2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim eşim de iki gündür "Sen zayıfladın kolun bacağın incecik kaldı karnın büyümüyor bu çocuk 3 kilo doğarsa şükret" diyor Ağlıycam yaa...ben napabilirim bebeğe kilo aldıran her şey yasak...bence karnım büyüdüğü için kolum bacağım incecik görünüyor gayet de 9-10 kilo aldım yani...

EvBoregi Üzülme kız nolacak sezaryen oluversin annen var değil mi Allah başımızdan eksik etmesin ya olmasaydı eşin de bakmasaydı ilgilenmeseydi...bi de böyle düşün...bu saatten sonra bebeğe bir şey olmaz Allah ın izniyle...isterse de alsınlar haftaya salı nolmuş perde de gelir her sey de hallolur yeter ki sağlık olsun

Öok şükür bugün iyiydim yarına allah kerim canım sende dikkat et kendine

Benim 60-80 arası idare ettik kaç hafta canım. Hep iyiydi Allaha şükür darısı senin de başına. Bol bol yat dinlen yürüyüşü de bırak bebişine hiçbişey olmaz allahın izniyle
Yürümem canım artık, yer içer soluma yatarım, nasılsa normal dogamayacak babası kılıklı, koca kafalı bal küpüm benim

Öyle valla canım sağlıktan ötesi hikaye, önce çok panik olmuştum şimdi iyiyim şükür Zaten doktor 20 sinde alabiliriz demişti, alacaksa salı alsın napiim.. annem burda çok şükür, eşim de yardım eder, iyileşirim Allah’ın izniyle.. önce yavrum sağlıkla doğsun da.. sen nerelerdeydin bugün sesin çıkmadı? Nasılsın?

Öok şükür bugün iyiydim yarına allah kerim canım sende dikkat et kendine
Maşallah canım ben yine kötüyüm bütün belim komple ağrıyor ya. Belim hep ağrıdı benim bu hamilelikte ama bölgeseldi hiç korkmamıştım. Gelip gidiyor bir de Allahım inşallah bekler zamanını diyorum.

Piknik aman sitenin bahçesinde işte...kızkardeşim bizde ya öyle takıldık...çok yoruldum kaç gündür gezip duruyoruz...dün de Mudanya Trilye gezdik önceki gün Kapalı Çarşı Ulu Cami vs biraz kendime geldim evde çok yatmaya başlamışım da...yarın dönecek 4-5 güne annem gelir...geriden okuyup gelmeye çalışıyorum da 20-30 sayfa olmuş maşallah

Kizlar bugun suyumun gelmesiyle normal dogum yaptim 20.10da oglum da bende iyiyiz Allahima sukur darisi basiniza insallah Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsin.

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. Kendini topladığında doğum hikayeni anlatmayı unutma bize.
Darısı başımıza inşallah. Sende bir avazda dogurmussundur umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…