- 22 Eylül 2017
- 475
- 495
- 103
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #4.181
sagolun kizlar Allah razi olsun sizden. Cok kotuyum suanda.Hayatimmm70 NRYSYN siz neden gelismedigini ogrenmek icin genetige gonderdiniz mi bebeginizden bir parca?
Canım. Parcayi kürtaj dan sonra patoloji ye göndermisler ama bir sorun çıkmamış. benim doktorum genetik bölümü ne yönlendirdi. Yaşım su an 40 ve 3 tane düşük yapma lüksün yok dedi. Araştırdım. Testler yapıldı. Kromozom larda sorun çıkmadı. Kan pıhtılaşma problemi çıktı bende. Ben kartal devlet hastanesine gittim.sagolun kizlar Allah razi olsun sizden. Cok kotuyum suanda.Hayatimmm70 NRYSYN siz neden gelismedigini ogrenmek icin genetige gonderdiniz mi bebeginizden bir parca?
canım mide yanman için çubuk kraker tuzsuz nohut leblebilerden var ya beyaz oluyor onlardan öneririm.bulantın olursada zencefilli şekerler birebir gelmişti banaİyiyim canim ama midemdeki yanma rahatsız ediyor baya bir de hep uykum var. Kesemizi de gördük cumartesi günü 7 ekimde kalp atisinida duyarız allahın izniyle. Sen nasılsın senin de az kaldı inşallah.
cok gecmis olsun allah en kisa zamanda saglikli gebelik nasip etsin ins cnm beta degerin kac kac artmisti benimde tam 2 kat artmadi ve kesede net gorunmedi bende cok korkuyorum yarin belli olucakGeçmiş olsun canım ne olacak şimdi kürtaj falanmı yapılacak
Can'ım hangi haftanın içindeysen onu yazar. 10 haftanın içindesin yani.
Ben devletten tırsıyorum açıkçası. Hemşirelerin tutumu bile çok kötü. Arkadaşım Kanuni sultan Süleyman'da yapmıştı. Çok pişman oldu.
Hatta özellerde de Doğuma benimle girecek birine müsade edeni tercih edicem. Şu bebek karıştırma vs durumları çok korkutuyor beni. Ben doğduğumda karışmışım ondan herhalde
Rabbim hayırlı vakitte hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin. Allah yardımcın olsunbebek var fakat gelismemis dedi dr. Insallah canim
Hangisi içine siniyorsa sen öyle yap güzelim . Sonuçta sıkıntıyı çekecek olan sensin.cocuk karisimindan bende cok korkuyorum kizimdayken esime beni bosver kizimi sıki takip et demistim. bende ozeli istiyorum annem olamicak yanimda kaynanam beni sevmez oyle eline kalmak istemiyorum orda seni giydiriyolar ilgileniyolar ben cok memnun kaldim yengem para verme nasilsa sezeryan normal olsan gelen elliyo giden elliyo diye ozele git derdim diyo neyseki esimde ozelden yana yengemde diyo devletteyken dogum oluyo cocuk orda sen orda oyle koyyolar ilgilenmiyolarmis hele umraniye gibi yerde suriyeydi turktu cok doguran var cok karisan bile olabilir acayip dikkat gerektiriyo. ozeldeki doktorumdan cokda memnun kalmistim. bilemedim napim diye amcamda doktor karisi tutturuyo devlette dogur
Kimin ne düşündüğü hiç önemli değil. Nerde kafan rahat olacaksa orda yap doğumunu. Sonuçta doğum bu, kaç kere yaşanıyor ki. Keşke devlet hastanelerinde gerektiği gibi hassas davranılsa da orda yapsak doğumu. Ben şahsen sırf devlet hastanesindeki ilgisizlikten dolayı tercih etmiyorum. Oysa ki devletin dr larının özeldeki dr lardan daha tecrübeli olduklarını düşünüyorumcocuk karisimindan bende cok korkuyorum kizimdayken esime beni bosver kizimi sıki takip et demistim. bende ozeli istiyorum annem olamicak yanimda kaynanam beni sevmez oyle eline kalmak istemiyorum orda seni giydiriyolar ilgileniyolar ben cok memnun kaldim yengem para verme nasilsa sezeryan normal olsan gelen elliyo giden elliyo diye ozele git derdim diyo neyseki esimde ozelden yana yengemde diyo devletteyken dogum oluyo cocuk orda sen orda oyle koyyolar ilgilenmiyolarmis hele umraniye gibi yerde suriyeydi turktu cok doguran var cok karisan bile olabilir acayip dikkat gerektiriyo. ozeldeki doktorumdan cokda memnun kalmistim. bilemedim napim diye amcamda doktor karisi tutturuyo devlette dogur
