- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #42.841
Gecmiş olsun canım vicks varsa sürsene yüzüne morluğunu şişliğini indiriyor düşünce aninda sursen hiç şişmiyor morarmıyor...Oğlum da hala burnu yara öksüruyor dun de gözü kızarmıştı alerjik galiba ay bir sefalet bizde de tövbe ya Rabbim...randevum da yarın ve keşke pzt salıya falan alsaymışım sabırsızlandım sıkıldım sancı falan da olunca...Allah hayırlısıni versin hakkımızdaKızım düştü, cam bardak hemen kafasının yanında kırıldı bir karış öteye düşse kırılan parçaların üzerine düşecekti. Yüzüne sandalye de düştü. Yanağı kocaman mor
Buzdolabım bozuldu servis gelecek
Evimi karıncalar bastı
Ütü masam biranda kırıldı. O da 250 tl maşallah.
Bebiş kanalda. İlerleyecek mi diye korkuyorum.
Allahım herşey üst üste üst üste. Ne güzel bir haftaya girdik.
Amin Canım inş dediğin gibi olur teşekkürlerTamam tek korktuğum ignedeki hormonun etkisiyle yanlış çıkmasıydı ama ignede yok ve hal çizgi var.ayrıca tedavileri bırakıp kendiliğinden hamile kalan sayısız kadın var.biri de senindir nsallah.
Maşallah kızına bak nasil güzel büyümüş doktor doğru demiş bak ne güzel alsın azıcık daha kilo çok sevindim senin adına :)Ha doğurdum ha doğurcam diyenlere selam mm.... Bende delircem şimdi herhafta gün vercem diyip çağırıyor bu adam sonra haftaya ya dursun diyo anlamadım gitti ya insan ona göre plan proje yapıyor neden böyle yapıyon ve adam... Haftaya cuma gel dedi tekrar coraspin 4 gün daha iç bırak dedi iğne doğuma 2 gün kalaya kadar devamm.... Kızım maşallah 2300 olmuş vay cimcime bu kız şimdiden beni kudurttu ... Doktor kilo aldığı yere kadar devam dedi 38 görelim dedi.. Ben şokkkk
Allah korumuş kızını çookk geçmiş oldun canımKızım düştü, cam bardak hemen kafasının yanında kırıldı bir karış öteye düşse kırılan parçaların üzerine düşecekti. Yüzüne sandalye de düştü. Yanağı kocaman mor
Buzdolabım bozuldu servis gelecek
Evimi karıncalar bastı
Ütü masam biranda kırıldı. O da 250 tl maşallah.
Bebiş kanalda. İlerleyecek mi diye korkuyorum.
Allahım herşey üst üste üst üste. Ne güzel bir haftaya girdik.
Aradabir düzensiz oluyorsa normaldir. Ama gecmeyen düzenli aralıklarla kasılmalar oluyorsa ihmal etme sancılarin durdurulmasi gerekiyor öyle durumdaKizlar dunden beri karnimda ara ara sertlesme oluyo. Ama bebegin hareketi mi yoksa baska bisey mi ayirt edemiyorum. Rahatsiz bi his yaratiyo bende. Kasilma olabilir mi bu. En son cuma gunu nstye girdim hic bisey yoktu.
Kuzum gitmek istememin nedeni bu ağrılar bebeğin kalp atışlarını falan etkiliyormu acaba diye korkuyorum yoksa natde sancın çıkıyor dedikleri zaman daha stres oluyorumBebek hareketliyse boşver derim canım. Sancılar artarsa ve Gelecekse zaten doktor bişey yapamaz. Gelmesin istiyorsun sen de benim gibi. Doktorun aslında doğru olanı yapıyor.
