- 27 Nisan 2016
- 386
- 529
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #42.861
Sağlıkla al kucağına, çok stresli günler yaşadın inşallah bundan sonrası çok iyi olacak sen ve bebeğin için, Allah yardımcın olsun, o ol der ve olur herşey, herşey gönlünce olsunHanimlar ben hastaneye gidiyorum insallah hersey yolunda gider. Ve hepinizi cok opuyorum hepinizin isi sag salim gitsin Allah kolay dogumlar nasip etsin saglikli sihatli hepimiz alalim kucamiza insallah size yazacagim insallah kendime geldimde gorusuruz.
Ne bileyim önceki hamileliğim de dr güvenim hiç kalmamıştı bir bilmez yüzünden 9 ayı yatarak geçirmek zorunda kaldım Allah doktoruna denk getirsin diyelim inşallah bir bildikleri vardırCanim egitim ve arastirma hastaneleri hep bole galiba banada 39 + da alcaklarini solediler zaten sezeryan 38 de alin iste hayret bisey
Evet aslında çok erken değil ama doktordan böyle bi şey duyunca çok gerildim. Amin inşallah en hayırlı zaman hangisiyse o zaman doğar minikler.Hahaha ya beni güldürdün Allah ta seni güldürsün belki en az sancıyla biran da kurtulacaksın annesi ondandır
Çok erken olmuyor sanki canım kilosu da iyi maşallah inşallah en sağlıklı şekilde en hayırlı zamanda gelir
Ay maşallah bak belki senin stresin azalınca bebekte kilo aldı dikişlerine ne dedi peki bir sorun yoktur inşallah
Bende emin olamıyorum pazartesi yada salı başka dr gitmeyi düşünüyorum açıkcası
Senin aklında olan bir isim var mı peki varsa netleştir sürekli ismiyle söyle belki oda alışır vazgeçer
Canım önceki bebeğimi kaybettiğimde lohusaydım 12 günlük definde falan hep oradaydım ve 40 günlüğüne kadar hergün gittim şimdi hamileliğimden beri herhafta gidiyorum... İçimde hiç öyle bişey geçirmedim evet millet dedi gitme falan filan.... Ama ölüden değil Diriden diye düşünenlerdenim... Hiç bişeyim yok şükür bişey olmadı... Ama aynı şeyi bebeğin için demem 2. Oğlumda halamın kızı vefat etti 33 günlüktü oğlum o gece çığlık çığlığa ağladı düşün ben bebeğimden korktum eşimin kucağına verdim.... Bebekler çok hassas gönül gözleri açık bence onu 40 dan sonra ziyarete götür bende kızımı abisinin yanına götürcem İnş 40 da.... Baban senden zaten haberdardır inş... Dua et bol bol ...Ben ilk isim olarak rahmetli babamın ismini koydum ama söyleyemiyorum mesela.. kendim istedim eşimde itiraz etmedi sağolsun ama söylerken böyle kalbim ağrıyo resmen.. belki şimdi hormonlar tavan ondandır geçer inşallah..
Oyy masallah canim .Eki Görüntüle 2138094 Bu da ilk Bebiş fotomuz olsun kızlarmeleğimin size selamı var, biz iyiyiz çok şükür
Allahım hepimizin bebişlerine sağlıklı upuzun musmutlu bir ömür versin, bize hayırlı evlat olmalarını nasip etsinbekleyenler bir avaz da kurtulun inşallaah dualarım sizinle
Duzenli degil ara ara oluyo. Ama doktorum bundan sonra dogum baslarsa durdurmayacagiz demisti. Bebek zaten iri erken gelmesi de iyi olur ama bu pazardan once gelmez insallah. Sinavlarim varAradabir düzensiz oluyorsa normaldir. Ama gecmeyen düzenli aralıklarla kasılmalar oluyorsa ihmal etme sancılarin durdurulmasi gerekiyor öyle durumda
Dizlerini kendine dogru ceksen. Ben doktorda sirt ustu yatirdiginda artik dizlerimi cekiyorum
Amin canım Ben ssvd düşünüyorum 36 haftayı doldurduğum zaman sürekli yürüyüş falan yapmayı düşünüyorumEvet aslında çok erken değil ama doktordan böyle bi şey duyunca çok gerildim. Amin inşallah en hayırlı zaman hangisiyse o zaman doğar minikler.
