2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Ay canım bizimki o olsun bu olsuna da gelemiyor kaldım dımdızlak kendisininde fikri yok. Eski isim olsun diyor tamam diyorum yok olmaz diyor sonra. Bu adamların kararsızlığı beni öldürecek. O kadar kahrını çekiyoruz taşıyoruz ama demezler sen nasıl istersin diye. Diyeceğim memura boş bırakın ismini olmazmı

Han lı şeyleri sever misiniz Ayhan Gökhan Bilgehan gibi...nasıl şeyler istiyorsunuz hemen bulalım kendimize yok yetmiyor akıl başkalarına dağıtıyoruz maşallah

Dün neler saydım neler ama banamısın demedi hepsine bir bahane eski isim dedi saydım hepsini o olmaz bu olmaz. Tak dedi babanın ismini koyalım dedim olmaz dedi. En son git bul bi isim gel koyacağız dedim. Bu saat oldu tık yok daha. Burun kıvırmasa koyacağızda bütün seçeneklere hayır diyor adam.

Anne adayının yapması gerekir normalde bu tür kaprisleri...o olmaz bu olmaz ay içime sinmedi falan filan...adamlar da şaşırdı

Yok canım fikride yok hani şu mu olsa acaba dediğimiz bir isim bile yok şuan elimizdee Ediz bebek ismiymiş büyüyünce yakışmazmış Barlası kendi buldu karmaşıkmış bu seferde
Ya açıkçası barlas ı ben de sevmedim. Gözümün önüne filmlerdeki kötü karakterler geliyor
Ama ediz çok güzel. Bi kere ediz Hun geliyor insanın aklına hemen. Büyüyünce de çok karizmatik bi isim olur bence. Çocuk doğacak isim Yok ortada desene

Maşallah Allahım nazarlardan korusun ne tatlı,güzel bir şey ya görünce cok mutlu oldum ve ben de kızımı çok merak ediyorum gün geçtikçe. Mutlu,huzurlu ömürleri olsun inşallah kuzunun.

Kaldım isimsiz Ediz i ben çok istedim halende istiyorum ama yok vazgeçti. Yazdım mesaj akşama kadar buldun buldun yoksa boş bırakırım kimlikte diye. Güya bir sürü süs yapcaktım isimlik yazcaktım şeker çikolata yapcaktım şeker çikolata olurda diğerleri yetişmez artık. Kocam hiç çıkmayacak sanıyor bence bu çocuğu dün daha buluruz dediğinde gözüm seyridi alev çıktı kafamdan

Yav bu Hataylılardaki defne ismi sevdası Yok mu evet çoookk güzel bir isim. Ama Emin'im Hatay'da elini sallasan defneye denk geliyordur sen de cadılık yap Can'ım biraz. Ay bizde çok şükür isim kavgası olmadı yaaa.

A
ay çok tatlı maşallah süphanallah Allah analı babalı sağlıklı sahatli büyütsün inşallah

O nasıl doktormuş Yaa, hepsi şaşırdı kendini.. başka doktora mı görünsen canım? Tekrar kontrolün ne zamandı?
Tatlım kilo tek başına haftasını belirlemez ki kafa karın ve boy bir arada hesaplanıyor, ayrıca 200 Gr bir sonraki haftaya atmaz biz 500 Gr aliyoruz 8-9 günde.yani alt sınır üst sınır 36 dan sonra genelde aynı oluyor.

sofiarya Yaaaa cok duygusal masallah Allahim uzun saglikli cok mitlu bi omir versin ne kadar guzel melek ooooo

Bence bulamaz artık ediz olur. Yerinde olsam siparişleri verirdim :))
Ben önceden verdim siparişleri kapı süsü vs. Kimseden müdahale gelmesin diye.
Yoksa görümcem habire arayıp isim söylüyormuş eşime dedim kendi çocuklarına koysun

Geçmiş olsun canım, Allah beterinden korusun iyi ki gözüne falan gelmemiş

Ay bu etraftan karışanlar beni zaten bitirdi. Çok istiyorlarsa kendileri koysunlar değilmi. Benim kv de öyle hergün yazıp yazıp fotoğrafını atıyor. Biz birşey bulunca ay o çok kötü ay bunun çocuğu o isimde çok yaramaz. Bunlarda hep benimkini kararsız bıraktı. Böylelerinin ağzına şaplağı vurasım geliyor.

Allah beterinden korusun canım sonu hayır olsun inşallah
Amin canım sağol
Of sorma aklım gitti inan. Suyum patlamadı o korkuyla allahtan. Sağol canım halledeceğim artık
Bir beyaz mavi krem var biliyorsudur morlukları engelliyor onu sürdüm canım.
Sefalet ki ne sefalet. Eşime dün alalım etleri dedim şimdi heryer kan gölü olmuş hepsi bana kaldı. Çok sinirliyim valla.
Sen de iyi şeyler duyarsın inşallah ya bu hafta geçsin gitsin hemen
toist geçmiş olsun Allah korumuş

Bende pek okuyamıyorum iki gündür oğlan hasta ateşli herkes iyidir inşallah
Aminn sağolasın size de çok geçmiş olsun
Allah korumuş kızını çookk geçmiş oldun canım
Sağol canım benim
Sağol canım okudum hemen ben de
Valla nazar oldu. Ne zaman instagramda bişeyler paylaşsam böyle oluyor.
Ayy canım çok geçmiş olsun nazara mı geldiniz ki, allahım hayırlısını versin, üzme kendini ayetel kursi okuyorsundur zaten, allah beterinden korusun inşallah
Amin canım sağolasın nazar bence de
Canım gecmiş olsun Rabbim beterinden korusun bazen geldi mi hepsi üst üste geliyo gercekten ama sıkma canını
İnşallah canım cana gelmesin de inşallah
Bnmki üç haftadr 3 kilo bn inanmıyorum bu ölçümlere :) nst deyim yine sancı yok
Amannn sizinki gününü bekliyor kızlar :)
çok geçmiş olsun
Teşekkürler
Geçmiş olsun canım, Allah beterinden korusun iyi ki gözüne falan gelmemiş
Sağol canım napardım öyle olsaydı. Ya da kafasına batsaydı. Ay allah korusun

İkinci çocuğu olan sizlere Allah daha çok yardım etsin valla biz ilkte pert olduk

Aaaa lütfen koç erkeği annesinin ağzına bakmasa olmaz , benimkide bi türlü isme karar vermedi sipariş vericem veremedim en sonunda çekiliş yaptım iki isim arasında şimdide kızımızın ismini sen koydun oğlumuzun ismini ben koyucam diyo Allahım bu adam beni gerim gerim geriyo

Kapı süsünü falan gidince yapıyorlar hemen cnm merak etme ama artık isim lazım her an gelebilir.

sofiarya oy oy oy güzel kuzu kirkbirkere maşallah şansınbahtin açık olsun melek.hayat sana hep guzellikler getirsin iyi ve doğru insanlarla karsilastirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…