2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
minikoglan ben nst ye girmedim daha bu seferde sokmadi .
Oysa cok hayal etmistim
Kalp sesi falanda dinletmiyor .

Makarna mi
Hic bilmiyordum onuda .
Ne kaldiki geriye
Diyet oldukca hersry cok sinirli oluyorum yaa
Nst ye girmesem ben de duymayacam hic kalp sesini :/
Bilmiyorum ki ben de anlamiyorum :/
Kendi mi bakacakmis niye karisirlarsa boyle her seye.
Yok kız ne ağrısı. Ben 40 ı gördüm anlamadım hiç. Bence o başka sebepten ahlayıp vahlıyordur
Olabilir bilmiyorum
Ay allah korusun oyle dusunme. Ölçümlere de tam güvenme. Gelecegi zamani kendi bilir.

Ooyyy masallahh subhanalllahhh rabbim yuzunu hep guldursun insallahh anali babali guzel omur yazsin

Belirtisiznesne
Bizde kimse ağzını bile açmadı valla su olsun bu olsun diye.iki isim koyduk birini ben digerini eşim seçti.bu çok hassas bir konu bence seni ne hakla strese sokuyorlar.taşıyan sensin doğuran sensin.

Ay Allah korusun yaa ben hep gittim cenazeyede gittim..

Ben de aynı şekilde düşünüyorum cnm. Eşimin istediği ismi istemesem bile kendi istediğim isimle yan yana koydum ve millete de bizim çocuğumuz bizim istediğimiz olur dedim hiç fikir sormadim. Başta söylemesi zor falan demeye kalktılar banane dedim şimdi eşim bile benim seçtiğim ismi söylüyor sorana insanlar beğeniyor çünkü. Yani başta ne dedikleri mühim değil alışır herkes.

Ya bizimki iyi niyetli biri. Bişey diyemiyorum o yüzden :)) gülüp geçiyorum. Eşim de gülüyor ablama söyledim ismini koyduk ama her gün bi isim yolluyor diye.
Allahtan kayınvalide vs karışmadı. Bizimki bilmem kaçıncı torun belki de o yüzden tınlamadılar iyi de oldu.
Ediz yoktur kaynananın çevresinde çok konulan bi isim değildi. Ama ilk çocuğumuz bi müsade edin de gitsin. Önemli olan sizin içinize sinmesi.
Tavsiye vereyim ben de bikaç tane
Nesim, Talha, Taha, Deniz isimlerini seviyorum ben de.

Yok canım fikride yok hani şu mu olsa acaba dediğimiz bir isim bile yok şuan elimizdee Ediz bebek ismiymiş büyüyünce yakışmazmış Barlası kendi buldu karmaşıkmış bu seferde
Ay ne demek Ediz bebek ismi.. hiç Ediz Hun gibi efso bi adamı görmemiş miiii.. kendisine hala hayranım valla.. Ediz candır koy gitsin..

Duzenli degil ara ara oluyo. Ama doktorum bundan sonra dogum baslarsa durdurmayacagiz demisti. Bebek zaten iri erken gelmesi de iyi olur ama bu pazardan once gelmez insallah. Sinavlarim var

Ne sınavın var canım sen ikinci üniv mi okuyordun , benimde tez yazmam lazım ama bebişimle nasıl olcak bilmiyorum

Kasilmam vardı canım birde adet sancisina benzer sancılarım oluyor. O an sormadım ama muhtemelen bunlardan dolayi gününü beklemeyecegini düşündü.

Aynen öyle tatlım.anneannem der ki ad boncuktur taşıyan guzellestirir.herkeste farklı durur.ayrica anababadan başka kimseye düşmez.son nokta !

