- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #42.181
İnş Canım bekliyorum bakalım adet de olamadımtestlerle aram çok iyi olmadı canım hiç bir zaman..ama dediğin olanlarına gördüm..kan ver bence kesin çıkar orda..çok hafif bir çizgide gözüküyor ayrıca
Allah razı olsun Canım sende sağsalim bebeğine kavuş inş Allahım bana da sağsalim nasip eder o gün var biliyorum bekliyorumCanim insallah sende aramiza katilirsin.
Duamdasin ins.
Ilkkez duyuyorum bende hic oyle bi sorun olmamisti.
@Mustu 34 çok geçmiş olsun canım. Allahim seni ailene bağışlamış. Şükür ikinizde iyisiniz.
Canım bende dün komşuyla konuşmuştum ssvd yapmış kendisi zeynep kamilde ilki özelde olmuş hemen sezeryan yapmışlar ikinci bebis de özele hiç gitmemiş. Zeynep kamilde normal doğum yapmış iki doğum arası da 2 sene 4 ay var dedi. Yanı demem oki herkesin dikişleri açılacak diye bir durum yok strese sokma kendini.
Mesela rahmetli babam ameliyat sonrası iç dikişleri tutmamış kanal oluşmuştu makat mesane arası. Kaderinde 11 ameliyat varmış ve bir tanesinde de bağırsak yapışması oldu dış dikişler tutması tüm dikişleri patladı hemde hastanede yatarken
babamdan dolayı ameliyattan çok korkarım. Gebelik okulunda niye normal istiyorsun yasadigin tramvayı atlatamamışsın demişti ebe. Bende ameliyat daha büyük korkum babamda her ameliyatta masada kalabilir korkusu yaşadık ve onu atlatsak ameliyat ve sonrasi komplikasyonları daha fazla daha ciddi sanki demiştim. Eee bende babamın kızıyım tenim dikiş tutmaz bakarsın
weryew cim çok.sevindim.bir sonuca ulaşamana. Dün konuştuğum hatun zeynep kamili öve öve bitiremedi bu arada. Ben uzak bana gidemem dedim. Gidersin bende buradan gittim ve bence mutlaka oraya got dedi.
Günaydın dün dra gittim bebek gelişmiş ama gerilik devam ediyor zamanı geldi zaten alalım riske atmayalım dedi. hayırlısıyla çarşambaya ameliyat
Kızlar kusura bakmayın telefonumun şarjı bitince yazamadım. Doğum oldu 2430 gr 47cmlik bir minnoş doğurdum Allah’a şükür herşey Yolunda kızım Yanımda herhangi bir sıkıntı gözükmüyor şimdilik Benim biraz ağrım var sadece ama yapacak birşey Yok çekeceğizhepinize tek tek teşekkür ediyorum hepinizi ayrı ayrı öpüyorum patır patır dökülün arkamdan sağlıkla alın Bebişleri kucağınıza
Kızlar merhaba. Bugün taburcu olduk. Benim doğum hikayem pek güzel değildi maalesef.
Benim bir haftadır yoğun kasılmalarım oldu. Geçen hafta salı kontorlum vardı. Doktorum kasılmalar tekrar olduğunda yanina gitmemi evde beklemememi söyledi. Bu arada ilk doğumun sezaryen 5 sene önce . Cumartesi günü kasilma ve aynı anda sancılarım oldu. Once dusensizdi. Sonra 10 dakika bir şeklinde devam etti. Saat akşam 7 olmuştu. Evde eşimi ve oğlumu bırakarak arabaya binip hastaneye gittim. Bi nst ye girip geleyim siz hiç gelmeyin dedim onlara. Yolda sancım geçti. O kadar gitmişken yinede nst ye gireyim dedim. Ilk yarim saat nst de sancı çıkmadı 20 _30 arasında gidip geldi. Zaten bende sancı hissetmiyordum. Sonra tekrar hissetmeye başladım ve 10 dakika da bir cihazda 80 _90 a vuran tepeler gördüm. Hemşire nst sonucumu doktoruma gönderdi. Sancıyı kesmek icin serum ve agizdan 20 dakika da bir ağrı kesici verildi. Ve tekrar nst ye girdim. Tam.nst bağlanırken tekrar kasilma yaşadım ağrıyla ve o an anladim ise yaramadığını. Nst de sancim sıklasmis bir şekilde cıktı. Sonra hemşire doktorumu aradı ve yanıma kağıtlarla geldi. Imza alıcaz sizden dediler . Beni sancıyla eve gönderecekleri için imza atacağım sandım. Sonra gidiyorum dmi dedim. Hemşire hayır acil sezaryan dedi. 36+5 tim hastane çantam hazır değildi heleki pskolojim hic değildi. Ağladım istemiyorum diye doktorumu aradılar onunla konusturdular. Sancıyla beraber bebein kalp atisnin duzensizlestigini