2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar cinsiyetleri öğrenenler belirtilerle beraber yazsın bulantı sağda mı solda mı doktora sordularsa kalp atıs hızı bakalım ne kadar tutucak hepsi

Canım yaaaa okurken bile ne kadar etkilendim anlatamam
Allahım yavrularımıza sağ Salim kavuşmayı nasip etsin.

Ben yokum

Ya kızlar sabah değil de akşamları midesi bulanan var mı?? Ben ne ters bir insanım kii sabahları koku hassasiyeti dışında hiçbir sıkıntım yokken akşam bu saatlerde koku hassasiyetim tavan yapmış oluyor ve midem bulanıyor

gercekten cok etkilendim. Yureginiz cok temizmis. Insallah bu sefer saglikla kucaginiza alirsiniz.

Cok gecmis olsun. Umarim kisa zamanda saglikli bir bebeginizin olur
Insallah cok sagol
Allah yardimcin olsun. Allahim insallah kolayliklar verir en kolay sekilde atlatirsin canim. Zor biliyorum ama dayanicaz. Dayanmak zorundayiz...

Canım rabbimin vardır bir bildiği. İnşallah sağlıklı bir evlat alırsın kucağına. Üzülme demeyeceğim ama hasta sağlıksız çocukları düşün. Belki öyle bir durumdu sağlıkla ilerlemedi

Ben varım canım ben de aynı şeyi düşündüm. Başka yoktur diye ama varmış. Akşama doğru su bile içemiyorum

Ahhh şu her şeyi çok bilen büyükler Yok mu? Kendi doğrularının dışına çıkamıyorlar.
Can'ım benim sen nasıl istiyorsan öyle yap. Sıkıntısını çekecek olan da sensin sefasını sürecek olan da. Kimseyi önemseme.

Arkadaşlar bebeğinizin kalp atışını ne kadarken duydunuz. Haftaya 7. Haftama başlıyorum heyecanlıyım lütfen cevap yazın.

Aaa ne güzel. Bende inşallah ismini söylerler rüyamda diyorum hiç isim düşünme durumumuz olmaz
ya isim işi cidden sıkıntılı şimdi oğluma önceden Çınar dedik koyduk ki hamile bile değildim kız olursa defne diyorum bakalım baba ne diyecek iki ismi de ben seçmiş olcam bende ondan çekiniyorumben sana da isim bulurum
bende ruyamda kizim olacagini gordum benimde oglum var bakalim cikacak mi
Ya ay hadi inşallah merakla bekliyoz

Amin canım inşallah söylediklerini deniycem tatlım

Canım yaaaa okurken bile ne kadar etkilendim anlatamam
Allahım yavrularımıza sağ Salim kavuşmayı nasip etsin.

inan kac ay ustumde kaldi simdi iki aylik olduk hala diyorum ben hamilemiyim insallah kalbi sonradan durmaz bide sezeryan oldugum icin son iki sansim yani

insallah Allah sag salkm hepimize kavusmayi nasip etsin uzun omurlu hayirli mubaŕek olshnlar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…