- 21 Eylül 2012
- 1.143
- 950
- 123
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #42.881
Kızım düştü, cam bardak hemen kafasının yanında kırıldı bir karış öteye düşse kırılan parçaların üzerine düşecekti. Yüzüne sandalye de düştü. Yanağı kocaman mor
Buzdolabım bozuldu servis gelecek
Evimi karıncalar bastı
Ütü masam biranda kırıldı. O da 250 tl maşallah.
Bebiş kanalda. İlerleyecek mi diye korkuyorum.
Allahım herşey üst üste üst üste. Ne güzel bir haftaya girdik.
Ay çok tatlı bu annesi, MAAŞALLAH Rabbimin emaneti bir melek bu işte, ay ben çok duygulandım bebişi görünceEki Görüntüle 2138094 Bu da ilk Bebiş fotomuz olsun kızlarmeleğimin size selamı var, biz iyiyiz çok şükür
Allahım hepimizin bebişlergüzelağlıklı upuzun musmutlu bir ömür versin, bize hayırlı evlat olmalarını nasip etsinbekleyenler bir avaz da kurtulun inşallaah dualarım sizinle
Gelişimi 34 haftada mı kalmış canım, başka ne dedi?Kizlar doktor bana 15 gun once 34 demisti
Dunde 34.hafta dedi.
Niye boyle oluyor anlamadim.
Ayşegül de gitsin...ne güzel isim eşin kırılmamış olur hem Gül var içinde hem de Gülistan ı falan çağrıştırmıyor pekValla çok söyledim hep gülerek falan cevap veriyo doğumdan sonra ne dersem koyar biliyorum kıyamaz ama iste hem ortak bi isim verememiş oluyoruz hemde eşim biraz rahatsız kırmak da çok istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım acikcasi
Hic tahlil vs istemedi.magnezyum kullan dedi.Ben beyaz ekmek yememeye calisiyorum. Tahilli ekmeklerden yiyorum onu da sadece kahvaltida. Bu arada idrarinda protein cikmiyorsa tansiyonun yediklerinden yukseliyordur. Az once kontrolden geldi . 14/10 cikti tansiyonum. Doktor acile yonlendirdi serum vermeleri icin. Orda tekrar olctuler 11/7 cikti. Doktoru aradilar napalim diye. O da tamamno zaman kalsin ilac dedi. Kahvalti yapip gitmistim ilk tansiyon olculdugunde ve sigara boregi yemistim. O yukseltti heralde. Bir de ben galiba artik tansiyonum yuksek cikacak diye stres yapiyorum olculurlen. İlk olcumler hep yuksek cikiyor. Yarim saat sonra tekrar ölçüm istiyor doktor normal cikiyor o zaman.
Gecmis olsun canim topik hareketli epey son aylar agrilar sizilar .....@toist geçmiş olsun Allah korumuş
Bende pek okuyamıyorum iki gündür oğlan hasta ateşli herkes iyidir inşallah
Geride demedi ama tuhafima gitti.Gelişimi 34 haftada mı kalmış canım, başka ne dedi?
Bnmki üç haftadr 3 kilo bn inanmıyorum bu ölçümlere :) nst deyim yine sancı yokHer türlü razıyım yeterki gelsinya benimki de beklesin hiç hazır değilim. Kaç kg canım seninki büyüktü sanırım. Ben bir 3.5 u görsem keşke
Ay o da fena yaa :) kaclarda cikiyordu sancin? Yanimda yatan kadinin sancisi 15-20 arasi gezinirken ahlayip vahliyordu daAy bebiş çıkmayacak ise sancı da çıkmasın :) demir gibi karınla geziyorum bazen gözümden yaş geliyor ama benim koca kafalim gelmiyor, al sancimi sana vereyim
Ay insallah ya. İnsallah buraya gelip bir cirpida doğurdum, hic de abarttiklari kadar yokmus diye havami atarimHahaha ya beni güldürdün Allah ta seni güldürsün belki en az sancıyla biran da kurtulacaksın annesi ondandır
r
Canim heyecana ve panige gerek yok benimki gobi bir grafik varsaCok heyecanli yaaahic anlamiyorum grafikten .