söyledi. Oyle diyince ikna oldum. Hemen giydirip kan aldılar. Ben eşimi bekleyin nolur dedim ama doktorun yolda geldiği gbi gireceksin dediler olmaz dedim. Eşimi oğlumu görmeden girmem dedim. Beni sedyeye yatırdılar ve eşim ve oğlumu 1 dakika görüp ameliyata indim. Sezaryandan çıktığımda o telaşın ve acelenin asıl sebebini anladim. Meğer rüptür başlamış. Eski sezaryen dikişlerim açılmaya başlamış. Doktorum 2 saat daha geç gelseydin kaybedecektik seni yada bebegi dedi. Cok şükür iyiydik ve ben evde sancinin geçmesini beklememiştim. Uzun oldu kızlar ama ayrıntılı yazmak istedim .
Allah rahmet eylesin babana günahlarına kefaret olur inş insan kötü oluyo işte elinde değil tabiki herkes bir değil doktor kendi dedi ben 3 ay sonra kalanını gördüm diye ama ilk baştan eyvah eyvah demeyi de ihmal etmediler bakalım nasip Allah büyük vesselam@Mustu 34 çok geçmiş olsun canım. Allahim seni ailene bağışlamış. Şükür ikinizde iyisiniz.
Canım bende dün komşuyla konuşmuştum ssvd yapmış kendisi zeynep kamilde ilki özelde olmuş hemen sezeryan yapmışlar ikinci bebis de özele hiç gitmemiş. Zeynep kamilde normal doğum yapmış iki doğum arası da 2 sene 4 ay var dedi. Yanı demem oki herkesin dikişleri açılacak diye bir durum yok strese sokma kendini.
Mesela rahmetli babam ameliyat sonrası iç dikişleri tutmamış kanal oluşmuştu makat mesane arası. Kaderinde 11 ameliyat varmış ve bir tanesinde de bağırsak yapışması oldu dış dikişler tutması tüm dikişleri patladı hemde hastanede yatarken
babamdan dolayı ameliyattan çok korkarım. Gebelik okulunda niye normal istiyorsun yasadigin tramvayı atlatamamışsın demişti ebe. Bende ameliyat daha büyük korkum babamda her ameliyatta masada kalabilir korkusu yaşadık ve onu atlatsak ameliyat ve sonrasi komplikasyonları daha fazla daha ciddi sanki demiştim. Eee bende babamın kızıyım tenim dikiş tutmaz bakarsın
weryew cim çok.sevindim.bir sonuca ulaşamana. Dün konuştuğum hatun zeynep kamili öve öve bitiremedi bu arada. Ben uzak bana gidemem dedim. Gidersin bende buradan gittim ve bence mutlaka oraya got dedi.
Kuzular evime geldim kizcemin kalp.atislari fazla.cikti ilk nstde 200lere vurdu çokta hareketliydi doktor tedbir amaçlı salmadi eve serum.verildi sonra tekrar nst çekildi normale dönmüştü ve eve geldik çok şükür haftaya tekrar nstye gidicem hepinize teşekkür ederim iyiki varsınız
Eşim telefonun ninniler diye uygulama indirmiş. Allahım yicemadam resmen baba olmak icin doğmuş gibi davraniyor. Umarim bu ilgisi ve meraki hayat boyu tüm cocuklari icin gecerli olur
canim cok guzel olmus eline saglik..Kızlar öylesine aştım nasıl olmuş diye daha altına kurdale yada papyon gibi birşey yapcam.iplerimizi de denemek için bağladım hemen. Nasıl olmuş Eki Görüntüle 2137523
canim tepdide koyup buzlukta biraz dondurup tekrar posete koyup buzluga atıyorum..Kizlar biliyorum burasi yeri değil de bilenler aydınlatsın beni buzluğa kek kurabiye filan attım daha önce borekte atmıştım pişirip sanki pişmiş çok iyi olmuyor bu sefer pişirmeden atmak istiyorum ama yapışır kalir da pişirmeden önce börekler kırılır diye korkuyorum siz nasıl pişirmeden atıyorsunuz börekleri aralarına yağlı kağıt mi koyuyorsunuz
Kizlar gittim. once polikinlikden yapmaya calisim dedim doktor. dinlemeden atti baktim beni baska doktora. o kadar bekledim baktim boyle olmucak acile gittim lekelenmem var dedim. Cok sukur malesef catalla acilmam varmi diye bakildi ama kizimdakiki gibi acimadi. Ama o cati muhanesinden beri agrim var. 2 gun sonra sabah ac gel yatis yapilcak dedi. Tek uzuldum yani genel anestezi olmak zorundayim. Ben uyanik olmak istiyordum. Ama en azindan bebegim icin orada olmak zorundayim malesef uyanir uyanmaz acilara katlanmak zorundayim.
