2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
kizlar sutu lutfen hazir almayin normalde inek sutu paket sutu gibi uzun omurlu olmuyor katki gidalar var ayrica bende inek sutu cok tiksinirdim. ama kizimdan sonra yogurdumu yapiyorum kavonozlaraki ben eksi yogurt hic sevmem ekside olmuyor kaymak cok lezzetli inan hazir aldiginizdan cok guzel oluyor burda benim amcam satiyor evlere bile gidiyor herseyin en sagliklisini yapalim

ultrasyona gittimizde buranin gosterdi gibide gorunmuyorki anlayamadim yani bendr tam 9 oluyorum 9 hafta bir gunlukken 10cu hafta diyor

9+1 olunca 9 haftayı bitirmiş 10. hafta içerisine girmiş oluyorsun canım :) o nedenle 10. hafta yazıyor

Ben 6+1 de bebeği gördüm fakat kalp atışlarını daha duyamadım. Haftaya sende görürsün bebeğini :)

Ben 6+1 de bebeği gördüm fakat kalp atışlarını daha duyamadım. Haftaya sende görürsün bebeğini :)
Yarın 6+4 olacağım kontrolüm var ama kese dışında birşey görmeyi beklemiyorum, öncekiler de öyle olmuştu bakalım artık, yarin doktordan çıkar çıkmaz yazarım durumumu

Yarın 6+4 olacağım kontrolüm var ama kese dışında birşey görmeyi beklemiyorum, öncekiler de öyle olmuştu bakalım artık, yarin doktordan çıkar çıkmaz yazarım durumumu

kizimdayken 6 hafta 5 gunluken gormustum cihazi iyiyse belki kalp atisi bile duyarsin insallah yarin mutlu haberlerle donersn

9+ kaç sa onu söyle 10 hafta de 12 hafta de , soranlara ne dediğinin bir önemi yok aslında, önemli olan haftanla doktorun ölçümü uyumlu mu değil mi ona bak canım
7 hafta 1 gunlukken dogru cikti hesabimla ayni simdi 2 hafta sonra doktor gel demisti ama ben 3 hafta sonraya attim biraz daha buyuk gorim gelisimi nasil olmus anlim diye haftaya kadar nasil dayanacam bilmiyorum 3 ekim

Birde hastaneden hastaneye fark var cihazlar ve teknoloji olarak. Ben iki farklı hastaneye gittim gercekten fark oldu

Birde hastaneden hastaneye fark var cihazlar ve teknoloji olarak. Ben iki farklı hastaneye gittim gercekten fark oldu
Evet farklılık gösteriyor ama benim daha 6 aylık bebegim var o zamanki gittiğim doktoruma gidiyorum, yani cihaz aynı doktor ayni o geç döllenme idi buda öyle sanırım çünkü 10 gün önce keseyi düzgün göremedi

Son düzenleme:
Geç döllenmedir. Zaten yumurtlama tarihleri genelde hep aynıdır o yuzden döllenme de ayni zamanda olmuştur. Haftaya görünür hayırlısıyla inşallah

Geç döllenmedir. Zaten yumurtlama tarihleri genelde hep aynıdır o yuzden döllenme de ayni zamanda olmuştur. Haftaya görünür hayırlısıyla inşallah
Son adet tarihin 13 ağustos mu senle aramızda 1 gün var. Şimdi baktım öyleymiş

Son düzenleme:
Yorgunluktan olabilir tatlım bak kızın yoruyor işler yoruyordur hayatın belli başlı stresleri de var işin içinde inşallah sağlık sorunu dan dolayı değildir canim

ultrasyona gittimizde buranin gosterdi gibide gorunmuyorki anlayamadim yani bendr tam 9 oluyorum 9 hafta bir gunlukken 10cu hafta diyor
Can'ım hangi haftanın içindeysen onu yazar. 10 haftanın içindesin yani.

Ben devletten tırsıyorum açıkçası. Hemşirelerin tutumu bile çok kötü. Arkadaşım Kanuni sultan Süleyman'da yapmıştı. Çok pişman oldu.
Hatta özellerde de Doğuma benimle girecek birine müsade edeni tercih edicem. Şu bebek karıştırma vs durumları çok korkutuyor beni. Ben doğduğumda karışmışım ondan herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…