Ama panikliyorum hemen
Nasil di 25 hissettiriyor mu? Yanimdaki kadin 15-20 arasinda ahlayip vahliyorduDün benimki de öyleydi1 mayıscılar ne kadar tembel, hani ben sezeryan olcam ama bari nişan nedir sancı nedir bilseydim, sorana söylerdim bari dün 25 den yukarı çıkmadı benimki de
Aslinda idrar tahlili istemesi lazım. Tansiyon tek basina cok onemli degil idrarda protein cikmasiyla onem kazanıyor. Bubarada pasta borek makarna falan da yukseltiyor haberin olsun. Hamur isi ve tuz iste. Kesmemiz lazim ama ben de kesemiyorum. Hele gecen gun erik yedim iki tabak tuzlayip tuzlayip ölüyorum sandimHic tahlil vs istemedi.magnezyum kullan dedi.
Yediklerine dikjat et dedi.
Bi ilac verdi.iyi gelmezse tansiyon ilaci verecekmis .
Ekmegide bilmiyordum kk da ogrendim iyi oldu.artik tam tahilli yerim
@Gncshn mesajini gormedim ama tired ın mesajina istinaden güllü isimler aradigini düşündüm@Gncshn Gülden Güldem Gülcan Gülhan Gülendam Gülay Güldünya Gülnaz Gülnihal Gülşah Gülşen Gülizar ya da sonda olsun dersen Aygül Ayşegül Birgül Songül Nurgül Şengül
Bu arada ben kendi beğendiklerimi yazdim sen de ac bak belki başka şeyler de çikar begenecegin Gul lü isimler falan yaz google dan
O nasıl doktormuş Yaa, hepsi şaşırdı kendini.. başka doktora mı görünsen canım? Tekrar kontrolün ne zamandı?Geride demedi ama tuhafima gitti.
Zaten iki hasta birlikte almaya calistilar itiraz ettim.devlet degil bisey degil ustelik kadin dogum sinir oldum.
Bi telasla bakti etti ciktik.
10 gun oldu kesin 200 gr.almis gozukuyor.
Ama haftaya ayni dedi ankamadim bnde
Bana göndereydinya ağrını bnm sancı 10 lardaHadii yaaa. Belim belime çok baskı oluyor. Ama nasıl özledim şöyle gerine gerine sırt üstü yatmayı.
Yok kuzum yA bu kadınınki gibi değildir seninki. Bu baya enine boyuna yayılmış gibi.
Evet canım öyleymiş. Çok düzenliydi ilk nst de. 2. İyi çıktı şükür. Bütün işim gücüm duruyor. Çatı muayenesi yapacaktı bugün. Doğumu tetiklemesin diye haftaya erteledi.
Yok kız hissetmiyorsun bile, geçen haftalarda 90 görmüşlüğüm var ama aaaa 90 a çıktı falan deyip muhabbete devam ediyordum, makineler mi bozuk anlamıyorum ki.. iki hafta önce gittiğimde 50-60 ları hissediyordum ama bebek toparlanmış gibi karnım taş gibi oluyordu, ama dün tık demediNasil di 25 hissettiriyor mu? Yanimdaki kadin 15-20 arasinda ahlayip vahliyorduaynen tembeller insallah gunlerinde gelirler daha fazla geciktirmeden.
Buncaazımin kv adı Gülistan mi ne kendi adı da Gül lü bişey eskiden de demişmiş kız olursa Gul koyarım diye sonra esi tutturdu işe anamın adı olsun ya da Gül olsun falan filan diye kac aydır o da kıramıyor icine de sinmiyor...öyle yani...kv de hic destek olmadı küçuk çocuğun var niye bi daha hamile kaldın doğuruyon falan diye kahır etti@Gncshn mesajini gormedim ama tired ın mesajina istinaden güllü isimler aradigini düşündümgülencan ve gülendam bence güllü isimler arasinda siyrilan iki guzel isim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?