- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #42.281
Çok güzel olmuş el emrği olunca daha bi güzel geliyor insana :)Çok sağol canımmmmtabi ki atıyorum. Daha önce de atmıştım sanki deneme yaptığımda öyle hatırlıyorum ama Belki de atmamışımdır
Can'ım benim damarlar çok inçe. Hemşire acımasız vs acemiyse kolumdan zaten bulamıyor damarı. Hep elimden alıyor. Morarıyor ve şişiyor her defasında. Bir şey yoktur inş endişelenme.
Valla aklıma geldi de şimdi terlerim aglarım neler neler yaparım ben hastanedeSüslenseydin kız. Fön falan çektirseydin şu instagramdaki süslü makyajlı hatunlar gibi girersin Doğuma olursa eğer
Geçmez zaman valla . Ay bnde heyecanlandımC Chivas Regal
Ayy ben de eşşek gibi uyumuşum, gittim iki dk kaş bıyık aldırdımGaza gelip sacımı falan boyatasım geldi, kendimi zor tuttum, ayyy dörde kadar napıcam
Ben de agdayi bekliyorum valla canım kendimi yormayayim diyorum o yüzdenAy bnde dün o kadar tepindim bir sürü hurma yedim gece eşin gelince ufak ufak kasıklarım ağrıdı . Sonra dedim ki ne yaptım bn daha halılar yok ortada yarn gelcek
Canım aramasını siliyorum ben, ben diye kimbilir kimi aradı deyip kapatıyorum konuyu.. gelip bakıyor telefona aaa gerçekten seni aramamış diyor safyoksa benimki de gayet süser.. yumuşak diken diyor bana, çaktırmadan insanı dikebiliyorsun sonradan anlıyorum diyor, gülüp geçiyorum napiim
Canım kendime itiraf edemesem de inanki 40a 41e kadar beklemektense ben de dogursam gitse sezaryen falan diyorum, hınzır hınzır düşünceler artik sabırsızlanıyorum aglicam şimdi yaValla aklıma geldi de şimdi terlerim aglarım neler neler yaparım ben hastanedesaçlarım da kıvırcık ve gür, iki saatte fönü anca biter ama iki dk da bozulur kuaförü delirtmek de istemedim Doğum olursa diye akşam ağladım durdum, başta eşim olmak üzere herkes hadi inşallah olur diyorlar olsa bi türlü olmasa iki türlü
E bu doktor bunu bilmiyo mu ne diye kurcalamış o kadar! Hey yarabbim yaaKızlar dün bir arkadaşımız Doğum yaptı ben gidemedim de eşiyle konuştuk, bebiş 40 haftayı geçmişti ve hiç gelesi yoktu. Doktor Rahmi delip biraz suyunu boşaltmış, o arada damardan suni sancı vermişler, iki parmağıyla Rahmi genişletmişneyse böylece Doğum başlamış 3500 gr bebişcik gelmiş, iç ve dış dikişleri varmış, doktorun yaptığı bu işlemler bebekte sarılık sürecini tetikliyormuş ki bebecik hemen sarılık olmuş
Bende doğurmak istiyorum artık ya da sancı falan gelsin yaValla aklıma geldi de şimdi terlerim aglarım neler neler yaparım ben hastanedesaçlarım da kıvırcık ve gür, iki saatte fönü anca biter ama iki dk da bozulur kuaförü delirtmek de istemedim Doğum olursa diye akşam ağladım durdum, başta eşim olmak üzere herkes hadi inşallah olur diyorlar olsa bi türlü olmasa iki türlü
Ahh kuzum ağlama şakın, hiçbirimiz ağlamayalım Yaa, valla ömrümde ağlamadıgım kadar ağladım bu sene.. allah ağlatmasın hiç kimseyi, ağlarsak da mutluluktan olsun..Canım kendime itiraf edemesem de inanki 40a 41e kadar beklemektense ben de dogursam gitse sezaryen falan diyorum, hınzır hınzır düşünceler artik sabırsızlanıyorum aglicam şimdi ya
Banada ev sürekli bi pis dağınık geliyor nedense :) bende hiç böyle değilimdir halbuki bu hormonlardan kesinBen de agdayi bekliyorum valla canım kendimi yormayayim diyorum o yüzdeno yüzden bugün yine içime sinmese de eşime yaptircam temizliği, arkasından ben silerim artik napayim. Ay takıntı oldu temizlik bende. Normalde tembelligin kitabını yazardım hamilelik beni mahvetti tum huylarim değişti
Kadın normal Doğum diye tutturmuş, gerçi sarılık her bebekte oluyor neredeyse ama bi sürü de acı agrı çekmiş yazık, 8 saat sancı çekmiş, açılması tam olunca 20 dk da doğmuş bebekE bu doktor bunu bilmiyo mu ne diye kurcalamış o kadar! Hey yarabbim yaa
Az değil 38 haftayı bitirdik yavrum şaka makaBende doğurmak istiyorum artık ya da sancı falan gelsin yadün akşam eşim mayısın on sekizinden snra yıllık izin alamam ona göre söyle ne zaman izne çıkacağımı diyor. Adam bile ümidi kesmiş benden daha doğurmam diye .
Hamileler deki doğum öncesi bu temizlik ve düzen olayı kuşların yumurtlama önce Cer çöp toplayarak yuva yaması gibi içgüdüsel bir Hadiseymis. Benim de plasenta asagida kanama riski var .hala temizlik derdindeyimmBanada ev sürekli bi pis dağınık geliyor nedense :) bende hiç böyle değilimdir halbuki bu hormonlardan kesin
Canim merak etme. Dogumun olmaz daha. Biz 1 mayis analari topigin en sonunda doguracazAhh kuzum ağlama şakın, hiçbirimiz ağlamayalım Yaa, valla ömrümde ağlamadıgım kadar ağladım bu sene.. allah ağlatmasın hiç kimseyi, ağlarsak da mutluluktan olsun..
Sorma yasehir disina gitcekti aslinda dua ediyorum ins diye .Fırsat bu fırsat onun için canım gelip çomak sokmak için daha güzel bi zaman olabilir miAllah yardımcın olsun
Evet resmen 38+0 oldukAz değil 38 haftayı bitirdik yavrum şaka makaMemişlerin ucuyla mı oynasanız azıcık, bak Doğum başlıyormuş öyle
Aa ilk kez duydumçok mantıklı amaHamileler deki doğum öncesi bu temizlik ve düzen olayı kuşların yumurtlama önce Cer çöp toplayarak yuva yaması gibi içgüdüsel bir Hadiseymis. Benim de plasenta asagida kanama riski var .hala temizlik derdindeyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?