- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #42.941
Nst ye girmesem ben de duymayacam hic kalp sesini :/minikoglan ben nst ye girmedim daha bu seferde sokmadi .
Oysa cok hayal etmistim
Kalp sesi falanda dinletmiyor .
Makarna mi
Hic bilmiyordum onuda .
Ne kaldiki geriye
Diyet oldukca hersry cok sinirli oluyorum yaa
Bilmiyorum ki ben de anlamiyorum :/Yok kız hissetmiyorsun bile, geçen haftalarda 90 görmüşlüğüm var ama aaaa 90 a çıktı falan deyip muhabbete devam ediyordum, makineler mi bozuk anlamıyorum ki.. iki hafta önce gittiğimde 50-60 ları hissediyordum ama bebek toparlanmış gibi karnım taş gibi oluyordu, ama dün tık demedi
Kendi mi bakacakmis niye karisirlarsa boyle her seye.Buncaazımin kv adı Gülistan mi ne kendi adı da Gül lü bişey eskiden de demişmiş kız olursa Gul koyarım diye sonra esi tutturdu işe anamın adı olsun ya da Gül olsun falan filan diye kac aydır o da kıramıyor icine de sinmiyor...öyle yani...kv de hic destek olmadı küçuk çocuğun var niye bi daha hamile kaldın doğuruyon falan diye kahır etti
Olabilir bilmiyorumYok kız ne ağrısı. Ben 40 ı gördüm anlamadım hiç. Bence o başka sebepten ahlayıp vahlıyordur
Ay allah korusun oyle dusunme. Ölçümlere de tam güvenme. Gelecegi zamani kendi bilir.minikoglan en düşük sancım 40 en büyük 75 cnm her nst de en az 3 tane çıkıyor ki evde daha şiddetli hissediyorum ben aman saldım artık geleceği zamanı değiştiremem, eşim de sezeryan olacak galiba moduna girdi. Yarın başka doktora gidiyorum sabahtan bir de ondan fikir alacağım çatı açıklık falan var mı bakılsın ben kendim talep edeceğim olmadı sezeryan günü alırız çünkü oğluşum kendi çapında 40. haftayı doldurdu kakasını falan yeme olur Allah korusun.
Eki Görüntüle 2138094 Bu da ilk Bebiş fotomuz olsun kızlarmeleğimin size selamı var, biz iyiyiz çok şükür
Allahım hepimizin bebişlerine sağlıklı upuzun musmutlu bir ömür versin, bize hayırlı evlat olmalarını nasip etsinbekleyenler bir avaz da kurtulun inşallaah dualarım sizinle
Ay kızlar bu nts beni öldürüyor.sırt üstü yatmak çok büyük eziyet benim için.belimi çok agritiyor ve nefesim daralıyor.sizinde öyle oluyormu bide yan yatsak olmaz mi
Ay Allah korusun yaa ben hep gittim cenazeyede gittim..hacı byram veliye ziyarete öğrencileri götürecekti okuldaki din kültürü öğretmenimiz, benim sınıfım var mı gelecek miyim dedim. hamile, kohusa kadın mezarlığa gitmez. bazı şeyler bebeğe sirayet eder dedi, sınıfım da olmayınca gitmedim de sormadım da detayı ben de. için nasıl rahat edecekse öyle yap canım
Ben de aynı şekilde düşünüyorum cnm. Eşimin istediği ismi istemesem bile kendi istediğim isimle yan yana koydum ve millete de bizim çocuğumuz bizim istediğimiz olur dedim hiç fikir sormadim. Başta söylemesi zor falan demeye kalktılar banane dedimBelirtisiznesne
Bizde kimse ağzını bile açmadı valla su olsun bu olsun diye.iki isim koyduk birini ben digerini eşim seçti.bu çok hassas bir konu bence seni ne hakla strese sokuyorlar.taşıyan sensin doğuran sensin.
Ya bizimki iyi niyetli biri. Bişey diyemiyorum o yüzden :)) gülüp geçiyorum. Eşim de gülüyor ablama söyledim ismini koyduk ama her gün bi isim yolluyor diye.Ay bu etraftan karışanlar beni zaten bitirdi. Çok istiyorlarsa kendileri koysunlar değilmi. Benim kv de öyle hergün yazıp yazıp fotoğrafını atıyor. Biz birşey bulunca ay o çok kötü ay bunun çocuğu o isimde çok yaramaz. Bunlarda hep benimkini kararsız bıraktı. Böylelerinin ağzına şaplağı vurasım geliyor.
