- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #41.161
Hayır canım benim tercihim değildi ilk etapta Eşimin ve ailemin isteği ayrıca doktorumun isteği sezaryendi. Risk almak istemedi kimse. Birde ben il dışında Doğum yapıcam doktorum yaşadığım yerde değil, normal doğumun ne zaman başlayacağını bilememek , başlarsa doktoruma yetişemem burada hiç tanımadığım birilerinin eline düşerim korkusu yüzünden bende okey dedim artık. Hem normal Doğum bana riskli geldi benim durumumda biri için , Doğum tecrübem Yok ne ile karşılaşacağımı nasıl sancı çekeceğimi bilmeden kendimi eşimi nasıl yönlendirir yola çıkarım yetişemem yolda birşey olur korkusu yüzünden kararım bu oldu. İnşallah hayırlısıyla alırım bebeğimi kucağıma . Sen normal istiyorsun galiba ?Canm sen kendin mi sezeryan tercih ettin yoksa durum itibariyle mi öyle gelisti. Heyecan bastı beni az kalmış kavusmana. Sağlıkla inşallah
Maşallah canım sanirkm kolay güzel bir doğum hikayesi var bunun arkasındaKizlar bugun suyumun gelmesiyle normal dogum yaptim 20.10da oglum da bende iyiyiz Allahima sukur darisi basiniza insallahRabbim hepinizi bir avazda kurtarsin.
aaa evet.Bak yeni üye adlarimizin altında yazıyor canım
Canım gözünaydın sağlıkla büyüt bebeğini:) darısı başımıza inşallah.heyecanlandım şimdi senle günlerimiz aynıymış :)Kizlar bugun suyumun gelmesiyle normal dogum yaptim 20.10da oglum da bende iyiyiz Allahima sukur darisi basiniza insallahRabbim hepinizi bir avazda kurtarsin.
Sanirim yoruldum kuzum aksam dayanamayip gittim. Alttan muayene etti acilmaya bakti yoktu acilma. Sonra ultrasonla bakti suyu falan herseyi iyi dedi. Ince uzun guzel bi kiz olcak dedi keyfim yerine geldi :)) sonra nst bakti sanci yoktu. Dinlen yat bol bol dedi.Git canim cok sancin olmus yoruluyomusun acaba
Teşekkür ederim tatlım, hepimiz sağ salim kavuşuruz inşallah.. ben de her gece rüyamda doğuruyorum valla, yok suyum geliyor, yok nişan mı öyle mi böyle mi derken zaten sürekli çişim geliyor uyanıyorum.. kilosunu söylemedi canım, nasılsa 3 ü geçmişti dedi, ölçüm yapmıyorum bu sefer sadece kafasına ve suyuna bakıcam dedi. Tekrar kilosu kaç oldu ki dedim, boşver kilo artık önemli değil dedi.. önce çok üzülmüştüm ama hayırlısı böyleymiş demek ki, hepimiz için allahım hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallahEvBoregi canm yeni okudum gecmis olsun sagsalim kavusursun insallah bende normal diye dere tepe duz yurudum hele sekerden sonra hurma yiyorum fln ruyalarimdada normal dogum goruyodum dusun ama hersey nasip kismet onemli olan bebegn ve senn sagligin kilosu normale donmus ama basi karni fln hafta olarak yine onde mi peki ? Hayrlisi nyse senn icin hepimizi icin o olsun insallah canninskma hic
Ay çok şükür sen kurtuldun bizede nasip olsun inşallah. Yakışıklı nasıl boyu kilosu emmesi, doğum hikayeni de yaz uygun olunca. İlk normal doğum sen misin Mayıs anneleri de kaçırdım mi ben.Kizlar bugun suyumun gelmesiyle normal dogum yaptim 20.10da oglum da bende iyiyiz Allahima sukur darisi basiniza insallahRabbim hepinizi bir avazda kurtarsin.
Masallah canim hayirli olsun rabbim uzun saglikli omur nasip etsin.. en kisa zamanda dogum hikayeni eklemeni bekliyoruz tum hamileler olarak :))Kizlar bugun suyumun gelmesiyle normal dogum yaptim 20.10da oglum da bende iyiyiz Allahima sukur darisi basiniza insallahRabbim hepinizi bir avazda kurtarsin.
Çok zormuş canım, Allah yardımcımız olsunKızlar yavaş yavaş dökülmeye başlıyoruz
Ben de bu akşam çok kötü oldum
Oğlum çok hareket etti o hareket ettikçe benim nabzım tavanlara çıktı
Çarpıntım arttı
Bayılmalara ramaklar kala duruyordum
Sonra biraz geçer gibi oldu
Ayağa kalktım
Rahmimde bir baskı hissettim
Tamam geliyor dedi yürüyemedim bile
Kafasıyla yokladı ciddi ciddi neyseki durdu
Şimdi belime kasıklarıma ara ara sancılar giriyor
Uyuyamıyorum üstüne geniz akıntım var Boğaz’da gıcık yapıp kuru kuru öksürüyorum bi bu eksikti.
