2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende zeytinyağlı dolma yaptım az önce içi arttı bildiğin kaşık kaşık yedim o pirinçleri şimdi üstümü giyiniyorum yürüyüşe incem.. dertsiz başıma dert aldım şu saatte!
Abovvv Allah yardımcın olsun canım, Allahtan şekerim yok yoksa açlıktan afrikalilar gibi olurdum yürüyüş yapmayim diye. Çünkü ben tembellikte nirvanayım

Hadi hayırlısı inş. Bekledikçe sabırsızlanıyor insan. Bugün nst sırası beklerken ağlamaya başladım. Sabırsızlıktan. Acayip bi duyguya büründüm. Ne zaman gelecek bu yavru kuş diye. Seninkine az kaldı.
Suni sancı niye vermiyorlar? Sen mi istemedin?

Ayy sana ne yav dimi Allah'ım kanser eder insanı. Boşver canım belli ki eşin prim vermiyor bir de anasının ağzına bakaydi napcaktin boşver. Anasına da kendi baksın eşin kabul etmez heralde
Babanesine kimse bakmak istemiyor gerekirse biz bakarız diyor eşim... 4 çocuğu var kadının bolluk içinde yaşayan.. Bize mi kaldı yani... Nie her fırsatta eşimin duygularıyla oynayıp olayı bize atmaya çalışıyor kv... Saçma doğum tavsiyelerine de laf ettirmedi eşim.. annesi akıl veriyormuş.. 30 yıl önceki tıp ile bildikleri ve komşularının anlattıklarını göz önüne alıp doktora böyle yap komşular dedi mi dicez.. Sinirlerim bozuldu.. Yatıcam uyuyup uzaklaşmak istiyorum zihnen bu ortamdan.. Bu halimle gerçekte çok uzaklaşmam.. bari zihnen kapıyı çarpıp çıkayım

Ay ben bugün birsürü de halley yedim kız ayyy napayim ya doğumdan sonra diyet baslicak diye kendimi gaza getiriyorum

Sana da afiyet olsun canım napalim oluyo işte

Canım topuk kanı çok önemli.tiroid ve fenilketonüri gibi hastalıklara bakılıyor.tedavi edilmediğinde bebek için ciddi sonuçları olur.zeka geriliği,beyin hasarı gibi.o yüzden mutlaka alınması gerek.eşini ikna etmeye çalış bir şekilde.aşı konusu da öyle.aşılanmayan bebeklerde bazı hastalıklar ölümcül olabiliyor.

Ay bı de gezmedeyken yurt dışında cok onemli bir aşı gerçekten de ama yetişkinler vurduramiyor değil mi maalesef belli aylarda hatta biri 3 aylıkken vuruluyor galiba

Daha erken ya sabah ola hayrola:) gece gece niye dogurayim:)

Zaten yapiririm da cenesini cekerim bir sure

Ay bı de gezmedeyken yurt dışında cok onemli bir aşı gerçekten de ama yetişkinler vurduramiyor değil mi maalesef belli aylarda hatta biri 3 aylıkken vuruluyor galiba
Yaa ben bi de bilemedim rota olduğumu antibiyotik içtim iki kere kafama göre.. ölüyodum az kalsın! Yok bize aşısı zamanında olmak lazım işte..

Ay ben bugün birsürü de halley yedim kız ayyy napayim ya doğumdan sonra diyet baslicak diye kendimi gaza getiriyorum

Sana da afiyet olsun canım napalim oluyo işte
Diyet mi ben hiç düşünmüyorum öyle bişey. Bir de Ramazan olacak. Oruç tutmasam bile yemekler daha özenli olunca uzun müddet diyet yapamam ki. Bir de söyle bi hayalim var
Normal doğurunca 6-7 kilo gidiyormuş Zaten. Geriye kalan 7-8 kilo da emzirince falan kendiliğinden akıp gidecek ne güzel dimi

Ay ağzından bal damlıyor keskeeeee tatile gitcez bayramda, bir de agustosta. Ben napcam kıyafetlerle mı gircem havuza denize Allah'ım kabus

Ay ağzından bal damlıyor keskeeeee tatile gitcez bayramda, bir de agustosta. Ben napcam kıyafetlerle mı gircem havuza denize Allah'ım kabus
Valla şükür öyle sorunum yok. Zaten kapalıyım ama kıyafet derdine düştüm tabi ben de. Kışı bi şekilde atlattık ama yazın napıcaz senin çabucak kilo vermen lazım o zaman. Yada şu minimelbise gibi mayolar var ya ondan giyersin. Çok da tatlı duruyorlar.

Zaten bikini sevmiyorum hiç canım mayo giyiyorum altima da kısa deniz sortlarindan. Ama yine de dana gibi görünmek istemiyorum zaten yazliklari çıkarayim dedim 3 tane tişört kaldı elimde eleye eleye onlar da evde giymelik eski bol tişörtlerim gerisi hayatta olmaz bana. Yandık ki ne yandik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…