- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #42.261
N güzel canım hayırlısı ile aldın kucağına gerisini düşünme boşver kokla fıstığını@LastMadOnEarth @adven @Dodine L lamezi @tired hepiniz sağolun kızlar. Evet benim hikayenin sonu cok şükür ki güzel bitti. Saglikla aldım Nehir imi kucağıma. Inşallah sizde saglikla kavuşursunuz yavrularınıza. Dikişlerin açılmaya başlamasından dolayı agrım var ama kızım sağlıklı cok şükür. Buarada telefonumdaki gebelik uygulamalarından bugün bi mesaj geldi. 37 haftalık oldum annecim diye. Cok duygulandım... hiç aklıma gelmezdi bu kadar erken kavuşacağım .
Maşallah canım kilosuda iyiymiş36+5 te 3580gr 50.5cm dünyaya geldi. Son kontrolumde doktoruma söylediğim şikayetlerden anlamış aslinda. Bana yat dinlen bol su ic kasilmam olursa muhakkak gel önceki dikişlerin incelebilir demişti. Son günlerde karnımın sağ alt tarafında ince ince ağrılar oluyordu. Doktorum o ağrı için dikiş ağrısı dedi. Ayrıntılı yaziyorumki ilki sezaryen olanlar uyanık olsun bu konuda. Benim 5 sene geçmesine rağmen böyle bisi geldi basima. Sizlerde her ağrınızı önemseyin. Son haftalardayız kasilma ağrı normal demeyin sakin.
Offf Amerika'da hep böyleymiş Can'ım yaa. Orda Doğum yapan bi arkadaşım söylemişti. Haftalar öncesinde yapılan ultrasona göre sezaryen yapmışlar.Kizlar gecen cuma gunu muayene sirasinda, ucan isik lekeleri ve yan gorusumde simsekler gordugumu kadin dogum doktoruma soyledim.
Artik beni basindan savmak icin mi ne, goz ve retina doktoruna git dedi. Muayene 5 dk surdu sadece. Ne dersem normal diyor. Bugun gittim, saatlerce suren tarama sonrasi, gozlerimin sapasaglam oldugunu ogrendim. Zaten biliyordum.
Simdi kadin dogum doktoruma cok kizginim. Bebegim bir ayin icinde iki kez gelisimsel egrisinde asiri buyuk cikti ve hala da buyuk. Beni ultrasona sokmasi lazimdi ama sokmadi.
Doktor degistirmek istiyorum ama 38 inci haftaya geldim artik. Bu saatten sonra ultrason yapilsa da kontrol edebilecegim bir sey yok. Cok mutsuzum bugun. Durup durup adam aklima geldikce sinirleniyorum.
Gorusmenin basindan bir sorun sikayetin var mi diyor. Sonra herseye normal deyip gecistiriyor.
Bu Sabah uyandim sag elimi bir 5 dk hic haraket ettiremedim. Doktora soylesem normal diyecek. Bebegin boyu, kilosu, kafa boyutu, su miktari hic bir sey bilmiyoruz. Ne sormami bekliyor?
Kırış kırış olmaz mi ya oylede?Ben bu hafta sonu . Denedim . Güzel beyazlatti. Legende rendelenmis sabun ve azıcık camasir suyu ile beyazları 2-3 saat kadar beklettim ılık suda . Sonra makineye attım. Grilesen bir yada iki aletler vardı bayağı guzel açtı. Bundan sonra favorim.