canim cok sevindim senin adina cok sukur sonunda sesinj duyan oldu rabbim saglicakla yavrunu kucagina almayi nasip etsin guzel dusun guzel şeyler olsun bende aksine grnel anestezi istiyorum herseyden habersiz olmak daha iyi uyaninca ogrenirsin cok sukur canim ordan orya gitmekten iyidir .. her zorlugun ardi kolayliktir.. her sıkınının ardi ferahliktir içini ferah tut bisey olmayacak insallh..Hastane hic belden uyusma yapmiyormus genel anestezi hep yapiyormus malesef
canim cok duygulandimKızlar merhaba. Bugün taburcu olduk. Benim doğum hikayem pek güzel değildi maalesef.
Benim bir haftadır yoğun kasılmalarım oldu. Geçen hafta salı kontorlum vardı. Doktorum kasılmalar tekrar olduğunda yanina gitmemi evde beklemememi söyledi. Bu arada ilk doğumun sezaryen 5 sene önce . Cumartesi günü kasilma ve aynı anda sancılarım oldu. Once dusensizdi. Sonra 10 dakika bir şeklinde devam etti. Saat akşam 7 olmuştu. Evde eşimi ve oğlumu bırakarak arabaya binip hastaneye gittim. Bi nst ye girip geleyim siz hiç gelmeyin dedim onlara. Yolda sancım geçti. O kadar gitmişken yinede nst ye gireyim dedim. Ilk yarim saat nst de sancı çıkmadı 20 _30 arasında gidip geldi. Zaten bende sancı hissetmiyordum. Sonra tekrar hissetmeye başladım ve 10 dakika da bir cihazda 80 _90 a vuran tepeler gördüm. Hemşire nst sonucumu doktoruma gönderdi. Sancıyı kesmek icin serum ve agizdan 20 dakika da bir ağrı kesici verildi. Ve tekrar nst ye girdim. Tam.nst bağlanırken tekrar kasilma yaşadım ağrıyla ve o an anladim ise yaramadığını. Nst de sancim sıklasmis bir şekilde cıktı. Sonra hemşire doktorumu aradı ve yanıma kağıtlarla geldi. Imza alıcaz sizden dediler . Beni sancıyla eve gönderecekleri için imza atacağım sandım. Sonra gidiyorum dmi dedim. Hemşire hayır acil sezaryan dedi. 36+5 tim hastane çantam hazır değildi heleki pskolojim hic değildi. Ağladım istemiyorum diye doktorumu aradılar onunla konusturdular. Sancıyla beraber bebein kalp atisnin duzensizlestigini söyledi. Oyle diyince ikna oldum. Hemen giydirip kan aldılar. Ben eşimi bekleyin nolur dedim ama doktorun yolda geldiği gbi gireceksin dediler olmaz dedim. Eşimi oğlumu görmeden girmem dedim. Beni sedyeye yatırdılar ve eşim ve oğlumu 1 dakika görüp ameliyata indim. Sezaryandan çıktığımda o telaşın ve acelenin asıl sebebini anladim. Meğer rüptür başlamış. Eski sezaryen dikişlerim açılmaya başlamış. Doktorum 2 saat daha geç gelseydin kaybedecektik seni yada bebegi dedi. Cok şükür iyiydik ve ben evde sancinin geçmesini beklememiştim. Uzun oldu kızlar ama ayrıntılı yazmak istedim .
