- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #42.901
Yok kız ne ağrısı. Ben 40 ı gördüm anlamadım hiç. Bence o başka sebepten ahlayıp vahlıyordurAy o da fena yaa :) kaclarda cikiyordu sancin? Yanimda yatan kadinin sancisi 15-20 arasi gezinirken ahlayip vahliyordu da
Ay insallah ya. İnsallah buraya gelip bir cirpida doğurdum, hic de abarttiklari kadar yokmus diye havami atarim
Canim heyecana ve panige gerek yok benimki gobi bir grafik varsacunku kendisi sifir sanciyi ifade ediyor
Nasil di 25 hissettiriyor mu? Yanimdaki kadin 15-20 arasinda ahlayip vahliyorduaynen tembeller insallah gunlerinde gelirler daha fazla geciktirmeden.
Aslinda idrar tahlili istemesi lazım. Tansiyon tek basina cok onemli degil idrarda protein cikmasiyla onem kazanıyor. Bubarada pasta borek makarna falan da yukseltiyor haberin olsun. Hamur isi ve tuz iste. Kesmemiz lazim ama ben de kesemiyorum. Hele gecen gun erik yedim iki tabak tuzlayip tuzlayip ölüyorum sandimbir daha da erik almayacam zaten eve. Tuzsuz yenmiyor tuzlayinca fenalasiyorum.
Sorma devletle yarisiyor ozel hastanelerimiz ...O nasıl doktormuş Yaa, hepsi şaşırdı kendini.. başka doktora mı görünsen canım? Tekrar kontrolün ne zamandı?
Hadi yaaa. 39 dasın sen üstelik.Bana göndereydinya ağrını bnm sancı 10 larda
çok geçmiş olsunKızım düştü, cam bardak hemen kafasının yanında kırıldı bir karış öteye düşse kırılan parçaların üzerine düşecekti. Yüzüne sandalye de düştü. Yanağı kocaman mor
Buzdolabım bozuldu servis gelecek
Evimi karıncalar bastı
Ütü masam biranda kırıldı. O da 250 tl maşallah.
Bebiş kanalda. İlerleyecek mi diye korkuyorum.
Allahım herşey üst üste üst üste. Ne güzel bir haftaya girdik.
Canım bende 10 haftalık hamileyken kaybettim babamı . Banada hamilesin ölüye bakma dediler ama ben baktım yine de tabutun içine . Ben inanmıyorum böyle seylere eğer istersen al gtür bebişi de :)Bende gidiyorum her cuma mutlaka ama bebeği götürme dediler bana onu anlayamadım ondan sordum canım benim.. aminn cümlemizin ölmüşlerine rabbim rahmet yağdırsın..
Kendin söyleseydin keşke ne münasebet beklesinler diye, eşler nedense hemşirelerle konuşurken pek kibar oluyorlarSorma devletle yarisiyor ozel hastanelerimiz ...
Baska biyer bulsam gitmezdim burayada iste suan en iyi yer burasi birde dusun digerlerini
Esimede sinir oldum .ben olmaz dedim sekretere o olur olur diyo.
Ben niye baska kadinin muayenesini duyuyim esim niye duysun .benimkini onlar nie duysun belki ozel sorum var
İnşallah sağlıcakla,kolayca kucağına alırsın kuzunu, Allah yardimcin olsun canimKızlar ben de sizinleyim....
Doktorum perşembe günü sabah 7.30da yatış yaparsın dedi.Benim doktorum 2saat uzaklıkta.O yüzden yarın akşam gidip otelde kalacağız.
Perşembe suit oda boş olursa spinal yapacak.Boş değilse yine otele döneceğim boşalınca yapacak.Pazara kadar alırım dedi.
Bir iki gün geç alsın sorun değil ama kızım evde kalacak bensiz hiç kalmadı şuana kadar onu düşünüyorum.Bakalım nasıl davranacak diye endişeliyim
Kızlar hepimiz için dua ediyorum
Bebekler de biz de o buz gibi yerden sağlıklı bir şekilde çıkarız inş.
Hepiniz hakkınızı helal edin.Dertleştik
Zaman ayırıp birbirimize nacizane cevaplar verdik v.s
Benden yana hakkım helal olsun
❣
Aaaaa niye vazgeçmişşşş ediz güzeldi yaaa.Kızlar iki isim arasında kalmıştık bizde ikisini de koyalım dedi Ediz Barlas olacaktı veeee eşim vazgeçti ikisinden de valla isimsiz diye yazdıracağım oğlumu artık cidden sinirlerim tavan süs müs yaptıramadım bu yüzden şekerlerim çikolatalarım kapı süsüm kaldı hep.
