- 30 Ocak 2015
- 812
- 1.052
- 63
- 36
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #42.241
Benimde 2 bucuk sene oldu dogum yapali ben devlete gidiyrm persembe kontrolum sorayim bi cvb verirse tabi..arada benimde sizi oluyor korktum acikcasi ins bi sorun olmaz bide doktorlar 39 da alcaz diyorlar hayirlisi bakalimGünaydın arkadaşlar dün dr sordum bir arkadaşımızın başına gelmiş sezaryen sonrası 5 yıl aradan sonra dikişleri açılmış bunu nasıl anlarız belirtisi nedir diye çok nadir görülen bir durum ve kolay kolay anlaşılmaz dedi dr bile bunu diyorsa biz ne yapalım yakın zamanda kontrolü olan ilk bebeğini sezaryenle doğuran arkadaşlarım sizlerde sorar mısınız sizin dr ne diyecek acaba ?
Evet canım D Denizzccan nerelerdesinBir arkadas vardı ya deniz gibi bişeydi adı ikinci bebeğiydi bebekte sıkıntı var demişlerdi ama şükür cıkmamıstı bişey hatırlayamadım adını o da hiç gözükmüyo
Dönmeye çalışıyor olabilir mi Acaba. Doktor hareketlerinin şiddeti sağlıklı olduğunu gösterir demişti. Benim son 2 haftadır çok çok azalmıştı. Dün allaha şükür iyye döndü. Yürüyüş yapmadığım gün daha hareketli oluyor.toist dün aksam çok fenaydı canım haraketleri ama gerçi oldu bitti hareketli ama dün nerdeyse 2 saat boyunca 5 do bile durmadan hareket etti ve ilk defa rahatsız olup uzandım.bugün de hareketli ama dünkü kadar canımı acitmiyor hala bi sıkıntı mı var diye düşünüyorum
Insallah hayirli haberler alirsin canimKızlat günaydın, bugün eşimin çok önemli bir davası var mahkemeye çıkacak dua edermisiniz bizim için inşallah kazanır. Geceden beri stres yaptım oğluşumda etkilendi galiba hiç oynamadıHamilelerin duası kabul olur derler.
Ne cinsmis ya boy kilo soyler insan enazindanKizlar gecen cuma gunu muayene sirasinda, ucan isik lekeleri ve yan gorusumde simsekler gordugumu kadin dogum doktoruma soyledim.
Artik beni basindan savmak icin mi ne, goz ve retina doktoruna git dedi. Muayene 5 dk surdu sadece. Ne dersem normal diyor. Bugun gittim, saatlerce suren tarama sonrasi, gozlerimin sapasaglam oldugunu ogrendim. Zaten biliyordum.
Simdi kadin dogum doktoruma cok kizginim. Bebegim bir ayin icinde iki kez gelisimsel egrisinde asiri buyuk cikti ve hala da buyuk. Beni ultrasona sokmasi lazimdi ama sokmadi.
Doktor degistirmek istiyorum ama 38 inci haftaya geldim artik. Bu saatten sonra ultrason yapilsa da kontrol edebilecegim bir sey yok. Cok mutsuzum bugun. Durup durup adam aklima geldikce sinirleniyorum.
Gorusmenin basindan bir sorun sikayetin var mi diyor. Sonra herseye normal deyip gecistiriyor.
Bu Sabah uyandim sag elimi bir 5 dk hic haraket ettiremedim. Doktora soylesem normal diyecek. Bebegin boyu, kilosu, kafa boyutu, su miktari hic bir sey bilmiyoruz. Ne sormami bekliyor?
Masallah canim cok sevindimGünaydın kizlar,
biz bugün taburcu oluyoruz
Bir aksilik cikmazsa ins
Yok canim birsey olmazda olan olmus zaten.Kizlar selam. Kansizligim oldugu icin doktorum benden hemogram istedi duruma gore kan ayirtacagim sana demisti. Bugun saglik ocagina gittim kan vermek icin. Kadin 26 senedir sak diye kolayliklar bulunan damarlarimi bulamadi elimden kan aldi. Bastir dedi bastirdim bir sure cekebilirsin dddi bant yapistirdi. Kapidan ciktim elime bir baktim ki davul gibi sis. Geri dondum soyledim deri altina sizdi herhalde kan buz koy dedi moraracak dedi. Eve geldim buz koydum ama hala sis. Ve aciyo hareket ettirirken. Agriyoda. Bir sorun olmaz degil mi. Igne fobim var zaten panik yaptim sanki elimi keseceklermis gibi hissediyorum :)
Evet kuzum haklisin agriyo suan davul gibi sis zaten. Buz yaptim kolonya surdum nasaj yaptim falan ama fayda etmedi malesef. Tam dogum ustu olcak sey degil gercekten sag elim bide.Insallah hayirli haberler alirsin canim
Ne cinsmis ya boy kilo soyler insan enazindan
Masallah canim cok sevindim
Doya doya op sev kuxunu ins
Yok canim birsey olmazda olan olmus zaten.