Annesinin ağzına bakmıyor normalde he he der geçer. Ama herşeye bir kulp bulmasalar daha iyi olur. Doğuracağız valla az kaldı soranlara ismi yok diyorum millet söylemek istemediğimi sanıyor Yemin edip duruyorum daha koymadık diye.

sofiarya canimmmmmm masallahhhh subhanallah ♡ rabbim anzarlardan korusun omru bahti kendi gibi guzel olsun insallah. Allahim saglikla buyutmeyi nasip etsin canim benim kokla yerimize bol bol ♡♡♡

Kapı süsünü falan gidince yapıyorlar hemen cnm merak etme ama artık isim lazım her an gelebilir.

İnşallah hemen yapan bir yer bulurum bugün artık zahmet edip belirlerse çikolatamı şekerimi sipariş veririm. Benim oğluşun geleceği daha belli değil doktor kendi keyfine kalmış dedi aniden de gelebilir o zaman ne olur bilmem. Belirtimde yok hiç bu fırsat kalan işlerimi tamamlıyorum hep. Ben 9 ay herşeyi ayarladım aldım ettim yerleştim benim koca bir isim bulamadı.

Daha kv geçenlerde yemek yiyoruz diyor ki eşime, bence bana sürpriz yapıp Faik koyacaksın gibime geliyor diyor. Kendi babasının ismi Faik o öyle dedi ya koyacağım varsa da koymam. Hem kendi babası varken senin babanı niye koysun kendin oğluna koysaydın ne alaka değilmi. Bende gözlerimi bir açtım kan çıkar benden habersiz bir isim koyarsa dedim. Valla şu isim meselesi en çok strese sokan olay oldu benim için.

Talhayı dün söyledim bak kulağa hoş geliyor diye yok dedi. Benim ki valla iyi niyetli gibi gözüküp kendi istediğini koymuş gibi yapacak ondan çok kızıyorum. Hani ben seçenek sundum koydular demez ben seçtim der bende o zaman daha çok sinir olurum. Valla ağrılarıma acılarıma bu kadar stres yapmamıştım ya. Belirsizlik çok kötü.

Ay ne demek Ediz bebek ismi.. hiç Ediz Hun gibi efso bi adamı görmemiş miiii.. kendisine hala hayranım valla.. Ediz candır koy gitsin..

Canım aynısını söyledim hatta o öyle derken açtım resmini şu karizmaya bakarmısın dedim neyi bebek gibiymiş. Çokta güzel bir isim hem anlamı hem söylenişi hemde soyadımıza çok uygun. Zaten akşama kadar bir isimle gelmezse kavga gürültü koyarım ben Ediz'i. Daha bana dün diyordu buluruz ya var daha diyor. Gözlerim seyirdi öyle deyince

Oda abartmış canım hacı bayram Veli bildiğin cami sadece bahçesinde türbe var o kadar

Ay canım doğuracağız ve ne olacak fikir bile yok ortada. Baştan karar verdin verdin sonradan ortada kalıyor gerçekten insan.
Canım bizimki de değişik isim istemiyor eeee Zehra Ayşe Elif Büşra Kübra Merveaklıma Hale’n klasik isimler hep birinci derece kuzenler de falan var ona da olmaz diyor kızım Asya koyalım diyor anlamı Yok diyor beyefendi Benan ismini duydum en son Asya benan diyoruz ama bakalım

İkinci çocuğu olan sizlere Allah daha çok yardım etsin valla biz ilkte pert olduk
Amin canım 2 gündür boğazım ağrıyor dinlenmeye bile fırsat Yok çocukta benle hasta oldu ilk gebelik başka oluyor tek düşündüğün bebeğin tadını çıkarın o yüzden

Canım kızım olsa Masal koyacaktım ben. Geçen bana onun lafını bile yaptı yok Mihriban olacak diye. Sen dedim önce oğluna bul kız olursa o zaman düşünürüz diye. Kız ismi daha kolay gibime geliyor şimdi benim. Benan'ın anlamı güzelmiş Asya anlamsız kalıyor evet ama kız çocuğuna da giden bir isim. Soyadı uyumu da varsa bence olur. En kötü karar kararsızlıktan iyiymiş canım ben bunu anladım. Artık doğurmalık olduk bir an önce belirlesek ne güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…