2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende perinatoloji ikiye ayriliyo diye biliyorum biri anne riskli gebelik digeride fetal riskli gebelik ama dun beni muhane edip gun veren doktora sordumda perinotoloji ilgilenecek dedi bebekle bilenedim bende simdi sende yasadim diyorsn
Bebeğin durumunu bilen bir çocuk doktoru lazım, fetal riskli gebelik bebekten kaynaklanan risk demek yani yine gebe ile ilgili riskler. Muhakkak ilgilenen çocuk doktoru vardır ama Sneijder dosyanızı falan götür muhakkak sorularının da cevabını al.

Masallahh anali babali saglikla buyusun. Normal dogurdunuz sanirim. Epiduralli mi? Ne zaman dogum oldu? Kac gunluk prenses?
Takvim kapanmiyor mu dogum yapinca burda.
Takvim nasıl kapanıyor bilemedim çok teşekkür ederim. Normal oldu epidural olmadı kendi sancımla yaptım canım 14 nisanda doğdu kuzuşum

Canım gözün aydın kokla bizim icin güzel kızını bize yaz müsait olunca

Günaydın kizlar,

biz bugün taburcu oluyoruz

Bir aksilik cikmazsa ins

Cok sevindim canım masallah emirle selime

EvBoregi sende aklımdasın canım dualarım seninle ikiniz hakkında da hayırlısı olsun saglıkla kavusun

İnşallah canım yarın güzel haberler alacağız senden. Benimki de kanalda. İkinci bebeler hep aceleci demekki. İyi düşünelim geçen hafta doktor bulamıyorduk senin paşaya. Yarın güzel bir tedavi süreci başlayacak belki de tedaviye bile ihtiyacı olmayacak kadar sağlıklı doğacak inşallah.

Eline sağlık canım bize fotoğraf da at lütfen

Günaydın dün dra gittim bebek gelişmiş ama gerilik devam ediyor zamanı geldi zaten alalım riske atmayalım dedi. hayırlısıyla çarşambaya ameliyat

Hayırlı geçsin inşallah annesi şuan kaç kg. Dışarda güzel güzel besler büyütürsün sen onu inşllah
Ay canım etkilenir tabi. Rabbim güzel sonuçlar almanızı nasip etsin. Sizin lehinize hayırlı haberler alın inşallah

Günaydın kizlar,

biz bugün taburcu oluyoruz

Bir aksilik cikmazsa ins
Aaa çok güzel bir haber bu maşallah ya artık evde misler gibi bakar koklar büyütürsün yavrularını inşallah

Gerçekten çok kötü bir sistem ya tamam ultrason zararlı falan diyorlar ki zararı da yok bence. Ama bukadar da bilmeden doğum yapmak olmaz ki. Neyse az kaldı kurtulacaksın şu bilinmezlikten. Bebeğin sağlıklı olup olmadığını anlıyorlardır sanırım ona da şükür. Göz de şimşek çakması bende başlarda olmuştu. Visual snow diye bişey var. Genetik yatkınlık oluyormuş. Benim yorgun olduğum zamanlarda daha çok oluyor. Bir de akşam karanlığında araba kullanırken. Elin için de hamilelikte diğer arkadaşlarda da oluyor. Tuzu kesmek belki fayda edebilir. Ama tamamen kesmek gerekiyor

Ay catlamam insallah yaa :/ korkuttun
@LastMadOnEarth minikoglan @peri masali ay kızlar demeyin...o deterjan bizim beyazları hep mor mor yaptı hiç sevmedim...gerçekten iyi mi beyazlatıyor sizinkileri
Yani. Daha onceki kullandiklarima oranla cok iyi cikti

Benimki de hep yarisina kadar doluyor nerdeyse hic tam calistirmadim daha. Tam dolmasini bekleyene kadar evde kiyafet havlu vs kalmiyor. 3,5 saat bana da cok uzun geliyor ama beyazlar icin katlaniyorum. Yoksa renklileri falan hep 1 saatlik programda yikarim.

Selam kızlar saat 11.10 da randevum var bayadir özele gitmedim ve doğru durust oğlumu göremedim bakalım gün verecek mi ne dicek çok merak ediyorum biliyorsunuz yeni bir şehir araştırma hastanesi Sezeryan günü vermiyor derken deneyeceğim bu seçeneği artık hayırlısı

EvBoregi canım güzel haberler ver bize inşallah bugün. Kaçtaydı randevun :)

turkuaz08 kaç zamandır görmedim seni de inşallah iyisindir

Bir arkadas vardı ya deniz gibi bişeydi adı ikinci bebeğiydi bebekte sıkıntı var demişlerdi ama şükür cıkmamıstı bişey hatırlayamadım adını o da hiç gözükmüyo

toist dün aksam çok fenaydı canım haraketleri ama gerçi oldu bitti hareketli ama dün nerdeyse 2 saat boyunca 5 do bile durmadan hareket etti ve ilk defa rahatsız olup uzandım.bugün de hareketli ama dünkü kadar canımı acitmiyor hala bi sıkıntı mı var diye düşünüyorum

canım o ışık lekeleri tansiyondan dolayı da görülebiliyor, tansiyonunu ölçüyor musun? düzenli bir kaç gün takip etmeni tavsiye ederim

Her hafta gidiyorum canim..bu ozel doktor. Burada devlet hastanesi yok. Hepsi ozel. Bu 5dk lik gorusmenin her biri 400er dolar. Sigortam oduyor gerci standart gorusmenin ya da acile gidersem. Ama iste ultrason daha pahali ve doktor gerekli gormezse odemiyor
Benimki yarina denk geliyor iki gun sonra dedi dun

Yarina denk gelemem belki. Simdiden Sana ve bebisine saglikli ve kolay bir dogum dilerim. Umarim her sey yolunda gider. Bebekte coo operasyon gecirmeye gerek kalmadan taburcu edilir

canım o ışık lekeleri tansiyondan dolayı da görülebiliyor, tansiyonunu ölçüyor musun? düzenli bir kaç gün takip etmeni tavsiye ederim
Tansiyonum olculuyor evde de aletim var ara ara olcuyoruz. Normalde tansiyonum cok dusuktur 6-10 max gibi. Simdi 8-12gibi cikiyor. Doktorda normal diyor. Normalde dusuk tansiyonlu oldugumu soyledim , bu benim tansiyonumun yukselmesini gizleyebilir mi diye sordum. O da butun kadinlar boyle dusuk tansiyonludur dedi. Ne diyeyim artik.

Bende perinatoloji ikiye ayriliyo diye biliyorum biri anne riskli gebelik digeride fetal riskli gebelik ama dun beni muhane edip gun veren doktora sordumda perinotoloji ilgilenecek dedi bebekle bilenedim bende simdi sende yasadim diyorsn
Canim hic bebegime hangi bolum bakacak diye sikinti yapma. Anneden cok bebege iyi bakiliyor. Yeni dogan bransi doktorlar icin kadin dogumdan daha prsstijli. En azindan amerika da boyle, en basarili doktorlar bebege yoneliyor. Ben bebegime bakarlar bana bakmazoar burda diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…