Bi kan almayi beceremiyolar.
Epey morarir agrir bisure
Benim genelde bulamazlar damari.en basta sagdan alin soldan bulsmazsiniz derim inat edip solu delerler.sonra sagi delerler sonra elimin ustlerini orayida sisirirler balon gb .Evet kuzum haklisin agriyo suan davul gibi sis zaten. Buz yaptim kolonya surdum nasaj yaptim falan ama fayda etmedi malesef. Tam dogum ustu olcak sey degil gercekten sag elim bide.
Fırsat bu fırsat onun için canım gelip çomak sokmak için daha güzel bi zaman olabilir miKizlar bende cok heyecanliyim ya
Bugun randevum var 3bucuk gb ama sanirim sira cok 7_8 gb girerim
Cok telasliyim ne dicek diye panigim.
Topikteki dogum haberleri bende carpinti yapiyor yaa..
Napsam napsam die bi telastayim
Insan bi tuhaf hissediyor.
Dun kv gelip sizde yaticam dedi.
Sanirim dogumdada gelip yatacak eltimde yatti bi ay.evide cok yakin aslinda yatmasina ne gerek var bilmiyorum.
İşiniz rast gitsin inşallahh..Kızlat günaydın, bugün eşimin çok önemli bir davası var mahkemeye çıkacak dua edermisiniz bizim için inşallah kazanır. Geceden beri stres yaptım oğluşumda etkilendi galiba hiç oynamadıHamilelerin duası kabul olur derler.
Maşallah şükür iyi benim oğlum 2100 doğdu şimdi delikanlı teyzesiaslında haftam 36 geç döllenme. Sata göre 37. Bebek 2500 gibi olur dedi.
Ne diye sozunu dinlemiyolarsa uyuz oluyom oyle hemsirelere. Atcan kafayi dank diyeBenim genelde bulamazlar damari.en basta sagdan alin soldan bulsmazsiniz derim inat edip solu delerler.sonra sagi delerler sonra elimin ustlerini orayida sisirirler balon gb .
Yani okadar aliskinimki .
Enson yine sag kola baglarlar
benim de hep düşük çıkardı ama son zamanlarda 12-8 civarı çıkıyor ve o civarlarda çıktığında hemen baş ağrısından anlıyorum, sarımsak çiğniyorum ya da limonlu su içiyorum. doktora da dedim benim hep daha düşüktü bu ara daha yüksek diye,o da büyük 14 küçük 9 u geçerse mutlaka bana haber ver dediTansiyonum olculuyor evde de aletim var ara ara olcuyoruz. Normalde tansiyonum cok dusuktur 6-10 max gibi. Simdi 8-12gibi cikiyor. Doktorda normal diyor. Normalde dusuk tansiyonlu oldugumu soyledim , bu benim tansiyonumun yukselmesini gizleyebilir mi diye sordum. O da butun kadinlar boyle dusuk tansiyonludur dedi. Ne diyeyim artik.
Maşallah kuzuya canım.Kızlar selam, bizim bebiş te iyi çok şükür. Kanala girmemiş bu hafta Doğum beklemiyoruz yani. Zaten daha dolu yapacak işim de var. Ama artık çabuk yoruluyorum eskisi gibi değilim. Ev o kadar dağınık ki. Bayanlar için hayat cidden zor.
Kizlar ne cok kisinin bugun kontrolü var ya. Benimde bugun ama gec 4 te. Herkes yazsin bakalm haberleri bikac dogum haberi daha cikar mi.EvBoregi seni merak ediyorum. Hadi hayirlisi
EvBoregi kaçta gideceksin hastaneye Doğum falan olursa yaz merak ederiz herşey hakkında en güzel olacak şekilde olur inşallah
Yaaa maşallah kuzum yaa hadi bakalım bize eve gidince bebiskolarin ayaklarının fotosunu bari at da agzimiz sulansin dislerimiz kamaşsın yaakardelen384
EvBoregi canım güzel haberler ver bize inşallah bugün. Kaçtaydı randevun :)
@turkuaz08 kaç zamandır görmedim seni de inşallah iyisindir
Günaydın kızlar, ben belki bugünden sonra uyuyamam diye uykunun dibine vurmuşumEvBoregi haberdar et canım bizi..
Benim de sezaryenin üstünden 6 yıl geçti hiç kondurmadım bak sen söyleyene kadar...bi de benim karnımı sağdan soldan hareketlerle acıtıyor bebek dikişle ilgili bişey hissetmedim ya da farkında değilim...perşembe kontrolüm var...soru listesi yapıyordum bunu da mutlaka sorucam canım sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?