2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benimki de bugün sabahtan beri kafasıyla ittiriyo aşağıyı, bi anda sicriyorum eşim de doguruyoz mu deyip duruyo
Biz seninle 37 -38 de doğsun dedik ya kesin en gec biz doğururuz . Doktor bile ümidi kesti bnden yok mu çocuktan bi haber bu ara diyor her an herşey olabilir hazırlıklı ol diyor ama catı muayenesini 39+1 de yapacak. Azcık dürtseydi keşke bugün alttan yok yok bnm kız kesin eylemci olcak

Benimki de bugün sabahtan beri kafasıyla ittiriyo aşağıyı, bi anda sicriyorum eşim de doguruyoz mu deyip duruyo
Heeeee doğuruyozben doğurabilirim de sen nereye doğuruyorsun..kendilerine hamile gibi davranıyorlar ya beni benden alıyorbenimkide bu kadar haftalığız diye geçenlerde hesap yapıyordu kendincene ara hamile bıraktım seni dedim

Sen de mayıs başısın ben de doğsun die her gün beklemedeyim ama benim kız da yerinden memnun. Bugün 3 saat çarşı pazar gezdim. Yolda kasılma girdi bikaç kere. Tamam dedim akşama gelcek galiba. Gelen giden yok
Bende nst de hariç sürekli kasılma var zaten bi nst esnasında kasılmıyor :) her gün dans ediyorum bnde gelen giden yok .

Ay ben eski dizilere sardım laptoptan bakıyorum. Muhteşem yüzyıl dayım şuan..finali ni bitirsem de öyle doğursam bari

Eşim varken onları izleyemem ki cinnet geçirir gündüzleri yapıyorum ben onu, yaprak dökümü ve aşkı memnuyu bitirdim ben de :) bi kanalda var gündüz kuşağında, bekleyemedim bitirdim çemberimde gül Oya izleyesim vardı ama bebiş gelince zor

Eh biraz da kendimiz için kartları cüzdanları kurutucaz artık. Bugüne dek bebişe çalıştık :)

Aslında çok tatlılar ama hormonlar sebebi ile kaç aydır bıçaklayasım var adamı

Başı boşluk ne kötüymüş be..çalışırken vakit geçiyordu..bütün işlerimide bitirdim..sıkıntıdan mutfakta üretmediğim şey kalmadı bugün.ama yorulmuşum..vücut dayanmiyor artık

Bende nst de hariç sürekli kasılma var zaten bi nst esnasında kasılmıyor :) her gün dans ediyorum bnde gelen giden yok .
Benimde nst de sancı çıkmıyor ama gün içinde oluyor. Hele gece yatınca kıpır kıpır, alt tarafıma öyle şiddetli kafa atyorki çıkcak sanıyorum. Oğlum 39+1 de doğmuştu. Ama bi hafta öncesi hep sancım çıkıyordu nstde. Kızlar gününü dolduruyor mu erken mi geliyor acaba herkes farklı bişey söylüyor.

Başı boşluk ne kötüymüş be..çalışırken vakit geçiyordu..bütün işlerimide bitirdim..sıkıntıdan mutfakta üretmediğim şey kalmadı bugün.ama yorulmuşum..vücut dayanmiyor artık
Katılıyorum, en kötü yürüyüşe çıkmak bile beni baya rahatlatıyormuş, bebişin suyu azalmasın diye evden çıkmıyorum cinnetlerdeyim

Anlayamadilar canim 6aylikken sunnet dediler ettirdik eminde degillerdi.zaten cocukta iyilesmedi once oksuruk oluyordu burun tikanikligi sonra ates hatta sik sik zaturre olurdu.
Her defasinda antibiyotikle gecirirlerdi.3 ayda bir acildeydik.
Sonra dr dr gezdik enson buldugum bi dr alerjisinin oldugunu soyledi tabi yine anyibiyotik vermeye devam.6yasinda antibiyotik fayda etmeyince iki farkli antibiyotik birden vermeye basladilar.
Buarada ben bitkisel seylerde denedim ama olmadi hep acillik olduk.

Erken gelir diyolardı sanki ama yok ya yeni nesil çok değişti bekletcek bunlar bizi :)

Ohhh maşallah herşeyi hallettin çabucak geçsin günler inşallah canım

Hmm o tabaka yeterli o zaman , sağol canım
Canım ben sezeryanla doğurdum ama bembeyaz bir tabakayla doğdu. Hatta yıkamadılar sildiler kulaklarının içi doluydu o şeyle. Kızım bir yıldır antibiyotik almıyor da.
Kesinlikle katılıyorum. Hayatımı değiştirdi o doktor. Allah razı olsun ondan. Antibiyotiği bıraktığımız an hastalanmayı da bıraktı çocuğum. Alerjik astım olana kadar dayıyorlar ilaçları. Sonra çaresi yok astım diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…