çatlatacak sonunda bizi
Ben avent ultra soft 06 aldim tavsiye ustune .Kızlar yeni doğan bebeklerimiz için nasıl bir emzik almalıyız
Heyecanla bekliyoruz canim .Ultrasonda herşey normal şimdi nst bağladılar bakalım çıkcak mı bişey..doktor açılma başlamış olabilir dedi
Son haftalarda suyun azalması çok normal canım sakın aklına kötü bişey getirme. Benimde oğlumda suyum azalmıştı baya ama 40 hafta bittiği halde doğum olmamıştı. 41 in içinde mecburi sezeryan oldum ve çok şükür sağlıkla kucağıma aldım . Darısı şimdiki bebislerimize inşallah hepimizinAlayım dimi canım, ayy daha perdeler yıkanmadıstorları yıkamaya verdik Çarşamba gelicek, elim ayağıma karıştı, nasıl düşünsem bilemiyorum canım. Ben önceki bebeğimi suyu bittiği için kaybettim, aklım gidiyor çok korkuyorum.. doktor aynı şey değil dedi ama ödüm kopuyor buna da bi şey olursa diye
Ay canım gözünaydın güle güle büyüt sağlıkla sıhhatleKizlar bugun suyumun gelmesiyle normal dogum yaptim 20.10da oglum da bende iyiyiz Allahima sukur darisi basiniza insallahRabbim hepinizi bir avazda kurtarsin.
Hayırlı uğurlu olsun cnm...Darısı bize inşallah sağ sağlimKizlar bugun suyumun gelmesiyle normal dogum yaptim 20.10da oglum da bende iyiyiz Allahima sukur darisi basiniza insallahRabbim hepinizi bir avazda kurtarsin.
Aaaaaaa kız ne ara yaptın ay maşallah yaaa, kaç kg doğdu kuzu? Nasıldı doğumun ya müsait olduğun zaman anlat canım lütfennnn. Kesi oldu mu acıdi mı sancin nasıldı açılman nasıl oldu? Musait olunca anlat nolursunKizlar bugun suyumun gelmesiyle normal dogum yaptim 20.10da oglum da bende iyiyiz Allahima sukur darisi basiniza insallahRabbim hepinizi bir avazda kurtarsin.
Hayırlı olsun sağlıkla büyüt meleğiniKizlar bugun suyumun gelmesiyle normal dogum yaptim 20.10da oglum da bende iyiyiz Allahima sukur darisi basiniza insallahRabbim hepinizi bir avazda kurtarsin.
Allahim cook sevindim yaaKizlar bugun suyumun gelmesiyle normal dogum yaptim 20.10da oglum da bende iyiyiz Allahima sukur darisi basiniza insallahRabbim hepinizi bir avazda kurtarsin.
Hayırlı uğurlu olsun anneli babalı sağlıcakla büyüsün inşallah Sanırım vaktinde ve normal olan ilk bebek darısı sıradakilereKizlar bugun suyumun gelmesiyle normal dogum yaptim 20.10da oglum da bende iyiyiz Allahima sukur darisi basiniza insallahRabbim hepinizi bir avazda kurtarsin.
Sağol canım..Rabbim beterinden korusunCok uygunmus canim afiyet olsun.
Sezeryan olacaklar hep 38 oldu grupta sanki
Aynen ya tutup ayagini opesim geliyor :)
Gecmis olsun .hep nazar okuyun bol bol .
Ne goz var millette yaaa
Ben avent ultra soft 06 aldim tavsiye ustune .
Kullanmazsa tek tek denerim
Heyecanla bekliyoruz canim .
Hayirli haberler ver bize ins
hayırlı olsun, hoş gelmiş meleğin. darısı bizimkilereKizlar bugun suyumun gelmesiyle normal dogum yaptim 20.10da oglum da bende iyiyiz Allahima sukur darisi basiniza insallahRabbim hepinizi bir avazda kurtarsin.
Ayy inanmoyorum harika bi haber bu yaşasın normal doğumlar su gelmeleri de başladıKizlar bugun suyumun gelmesiyle normal dogum yaptim 20.10da oglum da bende iyiyiz Allahima sukur darisi basiniza insallahRabbim hepinizi bir avazda kurtarsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?