Anne olmak Kadın olmak ne kadar zor yine hatırlamış oldum
Allahım yardım et bize
Hayirlisi olsun canim .Sanirim yoruldum kuzum aksam dayanamayip gittim. Alttan muayene etti acilmaya bakti yoktu acilma. Sonra ultrasonla bakti suyu falan herseyi iyi dedi. Ince uzun guzel bi kiz olcak dedi keyfim yerine geldi :)) sonra nst bakti sanci yoktu. Dinlen yat bol bol dedi.
Canim guzel cikar insallah belki stres olmussundr ondandirKızlar nst bitti doktora gösterdim sancıda sıkıntı yok ama bebeğin kalp atışlarını pek beğenmedi bişeyler yicem 10 dk sonra tekrar gircem bakalım ne dicek bu sefer..
Tamamen ayni durumdayiz benim ek olarak ciddi aglatacak derecede sancilarim oldu kuzum. Doktora gittim acilmam yokmus ultrasonda bebek iyi nst de sanci yok. Ama doktor bey kasiklarim patlicak gibi baski var diyorum normal bebek kilo aldi ve doguma hazirliyo kendini asagi itiyo dedi. Yuruyemiyorum bende cikcakmis gibi korkuyorum. Geniz akintisi bogaz acisi onlarda var sagolsun. Isin kotusu birde 18 yasindan beri tamamlayamadigim 20 lik dis acisi eklendi. Hayirlisi olsun hakkimizdaKızlar yavaş yavaş dökülmeye başlıyoruz
Ben de bu akşam çok kötü oldum
Oğlum çok hareket etti o hareket ettikçe benim nabzım tavanlara çıktı
Çarpıntım arttı
Bayılmalara ramaklar kala duruyordum
Sonra biraz geçer gibi oldu
Ayağa kalktım
Rahmimde bir baskı hissettim
Tamam geliyor dedi yürüyemedim bile
Kafasıyla yokladı ciddi ciddi neyseki durdu
Şimdi belime kasıklarıma ara ara sancılar giriyor
Uyuyamıyorum üstüne geniz akıntım var Boğaz’da gıcık yapıp kuru kuru öksürüyorum bi bu eksikti.
Anne olmak Kadın olmak ne kadar zor yine hatırlamış oldum
Allahım yardım et bize
Kaç çıktı çok önemli cnm emin ol bak kuzenimin eşini sezeryana aldilar tansiyon yükselince.kizlar ya tansiyon aleti bozuk ya da tansiyonum yuksek anlayamadim .
Sizde boyle bi sikintisi olan varmiydi bilginiz varmi
Canım azalırmış ama bu baya azalmış, 60 cc kalmış, bazı yerlerde hiç su yok.. pozisyonu da etkilermiş ama benimki öyle de değilmiş.. İlk çok üzülmüştüm ama şimdi iyiyim, Hayırlısı olur inşallahSon haftalarda suyun azalması çok normal canım sakın aklına kötü bişey getirme. Benimde oğlumda suyum azalmıştı baya ama 40 hafta bittiği halde doğum olmamıştı. 41 in içinde mecburi sezeryan oldum ve çok şükür sağlıkla kucağıma aldım . Darısı şimdiki bebislerimize inşallah hepimizin
Ayyy maşallahKizlar bugun suyumun gelmesiyle normal dogum yaptim 20.10da oglum da bende iyiyiz Allahima sukur darisi basiniza insallahRabbim hepinizi bir avazda kurtarsin.
Tamamen ayni durumdayiz benim ek olarak ciddi aglatacak derecede sancilarim oldu kuzum. Doktora gittim acilmam yokmus ultrasonda bebek iyi nst de sanci yok. Ama doktor bey kasiklarim patlicak gibi baski var diyorum normal bebek kilo aldi ve doguma hazirliyo kendini asagi itiyo dedi. Yuruyemiyorum bende cikcakmis gibi korkuyorum. Geniz akintisi bogaz acisi onlarda var sagolsun. Isin kotusu birde 18 yasindan beri tamamlayamadigim 20 lik dis acisi eklendi. Hayirlisi olsun hakkimizda
Çok zormuş canım, Allah yardımcımız olsun
Benim 60-80 arası idare ettik kaç hafta canım. Hep iyiydi Allaha şükür darısı senin de başına. Bol bol yat dinlen yürüyüşü de bırak bebişine hiçbişey olmaz allahın izniyleCanım azalırmış ama bu baya azalmış, 60 cc kalmış, bazı yerlerde hiç su yok.. pozisyonu da etkilermiş ama benimki öyle de değilmiş.. İlk çok üzülmüştüm ama şimdi iyiyim, Hayırlısı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?