- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #41.201
HaklisinYok yok iç, hiç bi şeycik olmaz.. tansiyon daha fena, en kötü bi de gaviscon içersin kuzum
Ohh iyi yapmışsın allah içine sindirsin, bebekler olunca gezmek zor olurPiknikaman sitenin bahçesinde işte...kızkardeşim bizde ya öyle takıldık...çok yoruldum kaç gündür gezip duruyoruz...dün de Mudanya Trilye gezdik önceki gün Kapalı Çarşı Ulu Cami vs biraz kendime geldim evde çok yatmaya başlamışım da...yarın dönecek 4-5 güne annem gelir...geriden okuyup gelmeye çalışıyorum da 20-30 sayfa olmuş maşallah
Aç bırakmışız bebekleri hep doktorlar yüzünden. Ohh tostu da bu bahaneyle götürdün afiyet olsun :)Karnım aç olduğundan olabilirmiş.. 9 aydır açım diyemedim! :) şimdi tost ve çikolata yedim tekrar bakıcaklar..
Her türlü suçlu cefakar analar kuzum napalım biz de yaşlanınca kesin öyle olucaz :)))Hiç sorma, besle büyüt danayı tanımasın anayıannem de babasını bu kadar çok sevmeseydin benzemezdi demez mi sevsek suç sevmesek suç
Bebek bahane çikolata şahane dimiResmen cocuk açlıktan bayılmış yemek yiyip aylar sonra da çikolata yiyince coştu... beni merak etmeyin kızlarr iyiyiz biz..
Bir rahatsızlık veriyor mu canım. Geçmiş olsun bebeğin hareketlerine dikkat etmeye çalış çok önemli çünkü tansiyon siz 14 ölçerken o aslında 17 lere çıkmış inmiştir derdi doktor hep.13 9 oldu .
Limonlusu ictim bekliyorum tekrar olcerim .ins bi sorun cikmaz
Gözünaydın canımKizlar bugun suyumun gelmesiyle normal dogum yaptim 20.10da oglum da bende iyiyiz Allahima sukur darisi basiniza insallahRabbim hepinizi bir avazda kurtarsin.
Ne bileyim panik oldum bahaneyle emzik bibrronda çıktı aradan :) çikolata iyi gitti bee :)Bebek bahane çikolata şahane dimihadi yine götürdün çikolatayı bi bahaneyle şaka maka emzik biberonu da kaynattın iki dakikada gözümden kaçtı sanma
Tostum kepekli ve yağsızdı ama bu saatte olmadı işteAç bırakmışız bebekleri hep doktorlar yüzünden. Ohh tostu da bu bahaneyle götürdün afiyet olsun :)
Her türlü suçlu cefakar analar kuzum napalım biz de yaşlanınca kesin öyle olucaz :)))
Eşime çok sinir oluyorum yaa...bu hafta persembe saat 1de randevum var ona gününü saatini söylemiycem kendim gidicem...kızkardeşim var diye bizimle hiç ilgilenmedi arayıp sormadı kaç gündür resmen yalvardım bi balkonu yıkamadı annem varken de aynı şeyi yapıyor onlar nasılsa benim gönlümü eğliyor aman üzülmesin kırılmasın üstüme titriyor beyefendi çok rahat...bi de bu aptal esprileri...herkesin içinde sürekli benimle dalga geçip duruyor...sen ne cektin ki esas ben cektim falan filan amanın pek de komiksin...ya hamileliğimde nefret ediyorum resmen adamdan...ben çok çalışkan ve hevesli bir insanım Allah muhtac etmesin kimseye bir işimi düşürmem kolay kolay...koştururum yaparım...kahır çekerim...Rabbim güç kuvvet versin...ya kaç kere muhtaç olucam ki sana değil mi sevgine şefkatine yardımına muhtaçken yapsana üstüne düşeni kahramanım ol...bir daha böyle fırsatı nerden bulacaksınOhh iyi yapmışsın allah içine sindirsin, bebekler olunca gezmek zor olur
Provasi buysaAllah sonumuzu hayır etsin.Ne zor ya.Ben de dün doktordaydım sıkıntı görmedi
Prova yaptırıyor bizim bebişler bize
Bu geniz akıntısının hamilelikle bir bağlantısı var mı acaba!!!Bende ki allerjik bir durum iyi anladım inş Doğumdan sonra geçer geçmezse ameliyattan sonra sıkıntı öksürük işi dikişleri zorlar ALlah korusun
Senin diş eklenmiş bir de yaaaa o da eksik kalsaymış.
