2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Canım gecmiş olsun Rabbim beterinden korusun bazen geldi mi hepsi üst üste geliyo gercekten ama sıkma canını

Ay çok tatlı bu annesi, MAAŞALLAH Rabbimin emaneti bir melek bu işte, ay ben çok duygulandım bebişi görünce , paylaşımın için, güzel dileklerin duaların için çok sağol güzel taze anne

Kaç gündür yoğunluktan giremedim artık sayılı günler kaldı , stres yaptım ofis işlerim bitemedi . Evde bebek için hazırlıklar devam neyse dün bebeğin kıyafetlerini yıkadım bugün ütülerim . Dün lohusa taç terliğimi yaptım . Kapı süsümü elde dikilecekleri diktim balonla sepeti kaldı . Çikolata yaptıracam yanına lokum kayınvalide umreden geldi hurma koyacaz. Gelene gidene suböreği sipariş ettim sarma saracak kayınvalide Mayıs ilk haftaya bişey kalmadı

Eklentiler

• 03379381-B51E-4EB6-9938-576A656BF08D.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 80
  • FB7DF1EF-E1AC-4385-AFE0-0FEDE375D7E9.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 72
Ayşegül de gitsin...ne güzel isim eşin kırılmamış olur hem Gül var içinde hem de Gülistan ı falan çağrıştırmıyor pek

Hic tahlil vs istemedi.magnezyum kullan dedi.
Yediklerine dikjat et dedi.
Bi ilac verdi.iyi gelmezse tansiyon ilaci verecekmis .
Ekmegide bilmiyordum kk da ogrendim iyi oldu.artik tam tahilli yerim

@toist geçmiş olsun Allah korumuş

Bende pek okuyamıyorum iki gündür oğlan hasta ateşli herkes iyidir inşallah
Gecmis olsun canim topik hareketli epey son aylar agrilar sizilar .....
Gelişimi 34 haftada mı kalmış canım, başka ne dedi?
Geride demedi ama tuhafima gitti.
Zaten iki hasta birlikte almaya calistilar itiraz ettim.devlet degil bisey degil ustelik kadin dogum sinir oldum.
Bi telasla bakti etti ciktik.
10 gun oldu kesin 200 gr.almis gozukuyor.
Ama haftaya ayni dedi ankamadim bnde

@Gncshn Gülden Güldem Gülcan Gülhan Gülendam Gülay Güldünya Gülnaz Gülnihal Gülşah Gülşen Gülizar ya da sonda olsun dersen Aygül Ayşegül Birgül Songül Nurgül Şengül
Bu arada ben kendi beğendiklerimi yazdim sen de ac bak belki başka şeyler de çikar begenecegin Gul lü isimler falan yaz google dan

Ay bebiş çıkmayacak ise sancı da çıkmasın :) demir gibi karınla geziyorum bazen gözümden yaş geliyor ama benim koca kafalim gelmiyor, al sancimi sana vereyim
Ay o da fena yaa :) kaclarda cikiyordu sancin? Yanimda yatan kadinin sancisi 15-20 arasi gezinirken ahlayip vahliyordu da
Hahaha ya beni güldürdün Allah ta seni güldürsün belki en az sancıyla biran da kurtulacaksın annesi ondandır

r
Ay insallah ya. İnsallah buraya gelip bir cirpida doğurdum, hic de abarttiklari kadar yokmus diye havami atarim

Cok heyecanli yaaa hic anlamiyorum grafikten .
Ama panikliyorum hemen
Canim heyecana ve panige gerek yok benimki gobi bir grafik varsa cunku kendisi sifir sanciyi ifade ediyor

Dün benimki de öyleydi 1 mayıscılar ne kadar tembel, hani ben sezeryan olcam ama bari nişan nedir sancı nedir bilseydim, sorana söylerdim bari dün 25 den yukarı çıkmadı benimki de
Nasil di 25 hissettiriyor mu? Yanimdaki kadin 15-20 arasinda ahlayip vahliyordu aynen tembeller insallah gunlerinde gelirler daha fazla geciktirmeden.
Hic tahlil vs istemedi.magnezyum kullan dedi.
Yediklerine dikjat et dedi.
Bi ilac verdi.iyi gelmezse tansiyon ilaci verecekmis .
Ekmegide bilmiyordum kk da ogrendim iyi oldu.artik tam tahilli yerim
Aslinda idrar tahlili istemesi lazım. Tansiyon tek basina cok onemli degil idrarda protein cikmasiyla onem kazanıyor. Bubarada pasta borek makarna falan da yukseltiyor haberin olsun. Hamur isi ve tuz iste. Kesmemiz lazim ama ben de kesemiyorum. Hele gecen gun erik yedim iki tabak tuzlayip tuzlayip ölüyorum sandim bir daha da erik almayacam zaten eve. Tuzsuz yenmiyor tuzlayinca fenalasiyorum.

Ahhh ah oglus evde park istiyor.disari parklarimiz berbat burda yok desek yeridir.avm ye gitmek gerek.
Nekadar agirlastim bn boyle kicimi kaldiramiyorum hic

@Gncshn mesajini gormedim ama tired ın mesajina istinaden güllü isimler aradigini düşündüm gülencan ve gülendam bence güllü isimler arasinda siyrilan iki guzel isim.

O nasıl doktormuş Yaa, hepsi şaşırdı kendini.. başka doktora mı görünsen canım? Tekrar kontrolün ne zamandı?

Kızlar bi arkadaş vardı ama uzun zamandır yok aklıma geldi birden inşallah bi problem yoktur... adınıda hatırlayamadım

Bana göndereydinya ağrını bnm sancı 10 larda

merhaba kızlar. dün kontroldeydim. 3300kg kafası 9.5cm. bir yaramazlık yok şimdilik dedi. ben 40+4e kadar beklerim dedi. eğer çok büyürse 39da suni sancı veririm dedi. o bebek de oradan çıkacağını biliyor korkma , ona göre büyür dedi. yürüyüşlere başlayabilirsin dedi.
nstde 20-30larda sancım. her hafta gideceğim işte.

minikoglan ben nst ye girmedim daha bu seferde sokmadi .
Oysa cok hayal etmistim
Kalp sesi falanda dinletmiyor .

Makarna mi
Hic bilmiyordum onuda .
Ne kaldiki geriye
Diyet oldukca hersry cok sinirli oluyorum yaa

Nasil di 25 hissettiriyor mu? Yanimdaki kadin 15-20 arasinda ahlayip vahliyordu aynen tembeller insallah gunlerinde gelirler daha fazla geciktirmeden.
Yok kız hissetmiyorsun bile, geçen haftalarda 90 görmüşlüğüm var ama aaaa 90 a çıktı falan deyip muhabbete devam ediyordum, makineler mi bozuk anlamıyorum ki.. iki hafta önce gittiğimde 50-60 ları hissediyordum ama bebek toparlanmış gibi karnım taş gibi oluyordu, ama dün tık demedi

@Gncshn mesajini gormedim ama tired ın mesajina istinaden güllü isimler aradigini düşündüm gülencan ve gülendam bence güllü isimler arasinda siyrilan iki guzel isim.
Buncaazımin kv adı Gülistan mi ne kendi adı da Gül lü bişey eskiden de demişmiş kız olursa Gul koyarım diye sonra esi tutturdu işe anamın adı olsun ya da Gül olsun falan filan diye kac aydır o da kıramıyor icine de sinmiyor...öyle yani...kv de hic destek olmadı küçuk çocuğun var niye bi daha hamile kaldın doğuruyon falan diye kahır etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…