Hadii yaaa. Belim belime çok baskı oluyor. Ama nasıl özledim şöyle gerine gerine sırt üstü yatmayı.İyi canım maşallah herşeyi iyi doğsalarda kurtardılar kendilerini
O ben olabilirim. Hem karnım üçüz gibi hem de sırt üstü daha rahat ediyorum
Evet canım öyleymiş. Çok düzenliydi ilk nst de. 2. İyi çıktı şükür. Bütün işim gücüm duruyor. Çatı muayenesi yapacaktı bugün. Doğumu tetiklemesin diye haftaya erteledi.Canım sancı düzenli olunca yüksek çıkıp çıkmadığı önemli olmuyor . Yüksek çıksa ama düzensz olsa dikkate almazlardı .
Benim öyle mezarlıkta ağlama üzülme gibi şeyim yoktur sadece bi gideyim dua edeyim azıcık göstereyim babama istiyorum ondan.. her hafta gidiyorum şimdi doğumdan sonra zaten öyle sık gidemem bi süre diye bi de benim evimle hastanenin arası trafikte 2-3 saat zaten yapcaz o yolu yol üstünde babamda geçerken 5 dk uğrasak yeter bana..Bence de gitme. Batil inanclardan dolayi degilde saglik icin. Evine git dinlen. Bebegin dinlensin seen dinlen. Bebek arabayla daha ilk gunden yorulmasin. Mezarliga gidip uzulup aglayacagina eve git, esinle bebeginle mutlu zaman gecirki sutun gelsin
Herşey iyi olacak Allah'ın izniyle, güle güle git güle güle çık hastaneden kucağında bebeğinle, Allah yar ve yardımcın olsun canım, Aminnn!...günaydın hanimlar ..ben kayisi hoşafı yapacağım bugun insallh. bide su biriktirdiğimiz ayva cekirdeklerini kucuk kavanoza koyacagim... yarinbebeğinle dogumum inslh rabbim saglicakla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin.. bugu n hatmimi bitirdim 40 tane tahmidiye okumustum oda bitti.. duasini edecegim.. hastane cantam hazir.. suslemlerimi bir posete koyacagim bant igne vs. koymalıyım.. oglum ve eşim icin yedek biseyler almalıyım.... sut sagma makinesini koymaliyim.. kahve .. . burcak buskivi .. dus alacagim..
bugun son gexmemide yapacağım gunum varaslinda haftaya idi ama benim icin onceye aldilar almayin benim isim cok gexmeye zamanim yok diyemedim.. kirmak istemedim.. ama erken kalkmayi planliyorum.. bide komsular tanidiklar bugun ziyaretime gelirlerse son son.. ayy kac parcaya bolunecegimm annem yanimda annem gune gelmiyor .. dedim gelen olursa al iceri sohbet et vs.. erken gelirim.. offf.. duygularim karman corman.. 1. cocukta cok mutlu gitmistim foguma bundz tuafim oglumu disarda birakmak offf bilinmexliklere yurumek cok zor.. hastanede kac gun kalacagiz belli degil..bebek ameliyat olacskk.. off ki ne offf... yarin girenexsem hakkinizi helal edin dualarınızı esirgemeyin inslh firsat bulunca resim falanda atarim size... hoscskalinn..
.
