2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Gecmiş olsun canım vicks varsa sürsene yüzüne morluğunu şişliğini indiriyor düşünce aninda sursen hiç şişmiyor morarmıyor...Oğlum da hala burnu yara öksüruyor dun de gözü kızarmıştı alerjik galiba ay bir sefalet bizde de tövbe ya Rabbim...randevum da yarın ve keşke pzt salıya falan alsaymışım sabırsızlandım sıkıldım sancı falan da olunca...Allah hayırlısıni versin hakkımızda

Tamam tek korktuğum ignedeki hormonun etkisiyle yanlış çıkmasıydı ama ignede yok ve hal çizgi var.ayrıca tedavileri bırakıp kendiliğinden hamile kalan sayısız kadın var.biri de senindir nsallah.
Amin Canım inş dediğin gibi olur teşekkürler

Maşallah kızına bak nasil güzel büyümüş doktor doğru demiş bak ne güzel alsın azıcık daha kilo çok sevindim senin adına :)

Allah korumuş kızını çookk geçmiş oldun canım

Kizlar dunden beri karnimda ara ara sertlesme oluyo. Ama bebegin hareketi mi yoksa baska bisey mi ayirt edemiyorum. Rahatsiz bi his yaratiyo bende. Kasilma olabilir mi bu. En son cuma gunu nstye girdim hic bisey yoktu.
Aradabir düzensiz oluyorsa normaldir. Ama gecmeyen düzenli aralıklarla kasılmalar oluyorsa ihmal etme sancılarin durdurulmasi gerekiyor öyle durumda

Bebek hareketliyse boşver derim canım. Sancılar artarsa ve Gelecekse zaten doktor bişey yapamaz. Gelmesin istiyorsun sen de benim gibi. Doktorun aslında doğru olanı yapıyor.
Kuzum gitmek istememin nedeni bu ağrılar bebeğin kalp atışlarını falan etkiliyormu acaba diye korkuyorum yoksa natde sancın çıkıyor dedikleri zaman daha stres oluyorum

İyi canım maşallah herşeyi iyi doğsalarda kurtardılar kendilerini

O ben olabilirim. Hem karnım üçüz gibi hem de sırt üstü daha rahat ediyorum
Hadii yaaa. Belim belime çok baskı oluyor. Ama nasıl özledim şöyle gerine gerine sırt üstü yatmayı.
Yok kuzum yA bu kadınınki gibi değildir seninki. Bu baya enine boyuna yayılmış gibi.

Canım sancı düzenli olunca yüksek çıkıp çıkmadığı önemli olmuyor . Yüksek çıksa ama düzensz olsa dikkate almazlardı .
Evet canım öyleymiş. Çok düzenliydi ilk nst de. 2. İyi çıktı şükür. Bütün işim gücüm duruyor. Çatı muayenesi yapacaktı bugün. Doğumu tetiklemesin diye haftaya erteledi.

Bence de gitme. Batil inanclardan dolayi degilde saglik icin. Evine git dinlen. Bebegin dinlensin seen dinlen. Bebek arabayla daha ilk gunden yorulmasin. Mezarliga gidip uzulup aglayacagina eve git, esinle bebeginle mutlu zaman gecirki sutun gelsin
Benim öyle mezarlıkta ağlama üzülme gibi şeyim yoktur sadece bi gideyim dua edeyim azıcık göstereyim babama istiyorum ondan.. her hafta gidiyorum şimdi doğumdan sonra zaten öyle sık gidemem bi süre diye bi de benim evimle hastanenin arası trafikte 2-3 saat zaten yapcaz o yolu yol üstünde babamda geçerken 5 dk uğrasak yeter bana..

Herşey iyi olacak Allah'ın izniyle, güle güle git güle güle çık hastaneden kucağında bebeğinle, Allah yar ve yardımcın olsun canım, Aminnn!...

Kizlar anlatmaya gerek yok. Görüyorsunuz. Sanci grafigim mukemmel. 39 haftalik olarak tam doguma hazirlik sancilari
Hahaha ya beni güldürdün Allah ta seni güldürsün belki en az sancıyla biran da kurtulacaksın annesi ondandır

Çok erken olmuyor sanki canım kilosu da iyi maşallah inşallah en sağlıklı şekilde en hayırlı zamanda gelir

Ay maşallah bak belki senin stresin azalınca bebekte kilo aldı dikişlerine ne dedi peki bir sorun yoktur inşallah

Bende emin olamıyorum pazartesi yada salı başka dr gitmeyi düşünüyorum açıkcası

Senin aklında olan bir isim var mı peki varsa netleştir sürekli ismiyle söyle belki oda alışır vazgeçer

Canim egitim ve arastirma hastaneleri hep bole galiba banada 39 + da alcaklarini solediler zaten sezeryan 38 de alin iste hayret bisey

Ben ilk isim olarak rahmetli babamın ismini koydum ama söyleyemiyorum mesela.. kendim istedim eşimde itiraz etmedi sağolsun ama söylerken böyle kalbim ağrıyo resmen.. belki şimdi hormonlar tavan ondandır geçer inşallah..

Yok dikiş gözükmüyormuş oan görülen bişey miş nts dedi valla girmedim çıktım geldim haftaya cuma İnş girerim kafam okadar ağrıyor ki kulaklarım hiç duymuyor tamamen tıkandı 10 gündür nezleyim mahvoldum ayakta duramıyorum artık eve gelmek istedim o şokla

Sen kendini herkesten iyi bilirsin ağrın sancı olmazsa kendini iyi hissedersen şartlar uygunsa neden olmasın ki babacığınada Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Ben herhafta mezarlıktayım saatlerce oturuyom konuşuyorum bence bi sıkıntı yok ama bebek için aynı şeyi söylemem bu bencede doğru değil çünkü bebekler çok hassas

Bende gidiyorum her cuma mutlaka ama bebeği götürme dediler bana onu anlayamadım ondan sordum canım benim.. aminn cümlemizin ölmüşlerine rabbim rahmet yağdırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…