2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ohh iyi yapmışsın allah içine sindirsin, bebekler olunca gezmek zor olur

Karnım aç olduğundan olabilirmiş.. 9 aydır açım diyemedim! :) şimdi tost ve çikolata yedim tekrar bakıcaklar..
Aç bırakmışız bebekleri hep doktorlar yüzünden. Ohh tostu da bu bahaneyle götürdün afiyet olsun :)
Hiç sorma, besle büyüt danayı tanımasın anayı annem de babasını bu kadar çok sevmeseydin benzemezdi demez mi sevsek suç sevmesek suç
Her türlü suçlu cefakar analar kuzum napalım biz de yaşlanınca kesin öyle olucaz :)))

Resmen cocuk açlıktan bayılmış yemek yiyip aylar sonra da çikolata yiyince coştu... beni merak etmeyin kızlarr iyiyiz biz..
Bebek bahane çikolata şahane dimi hadi yine götürdün çikolatayı bi bahaneyle şaka maka emzik biberonu da kaynattın iki dakikada gözümden kaçtı sanma

13 9 oldu .
Limonlusu ictim bekliyorum tekrar olcerim .ins bi sorun cikmaz
Bir rahatsızlık veriyor mu canım. Geçmiş olsun bebeğin hareketlerine dikkat etmeye çalış çok önemli çünkü tansiyon siz 14 ölçerken o aslında 17 lere çıkmış inmiştir derdi doktor hep.

Aç bırakmışız bebekleri hep doktorlar yüzünden. Ohh tostu da bu bahaneyle götürdün afiyet olsun :)

Her türlü suçlu cefakar analar kuzum napalım biz de yaşlanınca kesin öyle olucaz :)))
Tostum kepekli ve yağsızdı ama bu saatte olmadı işte

Ohh iyi yapmışsın allah içine sindirsin, bebekler olunca gezmek zor olur
Eşime çok sinir oluyorum yaa...bu hafta persembe saat 1de randevum var ona gününü saatini söylemiycem kendim gidicem...kızkardeşim var diye bizimle hiç ilgilenmedi arayıp sormadı kaç gündür resmen yalvardım bi balkonu yıkamadı annem varken de aynı şeyi yapıyor onlar nasılsa benim gönlümü eğliyor aman üzülmesin kırılmasın üstüme titriyor beyefendi çok rahat...bi de bu aptal esprileri...herkesin içinde sürekli benimle dalga geçip duruyor...sen ne cektin ki esas ben cektim falan filan amanın pek de komiksin...ya hamileliğimde nefret ediyorum resmen adamdan...ben çok çalışkan ve hevesli bir insanım Allah muhtac etmesin kimseye bir işimi düşürmem kolay kolay...koştururum yaparım...kahır çekerim...Rabbim güç kuvvet versin...ya kaç kere muhtaç olucam ki sana değil mi sevgine şefkatine yardımına muhtaçken yapsana üstüne düşeni kahramanım ol...bir daha böyle fırsatı nerden bulacaksın

Provasi buysa ne diyelim basa gelen cekilir evet ameliyat olursan eger dikisleri kotu zorlar oksuruk kuzum sabahlari ac karnina 1 kasik bal ye oksurugu temizliyo iyi gelir sanada insallah.

Canım saldım zaten olacağın önüne geçemiyoruz kabullenelim bari. Yıldım ama bizi bizden başka anlayan olmaz evhamlarimizi sıkıntılarımızı kaygılarımızı çeken biliyor. Boşverdim artık soylenilenlere kulaklarımı tıkadım korkunun ecele faydası yok sağlıklı olsun emer kilo alır güzel kızım. Rabbim sağlık versin yeterki

Bir rahatsızlık veriyor mu canım. Geçmiş olsun bebeğin hareketlerine dikkat etmeye çalış çok önemli çünkü tansiyon siz 14 ölçerken o aslında 17 lere çıkmış inmiştir derdi doktor hep.
Okadar onemli.oldugunu bilmiyordum
Bebis hareketli cok sukur.

Resmen cocuk açlıktan bayılmış yemek yiyip aylar sonra da çikolata yiyince coştu... beni merak etmeyin kızlarr iyiyiz biz..

Aman iyi olunda sevindim canım gününü beklesin küçük bey öyle acele etmeye gerek yok.
peki gelen kan nedenmiş enfeksiyon mu nişan mı birşey dedi mi doktor

Selamlar bu saatte camasir toplayi katladim uerlestirdim makinedekileri astim yenilerini attim yikaniyo mutfagida topladim bulasik makinesini actim ustune bide mide yangini ve tansiyom cektim tabi gece mamasi hazirladim buyuk oglumun gonlunu yaptim hepsi 1 saat icinde .. yapiyorum ama hem kufur edip hem yapiyorum . Niye kendi nefsim rahatligim icin degil gercekten kotu durumdayim etrafimda namaz kilip hu hu ceken okadad cok insan varki yahu dinimizde yardima muhtac olan insana yardim edilmezmi . Herkrs biliyo nekadar zorda oldugumj ellerimin karpal tunelli oldugunu yuksek tansiyondan ölup ölup dirildigimi biri 5 biri 1 yasinda 2 bebek baktigimi camasir bulasik ev cabasi.ben anlamiyorum madem allahtan korkunuz var niye yardima muhtac olan birine yardim etmiyosunuz . Vallahi kendi nefsim icin soylemiyorum disaridan bakiyorum ama ödleri kopuyo rahatimiz bozulur diye gunah degilmi . Nooolur yardim etseniz . Etrafimdaki butun kadinlari allaha havale ediyorum rabbim sorsun . Eger zamani geldiginde ben yapmamissam vanada sorsun. Rabbim kimseye muhtac etmesin yalanci muslumanlardan uzak etsin hepimizi. Elhamdulillah muslumanim . Muslimanlik boyle bisey degil . Ne dertliyim bende ya . Pofff acaba psikolpjimmi bozuk yanlismi dusunuyorum anlamadim

Valla bıraksam benimki de aynısını yapıcak, annen var nasılsa diye iyice gevşedi ama ben burnundan getiririm. Bi de benim annem yaşlı 70 yasında, tansiyon hastası, annemle mi yaptık biz bu bebegi diye çemkiriyorum, kalkıp yapıyor. Annem saatlerce göbeğimi seviyor, karşıdan sesleniyor benimki hanimiş oğlum diye.. aynen ben de normalde her işimi kendim yaparım, asla kimseden yardım istemeyi istemem ama mecbur kalıyoruz işte, allah muhtaç etmesin sonrasında da.. sinirlenmemek lazım, sen de boşver dicem ama insanın elinde değil biliyorum

Bi dogum gunu kutlama oldumu vay efendim.bizi niye cagirmadin diye ozellikle ararlar niye yemegi keki ppgcasi eglencesi var . Asure aylarinda 1 km uol yuruyup asure dagittigimi biliyorum yakinlara.yazik kilmayin namaz bosuna. Bi bakin etrafiniza ihtoyaci olan insanlara yardim edin . Sinir oluyorum sinirrrrrrrr

Allah yardımcın olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…