Ay ne demek Ediz bebek ismi.. hiç Ediz Hun gibi efso bi adamı görmemiş miiii.. kendisine hala hayranım valla.. Ediz candır koy gitsin..Yok canım fikride yok hani şu mu olsa acaba dediğimiz bir isim bile yok şuan elimizdeeEdiz bebek ismiymiş büyüyünce yakışmazmış Barlası kendi buldu karmaşıkmış bu seferde
Duzenli degil ara ara oluyo. Ama doktorum bundan sonra dogum baslarsa durdurmayacagiz demisti. Bebek zaten iri erken gelmesi de iyi olur ama bu pazardan once gelmez insallah. Sinavlarim var
Kasilmam vardı canım birde adet sancisina benzer sancılarım oluyor. O an sormadım ama muhtemelen bunlardan dolayi gününü beklemeyecegini düşündü.Erken dogacagini neden soyledi canim kilosundanmi benim bebisin kilosuna yakinmis ama doktorum normal dedi.
Hakkinda hayirlisi olsun canim.
Ha dogurdum diye basliyorya yazin bende dogurdun sandim artik topigi boyle takip ediyorum demekki
Masallah canim
Canim nazarmi degdi noldu size ustuste gelmis .oku bol bol Rabbim beterinden saklasin .
Iyi tarafindan bakmaya calis.
Aynen öyle tatlım.anneannem der ki ad boncuktur taşıyan guzellestirir.herkeste farklı durur.ayrica anababadan başka kimseye düşmez.son nokta !Ben de aynı şekilde düşünüyorum cnm. Eşimin istediği ismi istemesem bile kendi istediğim isimle yan yana koydum ve millete de bizim çocuğumuz bizim istediğimiz olur dedim hiç fikir sormadim. Başta söylemesi zor falan demeye kalktılar banane dedimşimdi eşim bile benim seçtiğim ismi söylüyor sorana insanlar beğeniyor çünkü. Yani başta ne dedikleri mühim değil alışır herkes.
Aaaa lütfen koç erkeği annesinin ağzına bakmasa olmaz , benimkide bi türlü isme karar vermedi sipariş vericem veremedim en sonunda çekiliş yaptım iki isim arasında şimdide kızımızın ismini sen koydun oğlumuzun ismini ben koyucam diyoAllahım bu adam beni gerim gerim geriyo
Kapı süsünü falan gidince yapıyorlar hemen cnm merak etme ama artık isim lazım her an gelebilir.
Belirtisiznesne
Bizde kimse ağzını bile açmadı valla su olsun bu olsun diye.iki isim koyduk birini ben digerini eşim seçti.bu çok hassas bir konu bence seni ne hakla strese sokuyorlar.taşıyan sensin doğuran sensin.
Ya bizimki iyi niyetli biri. Bişey diyemiyorum o yüzden :)) gülüp geçiyorum. Eşim de gülüyor ablama söyledim ismini koyduk ama her gün bi isim yolluyor diye.
Allahtan kayınvalide vs karışmadı. Bizimki bilmem kaçıncı torun belki de o yüzden tınlamadılariyi de oldu.
Ediz yoktur kaynananın çevresindeçok konulan bi isim değildi. Ama ilk çocuğumuz bi müsade edin de gitsin. Önemli olan sizin içinize sinmesi.
Tavsiye vereyim ben de bikaç tane
Nesim, Talha, Taha, Deniz isimlerini seviyorum ben de.
Ay ne demek Ediz bebek ismi.. hiç Ediz Hun gibi efso bi adamı görmemiş miiii.. kendisine hala hayranım valla.. Ediz candır koy gitsin..
Oda abartmış canım hacı bayram Veli bildiğin cami sadece bahçesinde türbe var o kadarhacı byram veliye ziyarete öğrencileri götürecekti okuldaki din kültürü öğretmenimiz, benim sınıfım var mı gelecek miyim dedim. hamile, kohusa kadın mezarlığa gitmez. bazı şeyler bebeğe sirayet eder dedi, sınıfım da olmayınca gitmedim de sormadım da detayı ben de. için nasıl rahat edecekse öyle yap canım
Canım bizimki de değişik isim istemiyor eeee Zehra Ayşe Elif Büşra Kübra Merveaklıma Hale’n klasik isimler hep birinci derece kuzenler de falan var ona da olmaz diyor kızım Asya koyalım diyor anlamı Yok diyor beyefendi Benan ismini duydum en son Asya benan diyoruz ama bakalımAy canım doğuracağız ve ne olacak fikir bile yok ortada. Baştan karar verdin verdin sonradan ortada kalıyor gerçekten insan.
Amin canım 2 gündür boğazım ağrıyor dinlenmeye bile fırsat Yok çocukta benle hasta oldu ilk gebelik başka oluyor tek düşündüğün bebeğin tadını çıkarın o yüzdenİkinci çocuğu olan sizlere Allah daha çok yardım etsin valla biz ilkte pert olduk
Canım bizimki de değişik isim istemiyor eeee Zehra Ayşe Elif Büşra Kübra Merveaklıma Hale’n klasik isimler hep birinci derece kuzenler de falan var ona da olmaz diyor kızım Asya koyalım diyor anlamı Yok diyor beyefendi Benan ismini duydum en son Asya benan diyoruz ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?