- 17 Şubat 2016
- 1.510
- 2.264
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #42.201
Saol arkadasim bebeklerin nasil oldu iyimisiniz.
Canım perinatolji doğmuş bebeğe bakmıyor ki .. O sıkıntılı gebelerdeki bölüm doğumunu onlar yaptırır oan çocuk çıktığı an yeni doğan doktoru girer devreye hatta perinatologa sorduğun zaman ben bilemem çocuk doktoru ile görüş diyecek... Benim öyle oldu başımdan geçtiği için diyorum . . Ama şunu biliyorum ki artık yeni doğanlarla ilgili çok iyi gelişmeler var sistem ileri çok şükür İnş hiçbirşeye gerek kalmayacak ama ufak tefek şeyler olsa bile İnş hepsi çözülecek.... Bugun senin okuyalım inş:) insallah hersey iyi gider. Perinatoloji servisine direk alinicak onu dogumdan sonra ne zaman gorebilecegimi bilmiyorum ama dogum esnasinda gormeyi cok istiyordum.
Ay hadi gözün aydın çok şükür iyisiniz canım ... Kokla minnakları yerimize asıl işin bundan sonra canım Allah hayırlı evlat yetiştirmek nasip etsin inşallahBugun eve gececegiz ins.
Bugun eve gececegiz ins.
weryew hangi gune gun aldin?
Kizlar gecen cuma gunu muayene sirasinda, ucan isik lekeleri ve yan gorusumde simsekler gordugumu kadin dogum doktoruma soyledim.
Artik beni basindan savmak icin mi ne, goz ve retina doktoruna git dedi. Muayene 5 dk surdu sadece. Ne dersem normal diyor. Bugun gittim, saatlerce suren tarama sonrasi, gozlerimin sapasaglam oldugunu ogrendim. Zaten biliyordum.
Simdi kadin dogum doktoruma cok kizginim. Bebegim bir ayin icinde iki kez gelisimsel egrisinde asiri buyuk cikti ve hala da buyuk. Beni ultrasona sokmasi lazimdi ama sokmadi.
Doktor degistirmek istiyorum ama 38 inci haftaya geldim artik. Bu saatten sonra ultrason yapilsa da kontrol edebilecegim bir sey yok. Cok mutsuzum bugun. Durup durup adam aklima geldikce sinirleniyorum.
Gorusmenin basindan bir sorun sikayetin var mi diyor. Sonra herseye normal deyip gecistiriyor.
Bu Sabah uyandim sag elimi bir 5 dk hic haraket ettiremedim. Doktora soylesem normal diyecek. Bebegin boyu, kilosu, kafa boyutu, su miktari hic bir sey bilmiyoruz. Ne sormami bekliyor?
Günaydın kizlar,
biz bugün taburcu oluyoruz
Bir aksilik cikmazsa ins
Canım perinatolji doğmuş bebeğe bakmıyor ki .. O sıkıntılı gebelerdeki bölüm doğumunu onlar yaptırır oan çocuk çıktığı an yeni doğan doktoru girer devreye hatta perinatologa sorduğun zaman ben bilemem çocuk doktoru ile görüş diyecek... Benim öyle oldu başımdan geçtiği için diyorum . . Ama şunu biliyorum ki artık yeni doğanlarla ilgili çok iyi gelişmeler var sistem ileri çok şükür İnş hiçbirşeye gerek kalmayacak ama ufak tefek şeyler olsa bile İnş hepsi çözülecek.... Bugun senin okuyalım inş
İnşallah bundan sonra da olmaz canım sağ Salim alırsın kucağınaBen dogum yaptiktan 7.8ay sonra hamile kaldm hic dikiş sıkıntm olmadi ilk hamilelikte göbek fıtıgi olmustm sonrasnda ameliyat oldm 2ay snra hamile kaldm onun dikisleri atiyo bi tek oda tam dikilen yer yara gbi agrıyor
Ne güzel gelişme olmuş İnşallah en güzel şekilde kavuşursun bebeğineGünaydın dün dra gittim bebek gelişmiş ama gerilik devam ediyor zamanı geldi zaten alalım riske atmayalım dedi. hayırlısıyla çarşambaya ameliyat
Günaydın kizlar,
biz bugün taburcu oluyoruz
Bir aksilik cikmazsa ins
aslında haftam 36 geç döllenme. Sata göre 37. Bebek 2500 gibi olur dedi.Ne kadar olmuş canım bebiş haftan zaten çok müsait hadi hayırlısı inşallah
Ay ben onu denedim.muhtesem bisey.benim eşimin işi çok pis.peyzaj işiyle uğraşıyo.o toprak resmen işlemiş adamın tenine.sinir olurum çamaşırlarım beyaz olmuyo diye ama kabullenmiştim artık.genel temizlikte perdelerim için almıştım ben onu.gecen gün beyazları yıkarken denedim.muhtesem bisey.esim bile farketti.neolmus bu çamaşırlara diye.cok mutlu oldum.bundan sonra eksik etmem evden.Bimden bint camasir beyazlatici aldim bi yerde okudum tavsiyesini. Denemedim daha.