Hahaha ya beni güldürdün Allah ta seni güldürsün belki en az sancıyla biran da kurtulacaksın annesi ondandırKizlar anlatmaya gerek yok. Görüyorsunuz. Sanci grafigim mukemmel. 39 haftalik olarak tam doguma hazirlik sancilari
Çok erken olmuyor sanki canım kilosu da iyi maşallah inşallah en sağlıklı şekilde en hayırlı zamanda gelirGünaydın kizlar nasılsıniz ? Yeni kontrolden çıktım. Maşallah kuzum 2700 gram olmuş. Boyu da 49 cm. İri yarı bi kız olacak sanırım. Babasına çekmiş2 3 gündür çok kasilmam oluyordu. Bide dunden beri adet sancisi gibi sancim vardı. Doktor 1 hafta progestan kullan,mümkün olduğunca dinlen dedi. Belliki gününü beklemeyecek,1 hafta daha tutalım içerde sonra bol bol yürüyüs yap doğsun dedi. Zaten böyle giderse istesende doguramazsin iri bi bebek dedi. 37. haftada çatı muayenesi yapacakmis. Çok gerginim kızlar. Doğum nasıl olacak,catı muayenesi nasıl olacak ? Erken doğacagini tahmin ediyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Napicam
Ay maşallah bak belki senin stresin azalınca bebekte kilo aldı dikişlerine ne dedi peki bir sorun yoktur inşallahHa doğurdum ha doğurcam diyenlere selam mm.... Bende delircem şimdi herhafta gün vercem diyip çağırıyor bu adam sonra haftaya ya dursun diyo anlamadım gitti ya insan ona göre plan proje yapıyor neden böyle yapıyon ve adam... Haftaya cuma gel dedi tekrar coraspin 4 gün daha iç bırak dedi iğne doğuma 2 gün kalaya kadar devamm.... Kızım maşallah 2300 olmuş vay cimcime bu kız şimdiden beni kudurttu ... Doktor kilo aldığı yere kadar devam dedi 38 görelim dedi.. Ben şokkkk
Bende emin olamıyorum pazartesi yada salı başka dr gitmeyi düşünüyorum açıkcasıCanım ya bende dikkatsiz bir Dr sebebiyle şeker yok diye haftaları geçirmedim mı şimdi acaba bebeğim sağlıklı mı diye kendimi yiyorum ama olan oldu artık doğum yaklaştı Allah korusun .. inşallah sende sağlıklı kucaklarsin bu Dr larda iş yok
Senin aklında olan bir isim var mı peki varsa netleştir sürekli ismiyle söyle belki oda alışır vazgeçerKızlar eşim hala isim konusunda gül diye tutturmuş napicagimi şaşırdım hiç birşey de hiç bir konuda ısrarcı olmayan beni kırmayan adam takmış annemin ismi diye şaka falan yaparak diyo hiç ciddiye almiyo oğlumda bile ben kızda olsa erkekte umut olacak demistim hiç itiraz etmemişti şimdi diyo oğlanda karışmadım kızarsa gülistan koyalım hayatta olmaz dedim bi kere nerden çıktıysa ağzımdan bari gül olsun demişim şimdi o da ortak kararımız gül olsun diyo:) ya bide söyle bi konu var ben bekarkende gül ismini severdim ailemde bilir kızım olunca koyucam derdim kibar isim ve benim ismimin anlaminida yaşıyor diye ama şimdi hem annesi hemde benimle konuşmayan gorumcenin adı gül ile başlıyo şans mi kader mi nedir yaa(
Canim egitim ve arastirma hastaneleri hep bole galiba banada 39 + da alcaklarini solediler zaten sezeryan 38 de alin iste hayret biseyAllah yar ve yardımcınız olsun herşey su gibi yolunda akıp gitsin sende bize güzel haberler ver inşallah
Ay maşallah ilk bebek resmimiz oldu sanırım anneli babalı ablalı tüm sevdikleriyle güzel günlerde büyüsün :)
Yahu hiçbir problemi olmayan öncesinde sezaryen Doğum yapanları bile 38+ alıyorlar 39 hafta neymiş Allah sabır versin size ya benim bile sinirlerim bozuldu
Ben ilk isim olarak rahmetli babamın ismini koydum ama söyleyemiyorum mesela.. kendim istedim eşimde itiraz etmedi sağolsun ama söylerken böyle kalbim ağrıyo resmen.. belki şimdi hormonlar tavan ondandır geçer inşallah..Herşeye anlayış gösteririm ama yaşayn birinin ismini koymak çok kötü bence. Gerçi ölmüş olanı da koymak kötü olabilir. Sürekli aklına gelecek ne gerek var.
