2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    349
sagolun kizlar Allah razi olsun sizden. Cok kotuyum suanda. Hayatimmm70 NRYSYN siz neden gelismedigini ogrenmek icin genetige gonderdiniz mi bebeginizden bir parca?

Parcayi patoloji ye gonderdiler ama ben sonucu almaya gitmedim. Kotu dusunmek istemedim zaten doktorda cok normal karsiladi. Cok rastlanan bi durummus, suan nasil hamile kaldiysan tekrar sorunsuz hamile kalabilirsin dedi. Internette arastirdim farkli sebebleri var.
 
sagolun kizlar Allah razi olsun sizden. Cok kotuyum suanda. Hayatimmm70 NRYSYN siz neden gelismedigini ogrenmek icin genetige gonderdiniz mi bebeginizden bir parca?
Canım. Parcayi kürtaj dan sonra patoloji ye göndermisler ama bir sorun çıkmamış. benim doktorum genetik bölümü ne yönlendirdi. Yaşım su an 40 ve 3 tane düşük yapma lüksün yok dedi. Araştırdım. Testler yapıldı. Kromozom larda sorun çıkmadı. Kan pıhtılaşma problemi çıktı bende. Ben kartal devlet hastanesine gittim.
 
İyiyim canim ama midemdeki yanma rahatsız ediyor baya bir de hep uykum var. Kesemizi de gördük cumartesi günü 7 ekimde kalp atisinida duyarız allahın izniyle. Sen nasılsın senin de az kaldı inşallah.
canım mide yanman için çubuk kraker tuzsuz nohut leblebilerden var ya beyaz oluyor onlardan öneririm.bulantın olursada zencefilli şekerler birebir gelmişti bana benim mide bulantım yanmam 9 haftalık olunca son bulmuştu ama hiç geçmicek gibi berbat geçmişti günlerim inşallah seninde çabuk geçer. biz iyiyiz şükür Rabbim sizlerede bugünlere erişmeyi nasip etsin inşallah
 

cocuk karisimindan bende cok korkuyorum kizimdayken esime beni bosver kizimi sıki takip et demistim. bende ozeli istiyorum annem olamicak yanimda kaynanam beni sevmez oyle eline kalmak istemiyorum orda seni giydiriyolar ilgileniyolar ben cok memnun kaldim yengem para verme nasilsa sezeryan normal olsan gelen elliyo giden elliyo diye ozele git derdim diyo neyseki esimde ozelden yana yengemde diyo devletteyken dogum oluyo cocuk orda sen orda oyle koyyolar ilgilenmiyolarmis hele umraniye gibi yerde suriyeydi turktu cok doguran var cok karisan bile olabilir acayip dikkat gerektiriyo. ozeldeki doktorumdan cokda memnun kalmistim. bilemedim napim diye amcamda doktor karisi tutturuyo devlette dogur
 
Hangisi içine siniyorsa sen öyle yap güzelim . Sonuçta sıkıntıyı çekecek olan sensin.
 
Kimin ne düşündüğü hiç önemli değil. Nerde kafan rahat olacaksa orda yap doğumunu. Sonuçta doğum bu, kaç kere yaşanıyor ki. Keşke devlet hastanelerinde gerektiği gibi hassas davranılsa da orda yapsak doğumu. Ben şahsen sırf devlet hastanesindeki ilgisizlikten dolayı tercih etmiyorum. Oysa ki devletin dr larının özeldeki dr lardan daha tecrübeli olduklarını düşünüyorum
 
Can'ım yanında kimse olmayacaksa ve maddi açıdan zorlamayacaksa özeli tercih et. Hatta bence asıl sezaryende özel seçilmeli. Ne bileyim o daha önemli sanki. Sonuçta normal şekilde evde bile doğurabiliyor insanlar.
 
@limonlutarcinlikek
Canım çok üzüldüm ama bikaç Dr. A daha git bence özele gittiysen eğer bi devlet hastanesinede git ve kanaman başlamadan kürtaj olma
Çünkü benim ablamada aynı şeyi söylediler özelde hemen kürtaj olman lazım dediler çok kötü olmuştuk annem tecrübeli olduğu için hemen başka hastanelere yönlerdirdi devlete de gittik ve bebeğin sağlıklı olduğunu öğrendik şimdi aslan gibi bi oğlu var bazen para için yapıyorlar özeller

İnşaAllah senin bebeğinde sağlıklıdır bi yanlışlık vardır
 
Oncelikli olarak kendisinin dusmesini bekleyecegiz. Bebek var fakat gelismemis dedi.
hassasiyetin icin sagol. Beni en iyi sen anlarsin. Senin benim isteyen herkesin en kisa zamanda olur insallah...

İnsallah canım.
İnsallah normal surecte ilerler kendiliginden sonlanir.
Benim parca icin kurtajda oldu bi nevi,fakat dis gebelikte bi olusum bulunamadigindan sonlandirilma sansi bile yok.Iste igne vuruldum bekliyorum bide illet bi hastalikmiscasina davranilmasida cabası.
Vardir bi hayır.
Genetik arastirmasi icin 3 kayip beklemeden 2 oldugunu soyleyerek sansini arttirabilirsin en azindan sonrakinde ne yapacagini bilirsin.

Soz konusu degerlerin oldugu icin baska doktorada gorun diyemiyorum,biliyorum malesef.
 
Oncelikli olarak kendisinin dusmesini bekleyecegiz. Bebek var fakat gelismemis dedi.
hassasiyetin icin sagol. Beni en iyi sen anlarsin. Senin benim isteyen herkesin en kisa zamanda olur insallah...
Canım cok üzüldüm inşallah tez zamanda tekrar mutlu haberler alırsın bişey sormak istiyorum gelişmediğine nasıl karar verdi doktorun
 
sagolun kizlar Allah razi olsun sizden. Cok kotuyum suanda. Hayatimmm70 NRYSYN siz neden gelismedigini ogrenmek icin genetige gonderdiniz mi bebeginizden bir parca?
Canım öncelikle çok geçmiş olsun çok zor bir durumdur iyi bilirim. Tam 12 yıldır 2 kez normal gebelik kalp atışını duymadan düşükle sonuçlandı. Sonrasında yıllarca hamile kalamadım 3 aşılama tutmadı ve 5 ay önce tüp bebek yaptırdım tuttu fakat istenilen artış olmadığı için düştü. Daha önceki kurtajımda cenini labratuvara gönderdim birşey çıkmamıştı. Benim genetik sonucumda kan pıhtılaşması olduğu çıktı. 3 ay önce acaba rahimde bi bozukluk mü var diye histereskopi yaptırdım enfeksiyon kapmışım aletlerden ölüyordum resmen. Hamile kalabilmek için yapmadığım hiç birşey kalmadı. Önümüzdeki ay 2. Tüp bebeği yatıracaktık ki yaradan yıllar sonra nasip etti. Vakti zamanı gelmiş demekki. Çok zor bir durum ama en azından hamile kalmanda sıkıntı yoksa, öncesinde araştırma yap kan pıhtılaşması olabilir sperm kalitesi düşük olabilir. Rahim çok kuvvetli olmayabilir. Rahim anatomisinde sıkıntı olabilir. Tiroidin yüksek olabilir. Bütün araştırmalarını yap genetiğe baktırın mutlaka. Ve rahat ol ne kadar stres yaparsan zamanı o kadar geri alıyorsun. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin. Inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğin olur.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…