- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #42.221
Aktardan konsantre şekilde aldım ben cnm 1e 9 ölçü imiş.Kızlar loğusa serbeti e bebekte filan satılıyor mu hazır halde var mi bilginiz
Bebeğin durumunu bilen bir çocuk doktoru lazım, fetal riskli gebelik bebekten kaynaklanan risk demek yani yine gebe ile ilgili riskler. Muhakkak ilgilenen çocuk doktoru vardır ama Sneijder dosyanızı falan götür muhakkak sorularının da cevabını al.Bende perinatoloji ikiye ayriliyo diye biliyorum biri anne riskli gebelik digeride fetal riskli gebelik ama dun beni muhane edip gun veren doktora sordumda perinotoloji ilgilenecek dedi bebekle bilenedim bende simdi sende yasadim diyorsn
Takvim nasıl kapanıyor bilemedim çok teşekkür ederim. Normal oldu epidural olmadı kendi sancımla yaptım canım 14 nisanda doğdu kuzuşumMasallahh anali babali saglikla buyusun. Normal dogurdunuz sanirim. Epiduralli mi? Ne zaman dogum oldu? Kac gunluk prenses?
Takvim kapanmiyor mu dogum yapinca burda.
Cnm hesap ayarlarindan doğduğu tarihi yaz bebişin kapanır o.Takvim nasıl kapanıyor bilemedim çok teşekkür ederim. Normal oldu epidural olmadı kendi sancımla yaptım canım 14 nisanda doğdu kuzuşum
Kızlar kusura bakmayın telefonumun şarjı bitince yazamadım. Doğum oldu 2430 gr 47cmlik bir minnoş doğurdum Allah’a şükür herşey Yolunda kızım Yanımda herhangi bir sıkıntı gözükmüyor şimdilik Benim biraz ağrım var sadece ama yapacak birşey Yok çekeceğizhepinize tek tek teşekkür ediyorum hepinizi ayrı ayrı öpüyorum patır patır dökülün arkamdan sağlıkla alın Bebişleri kucağınıza
Günaydın kizlar,
biz bugün taburcu oluyoruz
Bir aksilik cikmazsa ins
İnşallah canım yarın güzel haberler alacağız senden. Benimki de kanalda. İkinci bebeler hep aceleci demekki. İyi düşünelim geçen hafta doktor bulamıyorduk senin paşaya. Yarın güzel bir tedavi süreci başlayacak belki de tedaviye bile ihtiyacı olmayacak kadar sağlıklı doğacak inşallah.Ĺ
Hic sorma arkadasim bu gun baktim olmuyo acile gittim. hersey oyle hizli olduki acilmam yokmus ama bebek kanala girmis basi buyuk cikiyor. Bide cok actim nstde aldi beni uyku. bebekde bende uyuyor gibiydik kagitta cikan sancilar bile yoktu. Cunku kac gunun sitresi olumsuzluk aclik beni yordu derin uykum geldiki anlatamam en azindan gunumu aldim cok sukur insallah bundan sonrasida iyi gecer
Eline sağlık canım bize fotoğraf da at lütfen@sofiarya gözünaydın Can'ım.
Ohhh kuzun yanında. Darısı bizlere.
Kızlar günaydın bu arada hepinize. Dün şeker kavanozu süslemesiyle uğraştım. Bittim resmen. Tozu pisliği çıktı aradan şükür.
Günaydın dün dra gittim bebek gelişmiş ama gerilik devam ediyor zamanı geldi zaten alalım riske atmayalım dedi. hayırlısıyla çarşambaya ameliyat
Ay canım etkilenir tabi. Rabbim güzel sonuçlar almanızı nasip etsin. Sizin lehinize hayırlı haberler alın inşallahKızlat günaydın, bugün eşimin çok önemli bir davası var mahkemeye çıkacak dua edermisiniz bizim için inşallah kazanır. Geceden beri stres yaptım oğluşumda etkilendi galiba hiç oynamadıHamilelerin duası kabul olur derler.
Oldu kuzum sağolCnm hesap ayarlarindan doğduğu tarihi yaz bebişin kapanır o.
Aaa çok güzel bir haber buGünaydın kizlar,
Bir aksilik cikmazsa ins
Gerçekten çok kötü bir sistem ya tamam ultrason zararlı falan diyorlar ki zararı da yok bence. Ama bukadar da bilmeden doğum yapmak olmaz ki. Neyse az kaldı kurtulacaksın şu bilinmezlikten. Bebeğin sağlıklı olup olmadığını anlıyorlardır sanırım ona da şükür. Göz de şimşek çakması bende başlarda olmuştu. Visual snow diye bişey var. Genetik yatkınlık oluyormuş. Benim yorgun olduğum zamanlarda daha çok oluyor. Bir de akşam karanlığında araba kullanırken. Elin için de hamilelikte diğer arkadaşlarda da oluyor. Tuzu kesmek belki fayda edebilir. Ama tamamen kesmek gerekiyorBu arada ablam da mayis annesiydi. 37+2 bugun. Turkiyede. Carsamba gunu sezaryene aliyorlar. Bebegin suyu cook azalmis. Ultrason olcusu 3 bucuk kilo diyor simdilik. Bu ucuncu bebegi, birinci bebek 4300 civar, ikinci 3700 civariydi. Biz kisacik boyumuza bakmadan buyuk bebekler yapiyoruz galiba..
