- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #42.921
Bizimki de beni yedi bitirdi canım hala Defne diyor oğlumda babasının adı için tuutrmuştu şimdi de memleketini çağrıştıran bisey yani duygu da yok mantık da sadece bi damgasını vursun sözü geçsin oğlan Ege kız Ada olacaktı yıllardır hayalim kavga dövüş oğlum sadece Efe olarak kaldı kız da Ece olsun dediler ikisi tamam dedim başına da kendim bişey koycam dedim hala Defne Ece falan diyor boğazinı sıkasım geliyor...karıcım nasıl istersen falan de artık sen taşıyorsun hakkındır de olgunlaş biraz yaa bu nedir illallah
Han lı şeyleri sever misiniz Ayhan Gökhan Bilgehan gibi...nasıl şeyler istiyorsunuz hemen bulalım kendimize yok yetmiyor akıl başkalarına dağıtıyoruz maşallah
Anne adayının yapması gerekir normalde bu tür kaprisleri...o olmaz bu olmaz ay içime sinmedi falan filan...adamlar da şaşırdıDün neler saydım neler ama banamısın demedi hepsine bir bahane eski isim dedi saydım hepsini o olmaz bu olmaz. Tak dedi babanın ismini koyalım dedim olmaz dedi. En son git bul bi isim gel koyacağız dedim. Bu saat oldu tık yok daha. Burun kıvırmasa koyacağızda bütün seçeneklere hayır diyor adam.
Anne adayının yapması gerekir normalde bu tür kaprisleri...o olmaz bu olmaz ay içime sinmedi falan filan...adamlar da şaşırdı
Ya açıkçası barlas ı ben de sevmedim. Gözümün önüne filmlerdeki kötü karakterler geliyorYok canım fikride yok hani şu mu olsa acaba dediğimiz bir isim bile yok şuan elimizdeeEdiz bebek ismiymiş büyüyünce yakışmazmış Barlası kendi buldu karmaşıkmış bu seferde
Maşallah Allahım nazarlardan korusun ne tatlı,güzel bir şey ya görünce cok mutlu oldum ve ben de kızımı çok merak ediyorum gün geçtikçe. Mutlu,huzurlu ömürleri olsun inşallah kuzunun.Eki Görüntüle 2138094 Bu da ilk Bebiş fotomuz olsun kızlarmeleğimin size selamı var, biz iyiyiz çok şükür
Allahım hepimizin bebişlerine sağlıklı upuzun musmutlu bir ömür versin, bize hayırlı evlat olmalarını nasip etsinbekleyenler bir avaz da kurtulun inşallaah dualarım sizinle
Ya açıkçası barlas ı ben de sevmedim. Gözümün önüne filmlerdeki kötü karakterler geliyor
Ama ediz çok güzel. Bi kere ediz Hun geliyor insanın aklına hemen. Büyüyünce de çok karizmatik bi isim olur bence. Çocuk doğacak isim Yok ortada desene
Yav bu Hataylılardaki defne ismi sevdası Yok muBizimki de beni yedi bitirdi canım hala Defne diyor oğlumda babasının adı için tuutrmuştu şimdi de memleketini çağrıştıran bisey yani duygu da yok mantık da sadece bi damgasını vursun sözü geçsin oğlan Ege kız Ada olacaktı yıllardır hayalim kavga dövüş oğlum sadece Efe olarak kaldı kız da Ece olsun dediler ikisi tamam dedim başına da kendim bişey koycam dedim hala Defne Ece falan diyor boğazinı sıkasım geliyor...karıcım nasıl istersen falan de artık sen taşıyorsun hakkındır de olgunlaş biraz yaa bu nedir illallah
ay çok tatlı maşallah süphanallah Allah analı babalı sağlıklı sahatli büyütsün inşallahEki Görüntüle 2138094 Bu da ilk Bebiş fotomuz olsun kızlarmeleğimin size selamı var, biz iyiyiz çok şükür
Allahım hepimizin bebişlerine sağlıklı upuzun musmutlu bir ömür versin, bize hayırlı evlat olmalarını nasip etsinbekleyenler bir avaz da kurtulun inşallaah dualarım sizinle
Tatlım kilo tek başına haftasını belirlemez ki kafa karın ve boy bir arada hesaplanıyor, ayrıca 200 Gr bir sonraki haftaya atmaz biz 500 Gr aliyoruz 8-9 günde.yani alt sınır üst sınır 36 dan sonra genelde aynı oluyor.O nasıl doktormuş Yaa, hepsi şaşırdı kendini.. başka doktora mı görünsen canım? Tekrar kontrolün ne zamandı?
Bence bulamaz artık ediz olur. Yerinde olsam siparişleri verirdim :))Kaldım isimsiz Ediz i ben çok istedim halende istiyorum ama yok vazgeçti. Yazdım mesaj akşama kadar buldun buldun yoksa boş bırakırım kimlikte diye. Güya bir sürü süs yapcaktım isimlik yazcaktım şeker çikolata yapcaktım şeker çikolata olurda diğerleri yetişmez artık. Kocam hiç çıkmayacak sanıyor bence bu çocuğu dün daha buluruz dediğinde gözüm seyridi alev çıktı kafamdan
Kızım düştü, cam bardak hemen kafasının yanında kırıldı bir karış öteye düşse kırılan parçaların üzerine düşecekti. Yüzüne sandalye de düştü. Yanağı kocaman mor
Buzdolabım bozuldu servis gelecek
Evimi karıncalar bastı
Ütü masam biranda kırıldı. O da 250 tl maşallah.
