2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yok kız ne ağrısı. Ben 40 ı gördüm anlamadım hiç. Bence o başka sebepten ahlayıp vahlıyordur

O nasıl doktormuş Yaa, hepsi şaşırdı kendini.. başka doktora mı görünsen canım? Tekrar kontrolün ne zamandı?
Sorma devletle yarisiyor ozel hastanelerimiz ...
Baska biyer bulsam gitmezdim burayada iste suan en iyi yer burasi birde dusun digerlerini
Esimede sinir oldum .ben olmaz dedim sekretere o olur olur diyo.
Ben niye baska kadinin muayenesini duyuyim esim niye duysun .benimkini onlar nie duysun belki ozel sorum var

Bana göndereydinya ağrını bnm sancı 10 larda
Hadi yaaa. 39 dasın sen üstelik.
Ah anacım sizler bi doğursaydınız biz de bi nefes alsaydık yaaa. İnş bi anda başlar sancın da suni sancıya falan gerek kalmaz. Benim arkadaşımın 41. Haftada da yoktu sancısı. Suni sancıyla başlattılar doğumu. Çok şükür normal Doğum yaptı.

çok geçmiş olsun

peri masali Bilmiyorum ki canım genetik oluyormu ama bizim aile hep gününü doldurdu geçirdi hatta öyle doğurdular. Erken doğan hiç yok hep 42 leri gördüler maşallah kızda erkekte farketmedi. İnşallah genetik değildir 42 leri düşünemiyorum kabus gibi

Bende gidiyorum her cuma mutlaka ama bebeği götürme dediler bana onu anlayamadım ondan sordum canım benim.. aminn cümlemizin ölmüşlerine rabbim rahmet yağdırsın..
Canım bende 10 haftalık hamileyken kaybettim babamı . Banada hamilesin ölüye bakma dediler ama ben baktım yine de tabutun içine . Ben inanmıyorum böyle seylere eğer istersen al gtür bebişi de :)

Kızlar iki isim arasında kalmıştık bizde ikisini de koyalım dedi Ediz Barlas olacaktı veeee eşim vazgeçti ikisinden de valla isimsiz diye yazdıracağım oğlumu artık cidden sinirlerim tavan süs müs yaptıramadım bu yüzden şekerlerim çikolatalarım kapı süsüm kaldı hep.

Kendin söyleseydin keşke ne münasebet beklesinler diye, eşler nedense hemşirelerle konuşurken pek kibar oluyorlar bozma moralini canım, stres yapma bebiş de etkilenmesin

İnşallah sağlıcakla,kolayca kucağına alırsın kuzunu, Allah yardimcin olsun canim

Aaaaa niye vazgeçmişşşş ediz güzeldi yaaa.
Şimdi basa dön tekrar. Bi fikri var mı bari

Bir isimsiz de bizde var canım bende yaptırmadım birşey :/

Bizimki de beni yedi bitirdi canım hala Defne diyor oğlumda babasının adı için tuutrmuştu şimdi de memleketini çağrıştıran bisey yani duygu da yok mantık da sadece bi damgasını vursun sözü geçsin oğlan Ege kız Ada olacaktı yıllardır hayalim kavga dövüş oğlum sadece Efe olarak kaldı kız da Ece olsun dediler ikisi tamam dedim başına da kendim bişey koycam dedim hala Defne Ece falan diyor boğazinı sıkasım geliyor...karıcım nasıl istersen falan de artık sen taşıyorsun hakkındır de olgunlaş biraz yaa bu nedir illallah

Bende gidiyorum her cuma mutlaka ama bebeği götürme dediler bana onu anlayamadım ondan sordum canım benim.. aminn cümlemizin ölmüşlerine rabbim rahmet yağdırsın..
hacı byram veliye ziyarete öğrencileri götürecekti okuldaki din kültürü öğretmenimiz, benim sınıfım var mı gelecek miyim dedim. hamile, kohusa kadın mezarlığa gitmez. bazı şeyler bebeğe sirayet eder dedi, sınıfım da olmayınca gitmedim de sormadım da detayı ben de. için nasıl rahat edecekse öyle yap canım

minikoglan en düşük sancım 40 en büyük 75 cnm her nst de en az 3 tane çıkıyor ki evde daha şiddetli hissediyorum ben aman saldım artık geleceği zamanı değiştiremem, eşim de sezeryan olacak galiba moduna girdi. Yarın başka doktora gidiyorum sabahtan bir de ondan fikir alacağım çatı açıklık falan var mı bakılsın ben kendim talep edeceğim olmadı sezeryan günü alırız çünkü oğluşum kendi çapında 40. haftayı doldurdu kakasını falan yeme olur Allah korusun.

Yok canım fikride yok hani şu mu olsa acaba dediğimiz bir isim bile yok şuan elimizdee Ediz bebek ismiymiş büyüyünce yakışmazmış Barlası kendi buldu karmaşıkmış bu seferde
Han lı şeyleri sever misiniz Ayhan Gökhan Bilgehan gibi...nasıl şeyler istiyorsunuz hemen bulalım kendimize yok yetmiyor akıl başkalarına dağıtıyoruz maşallah

Kızlar kontrolüm cumaydı dayanamadım bugün geldim nstde sancı çıkmadı bebek ultrasonda gayet iyi dedi bir haftada 120 gr almışız 3330 gr dedi haftasonu drum ildışında yatıp dinlen doğurma dedi şuan doğsa sıkıntı yok ağrın olsa alırım ama gerçekten gerek yok şuan dedi anestezi druyla görüşcem iki buçukta bizde haberler böyle

Canim sen çok güçlü, dirayetlisin maşallah, o gucunle,inancinla hepimize örnek oldun yine güzel düşün lutfen her şey güzel olacak inşallah burda bu kadar kişi senin ve kuzun için dua edecegiz. Allah yardımcınız olsun inşallah yavrunla sağlıkla tez vakitte evinizde olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…