Bazı bayanlar akşamdan makine yıkamayi bitirmeden kapatıp. Sabah tekrar kaldigi yerden tekrar başlatıyorlarmis. Sosyal medyada okudim. Sabunla yıkama yapanlar özellikle. Bembeyaz oluyor demişlerdi. Denemek lazım
Bebek aşağı inince göbek küçülüyormuş canım. Maşallah doğumuna az kaldı demekki enerjik hissedilirmiş ya :) ne sezeryanı kilosu da çok müsait normali denemelisin derim ben :) kanala girmiş mi bu arada.Kızlar gören göbeğin küçülmüş diyordu rv cumadı erkene aldım gittim doktora.. Bebişim 3200gr dayanmış çıkışa doğdu doğacak modunda.. Doktor birsürü şey saydı olursa hemen hastaneye gel die. Büyük sancı kasılma VS. Çıkmadı nts de. Ama acayip hafif ve enerjik hissediyorum kendimi.. Bebişin hareketleri olmasa bi göbeğim var dicem hamilelik bitti gibi sanki. Toplamda 14 kilo aldım. Son bir haftada sürekli bağırsaklarım hareketli yüzüm çöktü resmen. Aşırı terliyorum özellikle geceleri, şişlik bile kalmadı bi yerimde. Bundan sonra doktor daha sık gel dedi. Eşim telaşlı bu aralar, sezeryan mı olsan daha beklemesek mi moduna girdi. Doğuma çağırmak istemiyorum die kayınvalidem görümcem hergün vakitli vakitsiz arayıp yokluyorlar. Az geç açsam teli - noldu neredesin - heyecanı yapıyorlar. Sen ağırlaşmışsındır yerinden kalkamıyorsundur falan konuşuyorlar.. Tam tersi enerjiğim ev işi falan yapıyorum diyorum şaşırıyorlar. Daha doğurmucam diyorum, doğurduktan sonra haberiniz olur diyorum bozuluyorlar
En güzeli canım, kaynanam az önce de aradı açmadım. Aman nasılsın diycek iyiyim desen gelelim dicek, kötüyüm desen ee normal diycek.. bunalttı valla saçma sapan muhabbetleri
Ay bnde dün o kadar tepindim bir sürü hurma yedim gece eşin gelince ufak ufak kasıklarım ağrıdı . Sonra dedim ki ne yaptım bn daha halılar yok ortada yarn gelcekMaşallah kuzuya canım.
Hiç sorma ya, evi temizlemistim tekrar kirlendi ve öyle dağınık ki bugün yine temizlik var bizde. Halıları yikattim sermedim ama sermeyince daha fazla kirleniyo ev sanki sersem mı bilmiyorum iki arada kaldım 3 gün sonra annem gelcek ay delircem
Çok sağol canımmmm.
Eline sağlık canım bize fotoğraf da at lütfen
Can'ım benim damarlar çok inçe. Hemşire acımasız vs acemiyse kolumdan zaten bulamıyor damarı. Hep elimden alıyor. Morarıyor ve şişiyor her defasında. Bir şey yoktur inş endişelenme.Kizlar selam. Kansizligim oldugu icin doktorum benden hemogram istedi duruma gore kan ayirtacagim sana demisti. Bugun saglik ocagina gittim kan vermek icin. Kadin 26 senedir sak diye kolayliklar bulunan damarlarimi bulamadi elimden kan aldi. Bastir dedi bastirdim bir sure cekebilirsin dddi bant yapistirdi. Kapidan ciktim elime bir baktim ki davul gibi sis. Geri dondum soyledim deri altina sizdi herhalde kan buz koy dedi moraracak dedi. Eve geldim buz koydum ama hala sis. Ve aciyo hareket ettirirken. Agriyoda. Bir sorun olmaz degil mi. Igne fobim var zaten panik yaptim sanki elimi keseceklermis gibi hissediyorum :)
EvBoregi sende aklımdasın canım dualarım seninle ikiniz hakkında da hayırlısı olsun saglıkla kavusun
Ay benim de küçülmüş ve aşağı inmiş gibi geliyor yaaBebek aşağı inince göbek küçülüyormuş canım. Maşallah doğumuna az kaldı demekki enerjik hissedilirmiş ya :) ne sezeryanı kilosu da çok müsait normali denemelisin derim ben :) kanala girmiş mi bu arada.
Kizlar selam. Kansizligim oldugu icin doktorum benden hemogram istedi duruma gore kan ayirtacagim sana demisti. Bugun saglik ocagina gittim kan vermek icin. Kadin 26 senedir sak diye kolayliklar bulunan damarlarimi bulamadi elimden kan aldi. Bastir dedi bastirdim bir sure cekebilirsin dddi bant yapistirdi. Kapidan ciktim elime bir baktim ki davul gibi sis. Geri dondum soyledim deri altina sizdi herhalde kan buz koy dedi moraracak dedi. Eve geldim buz koydum ama hala sis. Ve aciyo hareket ettirirken. Agriyoda. Bir sorun olmaz degil mi. Igne fobim var zaten panik yaptim sanki elimi keseceklermis gibi hissediyorum :)
Canim resmini kouar misin ben de yapicam@sofiarya gözünaydın Can'ım.