Ay catlamam insallah yaa :/ korkuttunCatlama her an olabilir. Dogumda bile. Kuzenim doguma kadar caglamadi dogum sirasinda catladi. Catlak karin bolgesi derisinin altinda yer alan bezlerin gerilme kapasitesine bagli oluyormus kuzum. En azindan okudugum kitapta oyle yaziyor. O gerilme kapasitesini astigi an catliyormus. Herhangi bir yag krem de fayda etmiyormus onlemiyormus. Ben son ayimda catladim.
Yani. Daha onceki kullandiklarima oranla cok iyi cikti@LastMadOnEarthminikoglan @peri masali ay kızlar demeyin...o deterjan bizim beyazları hep mor mor yaptı hiç sevmedim...gerçekten iyi mi beyazlatıyor sizinkileri
Ya su beyaz sabun nasil aklima gelmedi onuda denicem o evde var hemen denerim yarin. @Aarohiminikoglan sagolun kizlar. Ya benimde 3 saat ama bana cok uzun geliyo ya bende yariya dusuruyodum hep. Bide bizim cok az cikar camasir haftalik 8 kg makinenin 3 kilosu anca dolar neyse yarini iple cekiyorum. Temizligim geldi hahaha. Napaljm bebisler gelmeyince bizde kendimizi temizliğe vericez
canım gözünüz aydın, sabah sabah harika bir haber bu. evinizde yeni aile üyeleriyle mutlu bir yaşam diliyorum sizeGünaydın kizlar,
Bir aksilik cikmazsa ins
canım o ışık lekeleri tansiyondan dolayı da görülebiliyor, tansiyonunu ölçüyor musun? düzenli bir kaç gün takip etmeni tavsiye ederimKizlar gecen cuma gunu muayene sirasinda, ucan isik lekeleri ve yan gorusumde simsekler gordugumu kadin dogum doktoruma soyledim.
Artik beni basindan savmak icin mi ne, goz ve retina doktoruna git dedi. Muayene 5 dk surdu sadece. Ne dersem normal diyor. Bugun gittim, saatlerce suren tarama sonrasi, gozlerimin sapasaglam oldugunu ogrendim. Zaten biliyordum.
Simdi kadin dogum doktoruma cok kizginim. Bebegim bir ayin icinde iki kez gelisimsel egrisinde asiri buyuk cikti ve hala da buyuk. Beni ultrasona sokmasi lazimdi ama sokmadi.
Doktor degistirmek istiyorum ama 38 inci haftaya geldim artik. Bu saatten sonra ultrason yapilsa da kontrol edebilecegim bir sey yok. Cok mutsuzum bugun. Durup durup adam aklima geldikce sinirleniyorum.
Gorusmenin basindan bir sorun sikayetin var mi diyor. Sonra herseye normal deyip gecistiriyor.
Bu Sabah uyandim sag elimi bir 5 dk hic haraket ettiremedim. Doktora soylesem normal diyecek. Bebegin boyu, kilosu, kafa boyutu, su miktari hic bir sey bilmiyoruz. Ne sormami bekliyor?
Her hafta gidiyorum canim..bu ozel doktor. Burada devlet hastanesi yok. Hepsi ozel. Bu 5dk lik gorusmenin her biri 400er dolar. Sigortam oduyor gerci standart gorusmenin ya da acile gidersem. Ama iste ultrason daha pahali ve doktor gerekli gormezse odemiyorSizin orda ozel doktor gibi bir secenegin yok mu. Valla senin doktorlar beni sinir krizine sokuyo burda. Ozel doktor ozel muayene fln tercih etsen. Ya bu usg ye neden sokmuyolar acaba. Bence vakitten dolayi. Cunku usg de en az 20 dakka inceleniyo bebek ama artik dogumun gelmis yani. Burda son ay herhafta cagiriliyosunuz
Allah'ın izniyle cikmaz bisey. Cok sevindim ya gozunuznaydin canim
Benimki yarina denk geliyor iki gun sonra dedi dun
Gözün aydın canım..Günaydın kizlar,
Bir aksilik cikmazsa ins
Tansiyonum olculuyor evde de aletim var ara ara olcuyoruz. Normalde tansiyonum cok dusuktur 6-10 max gibi. Simdi 8-12gibi cikiyor. Doktorda normal diyor. Normalde dusuk tansiyonlu oldugumu soyledim , bu benim tansiyonumun yukselmesini gizleyebilir mi diye sordum. O da butun kadinlar boyle dusuk tansiyonludur dedi. Ne diyeyim artik.canım o ışık lekeleri tansiyondan dolayı da görülebiliyor, tansiyonunu ölçüyor musun? düzenli bir kaç gün takip etmeni tavsiye ederim
Canim hic bebegime hangi bolum bakacak diye sikinti yapma. Anneden cok bebege iyi bakiliyor. Yeni dogan bransi doktorlar icin kadin dogumdan daha prsstijli. En azindan amerika da boyle, en basarili doktorlar bebege yoneliyor. Ben bebegime bakarlar bana bakmazoar burda diye korkuyorum.Bende perinatoloji ikiye ayriliyo diye biliyorum biri anne riskli gebelik digeride fetal riskli gebelik ama dun beni muhane edip gun veren doktora sordumda perinotoloji ilgilenecek dedi bebekle bilenedim bende simdi sende yasadim diyorsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?