- 10 Eylül 2017
- 884
- 1.090
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #4.161
Canım benimde bel fitigim var 4 sene önce epidural enjeksiyon oldum ondan beri rahat ettim ameliyat demişlerdi ayağıma vuruyordu yuruyemiyodum agridan. Ağrı olmadığı zamanlarda sırt üstü yatıp iki elini belinin altında birleştirip belini ellerine doğru it bu şekilde bel kaslarını guclendirirsen fıtık agrin olmaz ınş ve bebek büyüyüp agirlastiginda da rahat edersin bel ağrısı bel kaslarının gucsuzlugunden oluyor ağırlığı tasiyamayinca fıtık oluyorHamile kalmadan evvel fizik tedavi gördüm belimden ama çektiğim ağrının tarifi yok. Çünkü 2 kere daha önce bel fıtığı ameliyatı oldum. Ve emar çekildi. Tekrar fıtık çıkmış. Ameliyat yerinde kireçlenme var ve omurilikte hafifçe eğrilik başlamış vs vs. Sabahları iki büklüm dogrulamayan ben. Mucize gibi bir şey. Önceki kadar agrimiyor belim su an. İnşallah sonuna kadar böyle devam eder yandım yoksa
Geçmiş olsun canım ne olacak şimdi kürtaj falanmı yapılacakKizlar benim bugun kontrolum vardi
Kalp atisi duyacaktik ama kismet olmadi duyamadik. Beta degerlerim zaten 2 kat artis gostermemisti. Allahim boyle uygun gordu demekki. Size hayirli dogumlar diliyorum
Ne güzel bir dua almışsınız Rabbim yüzünüzü güldürmüş. Her kapıya geleni Hızır bil diye boşuna dememişler. İnş sen de rüyanda görürsün Can'ım. İçine sinen bir isim olur.Ay ne güzel oğlun olursa koyacakmisin peki. Geçen yıl k.validemle k.pederim kurban bayramı arifesinde yatsı namazını kılmak için camiye girdiler bizde kapı önünde bekliyoruz eşimle. Birisi herkesin bayramını kutluyor bizede dedi bayramınız mübarek olsun diye esimde 3 -5 birşeyler verdi. Bu akşam size dua edecem seneye beklediğiniz haber gelecek dedi şaşırdık eşimle. Bu sene aynı ayda beklediğimiz haberi aldık. Rabbime şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin. Sağlıkla da kucagimiza alalım inşallah.
Aynı gün aynı isimde Doğum yapan başka bir hasta varmış. Beni o kadına o kadının bebeğini anneme vermişler. Allahtan Doğum esnasında annem cinsiyetime bakmış. Diğer bebek erkekmiş. Eline verilenin erkek olduğunu görünce şok geçirmişler. Ya o da kız olsaydı
Can'ım ya çok üzüldüm.Kizlar benim bugun kontrolum vardi
Kalp atisi duyacaktik ama kismet olmadi duyamadik. Beta degerlerim zaten 2 kat artis gostermemisti. Allahim boyle uygun gordu demekki. Size hayirli dogumlar diliyorum
Evet o da var ama benim son çıkan fıtık yol çalışmasındaki kumlar yüzünden ayağım bir kaydı yere düştüm. o anda fıtık çıktı . Yanımda eşim de vardı . kolundan tuttuğum halde. omurilik te daralma var olduğum ameliyatlar yüzünden. Bir tanidigim hamile olunca omurlar açılıyor demisti. İnşallah açılırda bende rahat ederimCanım benimde bel fitigim var 4 sene önce epidural enjeksiyon oldum ondan beri rahat ettim ameliyat demişlerdi ayağıma vuruyordu yuruyemiyodum agridan. Ağrı olmadığı zamanlarda sırt üstü yatıp iki elini belinin altında birleştirip belini ellerine doğru it bu şekilde bel kaslarını guclendirirsen fıtık agrin olmaz ınş ve bebek büyüyüp agirlastiginda da rahat edersin bel ağrısı bel kaslarının gucsuzlugunden oluyor ağırlığı tasiyamayinca fıtık oluyor
Kizlar benim bugun kontrolum vardi
Geçmiş olsun canım ne olacak şimdi kürtaj falanmı yapılacak
Oncelikli olarak kendisinin dusmesini bekleyecegiz. Bebek var fakat gelismemis dedi.Can'ım ya çok üzüldüm.şimdi ne olacak peki?
Boş gebelik mi dedi? Kürtaj mı olacaksın
hassasiyetin icin sagol. Beni en iyi sen anlarsin. Senin benim isteyen herkesin en kisa zamanda olur insallah...Senin icin girip bakmistim sayfaya.....
Biz isteriz Allah en guzel zamani bilir.Insallah en kisa zamanda saglikla olur canim.