Allah başka dert vermesin kaç aydır isim konusunda anlaşamadin eşinle koy gitsin madem baksana adam seni dinlemiyor.Kızlar eşim hala isim konusunda gül diye tutturmuş napicagimi şaşırdım hiç birşey de hiç bir konuda ısrarcı olmayan beni kırmayan adam takmış annemin ismi diye şaka falan yaparak diyo hiç ciddiye almiyo oğlumda bile ben kızda olsa erkekte umut olacak demistim hiç itiraz etmemişti şimdi diyo oğlanda karışmadım kızarsa gülistan koyalım hayatta olmaz dedim bi kere nerden çıktıysa ağzımdan bari gül olsun demişim şimdi o da ortak kararımız gül olsun diyo:) ya bide söyle bi konu var ben bekarkende gül ismini severdim ailemde bilir kızım olunca koyucam derdim kibar isim ve benim ismimin anlaminida yaşıyor diye ama şimdi hem annesi hemde benimle konuşmayan gorumcenin adı gül ile başlıyo şans mi kader mi nedir yaa(
Bendede rahim ici yapisikligi var o napiyo agrimi yapiyomusSezaryene karar verirsen kesinlikle spinal ol çok konforlu ben ilkinde genel anestezi olmuştum ve sonrasın da birkaç ameliyat daha geçirdim genel anesteziyle, onlarla kıyaslandığında bu gerçekten beni çok iyi hissettirdi amma lakin sonrası benim için çok ağrılı ve sancılı geçti ama bu rahimimdeki yapışıklıklardan kaynaklı olabilirmiş çünkü ilk kızımda çok iyiydim sezaryen sonrası. Of neyse geçti gitti şükür bugün iyiyim birkaç güne daha iyi olurum muhtemelen.
Hayirli haberle gel canim.ne dusunuyosak ruyamiza giriyor resmen .Kızlar bugün öğleden sonra bnm de kontrolüm var . Artık dün yatarken nasıl dua ettiysem sancım olsun nst de diye gece hem kasık hem bel ağrım vardıama tabi uyku sersemi uyudum yani dedim zaten doğum sancısıysa uyutmaz . Ee şimdi de kuş gibiyim resmen ağrım falan yok gece rüyamda da nst ye bağlıydım sancı çıkıyordu çok mutluydum
Hadi hayirlisi canim .guzel haberle ciksinAblam sezeryene alinmis.. bekliyoruz.
Cok heyecanli yaaaKizlar anlatmaya gerek yok. Görüyorsunuz. Sanci grafigim mukemmel. 39 haftalik olarak tam doguma hazirlik sancilari
Canim hemsireye sor bi ayaklari mi cekebiliyormuyum diye o biraz daha rahatlatiyordu beni ama nst de yapilirmi bilmiyorumAy kızlar bu nts beni öldürüyor.sırt üstü yatmak çok büyük eziyet benim için.belimi çok agritiyor ve nefesim daralıyor.sizinde öyle oluyormu bide yan yatsak olmaz mi
Oh ne güzel işte Can'ım. Kızının kilosu oğullarını geçecek bu gidişle maşallah :))Ha doğurdum ha doğurcam diyenlere selam mm.... Bende delircem şimdi herhafta gün vercem diyip çağırıyor bu adam sonra haftaya ya dursun diyo anlamadım gitti ya insan ona göre plan proje yapıyor neden böyle yapıyon ve adam... Haftaya cuma gel dedi tekrar coraspin 4 gün daha iç bırak dedi iğne doğuma 2 gün kalaya kadar devamm.... Kızım maşallah 2300 olmuş vay cimcime bu kız şimdiden beni kudurttu ... Doktor kilo aldığı yere kadar devam dedi 38 görelim dedi.. Ben şokkkk
Can'ım geçmiş olsun yA. Bol bol ayetel kürsi felak nas oku.Kızım düştü, cam bardak hemen kafasının yanında kırıldı bir karış öteye düşse kırılan parçaların üzerine düşecekti. Yüzüne sandalye de düştü. Yanağı kocaman mor
Buzdolabım bozuldu servis gelecek
Evimi karıncalar bastı
Ütü masam biranda kırıldı. O da 250 tl maşallah.
Bebiş kanalda. İlerleyecek mi diye korkuyorum.
Allahım herşey üst üste üst üste. Ne güzel bir haftaya girdik.