Olsun be o da güzel gitmiştir bence. Bebiş sevmiş ki coşmuş :)Tostum kepekli ve yağsızdı ama bu saatte olmadı işte
Benim eşim de iki gündür "Sen zayıfladın kolun bacağın incecik kaldı karnın büyümüyor bu çocuk 3 kilo doğarsa şükret" diyorAğlıycam yaa...ben napabilirim bebeğe kilo aldıran her şey yasak...bence karnım büyüdüğü için kolum bacağım incecik görünüyor gayet de 9-10 kilo aldım yani...
Okadar onemli.oldugunu bilmiyordumBir rahatsızlık veriyor mu canım. Geçmiş olsun bebeğin hareketlerine dikkat etmeye çalış çok önemli çünkü tansiyon siz 14 ölçerken o aslında 17 lere çıkmış inmiştir derdi doktor hep.
Resmen cocuk açlıktan bayılmış yemek yiyip aylar sonra da çikolata yiyince coştu... beni merak etmeyin kızlarr iyiyiz biz..
Valla bıraksam benimki de aynısını yapıcak, annen var nasılsa diye iyice gevşedi ama ben burnundan getiririm. Bi de benim annem yaşlı 70 yasında, tansiyon hastası, annemle mi yaptık biz bu bebegi diye çemkiriyorum, kalkıp yapıyor. Annem saatlerce göbeğimi seviyor, karşıdan sesleniyor benimki hanimiş oğlum diye.. aynen ben de normalde her işimi kendim yaparım, asla kimseden yardım istemeyi istemem ama mecbur kalıyoruz işte, allah muhtaç etmesin sonrasında da.. sinirlenmemek lazım, sen de boşver dicem ama insanın elinde değil biliyorumEşime çok sinir oluyorum yaa...bu hafta persembe saat 1de randevum var ona gününü saatini söylemiycem kendim gidicem...kızkardeşim var diye bizimle hiç ilgilenmedi arayıp sormadı kaç gündür resmen yalvardım bi balkonu yıkamadı annem varken de aynı şeyi yapıyor onlar nasılsa benim gönlümü eğliyor aman üzülmesin kırılmasın üstüme titriyor beyefendi çok rahat...bi de bu aptal esprileri...herkesin içinde sürekli benimle dalga geçip duruyor...sen ne cektin ki esas ben cektim falan filan amanın pek de komiksin...ya hamileliğimde nefret ediyorum resmen adamdan...ben çok çalışkan ve hevesli bir insanım Allah muhtac etmesin kimseye bir işimi düşürmem kolay kolay...koştururum yaparım...kahır çekerim...Rabbim güç kuvvet versin...ya kaç kere muhtaç olucam ki sana değil mi sevgine şefkatine yardımına muhtaçken yapsana üstüne düşeni kahramanım ol...bir daha böyle fırsatı nerden bulacaksın
Allah yardımcın olsun canım.Selamlar bu saatte camasir toplayi katladim uerlestirdim makinedekileri astim yenilerini attim yikaniyo mutfagida topladim bulasik makinesini actim ustune bide mide yangini ve tansiyom cektim tabi gece mamasi hazirladim buyuk oglumun gonlunu yaptim hepsi 1 saat icinde .. yapiyorum ama hem kufur edip hem yapiyorum . Niye kendi nefsim rahatligim icin degil gercekten kotu durumdayim etrafimda namaz kilip hu hu ceken okadad cok insan varki yahu dinimizde yardima muhtac olan insana yardim edilmezmi . Herkrs biliyo nekadar zorda oldugumj ellerimin karpal tunelli oldugunu yuksek tansiyondan ölup ölup dirildigimi biri 5 biri 1 yasinda 2 bebek baktigimi camasir bulasik ev cabasi.ben anlamiyorum madem allahtan korkunuz var niye yardima muhtac olan birine yardim etmiyosunuz . Vallahi kendi nefsim icin soylemiyorum disaridan bakiyorum ama ödleri kopuyo rahatimiz bozulur diye gunah degilmi . Nooolur yardim etseniz . Etrafimdaki butun kadinlari allaha havale ediyorum rabbim sorsun . Eger zamani geldiginde ben yapmamissam vanada sorsun. Rabbim kimseye muhtac etmesin yalanci muslumanlardan uzak etsin hepimizi. Elhamdulillah muslumanim . Muslimanlik boyle bisey degil . Ne dertliyim bende ya . Pofff acaba psikolpjimmi bozuk yanlismi dusunuyorum anlamadim
Amin bebegim haksizmiyim noolir disardan bakan biri gibi yaz. Uzulurum falan diye dusunme acaba yanlismi dusunuyorum benim ruh halimmi problemliAllah yardımcın olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?