Bir isimsiz de bizde var canım bende yaptırmadım birşey :/Kızlar iki isim arasında kalmıştık bizde ikisini de koyalım dedi Ediz Barlas olacaktı veeee eşim vazgeçti ikisinden de valla isimsiz diye yazdıracağım oğlumu artık cidden sinirlerim tavan süs müs yaptıramadım bu yüzden şekerlerim çikolatalarım kapı süsüm kaldı hep.
Bizimki de beni yedi bitirdi canım hala Defne diyor oğlumda babasının adı için tuutrmuştu şimdi de memleketini çağrıştıran bisey yani duygu da yok mantık da sadece bi damgasını vursun sözü geçsin oğlan Ege kız Ada olacaktı yıllardır hayalim kavga dövüş oğlum sadece Efe olarak kaldı kız da Ece olsun dediler ikisi tamam dedim başına da kendim bişey koycam dedim hala Defne Ece falan diyor boğazinı sıkasım geliyor...karıcım nasıl istersen falan de artık sen taşıyorsun hakkındır de olgunlaş biraz yaa bu nedir illallahKızlar iki isim arasında kalmıştık bizde ikisini de koyalım dedi Ediz Barlas olacaktı veeee eşim vazgeçti ikisinden de valla isimsiz diye yazdıracağım oğlumu artık cidden sinirlerim tavan süs müs yaptıramadım bu yüzden şekerlerim çikolatalarım kapı süsüm kaldı hep.
hacı byram veliye ziyarete öğrencileri götürecekti okuldaki din kültürü öğretmenimiz, benim sınıfım var mı gelecek miyim dedim. hamile, kohusa kadın mezarlığa gitmez. bazı şeyler bebeğe sirayet eder dedi, sınıfım da olmayınca gitmedim de sormadım da detayı ben de. için nasıl rahat edecekse öyle yap canımBende gidiyorum her cuma mutlaka ama bebeği götürme dediler bana onu anlayamadım ondan sordum canım benim.. aminn cümlemizin ölmüşlerine rabbim rahmet yağdırsın..
Aaaaa niye vazgeçmişşşş ediz güzeldi yaaa.
Şimdi basa dön tekrar. Bi fikri var mı bari
Bir isimsiz de bizde var canım bende yaptırmadım birşey :/
Han lı şeyleri sever misiniz Ayhan Gökhan Bilgehan gibi...nasıl şeyler istiyorsunuz hemen bulalım kendimize yok yetmiyor akıl başkalarına dağıtıyoruz maşallahYok canım fikride yok hani şu mu olsa acaba dediğimiz bir isim bile yok şuan elimizdeeEdiz bebek ismiymiş büyüyünce yakışmazmış Barlası kendi buldu karmaşıkmış bu seferde
Canim sen çok güçlü, dirayetlisin maşallah, o gucunle,inancinla hepimize örnek oldun yine güzel düşün lutfen her şey güzel olacak inşallah burda bu kadar kişi senin ve kuzun için dua edecegiz. Allah yardımcınız olsun inşallah yavrunla sağlıkla tez vakitte evinizde olursunuzgünaydın hanimlar ..ben kayisi hoşafı yapacağım bugun insallh. bide su biriktirdiğimiz ayva cekirdeklerini kucuk kavanoza koyacagim... yarin 09.00 da dogumum inslh rabbim saglicakla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin.. bugu n hatmimi bitirdim 40 tane tahmidiye okumustum oda bitti.. duasini edecegim.. hastane cantam hazir.. suslemlerimi bir posete koyacagim bant igne vs. koymalıyım.. oglum ve eşim icin yedek biseyler almalıyım.... sut sagma makinesini koymaliyim.. kahve .. . burcak buskivi .. dus alacagim..
bugun son gexmemide yapacağım gunum varaslinda haftaya idi ama benim icin onceye aldilar almayin benim isim cok gexmeye zamanim yok diyemedim.. kirmak istemedim.. ama erken kalkmayi planliyorum.. bide komsular tanidiklar bugun ziyaretime gelirlerse son son.. ayy kac parcaya bolunecegimm annem yanimda annem gune gelmiyor .. dedim gelen olursa al iceri sohbet et vs.. erken gelirim.. offf.. duygularim karman corman.. 1. cocukta cok mutlu gitmistim foguma bundz tuafim oglumu disarda birakmak offf bilinmexliklere yurumek cok zor.. hastanede kac gun kalacagiz belli degil..bebek ameliyat olacskk.. off ki ne offf... yarin girenexsem hakkinizi helal edin dualarınızı esirgemeyin inslh firsat bulunca resim falanda atarim size... hoscskalinn..
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?