2 isim mi koysanız acaba. Eşin de kırılmamış olur böylece. Senin seçtiğin işimle seslenirsiniz.Valla çok söyledim hep gülerek falan cevap veriyo doğumdan sonra ne dersem koyar biliyorum kıyamaz ama iste hem ortak bi isim verememiş oluyoruz hemde eşim biraz rahatsız kırmak da çok istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım acikcasi
canım ben hamileyken sandım. Evet bebeklerin ve küçük çocukların bizim göremediğimiz seyleri gördükleri için götürmek uygun değil derler. Onlar daha melek çünkü.Bende gidiyorum her cuma mutlaka ama bebeği götürme dediler bana onu anlayamadım ondan sordum canım benim.. aminn cümlemizin ölmüşlerine rabbim rahmet yağdırsın..
bidahakine bende ilk yan yatacam bakalım birşey diyecekler miGirdim Can'ım. 49 cm 3.018 gr olmuş. 250 gr almış.
Kızlar ben hep yan yatıyorum. Sizi niye sırt üstü yatırıyorlar kiay 2 dk yatınca bile belim fena oluyor benim.
Dün benimki de öyleydiKizlar anlatmaya gerek yok. Görüyorsunuz. Sanci grafigim mukemmel. 39 haftalik olarak tam doguma hazirlik sancilari
Kuzum dün beni sola yatırdılar, sorun olmaz bence çağır hemşireyi döndürsün ya da kendin dön yerlerini bozmadanAy kızlar bu nts beni öldürüyor.sırt üstü yatmak çok büyük eziyet benim için.belimi çok agritiyor ve nefesim daralıyor.sizinde öyle oluyormu bide yan yatsak olmaz mi
Erken dogacagini neden soyledi canim kilosundanmi benim bebisin kilosuna yakinmis ama doktorum normal dedi.Günaydın kizlar nasılsıniz ? Yeni kontrolden çıktım. Maşallah kuzum 2700 gram olmuş. Boyu da 49 cm. İri yarı bi kız olacak sanırım. Babasına çekmiş2 3 gündür çok kasilmam oluyordu. Bide dunden beri adet sancisi gibi sancim vardı. Doktor 1 hafta progestan kullan,mümkün olduğunca dinlen dedi. Belliki gününü beklemeyecek,1 hafta daha tutalım içerde sonra bol bol yürüyüs yap doğsun dedi. Zaten böyle giderse istesende doguramazsin iri bi bebek dedi. 37. haftada çatı muayenesi yapacakmis. Çok gerginim kızlar. Doğum nasıl olacak,catı muayenesi nasıl olacak ? Erken doğacagini tahmin ediyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Napicam
Hakkinda hayirlisi olsun canim.Ha doğurdum ha doğurcam diyenlere selam mm.... Bende delircem şimdi herhafta gün vercem diyip çağırıyor bu adam sonra haftaya ya dursun diyo anlamadım gitti ya insan ona göre plan proje yapıyor neden böyle yapıyon ve adam... Haftaya cuma gel dedi tekrar coraspin 4 gün daha iç bırak dedi iğne doğuma 2 gün kalaya kadar devamm.... Kızım maşallah 2300 olmuş vay cimcime bu kız şimdiden beni kudurttu ... Doktor kilo aldığı yere kadar devam dedi 38 görelim dedi.. Ben şokkkk
Masallah canimKontrolum vardi. Resmen en sevmedigim doktora düştüm. Bu doktor hamileligimin ilk haftalarında gobegin cok buyuk o yuzden bebegi goremiyorum deyip vajinal ultrasona yonlendirmisti uyuzsensin gobegi büyük neyse bu sefer de ayrintili ultrasona yonlendirdi. Gicik micik ama sayesinde ayrintiliya tekrar girdim ölçümleri 39-40 haftalik cikti. Kilosu 3500 üstüydü. Yaziyor ama suan bakamam yatiyorum boyu 50 cm den uzundu. Ayrintili ultrason daha dogru sonuc veriyordur heralde normal poliklinikle bakilan ultrasonlardan. İlk tansiyon ölçümüm yuksek çıktı acilden ilac verdirtecekti. Acilde tekrar dusunce tansiyonum tahlil sonuclarimda temiz cikinca almadim tansiyon ilaci. Nst de her zaman ki gibi sifir sanciyla eve geldim. Cok sukur her sey yolunda.
Canim nazarmi degdi noldu size ustuste gelmis .oku bol bol Rabbim beterinden saklasin .Kızım düştü, cam bardak hemen kafasının yanında kırıldı bir karış öteye düşse kırılan parçaların üzerine düşecekti. Yüzüne sandalye de düştü. Yanağı kocaman mor
Evimi karıncalar bastı
Ayy canım çok geçmiş olsunKızım düştü, cam bardak hemen kafasının yanında kırıldı bir karış öteye düşse kırılan parçaların üzerine düşecekti. Yüzüne sandalye de düştü. Yanağı kocaman mor
Evimi karıncalar bastı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?