2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
:) insallah hersey iyi gider. Perinatoloji servisine direk alinicak onu dogumdan sonra ne zaman gorebilecegimi bilmiyorum ama dogum esnasinda gormeyi cok istiyordum.
Canım perinatolji doğmuş bebeğe bakmıyor ki .. O sıkıntılı gebelerdeki bölüm doğumunu onlar yaptırır oan çocuk çıktığı an yeni doğan doktoru girer devreye hatta perinatologa sorduğun zaman ben bilemem çocuk doktoru ile görüş diyecek... Benim öyle oldu başımdan geçtiği için diyorum . . Ama şunu biliyorum ki artık yeni doğanlarla ilgili çok iyi gelişmeler var sistem ileri çok şükür İnş hiçbirşeye gerek kalmayacak ama ufak tefek şeyler olsa bile İnş hepsi çözülecek.... Bugun senin okuyalım inş

Sizin orda ozel doktor gibi bir secenegin yok mu. Valla senin doktorlar beni sinir krizine sokuyo burda. Ozel doktor ozel muayene fln tercih etsen. Ya bu usg ye neden sokmuyolar acaba. Bence vakitten dolayi. Cunku usg de en az 20 dakka inceleniyo bebek ama artik dogumun gelmis yani. Burda son ay herhafta cagiriliyosunuz

Günaydın kizlar,

biz bugün taburcu oluyoruz

Bir aksilik cikmazsa ins

Allah'ın izniyle cikmaz bisey. Cok sevindim ya gozunuznaydin canim

Kizlar ne cok kisinin bugun kontrolü var ya. Benimde bugun ama gec 4 te. Herkes yazsin bakalm haberleri bikac dogum haberi daha cikar mi. EvBoregi seni merak ediyorum. Hadi hayirlisi

Bende perinatoloji ikiye ayriliyo diye biliyorum biri anne riskli gebelik digeride fetal riskli gebelik ama dun beni muhane edip gun veren doktora sordumda perinotoloji ilgilenecek dedi bebekle bilenedim bende simdi sende yasadim diyorsn

Ben dogum yaptiktan 7.8ay sonra hamile kaldm hic dikiş sıkıntm olmadi ilk hamilelikte göbek fıtıgi olmustm sonrasnda ameliyat oldm 2ay snra hamile kaldm onun dikisleri atiyo bi tek oda tam dikilen yer yara gbi agrıyor
İnşallah bundan sonra da olmaz canım sağ Salim alırsın kucağına

Günaydın dün dra gittim bebek gelişmiş ama gerilik devam ediyor zamanı geldi zaten alalım riske atmayalım dedi. hayırlısıyla çarşambaya ameliyat
Ne güzel gelişme olmuş İnşallah en güzel şekilde kavuşursun bebeğine

Günaydın kizlar,

biz bugün taburcu oluyoruz

Bir aksilik cikmazsa ins

Çok şükür ya ne güzel bir haber bizi unutma bebişleri görünce arada yaz

Bimden bint camasir beyazlatici aldim bi yerde okudum tavsiyesini. Denemedim daha.
Ay ben onu denedim.muhtesem bisey.benim eşimin işi çok pis.peyzaj işiyle uğraşıyo.o toprak resmen işlemiş adamın tenine.sinir olurum çamaşırlarım beyaz olmuyo diye ama kabullenmiştim artık.genel temizlikte perdelerim için almıştım ben onu.gecen gün beyazları yıkarken denedim.muhtesem bisey.esim bile farketti.neolmus bu çamaşırlara diye.cok mutlu oldum.bundan sonra eksik etmem evden.

Son 4 gündür aşırı şişlik var öyle böyle değil ayaklarım uyandıktan 30 dk sonra şişmeye başlıyo zaten çorap giyemiyordum annemin patikleride dar geliyo artık

Sağolasın cnm. Solunumu cok şükür sıkıntılı degil. Kuveze girmedi. Sadece emme refleksi cok iyi değil. Ama alışıyor yavas yavas.

156 boy ilk defa 67 kilo oldum hayatımda her gebelikte karnım gergindi hatta çatlak çok bende
Anladım canim b3nde 163 64 kiloyum dediğim gibi karnım çok gergin ve top gibi fırlayacak çıkacak diye içimden ödüm kopuyor
Sürekli yagliyorum görünürde çatlak yok ama doğumdan sonra belli olur sanki hindistan cevizi yağını oneririm

Çok geçmiş olsun canım ya çok tuhaf oldum yani benolsam bende önemsemezdim birde 5 yıl geçmiş ilk doğum üzerinden nasıl böyle bişey olabilir aklım almadı , hepimizin hayatı pamuk ipliğine bağlı Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…