Can'ım yanında kimse olmayacaksa ve maddi açıdan zorlamayacaksa özeli tercih et. Hatta bence asıl sezaryende özel seçilmeli. Ne bileyim o daha önemli sanki. Sonuçta normal şekilde evde bile doğurabiliyor insanlar.cocuk karisimindan bende cok korkuyorum kizimdayken esime beni bosver kizimi sıki takip et demistim. bende ozeli istiyorum annem olamicak yanimda kaynanam beni sevmez oyle eline kalmak istemiyorum orda seni giydiriyolar ilgileniyolar ben cok memnun kaldim yengem para verme nasilsa sezeryan normal olsan gelen elliyo giden elliyo diye ozele git derdim diyo neyseki esimde ozelden yana yengemde diyo devletteyken dogum oluyo cocuk orda sen orda oyle koyyolar ilgilenmiyolarmis hele umraniye gibi yerde suriyeydi turktu cok doguran var cok karisan bile olabilir acayip dikkat gerektiriyo. ozeldeki doktorumdan cokda memnun kalmistim. bilemedim napim diye amcamda doktor karisi tutturuyo devlette dogur
Evet canım 13 ağustos senin 12 mi 14 müSon adet tarihin 13 ağustos mu senle aramızda 1 gün var. Şimdi baktım öyleymiş
Oncelikli olarak kendisinin dusmesini bekleyecegiz. Bebek var fakat gelismemis dedi.
hassasiyetin icin sagol. Beni en iyi sen anlarsin. Senin benim isteyen herkesin en kisa zamanda olur insallah...
Benimki tam ortada diye hatırlıyorum :))KESENİN İCİNDE SOL KÖSEDE KARINDAN OZAMAN KIZ BU TEORİYE GÖRE CİN TAKVİMİNE GÖREDE KIZ HADİ BAKALIM NELER OLCAK:)
Kızlar benimki de 15 ağustos. SelamlarEvet canım 13 ağustos senin 12 mi 14 mü
Insallah faydasini gorursun canim benimTeşekkür ederiz canim faydası olursa hayır duası gelecek benden sana insallah
Canım cok üzüldüm inşallah tez zamanda tekrar mutlu haberler alırsın bişey sormak istiyorum gelişmediğine nasıl karar verdi doktorunOncelikli olarak kendisinin dusmesini bekleyecegiz. Bebek var fakat gelismemis dedi.
hassasiyetin icin sagol. Beni en iyi sen anlarsin. Senin benim isteyen herkesin en kisa zamanda olur insallah...
Ben 6+4 te duymustum.Benim hamileligim 5 +3 ne zmaan kalp atisini duyabilrm?
Canım öncelikle çok geçmiş olsun çok zor bir durumdur iyi bilirim. Tam 12 yıldır 2 kez normal gebelik kalp atışını duymadan düşükle sonuçlandı. Sonrasında yıllarca hamile kalamadım 3 aşılama tutmadı ve 5 ay önce tüp bebek yaptırdım tuttu fakat istenilen artış olmadığı için düştü. Daha önceki kurtajımda cenini labratuvara gönderdim birşey çıkmamıştı. Benim genetik sonucumda kan pıhtılaşması olduğu çıktı. 3 ay önce acaba rahimde bi bozukluk mü var diye histereskopi yaptırdım enfeksiyon kapmışım aletlerden ölüyordum resmen. Hamile kalabilmek için yapmadığım hiç birşey kalmadı. Önümüzdeki ay 2. Tüp bebeği yatıracaktık ki yaradan yıllar sonra nasip etti. Vakti zamanı gelmiş demekki. Çok zor bir durum ama en azından hamile kalmanda sıkıntı yoksa, öncesinde araştırma yap kan pıhtılaşması olabilir sperm kalitesi düşük olabilir. Rahim çok kuvvetli olmayabilir. Rahim anatomisinde sıkıntı olabilir. Tiroidin yüksek olabilir. Bütün araştırmalarını yap genetiğe baktırın mutlaka. Ve rahat ol ne kadar stres yaparsan zamanı o kadar geri alıyorsun. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin. Inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğin olur.sagolun kizlar Allah razi olsun sizden. Cok kotuyum suanda.Hayatimmm70 NRYSYN siz neden gelismedigini ogrenmek icin genetige gonderdiniz mi bebeginizden bir parca?
14 ağustos benimEvet canım 13 ağustos senin 12 mi 14 mü
Hoş geldinKızlar benimki de 15 ağustos. Selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?