2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar Allah korusun yaa ama dün sabahtan beri aklıma kötü şeyler geliyor gözümden yaş geliyor hormonlar mi arttı ne oldu. Akşam karnıma belime bıçak saplandı eşime bağırdım doğuruyorum diye ama o gelene kadar geçti adam birşey olmaz yat diyor artık.

N güzel canım hayırlısı ile aldın kucağına gerisini düşünme boşver kokla fıstığını
Bende dikişlerimden korkmaya başladım açıkçası
Bebişin boyu kilosu nasıl

Maşallah canım kilosuda iyiymiş
Uzun ve sık aralıklarla oluyorsa mutlaka dr gitmek gerek risk almaya değmez hiç bişey

Kızlar gören göbeğin küçülmüş diyordu rv cumadı erkene aldım gittim doktora.. Bebişim 3200gr dayanmış çıkışa doğdu doğacak modunda.. Doktor birsürü şey saydı olursa hemen hastaneye gel die. Büyük sancı kasılma VS. Çıkmadı nts de. Ama acayip hafif ve enerjik hissediyorum kendimi.. Bebişin hareketleri olmasa bi göbeğim var dicem hamilelik bitti gibi sanki. Toplamda 14 kilo aldım. Son bir haftada sürekli bağırsaklarım hareketli yüzüm çöktü resmen. Aşırı terliyorum özellikle geceleri, şişlik bile kalmadı bi yerimde. Bundan sonra doktor daha sık gel dedi. Eşim telaşlı bu aralar, sezeryan mı olsan daha beklemesek mi moduna girdi. Doğuma çağırmak istemiyorum die kayınvalidem görümcem hergün vakitli vakitsiz arayıp yokluyorlar. Az geç açsam teli - noldu neredesin - heyecanı yapıyorlar. Sen ağırlaşmışsındır yerinden kalkamıyorsundur falan konuşuyorlar.. Tam tersi enerjiğim ev işi falan yapıyorum diyorum şaşırıyorlar. Daha doğurmucam diyorum, doğurduktan sonra haberiniz olur diyorum bozuluyorlar

Offf Amerika'da hep böyleymiş Can'ım yaa. Orda Doğum yapan bi arkadaşım söylemişti. Haftalar öncesinde yapılan ultrasona göre sezaryen yapmışlar.
İnş küçücüğün iyidir merak etme. Az kaldı sabır.

Kırış kırış olmaz mi ya oylede?

Bebek aşağı inince göbek küçülüyormuş canım. Maşallah doğumuna az kaldı demekki enerjik hissedilirmiş ya :) ne sezeryanı kilosu da çok müsait normali denemelisin derim ben :) kanala girmiş mi bu arada.

En güzeli canım, kaynanam az önce de aradı açmadım. Aman nasılsın diycek iyiyim desen gelelim dicek, kötüyüm desen ee normal diycek.. bunalttı valla saçma sapan muhabbetleri

Benimki olsa benden sonra eşimi arar onu bir güzel gaza getirir acıtasyon yapar hastayım diye naz yapar , eşimde akşam eve süsmeye hazır boğa gibi gelirdi herşey kocada bitiyo

Ay bnde dün o kadar tepindim bir sürü hurma yedim gece eşin gelince ufak ufak kasıklarım ağrıdı . Sonra dedim ki ne yaptım bn daha halılar yok ortada yarn gelcek

.

Eline sağlık canım bize fotoğraf da at lütfen

Çok sağol canımmmm tabi ki atıyorum. Daha önce de atmıştım sanki deneme yaptığımda öyle hatırlıyorum ama Belki de atmamışımdır
Can'ım benim damarlar çok inçe. Hemşire acımasız vs acemiyse kolumdan zaten bulamıyor damarı. Hep elimden alıyor. Morarıyor ve şişiyor her defasında. Bir şey yoktur inş endişelenme.

Eklentiler

• IMG_5326.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_5327.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 52
EvBoregi sende aklımdasın canım dualarım seninle ikiniz hakkında da hayırlısı olsun saglıkla kavusun

Günaydın kızlar, ben belki bugünden sonra uyuyamam diye uykunun dibine vurmuşum randevum 12:30 dü, saat 16 ya ertelenmiş.. vardır bında da bir hayır.. hepimize teşekkür ederim sorduğunuz için, haber veririm tabiiki vermez mitim [/QUOTE]
Aaa olmaz ki doktorcum koca bi topik bnden haber bekliyor deseydin :)

Ay benim de küçülmüş ve aşağı inmiş gibi geliyor yaa ama hiç enerjik değilim kolum kanadım kırık sanki.

3 hafta onceki randevumda benimde kolumdan kan alamadi. İğneyi soktu tüp e kan akmadi. Sonra baska bir hemsire cagirdi igne oyle kolumda bekledim. Gelen hemsire baska bir yerden aldi neyse. O ilk hemsirenin batirdigi iğnenin yeri hala mor ve hala agriyor.

Benimki olsa benden sonra eşimi arar onu bir güzel gaza getirir acıtasyon yapar hastayım diye naz yapar , eşimde akşam eve süsmeye hazır boğa gibi gelirdi herşey kocada bitiyo
Canım aramasını siliyorum ben, ben diye kimbilir kimi aradı deyip kapatıyorum konuyu.. gelip bakıyor telefona aaa gerçekten seni aramamış diyor saf yoksa benimki de gayet süser.. yumuşak diken diyor bana, çaktırmadan insanı dikebiliyorsun sonradan anlıyorum diyor, gülüp geçiyorum napiim

Geçmiş olsun canım.damar patlamış.biraz mor kalır ama sonra geçer.alkollü pamuk koyabilirsin üzerine rahatlatır biraz.elini de yüksekte tutmaya çalış şişliği azalsın.

C Chivas Regal
Ayy ben de eşşek gibi uyumuşum, gittim iki dk kaş bıyık aldırdım Gaza gelip sacımı falan boyatasım geldi, kendimi zor tuttum, ayyy dörde kadar napıcam
Süslenseydin kız. Fön falan çektirseydin şu instagramdaki süslü makyajlı hatunlar gibi girersin Doğuma olursa eğer

Yaa ne güzel canım darısı bizim başımıza artık . Bn hiç enerjik değilim valla bnmki daha gelmez anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…