2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benimde 2 bucuk sene oldu dogum yapali ben devlete gidiyrm persembe kontrolum sorayim bi cvb verirse tabi..arada benimde sizi oluyor korktum acikcasi ins bi sorun olmaz bide doktorlar 39 da alcaz diyorlar hayirlisi bakalim

Kizlar selam. Kansizligim oldugu icin doktorum benden hemogram istedi duruma gore kan ayirtacagim sana demisti. Bugun saglik ocagina gittim kan vermek icin. Kadin 26 senedir sak diye kolayliklar bulunan damarlarimi bulamadi elimden kan aldi. Bastir dedi bastirdim bir sure cekebilirsin dddi bant yapistirdi. Kapidan ciktim elime bir baktim ki davul gibi sis. Geri dondum soyledim deri altina sizdi herhalde kan buz koy dedi moraracak dedi. Eve geldim buz koydum ama hala sis. Ve aciyo hareket ettirirken. Agriyoda. Bir sorun olmaz degil mi. Igne fobim var zaten panik yaptim sanki elimi keseceklermis gibi hissediyorum :)

Bir arkadas vardı ya deniz gibi bişeydi adı ikinci bebeğiydi bebekte sıkıntı var demişlerdi ama şükür cıkmamıstı bişey hatırlayamadım adını o da hiç gözükmüyo
Evet canım D Denizzccan nerelerdesin
Dönmeye çalışıyor olabilir mi Acaba. Doktor hareketlerinin şiddeti sağlıklı olduğunu gösterir demişti. Benim son 2 haftadır çok çok azalmıştı. Dün allaha şükür iyye döndü. Yürüyüş yapmadığım gün daha hareketli oluyor.

Insallah hayirli haberler alirsin canim
Ne cinsmis ya boy kilo soyler insan enazindan
Günaydın kizlar,

biz bugün taburcu oluyoruz

Bir aksilik cikmazsa ins
Masallah canim cok sevindim
Doya doya op sev kuxunu ins
Yok canim birsey olmazda olan olmus zaten.
Bi kan almayi beceremiyolar.
Epey morarir agrir bisure

Insallah hayirli haberler alirsin canim

Ne cinsmis ya boy kilo soyler insan enazindan

Masallah canim cok sevindim
Doya doya op sev kuxunu ins

Yok canim birsey olmazda olan olmus zaten.
Bi kan almayi beceremiyolar.
Epey morarir agrir bisure
Evet kuzum haklisin agriyo suan davul gibi sis zaten. Buz yaptim kolonya surdum nasaj yaptim falan ama fayda etmedi malesef. Tam dogum ustu olcak sey degil gercekten sag elim bide.

Kizlar bende cok heyecanliyim ya
Bugun randevum var 3bucuk gb ama sanirim sira cok 7_8 gb girerim
Cok telasliyim ne dicek diye panigim.

Topikteki dogum haberleri bende carpinti yapiyor yaa..
Napsam napsam die bi telastayim
Insan bi tuhaf hissediyor.
Dun kv gelip sizde yaticam dedi.
Sanirim dogumdada gelip yatacak eltimde yatti bi ay.evide cok yakin aslinda yatmasina ne gerek var bilmiyorum.

Evet kuzum haklisin agriyo suan davul gibi sis zaten. Buz yaptim kolonya surdum nasaj yaptim falan ama fayda etmedi malesef. Tam dogum ustu olcak sey degil gercekten sag elim bide.
Benim genelde bulamazlar damari.en basta sagdan alin soldan bulsmazsiniz derim inat edip solu delerler.sonra sagi delerler sonra elimin ustlerini orayida sisirirler balon gb .
Yani okadar aliskinimki .
Enson yine sag kola baglarlar

Fırsat bu fırsat onun için canım gelip çomak sokmak için daha güzel bi zaman olabilir mi Allah yardımcın olsun

İşiniz rast gitsin inşallahh..

N
Benim genelde bulamazlar damari.en basta sagdan alin soldan bulsmazsiniz derim inat edip solu delerler.sonra sagi delerler sonra elimin ustlerini orayida sisirirler balon gb .
Yani okadar aliskinimki .
Enson yine sag kola baglarlar
Ne diye sozunu dinlemiyolarsa uyuz oluyom oyle hemsirelere. Atcan kafayi dank diye

benim de hep düşük çıkardı ama son zamanlarda 12-8 civarı çıkıyor ve o civarlarda çıktığında hemen baş ağrısından anlıyorum, sarımsak çiğniyorum ya da limonlu su içiyorum. doktora da dedim benim hep daha düşüktü bu ara daha yüksek diye,o da büyük 14 küçük 9 u geçerse mutlaka bana haber ver dedi

Maşallah kuzuya canım.

Hiç sorma ya, evi temizlemistim tekrar kirlendi ve öyle dağınık ki bugün yine temizlik var bizde. Halıları yikattim sermedim ama sermeyince daha fazla kirleniyo ev sanki sersem mı bilmiyorum iki arada kaldım 3 gün sonra annem gelcek ay delircem

kızlar maşallah ne çok sayfa birikmiş şöyle bi göz attım yazdıklarınıza, doğum yapan arkadaşlarımız olmuş tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bize

bende ağırlaştım iyice, artık çok zor yürüyorum ve hala çalışıyorum işlerde yoğun, bide bu aralar iyice duygusallaştım ve gece yatakta dönüp duruyorum, haftaya izne ayrılcam inşallah onun dışında daha ne hastane çantası hazır ne kıyafetler ütülendi

Kizlar ne cok kisinin bugun kontrolü var ya. Benimde bugun ama gec 4 te. Herkes yazsin bakalm haberleri bikac dogum haberi daha cikar mi. EvBoregi seni merak ediyorum. Hadi hayirlisi

EvBoregi kaçta gideceksin hastaneye Doğum falan olursa yaz merak ederiz herşey hakkında en güzel olacak şekilde olur inşallah

Yaaa maşallah kuzum yaa hadi bakalım bize eve gidince bebiskolarin ayaklarının fotosunu bari at da agzimiz sulansin dislerimiz kamaşsın yaa kardelen384

EvBoregi sende aklımdasın canım dualarım seninle ikiniz hakkında da hayırlısı olsun saglıkla kavusun[/QUOTE]

EvBoregi canım güzel haberler ver bize inşallah bugün. Kaçtaydı randevun :)

@turkuaz08 kaç zamandır görmedim seni de inşallah iyisindir

EvBoregi haberdar et canım bizi..
Günaydın kızlar, ben belki bugünden sonra uyuyamam diye uykunun dibine vurmuşum randevum 12:30 dü, saat 16 ya ertelenmiş.. vardır bında da bir hayır.. hepimize teşekkür ederim sorduğunuz için, haber veririm tabiiki vermez mitim

5 yıl geçmiş çokta uzun zaman hiç kimse düşündmez böyle olabileceğini , arkadaşlarım 2 yıl sonra doğum yaptı mesela

@adasuyu naptın anakucagi işini? Dün buraya ekledigim gri olan internette sadece mothercare de var. Baya araştırdım da özelliklerine göre fiyatı çok iyi geldi bana. Hem tam yatıyor hem müzikli titreşimli ve kendi kendine anne kucağındaki gibi hafif sallanıp sakinlestiriyormus . Ben onu almaya karar verdim. O özellikte olan anakucaklarinin fiyatları 500-600 arası. O kalitesine göre baya uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…