@LastMadOnEarth @adven @Dodine @lamezi @tired hepiniz sağolun kızlar. Evet benim hikayenin sonu cok şükür ki güzel bitti. Saglikla aldım Nehir imi kucağıma. Inşallah sizde saglikla kavuşursunuz yavrularınıza. Dikişlerin açılmaya başlamasından dolayı agrım var ama kızım sağlıklı cok şükür. Buarada telefonumdaki gebelik uygulamalarından bugün bi mesaj geldi. 37 haftalık oldum annecim diye. Cok duygulandım... hiç aklıma gelmezdi bu kadar erken kavuşacağım .
Kızlar kusura bakmayın telefonumun şarjı bitince yazamadım. Doğum oldu 2430 gr 47cmlik bir minnoş doğurdum Allah’a şükür herşey Yolunda kızım Yanımda herhangi bir sıkıntı gözükmüyor şimdilik Benim biraz ağrım var sadece ama yapacak birşey Yok çekeceğizhepinize tek tek teşekkür ediyorum hepinizi ayrı ayrı öpüyorum patır patır dökülün arkamdan sağlıkla alın Bebişleri kucağınıza
aaaaInsallah arkadasim sif onu gorebilmek icin uyanik olmak istiyordum malesefki uyutulcam ve bebehim perinotoloji bolum gidecek insallah bebegime kavusurum insalah dogumdan sonra iyi haberler aliriim yarin kizimla son eglenim diyorum. Oglum icin daha besini bile kuramadim. Insallah hersey yolunda gider.
Ne kadar olmuş canım bebiş haftan zaten çok müsait hadi hayırlısı inşallahGünaydın dün dra gittim bebek gelişmiş ama gerilik devam ediyor zamanı geldi zaten alalım riske atmayalım dedi. hayırlısıyla çarşambaya ameliyat
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inş şerleri hayra çevirsin ve sizleri üzmesinKızlat günaydın, bugün eşimin çok önemli bir davası var mahkemeye çıkacak dua edermisiniz bizim için inşallah kazanır. Geceden beri stres yaptım oğluşumda etkilendi galiba hiç oynamadıHamilelerin duası kabul olur derler.
cok gecmis olsun canim
cok guzel yaa bence harika bir baba olcak
canim cok guzel olmus eline saglik..
canim tepdide koyup buzlukta biraz dondurup tekrar posete koyup buzluga atıyorum..
canim cok sevindim senin adina cok sukur sonunda sesinj duyan oldu rabbim saglicakla yavrunu kucagina almayi nasip etsin guzel dusun guzel şeyler olsun bende aksine grnel anestezi istiyorum herseyden habersiz olmak daha iyi uyaninca ogrenirsin cok sukur canim ordan orya gitmekten iyidir .. her zorlugun ardi kolayliktir.. her sıkınının ardi ferahliktir içini ferah tut bisey olmayacak insallh..
canim cok duygulandimcok sukur bebegine saglicakla kavusmussun .. bende 36. 6 da sezeryana girecegim inslh bebegin solunumunda emmesinde bi problem oldumu canim
canim cok gecmis olsun .. agrilarinda gececek canim benegine saglicakla kavustun taa cok şükür
aaaasende varya taklima bu kadar su akar yolunu bukur.. sen ve bebegin iyi olun.. sukur cok sukur... ilerde diyeceksin ne gereksiz seylere uzmusum kendimi ..
Hayırlısıyla yavrun iyi olsun sen iyi ol inş kızın sen ve bebeğin daha çoook güzel günler geçireceksiniz canım.... Analık bi değişik dün gece bende huzursuz oldum bian doğum yapıcam gibi geldi kalkıp çocukların eksiklerini ayarladım... Rabbim yar ve yardımcınız olsunSanirim ikimizde yarin ameliyat beni keder aldi. kizimla yine ayrilmak. cok spinal ve ya epidural dogum isterken kizimdaki gibi genelanestezi olmak zorunda kalmak. bide cocuk etmicem demistim o agrilara o yuzden bu gun gecmesin biraz diyorum ben.
Harika haber. Cok sevindim. Artik evinde bol bol koklar oper emzirirsin. Darisi hepimizin basinaGünaydın kizlar,
biz bugün taburcu oluyoruz
Bir aksilik cikmazsa ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?