2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok güzel olmuş el emrği olunca daha bi güzel geliyor insana :)

Süslenseydin kız. Fön falan çektirseydin şu instagramdaki süslü makyajlı hatunlar gibi girersin Doğuma olursa eğer
Valla aklıma geldi de şimdi terlerim aglarım neler neler yaparım ben hastanede saçlarım da kıvırcık ve gür, iki saatte fönü anca biter ama iki dk da bozulur kuaförü delirtmek de istemedim Doğum olursa diye akşam ağladım durdum, başta eşim olmak üzere herkes hadi inşallah olur diyorlar olsa bi türlü olmasa iki türlü

Ay bnde dün o kadar tepindim bir sürü hurma yedim gece eşin gelince ufak ufak kasıklarım ağrıdı . Sonra dedim ki ne yaptım bn daha halılar yok ortada yarn gelcek
Ben de agdayi bekliyorum valla canım kendimi yormayayim diyorum o yüzden o yüzden bugün yine içime sinmese de eşime yaptircam temizliği, arkasından ben silerim artik napayim. Ay takıntı oldu temizlik bende. Normalde tembelligin kitabını yazardım hamilelik beni mahvetti tum huylarim değişti

Kızlar dün bir arkadaşımız Doğum yaptı ben gidemedim de eşiyle konuştuk, bebiş 40 haftayı geçmişti ve hiç gelesi yoktu. Doktor Rahmi delip biraz suyunu boşaltmış, o arada damardan suni sancı vermişler, iki parmağıyla Rahmi genişletmiş neyse böylece Doğum başlamış 3500 gr bebişcik gelmiş, iç ve dış dikişleri varmış, doktorun yaptığı bu işlemler bebekte sarılık sürecini tetikliyormuş ki bebecik hemen sarılık olmuş

Ay ilahi süpersin

Canım kendime itiraf edemesem de inanki 40a 41e kadar beklemektense ben de dogursam gitse sezaryen falan diyorum, hınzır hınzır düşünceler artik sabırsızlanıyorum aglicam şimdi ya

Kızlar ben iki gündür cocuğun hareketlerini kasıklarımda bi de göğsümün altında hissediyorum.. acaba kanala yaklaştığı için mi kasıklarımda hissediyorum yoksa büyüdü de sığmıyo mu? Ultrasonda kanala girse gözükürdü dimi? Bir dee göbeğimin sarktığını hissediyorum töbe yarabbim oturunca resmen bacağıma sürtüyo.. neden olabilir?

E bu doktor bunu bilmiyo mu ne diye kurcalamış o kadar! Hey yarabbim yaa

Bende doğurmak istiyorum artık ya da sancı falan gelsin ya dün akşam eşim mayısın on sekizinden snra yıllık izin alamam ona göre söyle ne zaman izne çıkacağımı diyor. Adam bile ümidi kesmiş benden daha doğurmam diye .

Canım kendime itiraf edemesem de inanki 40a 41e kadar beklemektense ben de dogursam gitse sezaryen falan diyorum, hınzır hınzır düşünceler artik sabırsızlanıyorum aglicam şimdi ya
Ahh kuzum ağlama şakın, hiçbirimiz ağlamayalım Yaa, valla ömrümde ağlamadıgım kadar ağladım bu sene.. allah ağlatmasın hiç kimseyi, ağlarsak da mutluluktan olsun..

Banada ev sürekli bi pis dağınık geliyor nedense :) bende hiç böyle değilimdir halbuki bu hormonlardan kesin

Selam kızlar Dr haftaya gel gün veririz dedi. Gebelik şekeri kesin var sende karnı 41 haftalık kadar dedi zaten belliydi önden gitmesinden bana bir şeker var bir yok denildi bende çikolata ekmek tatlı dayanamam yedim artık yapacak bişey yok bir hafta diyet sonra hayırlısıyla sağlıkla doğum olur inşallah ..

Az değil 38 haftayı bitirdik yavrum şaka maka Memişlerin ucuyla mı oynasanız azıcık, bak Doğum başlıyormuş öyle

Banada ev sürekli bi pis dağınık geliyor nedense :) bende hiç böyle değilimdir halbuki bu hormonlardan kesin
Hamileler deki doğum öncesi bu temizlik ve düzen olayı kuşların yumurtlama önce Cer çöp toplayarak yuva yaması gibi içgüdüsel bir Hadiseymis. Benim de plasenta asagida kanama riski var .hala temizlik derdindeyimm

Ahh kuzum ağlama şakın, hiçbirimiz ağlamayalım Yaa, valla ömrümde ağlamadıgım kadar ağladım bu sene.. allah ağlatmasın hiç kimseyi, ağlarsak da mutluluktan olsun..
Canim merak etme. Dogumun olmaz daha. Biz 1 mayis analari topigin en sonunda doguracaz

Aa ilk kez duydumçok mantıklı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…