2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sağlıkla al kucağına, çok stresli günler yaşadın inşallah bundan sonrası çok iyi olacak sen ve bebeğin için, Allah yardımcın olsun, o ol der ve olur herşey, herşey gönlünce olsun

Canim egitim ve arastirma hastaneleri hep bole galiba banada 39 + da alcaklarini solediler zaten sezeryan 38 de alin iste hayret bisey
Ne bileyim önceki hamileliğim de dr güvenim hiç kalmamıştı bir bilmez yüzünden 9 ayı yatarak geçirmek zorunda kaldım Allah doktoruna denk getirsin diyelim inşallah bir bildikleri vardır

Evet aslında çok erken değil ama doktordan böyle bi şey duyunca çok gerildim. Amin inşallah en hayırlı zaman hangisiyse o zaman doğar minikler.

Canım önceki bebeğimi kaybettiğimde lohusaydım 12 günlük definde falan hep oradaydım ve 40 günlüğüne kadar hergün gittim şimdi hamileliğimden beri herhafta gidiyorum... İçimde hiç öyle bişey geçirmedim evet millet dedi gitme falan filan.... Ama ölüden değil Diriden diye düşünenlerdenim... Hiç bişeyim yok şükür bişey olmadı... Ama aynı şeyi bebeğin için demem 2. Oğlumda halamın kızı vefat etti 33 günlüktü oğlum o gece çığlık çığlığa ağladı düşün ben bebeğimden korktum eşimin kucağına verdim.... Bebekler çok hassas gönül gözleri açık bence onu 40 dan sonra ziyarete götür bende kızımı abisinin yanına götürcem İnş 40 da.... Baban senden zaten haberdardır inş... Dua et bol bol ...

Oyy masallah canim .
Cok iyi geldi bu fotograf.
Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin ins .hayirli evlat olmalarini nasip etsin

Aradabir düzensiz oluyorsa normaldir. Ama gecmeyen düzenli aralıklarla kasılmalar oluyorsa ihmal etme sancılarin durdurulmasi gerekiyor öyle durumda
Duzenli degil ara ara oluyo. Ama doktorum bundan sonra dogum baslarsa durdurmayacagiz demisti. Bebek zaten iri erken gelmesi de iyi olur ama bu pazardan once gelmez insallah. Sinavlarim var

Evet aslında çok erken değil ama doktordan böyle bi şey duyunca çok gerildim. Amin inşallah en hayırlı zaman hangisiyse o zaman doğar minikler.
Amin canım Ben ssvd düşünüyorum 36 haftayı doldurduğum zaman sürekli yürüyüş falan yapmayı düşünüyorum

Allah başka dert vermesin kaç aydır isim konusunda anlaşamadin eşinle koy gitsin madem baksana adam seni dinlemiyor.

Bendede rahim ici yapisikligi var o napiyo agrimi yapiyomus
Hayirli haberle gel canim.ne dusunuyosak ruyamiza giriyor resmen .
Ablam sezeryene alinmis.. bekliyoruz.
Hadi hayirlisi canim .guzel haberle ciksin
Kizlar anlatmaya gerek yok. Görüyorsunuz. Sanci grafigim mukemmel. 39 haftalik olarak tam doguma hazirlik sancilari
Cok heyecanli yaaa hic anlamiyorum grafikten .
Ama panikliyorum hemen
Ay kızlar bu nts beni öldürüyor.sırt üstü yatmak çok büyük eziyet benim için.belimi çok agritiyor ve nefesim daralıyor.sizinde öyle oluyormu bide yan yatsak olmaz mi
Canim hemsireye sor bi ayaklari mi cekebiliyormuyum diye o biraz daha rahatlatiyordu beni ama nst de yapilirmi bilmiyorum

Oh ne güzel işte Can'ım. Kızının kilosu oğullarını geçecek bu gidişle maşallah :))

Can'ım geçmiş olsun yA. Bol bol ayetel kürsi felak nas oku.

2 isim mi koysanız acaba. Eşin de kırılmamış olur böylece. Senin seçtiğin işimle seslenirsiniz.
Bende gidiyorum her cuma mutlaka ama bebeği götürme dediler bana onu anlayamadım ondan sordum canım benim.. aminn cümlemizin ölmüşlerine rabbim rahmet yağdırsın..
canım ben hamileyken sandım. Evet bebeklerin ve küçük çocukların bizim göremediğimiz seyleri gördükleri için götürmek uygun değil derler. Onlar daha melek çünkü.

Kizlar anlatmaya gerek yok. Görüyorsunuz. Sanci grafigim mukemmel. 39 haftalik olarak tam doguma hazirlik sancilari
Dün benimki de öyleydi 1 mayıscılar ne kadar tembel, hani ben sezeryan olcam ama bari nişan nedir sancı nedir bilseydim, sorana söylerdim bari dün 25 den yukarı çıkmadı benimki de

Ay kızlar bu nts beni öldürüyor.sırt üstü yatmak çok büyük eziyet benim için.belimi çok agritiyor ve nefesim daralıyor.sizinde öyle oluyormu bide yan yatsak olmaz mi
Kuzum dün beni sola yatırdılar, sorun olmaz bence çağır hemşireyi döndürsün ya da kendin dön yerlerini bozmadan

Erken dogacagini neden soyledi canim kilosundanmi benim bebisin kilosuna yakinmis ama doktorum normal dedi.
Hakkinda hayirlisi olsun canim.
Ha dogurdum diye basliyorya yazin bende dogurdun sandim artik topigi boyle takip ediyorum demekki
Masallah canim
Canim nazarmi degdi noldu size ustuste gelmis .oku bol bol Rabbim beterinden saklasin .
Iyi tarafindan bakmaya calis.

Ayy canım çok geçmiş olsun nazara mı geldiniz ki, allahım hayırlısını versin, üzme kendini ayetel kursi okuyorsundur zaten, allah beterinden korusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…