Son durumun nedir?
bebek var fakat gelismemis dedi dr. Insallah canimCanım ne desek boş biliyorum ama dikkat et kendine inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik nasip olur.. Ne dedi dr. boş gebelik mi?
Canım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun. Allah yar ve yardımcın olsun. İnşallah bir dahaki gebeliğin de sağ salim kucağına almak nasip olsunKizlar benim bugun kontrolum vardi
Canım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun. Allah yar ve yardımcın olsun. İnşallah bir dahaki gebeliğin de sağ salim kucağına almak nasip olsun
Allah razi olsun bana dua eder misiniz hamilelerin duasi kabul olur.Gecmis olsun cnm. Ins kendiliginden düşer , işleme gerek kalmaz. En yakin zamanda saglikli, hayirli evlatlarin olur ins
Ben seni çok iyi anlıyorum su an. Geçen sene 9 haftalık kalp atışlarını gördüğüm bebegimi kaybettim. La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim . duasını çokça tekrar et. Bu dua içini çok rahatlatacak emin olabilirsin. Allahım sabrını versin sana ve cümlemize.Allah razi olsun bana dua eder misiniz hamilelerin duasi kabul olur.
İyiyim canim ama midemdeki yanma rahatsız ediyor baya bir de hep uykum var. Kesemizi de gördük cumartesi günü 7 ekimde kalp atisinida duyarız allahın izniyle. Sen nasılsın senin de az kaldı inşallah.canım nasılsın? keseyi gördünüz mü? ne zamandır gruba girip yazacağım şimdi seni burda görünce yazayım dedim
çok geçmiş olsun, inşallah çok kolay atlatırsın bu süreci, sonrasında çok sağlıklı bir gebeliğin olur inşallahAllah razi olsun bana dua eder misiniz hamilelerin duasi kabul olur.
Canım tüm kalbimle dualarım seninle benimde kızımdan önce bir bebeğimin 9 haftalıkken kalbi durmuştu kürtajla alındı çok aüladım yıprandım acabalar kafamda döndü durdu çok şükür 5ay sonra kızıma hamile kaldım rabbim sanada en kısa zamanda sağlıklı bir melek göndersin bu arada drum kızıma hamilelalınca coraspin başlattı şimdiki gebeliğimdede coraspine başladımAllah razi olsun bana dua eder misiniz hamilelerin duasi kabul olur.
bebek var fakat gelismemis dedi dr. Insallah canim
Ben seni çok iyi anlıyorum su an. Geçen sene 9 haftalık kalp atışlarını gördüğüm bebegimi kaybettim. La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim . duasını çokça tekrar et. Bu dua içini çok rahatlatacak emin olabilirsin. Allahım sabrını versin sana ve cümlemize.
çok geçmiş olsun, inşallah çok kolay atlatırsın bu süreci, sonrasında çok sağlıklı bir gebeliğin olur inşallah
sagolun kizlar Allah razi olsun sizden. Cok kotuyum suanda.Gecmis olsun canim insallah kendiliginden duser. Bende ilk hamileligimde kese vardi ama bebek olusmamisti, kurtajdan bi gun once kanamam basladi ve 3 kere parca dustugunu hissetmistim. Ertesi gun kontrolde az bi parca daha kaldigi icin kurtaj oldum. Hic korkulacak bisey degil icin rahat olsun Allah'im tez zamanda insallah saglikli hayirli evlatlar nasip eylesin.
Bazı hastalıklar hamilelikte iyileşir diyorlar inşallah iyileşir hiçbir sikintin kalmaz canım . Su belediyelerin yol bozup yapma heveslerinden o kadar cok insan kaza geçiriyor yaralanıyor kiEvet o da var ama benim son çıkan fıtık yol çalışmasındaki kumlar yüzünden ayağım bir kaydı yere düştüm. o anda fıtık çıktı . Yanımda eşim de vardı . kolundan tuttuğum halde. omurilik te daralma var olduğum ameliyatlar yüzünden. Bir tanidigim hamile olunca omurlar açılıyor demisti. İnşallah açılırda bende rahat ederim
Bazı hastalıklar hamilelikte iyileşir diyorlar inşallah iyileşir hiçbir sikintin kalmaz canım . Su belediyelerin yol bozup yapma heveslerinden o kadar cok insan kaza geçiriyor yaralanıyor kiEvet o da var ama benim son çıkan fıtık yol çalışmasındaki kumlar yüzünden ayağım bir kaydı yere düştüm. o anda fıtık çıktı . Yanımda eşim de vardı . kolundan tuttuğum halde. omurilik te daralma var olduğum ameliyatlar yüzünden. Bir tanidigim hamile olunca omurlar açılıyor demisti. İnşallah açılırda bende rahat ederim
Yorgunluktan olabilir tatlım bak kızın yoruyor işler yoruyordur hayatın belli başlı stresleri de var işin içinde inşallah sağlık sorunu dan dolayı değildir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?