- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #4.121
ultrasyona gittimizde buranin gosterdi gibide gorunmuyorki anlayamadim yani bendr tam 9 oluyorum 9 hafta bir gunlukken 10cu hafta diyor
Ben 6+1 de bebeği gördüm fakat kalp atışlarını daha duyamadım. Haftaya sende görürsün bebeğini :)Hadi gözünüz aydın, ikinci hamileliğimde benimde geç görünmüştü eğer doktorun keseye sağlıklı diyorsa sıkıntı etme sonradan görünür o, herkesin haftası aynı olmaz, ornegin ilk cocugumda 6 haftalık duyduğum kalp atışlarını ikinci cocugumda 8. Haftada anca duymuştuk bakalım bu bebiş ne zaman gösterecek kendini
9+1 olunca 9 haftayı bitirmiş 10. hafta içerisine girmiş oluyorsun canım :) o nedenle 10. hafta yazıyor
Yarın 6+4 olacağım kontrolüm var ama kese dışında birşey görmeyi beklemiyorum, öncekiler de öyle olmuştu bakalım artık, yarin doktordan çıkar çıkmaz yazarım durumumuBen 6+1 de bebeği gördüm fakat kalp atışlarını daha duyamadım. Haftaya sende görürsün bebeğini :)
9+ kaç sa onu söyle 10 hafta de 12 hafta de , soranlara ne dediğinin bir önemi yok aslında, önemli olan haftanla doktorun ölçümü uyumlu mu değil mi ona bak canımo zaman ben soranLra 10 haftami demeliyim
Yarın 6+4 olacağım kontrolüm var ama kese dışında birşey görmeyi beklemiyorum, öncekiler de öyle olmuştu bakalım artık, yarin doktordan çıkar çıkmaz yazarım durumumu
7 hafta 1 gunlukken dogru cikti hesabimla ayni simdi 2 hafta sonra doktor gel demisti ama ben 3 hafta sonraya attim biraz daha buyuk gorim gelisimi nasil olmus anlim diye haftaya kadar nasil dayanacam bilmiyorum 3 ekim9+ kaç sa onu söyle 10 hafta de 12 hafta de , soranlara ne dediğinin bir önemi yok aslında, önemli olan haftanla doktorun ölçümü uyumlu mu değil mi ona bak canım
o zaman ben soranLra 10 haftami demeliyim
Birde hastaneden hastaneye fark var cihazlar ve teknoloji olarak. Ben iki farklı hastaneye gittim gercekten fark olduYarın 6+4 olacağım kontrolüm var ama kese dışında birşey görmeyi beklemiyorum, öncekiler de öyle olmuştu bakalım artık, yarin doktordan çıkar çıkmaz yazarım durumumu
Evet farklılık gösteriyor ama benim daha 6 aylık bebegim var o zamanki gittiğim doktoruma gidiyorum, yani cihaz aynı doktor ayni o geç döllenme idi buda öyle sanırım çünkü 10 gün önce keseyi düzgün göremediBirde hastaneden hastaneye fark var cihazlar ve teknoloji olarak. Ben iki farklı hastaneye gittim gercekten fark oldu
Geç döllenmedir. Zaten yumurtlama tarihleri genelde hep aynıdır o yuzden döllenme de ayni zamanda olmuştur. Haftaya görünür hayırlısıyla inşallahEvet farklılık gösteriyor ama benim daha 6 aylık bebegim var o zamanki gittiğim doktoruma gidiyorum, yani cihaz aynı doktor ayni o geç döllenme idi buda öyle sanırım çünkü 10 gün önce keseyi düzgün göremedi
Son adet tarihin 13 ağustos mu senle aramızda 1 gün var. Şimdi baktım öyleymişGeç döllenmedir. Zaten yumurtlama tarihleri genelde hep aynıdır o yuzden döllenme de ayni zamanda olmuştur. Haftaya görünür hayırlısıyla inşallah
Yorgunluktan olabilir tatlım bak kızın yoruyor işler yoruyordur hayatın belli başlı stresleri de var işin içinde inşallah sağlık sorunu dan dolayı değildir canimsadece o degil kalbimde hamile kalmadan oncede beri bi sıkiliyor sanki oksijen yeterli gitmiyo acayip yata dusuyorum kizima yetemiyorum hamile kalmadan oncede fark ettim ilk isim doktor dedim o zaman memleketteydik dondukden biraz sonra hamile kaldim
Can'ım hangi haftanın içindeysen onu yazar. 10 haftanın içindesin yani.ultrasyona gittimizde buranin gosterdi gibide gorunmuyorki anlayamadim yani bendr tam 9 oluyorum 9 hafta bir gunlukken 10cu hafta diyor
Ben devletten tırsıyorum açıkçası. Hemşirelerin tutumu bile çok kötü. Arkadaşım Kanuni sultan Süleyman'da yapmıştı. Çok pişman oldu.kizlar ben ilk sezeryanimi ozelde yaptirdim. ikincide suanlik devlete gidiyorum. yenemin kiz kardesi var oda sezeryan ikinci devlete dogurcakmis bosuna para verme takip ettin doktor yap dogumu diyor kafami karistirdi dogrusu ben dogum yaptim doktordan cok memnunum devletteki doktorada zor randevu buluyorum makineleride eski bilemedim sizce napmaliyim devletle bi konussam mi ama ozelide istiyorum bi yandan hem benimle hem kizimla ilgili refakatciyede pek birsey kalmiyor devlette seni ve bebegi oylece birakiyolarmis
Aaa ne güzel. Bende inşallah ismini söylerler rüyamda diyorum hiç isim düşünme durumumuz olmazSelam canlarım rüyamda kızım olacağını söylüyordum birine hadi hayırlısı bir oğlum var bı de kız olursa hepsinin tadına bakmış oluruzhayırlı sağlıklı bir evlat olsun da
sat 20 ağustos cnmBilgilerini yazarsan eklerim cnm
sat 20 ağustos cnmBilgilerini yazarsan eklerim cnm
ARKADAŞLAR KARINDAN USGDE SOLDASA NE DENİLİYORDU CİNSİYETE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?