Ohhh kuzun yanında. Darısı bizlere.
Kızlar günaydın bu arada hepinize. Dün şeker kavanozu süslemesiyle uğraştım. Bittim resmen. Tozu pisliği çıktı aradan şükür.
Canım aramasını siliyorum ben, ben diye kimbilir kimi aradı deyip kapatıyorum konuyu.. gelip bakıyor telefona aaa gerçekten seni aramamış diyor safBenimki olsa benden sonra eşimi arar onu bir güzel gaza getirir acıtasyon yapar hastayım diye naz yapar , eşimde akşam eve süsmeye hazır boğa gibi gelirdiherşey kocada bitiyo
Geçmiş olsun canım.damar patlamış.biraz mor kalır ama sonra geçer.alkollü pamuk koyabilirsin üzerine rahatlatır biraz.elini de yüksekte tutmaya çalış şişliği azalsın.Kizlar selam. Kansizligim oldugu icin doktorum benden hemogram istedi duruma gore kan ayirtacagim sana demisti. Bugun saglik ocagina gittim kan vermek icin. Kadin 26 senedir sak diye kolayliklar bulunan damarlarimi bulamadi elimden kan aldi. Bastir dedi bastirdim bir sure cekebilirsin dddi bant yapistirdi. Kapidan ciktim elime bir baktim ki davul gibi sis. Geri dondum soyledim deri altina sizdi herhalde kan buz koy dedi moraracak dedi. Eve geldim buz koydum ama hala sis. Ve aciyo hareket ettirirken. Agriyoda. Bir sorun olmaz degil mi. Igne fobim var zaten panik yaptim sanki elimi keseceklermis gibi hissediyorum :)
Koydum Can'ım. Bikaç mesaj önce.Canim resmini kouar misin ben de yapicam
Süslenseydin kız. Fön falan çektirseydin şu instagramdaki süslü makyajlı hatunlar gibi girersin Doğuma olursa eğerC Chivas Regal
Ayy ben de eşşek gibi uyumuşum, gittim iki dk kaş bıyık aldırdımGaza gelip sacımı falan boyatasım geldi, kendimi zor tuttum, ayyy dörde kadar napıcam
Yaa ne güzel canım darısı bizim başımıza artık . Bn hiç enerjik değilim valla bnmki daha gelmez anlaşılanKızlar gören göbeğin küçülmüş diyordu rv cumadı erkene aldım gittim doktora.. Bebişim 3200gr dayanmış çıkışa doğdu doğacak modunda.. Doktor birsürü şey saydı olursa hemen hastaneye gel die. Büyük sancı kasılma VS. Çıkmadı nts de. Ama acayip hafif ve enerjik hissediyorum kendimi.. Bebişin hareketleri olmasa bi göbeğim var dicem hamilelik bitti gibi sanki. Toplamda 14 kilo aldım. Son bir haftada sürekli bağırsaklarım hareketli yüzüm çöktü resmen. Aşırı terliyorum özellikle geceleri, şişlik bile kalmadı bi yerimde. Bundan sonra doktor daha sık gel dedi. Eşim telaşlı bu aralar, sezeryan mı olsan daha beklemesek mi moduna girdi. Doğuma çağırmak istemiyorum die kayınvalidem görümcem hergün vakitli vakitsiz arayıp yokluyorlar. Az geç açsam teli - noldu neredesin - heyecanı yapıyorlar. Sen ağırlaşmışsındır yerinden kalkamıyorsundur falan konuşuyorlar.. Tam tersi enerjiğim ev işi falan yapıyorum diyorum şaşırıyorlar. Daha doğurmucam diyorum, doğurduktan sonra haberiniz olur diyorum bozuluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?