2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar instagramda tasarim_malzemeleri diye bi sayfa var. 2900 kusir takipcisi var. Kapi susleri, tac terlik falan yapiyor fiyatlari cok uygun. Ben almayacam ama alacak olan varsa bi baksin bence.

EvBoregi canm yeni okudum gecmis olsun sagsalim kavusursun insallah bende normal diye dere tepe duz yurudum hele sekerden sonra hurma yiyorum fln ruyalarimdada normal dogum goruyodum dusun ama hersey nasip kismet onemli olan bebegn ve senn sagligin kilosu normale donmus ama basi karni fln hafta olarak yine onde mi peki ? Hayrlisi nyse senn icin hepimizi icin o olsun insallah canninskma hic

Kizlar bugun suyumun gelmesiyle normal dogum yaptim 20.10da oglum da bende iyiyiz Allahima sukur darisi basiniza insallah Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsin.
Ayy inanmyrm canm gozunaydn Rabbm size bagislasn hemde daha 37 desin oyle mi :) ay darisi bana bu aralar Peki en son ki kontrolunde sancn fln var miydi bi anda mi oldu hersey

Cikolataları dün geldi bebişimin bir kendi kaldı sağlıkla gelsin inş. Bu arada n11 den 100 tanesini 50 TL ye geldi içine de 50 fazla etiket koymuşlar, işime yarar onlarda.Eki Görüntüle 2136854
Cok uygunmus canim afiyet olsun.
Sezeryan olacaklar hep 38 oldu grupta sanki
Karnımda deprem.oluyo küçük dağcık tepecikler oluşuyor çok tatlı elimi ayağımı dirseğimi bilmiyorum tutuyorum geri çekiyor :))
Aynen ya tutup ayagini opesim geliyor :)
Gecmis olsun .hep nazar okuyun bol bol .
Ne goz var millette yaaa
Kızlar yeni doğan bebeklerimiz için nasıl bir emzik almalıyız
Ben avent ultra soft 06 aldim tavsiye ustune .
Kullanmazsa tek tek denerim
Ultrasonda herşey normal şimdi nst bağladılar bakalım çıkcak mı bişey..doktor açılma başlamış olabilir dedi
Heyecanla bekliyoruz canim .
Hayirli haberler ver bize ins

Son haftalarda suyun azalması çok normal canım sakın aklına kötü bişey getirme. Benimde oğlumda suyum azalmıştı baya ama 40 hafta bittiği halde doğum olmamıştı. 41 in içinde mecburi sezeryan oldum ve çok şükür sağlıkla kucağıma aldım . Darısı şimdiki bebislerimize inşallah hepimizin

Kizlar bugun suyumun gelmesiyle normal dogum yaptim 20.10da oglum da bende iyiyiz Allahima sukur darisi basiniza insallah Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsin.
Aaaaaaa kız ne ara yaptın ay maşallah yaaa, kaç kg doğdu kuzu? Nasıldı doğumun ya müsait olduğun zaman anlat canım lütfennnn. Kesi oldu mu acıdi mı sancin nasıldı açılman nasıl oldu? Musait olunca anlat nolursun bebiskoyu da kokla vizim icin. Ya aglicam şimdi çok mutlu oldum ben

Sağol canım..Rabbim beterinden korusun

Ayy inanmoyorum harika bi haber bu yaşasın normal doğumlar su gelmeleri de başladı gözünüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…