Bebiş kanalda. İlerleyecek mi diye korkuyorum.
Allahım herşey üst üste üst üste. Ne güzel bir haftaya girdik.
Bence bulamaz artık ediz olur. Yerinde olsam siparişleri verirdim :))
Ben önceden verdim siparişleri kapı süsü vs. Kimseden müdahale gelmesin diye.
Yoksa görümcem habire arayıp isim söylüyormuş eşimededim kendi çocuklarına koysun
Amin canım sağolAllah beterinden korusun canım sonu hayır olsun inşallah
Of sorma aklım gitti inan. Suyum patlamadı o korkuyla allahtan. Sağol canım halledeceğim artıkcanım çok geçmiş olsun ALLAH esirgemiş..camlara gelseydi..diğerleri hallolur nasılsa siz iyi olun yeterki..karıncalardan zamanında çok çekmistim. ziraatçilerde ilaçlar oluyor ama hem hamilesin hem kızın küçük zararı olabilir..çıktığı yerleri biliyorsan limon kes koy oralara bir nebze engeller
Bir beyaz mavi krem var biliyorsudur morlukları engelliyor onu sürdüm canım.Gecmiş olsun canım vicks varsa sürsene yüzüne morluğunu şişliğini indiriyor düşünce aninda sursen hiç şişmiyor morarmıyor...Oğlum da hala burnu yara öksüruyor dun de gözü kızarmıştı alerjik galiba ay bir sefalet bizde de tövbe ya Rabbim...randevum da yarın ve keşke pzt salıya falan alsaymışım sabırsızlandım sıkıldım sancı falan da olunca...Allah hayırlısıni versin hakkımızda
Aminn sağolasın size de çok geçmiş olsuntoist geçmiş olsun Allah korumuş
Bende pek okuyamıyorum iki gündür oğlan hasta ateşli herkes iyidir inşallah
Sağol canım benimAllah korumuş kızını çookk geçmiş oldun canım
Sağol canım okudum hemen ben deOh ne güzel işte Can'ım. Kızının kilosu oğullarını geçecek bu gidişle maşallah :))
Can'ım geçmiş olsun yA. Bol bol ayetel kürsi felak nas oku.
2 isim mi koysanız acaba. Eşin de kırılmamış olur böylece. Senin seçtiğin işimle seslenirsiniz.
canım ben hamileyken sandım. Evet bebeklerin ve küçük çocukların bizim göremediğimiz seyleri gördükleri için götürmek uygun değil derler. Onlar daha melek çünkü.
Valla nazar oldu. Ne zaman instagramda bişeyler paylaşsam böyle oluyor.Erken dogacagini neden soyledi canim kilosundanmi benim bebisin kilosuna yakinmis ama doktorum normal dedi.
Hakkinda hayirlisi olsun canim.
Ha dogurdum diye basliyorya yazin bende dogurdun sandim artik topigi boyle takip ediyorum demekki
Masallah canim
Canim nazarmi degdi noldu size ustuste gelmis .oku bol bol Rabbim beterinden saklasin .
Iyi tarafindan bakmaya calis.
Amin canım sağolasın nazar bence deAyy canım çok geçmiş olsunnazara mı geldiniz ki, allahım hayırlısını versin, üzme kendini ayetel kursi okuyorsundur zaten, allah beterinden korusun inşallah
İnşallah canım cana gelmesin de inşallahCanım gecmiş olsun Rabbim beterinden korusun bazen geldi mi hepsi üst üste geliyo gercekten ama sıkma canını
Amannn sizinki gününü bekliyor kızlar :)Bnmki üç haftadr 3 kilo bn inanmıyorum bu ölçümlere :) nst deyim yine sancı yok
Teşekkürlerçok geçmiş olsun
Sağol canım napardım öyle olsaydı. Ya da kafasına batsaydı. Ay allah korusunGeçmiş olsun canım, Allah beterinden korusun iyi ki gözüne falan gelmemiş
Gecmiş olsun canım vicks varsa sürsene yüzüne morluğunu şişliğini indiriyor düşünce aninda sursen hiç şişmiyor morarmıyor...Oğlum da hala burnu yara öksüruyor dun de gözü kızarmıştı alerjik galiba ay bir sefalet bizde de tövbe ya Rabbim...randevum da yarın ve keşke pzt salıya falan alsaymışım sabırsızlandım sıkıldım sancı falan da olunca...Allah hayırlısıni versin hakkımızda
Ay bu etraftan karışanlar beni zaten bitirdi. Çok istiyorlarsa kendileri koysunlar değilmi. Benim kv de öyle hergün yazıp yazıp fotoğrafını atıyor. Biz birşey bulunca ay o çok kötü ay bunun çocuğu o isimde çok yaramaz. Bunlarda hep benimkini kararsız bıraktı. Böylelerinin ağzına şaplağı vurasım geliyor.
Kapı süsünü falan gidince yapıyorlar hemen cnm merak etme ama artık isim lazım her an gelebilir.Kaldım isimsiz Ediz i ben çok istedim halende istiyorum ama yok vazgeçti. Yazdım mesaj akşama kadar buldun buldun yoksa boş bırakırım kimlikte diye. Güya bir sürü süs yapcaktım isimlik yazcaktım şeker çikolata yapcaktım şeker çikolata olurda diğerleri yetişmez artık. Kocam hiç çıkmayacak sanıyor bence bu çocuğu dün daha buluruz dediğinde gözüm seyridi alev çıktı kafamdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?