Hem görümcen hem kaynanan yaşıyor. Süt hakkım var istemiyorum de bastır. Başka isim seçsin
Yok dikiş gözükmüyormuş oan görülen bişey miş nts dedi valla girmedim çıktım geldim haftaya cuma İnş girerim kafam okadar ağrıyor ki kulaklarım hiç duymuyor tamamen tıkandı 10 gündür nezleyim mahvoldum ayakta duramıyorum artık eve gelmek istedim o şoklaMaşallah yaa 35i göreyim derken şimdi 37-38 den söz ediyorsun 2000gr olsa derken 2300gr olmuş fıstık kız...demek ki rahim ağzına falan da uzak...NST ye girdin mi peki...dikislere baktı mi ultrasondan anlaşılıyor muymuş???
Sen kendini herkesten iyi bilirsin ağrın sancı olmazsa kendini iyi hissedersen şartlar uygunsa neden olmasın ki babacığınada Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunBenim öyle mezarlıkta ağlama üzülme gibi şeyim yoktur sadece bi gideyim dua edeyim azıcık göstereyim babama istiyorum ondan.. her hafta gidiyorum şimdi doğumdan sonra zaten öyle sık gidemem bi süre diye bi de benim evimle hastanenin arası trafikte 2-3 saat zaten yapcaz o yolu yol üstünde babamda geçerken 5 dk uğrasak yeter bana..
Ben herhafta mezarlıktayım saatlerce oturuyom konuşuyorum bence bi sıkıntı yok ama bebek için aynı şeyi söylemem bu bencede doğru değil çünkü bebekler çok hassas@Aarohi canım ben gittim. Birkaç kere hem de. Bir defasında cenazemiz vardı. 10 haftalık falandım.
İki kere de dedemi ziyarete gittim. Hiç duymadım öyle bir şey. Ne olabilir ki
Babacığına rahmet yağdırsın Rabbim.
Bende gidiyorum her cuma mutlaka ama bebeği götürme dediler bana onu anlayamadım ondan sordum canım benim.. aminn cümlemizin ölmüşlerine rabbim rahmet yağdırsın..@Aarohi canım ben gittim. Birkaç kere hem de. Bir defasında cenazemiz vardı. 10 haftalık falandım.
İki kere de dedemi ziyarete gittim. Hiç duymadım öyle bir şey. Ne olabilir ki
Babacığına rahmet yağdırsın Rabbim.
Aminnn çok teşekkür ederimSen kendini herkesten iyi bilirsin ağrın sancı olmazsa kendini iyi hissedersen şartlar uygunsa neden olmasın ki babacığınada Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Kızlar günaydınn, ya bir haftadır çok enerjiğim belkide izne çıktığım içindir. Bugün kendimi hamile değilde sanki göbüşüm varmış şişkoymuş gibi hissediyorum oğlum tepişmese içerde kendisini belli etmese hiç hamile değil gibiyim. Kendime nazar edeceğim resmen 9 ayı ağrıyla geçirdim şu 1 hafta bana o kadar değişik geldi ki hep ağrı çektiğim için normal olmayı unutmuşum resmenHiç doğum belirtiside göstermiyorum zaten bizim aile biraz gününü geçip doğurdu hep acaba bende mi öyle
Masallah de canim .
Genetik oluyormumus dogumlar anneme hic te sormadim nasil dogurmustu acaba bi beni zor dogurmus oyle derdi
Benim ilk dogumda sancim vardi sezryan demislerdi. esim itiraz etti.ertesi guneKizlar ben hastane geldim ve soktayim doktor bilgisayarda 2gun sonra yatis yazmis ama diyoki neden boyle yaptim 5 gun sonra olmalisin 39 bitmeli felan simdi az sanci cikti serum taktilar eger sancilar iyiyse eve yolicakmis ben sok daha niye 2 gun sonra dediki
Dogum olmustu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?