2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Evet heryerden gelen var. Hakkini vererek soyluyorumki perinatoloji bolumu bal ayi gibiydi. Polikinlikde sadece cok sıkınti yasadim. Ama oradada bi tane guzel doktor buldum yani. Yasi ileri biraz ama cok dikkatli biri guzel inceliyor. Dogum acilde iyiydi bak kadin benle hemen ilgilendi ama iceri alinir alinmaz cati muhanesi olmak biraz soktu ama 2 gun sonraya yer vermesine degdi. Benimde daha once basindan gittim doktor sen elinden gelemi yaptin bundan sonra ne yap et zeynep kamilde dogum yapmayi basar demisri. Em bebek icin tesekkullu

Günaydın dün dra gittim bebek gelişmiş ama gerilik devam ediyor zamanı geldi zaten alalım riske atmayalım dedi. hayırlısıyla çarşambaya ameliyat

Sanirim ikimizde yarin ameliyat beni keder aldi. kizimla yine ayrilmak. cok spinal ve ya epidural dogum isterken kizimdaki gibi genelanestezi olmak zorunda kalmak. bide cocuk etmicem demistim o agrilara o yuzden bu gun gecmesin biraz diyorum ben.

Gozun aydin Allah anali babali buyutsun musmutlu olun insallah Allah uzun omurler versin prensesine minik prenses

Tam zamaninda yetismissin.cok sansliymissiniz. Olumden donmussuBence soran olursa dogumum guzel gecti. Hem Ben hem bebegim cook sansliydik de. Doktorum hemsirem herkes isinin ehli ve harikaydilar de. Cok gecmis olsun. Bundan sonra hep guzel gunleriniz olsun

Allah rahmet eylesin babana günahlarına kefaret olur inş insan kötü oluyo işte elinde değil tabiki herkes bir değil doktor kendi dedi ben 3 ay sonra kalanını gördüm diye ama ilk baştan eyvah eyvah demeyi de ihmal etmediler bakalım nasip Allah büyük vesselam

cok gecmis olsun canim
Eşim telefonun ninniler diye uygulama indirmiş. Allahım yicem adam resmen baba olmak icin doğmuş gibi davraniyor. Umarim bu ilgisi ve meraki hayat boyu tüm cocuklari icin gecerli olur
cok guzel yaa bence harika bir baba olcak

Kızlar öylesine aştım nasıl olmuş diye daha altına kurdale yada papyon gibi birşey yapcam.iplerimizi de denemek için bağladım hemen. Nasıl olmuş Eki Görüntüle 2137523
canim cok guzel olmus eline saglik..
canim tepdide koyup buzlukta biraz dondurup tekrar posete koyup buzluga atıyorum..

Hastane hic belden uyusma yapmiyormus genel anestezi hep yapiyormus malesef
canim cok sevindim senin adina cok sukur sonunda sesinj duyan oldu rabbim saglicakla yavrunu kucagina almayi nasip etsin guzel dusun guzel şeyler olsun bende aksine grnel anestezi istiyorum herseyden habersiz olmak daha iyi uyaninca ogrenirsin cok sukur canim ordan orya gitmekten iyidir .. her zorlugun ardi kolayliktir.. her sıkınının ardi ferahliktir içini ferah tut bisey olmayacak insallh..
canim cok duygulandim cok sukur bebegine saglicakla kavusmussun .. bende 36. 6 da sezeryana girecegim inslh bebegin solunumunda emmesinde bi problem oldumu canim

canim cok gecmis olsun .. agrilarinda gececek canim benegine saglicakla kavustun taa cok şükür
aaaa sende varya taklima bu kadar su akar yolunu bukur.. sen ve bebegin iyi olun.. sukur cok sukur... ilerde diyeceksin ne gereksiz seylere uzmusum kendimi ..

Kizlar gecen cuma gunu muayene sirasinda, ucan isik lekeleri ve yan gorusumde simsekler gordugumu kadin dogum doktoruma soyledim.
Artik beni basindan savmak icin mi ne, goz ve retina doktoruna git dedi. Muayene 5 dk surdu sadece. Ne dersem normal diyor. Bugun gittim, saatlerce suren tarama sonrasi, gozlerimin sapasaglam oldugunu ogrendim. Zaten biliyordum.

Simdi kadin dogum doktoruma cok kizginim. Bebegim bir ayin icinde iki kez gelisimsel egrisinde asiri buyuk cikti ve hala da buyuk. Beni ultrasona sokmasi lazimdi ama sokmadi.

Doktor degistirmek istiyorum ama 38 inci haftaya geldim artik. Bu saatten sonra ultrason yapilsa da kontrol edebilecegim bir sey yok. Cok mutsuzum bugun. Durup durup adam aklima geldikce sinirleniyorum.

Gorusmenin basindan bir sorun sikayetin var mi diyor. Sonra herseye normal deyip gecistiriyor.
Bu Sabah uyandim sag elimi bir 5 dk hic haraket ettiremedim. Doktora soylesem normal diyecek. Bebegin boyu, kilosu, kafa boyutu, su miktari hic bir sey bilmiyoruz. Ne sormami bekliyor?

Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inş şerleri hayra çevirsin ve sizleri üzmesin

:) insallah hersey iyi gider. Perinatoloji servisine direk alinicak onu dogumdan sonra ne zaman gorebilecegimi bilmiyorum ama dogum esnasinda gormeyi cok istiyordum.

sofiarya

Canim tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün. Sen de cabucak toparlarsin ins.

weryew

Canim gün alabilmene cok sevindim. Icini ferah tut, oğlun etkilenmesin. Ikiniz de sapasaglam cikacaksiniz hastaneden ins

Sanirim ikimizde yarin ameliyat beni keder aldi. kizimla yine ayrilmak. cok spinal ve ya epidural dogum isterken kizimdaki gibi genelanestezi olmak zorunda kalmak. bide cocuk etmicem demistim o agrilara o yuzden bu gun gecmesin biraz diyorum ben.
Hayırlısıyla yavrun iyi olsun sen iyi ol inş kızın sen ve bebeğin daha çoook güzel günler geçireceksiniz canım.... Analık bi değişik dün gece bende huzursuz oldum bian doğum yapıcam gibi geldi kalkıp çocukların eksiklerini ayarladım... Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Bu arada ablam da mayis annesiydi. 37+2 bugun. Turkiyede. Carsamba gunu sezaryene aliyorlar. Bebegin suyu cook azalmis. Ultrason olcusu 3 bucuk kilo diyor simdilik. Bu ucuncu bebegi, birinci bebek 4300 civar, ikinci 3700 civariydi. Biz kisacik boyumuza bakmadan buyuk bebekler yapiyoruz galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…