Sağolasın cnm. Solunumu cok şükür sıkıntılı degil. Kuveze girmedi. Sadece emme refleksi cok iyi değil. Ama alışıyor yavas yavas.cok gecmis olsun canim
cok guzel yaa bence harika bir baba olcak
canim cok guzel olmus eline saglik..
canim tepdide koyup buzlukta biraz dondurup tekrar posete koyup buzluga atıyorum..
canim cok sevindim senin adina cok sukur sonunda sesinj duyan oldu rabbim saglicakla yavrunu kucagina almayi nasip etsin guzel dusun guzel şeyler olsun bende aksine grnel anestezi istiyorum herseyden habersiz olmak daha iyi uyaninca ogrenirsin cok sukur canim ordan orya gitmekten iyidir .. her zorlugun ardi kolayliktir.. her sıkınının ardi ferahliktir içini ferah tut bisey olmayacak insallh..
canim cok duygulandimcok sukur bebegine saglicakla kavusmussun .. bende 36. 6 da sezeryana girecegim inslh bebegin solunumunda emmesinde bi problem oldumu canim
canim cok gecmis olsun .. agrilarinda gececek canim benegine saglicakla kavustun taa cok şükür
aaaasende varya taklima bu kadar su akar yolunu bukur.. sen ve bebegin iyi olun.. sukur cok sukur... ilerde diyeceksin ne gereksiz seylere uzmusum kendimi ..
Anladım canim b3nde 163 64 kiloyum dediğim gibi karnım çok gergin ve top gibi fırlayacak çıkacak diye içimden ödüm kopuyor156 boy ilk defa 67 kilo oldum hayatımda her gebelikte karnım gergindi hatta çatlak çok bende
Kızlar merhaba. Bugün taburcu olduk. Benim doğum hikayem pek güzel değildi maalesef.
Benim bir haftadır yoğun kasılmalarım oldu. Geçen hafta salı kontorlum vardı. Doktorum kasılmalar tekrar olduğunda yanina gitmemi evde beklemememi söyledi. Bu arada ilk doğumun sezaryen 5 sene önce . Cumartesi günü kasilma ve aynı anda sancılarım oldu. Once dusensizdi. Sonra 10 dakika bir şeklinde devam etti. Saat akşam 7 olmuştu. Evde eşimi ve oğlumu bırakarak arabaya binip hastaneye gittim. Bi nst ye girip geleyim siz hiç gelmeyin dedim onlara. Yolda sancım geçti. O kadar gitmişken yinede nst ye gireyim dedim. Ilk yarim saat nst de sancı çıkmadı 20 _30 arasında gidip geldi. Zaten bende sancı hissetmiyordum. Sonra tekrar hissetmeye başladım ve 10 dakika da bir cihazda 80 _90 a vuran tepeler gördüm. Hemşire nst sonucumu doktoruma gönderdi. Sancıyı kesmek icin serum ve agizdan 20 dakika da bir ağrı kesici verildi. Ve tekrar nst ye girdim. Tam.nst bağlanırken tekrar kasilma yaşadım ağrıyla ve o an anladim ise yaramadığını. Nst de sancim sıklasmis bir şekilde cıktı. Sonra hemşire doktorumu aradı ve yanıma kağıtlarla geldi. Imza alıcaz sizden dediler . Beni sancıyla eve gönderecekleri için imza atacağım sandım. Sonra gidiyorum dmi dedim. Hemşire hayır acil sezaryan dedi. 36+5 tim hastane çantam hazır değildi heleki pskolojim hic değildi. Ağladım istemiyorum diye doktorumu aradılar onunla konusturdular. Sancıyla beraber bebein kalp atisnin duzensizlestigini söyledi. Oyle diyince ikna oldum. Hemen giydirip kan aldılar. Ben eşimi bekleyin nolur dedim ama doktorun yolda geldiği gbi gireceksin dediler olmaz dedim. Eşimi oğlumu görmeden girmem dedim. Beni sedyeye yatırdılar ve eşim ve oğlumu 1 dakika görüp ameliyata indim. Sezaryandan çıktığımda o telaşın ve acelenin asıl sebebini anladim. Meğer rüptür başlamış. Eski sezaryen dikişlerim açılmaya başlamış. Doktorum 2 saat daha geç gelseydin kaybedecektik seni yada bebegi dedi. Cok şükür iyiydik ve ben evde sancinin geçmesini beklememiştim. Uzun oldu kızlar ama ayrıntılı yazmak istedim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?