2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Teyzeleri kuzey kuşum evine gelirken video çekeriz, hoşluk olsun diye ev kapısını süsledim salonda fotoğraf çekeriz diye aynayı süsledim beğendiniz mi

Eklentiler

• 7900EE91-B41A-4E59-B55F-4198DC285B82.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 90
  • D1DDC540-DC56-4AE2-872A-81D625D51CA5.webp
    16 KB · Görüntüleme: 89
Ay ne kadar yorulmuşum bugün hastanede eve gelince yattım yine de her yerim ağrıyor . Eğer doğumdan önce enerji geliyorsa benim kız iki ay daha içerde kalır ayrıca kasıklarımda ağrıyor ama sancı nasıl çıkmıyor anlamadım doğuranları gördükçe çok kıskanıyorum . Doğurmadıkçada bi snir geliyor bana

Sagol kuzum, hepimizin güzel anıları olsun.. evde vakit geçiremiyorum napacagımı şaşırdım, bugün tvde de bi şey yok, çok sıkıldım
Ay ben eski dizilere sardım laptoptan bakıyorum. Muhteşem yüzyıl dayım şuan..finali ni bitirsem de öyle doğursam bari

Aminnnn insallah oyle olucak Allahimmm pit diye dogurayim amin.
Amin amin..bizede yolla amin ama

Sen de mayıs başısın ben de doğsun die her gün beklemedeyim ama benim kız da yerinden memnun. Bugün 3 saat çarşı pazar gezdim. Yolda kasılma girdi bikaç kere. Tamam dedim akşama gelcek galiba. Gelen giden yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…